E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Survivor 2016 büyük final ne zaman? 

Survivor 29 Haziran büyük finali Atatürk Havalimanı'nda yaşanan hain terör olayı nedeniyle ertelendi. TV8 resmi hesabından yapılan açıklama göre ” Survivor 2016’nın bu akşam yayınlanacak olan finali, 30 Haziran Perşembe akşamına ertelenmiştir. ” diyerek Survivor yeni bölümünün ertelendiği duyurdu. S

1.07.2016 - 04:18
Survivor 2016 büyük final ne zaman?

'Survivor 2016'nın dün akşam yayınlanan yarı final bölümü, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nden yaşanan hain terör saldırısı nedeniyle erken kesilmişti. Survivor finali bu akşam yayında olacak mı? Survivor finali yine canlı yayınla bu akşam yerine yarın akşam (30 Haziran Perşambe) aynı saatte yayınlanacak. Gönüllüler takımından Serkay Tütüncü ile ünlüler takımından Atakan Arslan, 'Survivor 2016'nın finalinde SMS oylamasına çıkacak.

SURVIVOR BÜYÜK FİNAL NE ZAMAN?

TV8 resmi hesabından yapılan açıklama göre ” Survivor 2016’nın bu akşam yayınlanacak olan finali, 30 Haziran Perşembe akşamına ertelenmiştir. ” diyerek Survivor yeni bölümünün ertelendiği duyurdu. Survivor yeni bölüm finali 30 Haziran Perşembe akşamı canlı yayınla ekrana gelecek.

SURVİVOR YARI FİNALİ KİM KAZANMIŞTI?

Survivor yarı finalinde Atakan ve Damla Can elemeye çıkmıştı. Yapılan SMS oylaması sonucunda kazanan isim Avatar Atakan oldu.

SURVİVOR 2016 FİNALİSTLERİ

Survivor yarı finalinde SMS oy sonuçlarına göre birinci olan Atakan finale çıkarken Damla Can elendi. Survivor yarı finalini geçen Atakan'ın rakibi birincilik yolunda Serkay Tütüncü. İkili Survivor 2016 birincisinin belirleneceği büyük final oylamasında kapışacaklar ve kazanan 500 bin lira para ödülünü kazanacak.


ÇAĞAN ATAKAN ARSLAN KİMDİR?  

27 Ağustos 1989 yılında Sivas'ta dünyaya gelen Avatar lakaplı Çağan Atakan Arslan, spor hayatına basketbol ile başlamıştır. 16 yaşında vücut geliştirmeye başlayan Atakan Arslan, 17 yaşında dövüş sporları ile tanışmış ve o günden bu yana bir çok başarıya imza atmıştır. Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu'na parkur rekoru kırıp okul birincisi olarak girmiştir.[kaynak belirtilmeli] Eğitimine halen devam etmektedir. Atakan Arslan, 2008 yılından itibaren kick boks ve Muay Thai Milli Takımlarında ülkesini uluslararası arenada temsil etmekte, aynı zamanda da profesyonel müsabakalara çıkmaktadır.


2011 yılında Özbekistan'da 5.000 rakip taraftarın önünde Özbek rakibini finalde nakavt ederek IFMA Muay Thai Dünya Şampiyonu unvanını kazanmış ve bu alanda ülkesine büyük erkeklerdeki ilk altın madalyayı getirmiştir TPW adı altında profesyonel güreşte de performanslar sergileyen Atakan Arslan, adından Solider olarak söz ettirmiştir.

Kickboks kariyerinin önemli olaylarından biride, dünyanın kickboks organizasyonlarından biri olan Glory World Series ile yaptığı anlaşmadır.2014 yılında Deput yapan Atakan Arslan, ilk maçını Glory 15 İstanbul'da Brezilyalı rakibi Jonatan Olveira yapmıştır.
 
Profesyonel sporun dışında çeşitli sinema ve dizi filmlerinde de oynayan Atakan Arslan modellik yapmaktadır.

Survivor Atakan'ın büyük sırrı ortaya çıktı

Survivor Atakan'ın büyük sırrı ortaya çıktı. Survivor'da başarılı bir performans sergileyen Atakan'ın anne ve babasının boşandığı ve Atakan'ı dedesi ve babaannesinin büyüttüğü ortaya çıktı. Survivor 2016'da iz bırakan Yarışmacılardan olan Avatar Atakan'ın ailesiyle ilgili sır perdesi aralandı. Atakan'ın annesi ve kız kardeşi Asu Arslan'ın fotoğrafları ortaya çıktı.

ANNESİNİN ADINI HİÇ ANMADI

Survivor yarışmacısı olan Atakan Arslan'ı kamuoyu Avatar Atakan lakabıyla tanıdı. Atakan'ın ailesi ise merak konusuydu. İletişim ödülünü kazandığında sadece babasıyla görüşmüştü. Annesinin adını yarışma boyunca anmamış olması da merakı daha da artırdı.

BABAANESİ VE DEDESİ BÜYÜTTÜ

Son tahmin ödülünde de Atakan kendisini babaannesi ile dedesinin büyüttüğünü söyleyip onlar için hediye kazanmak istemişti. Peki Atakan niye babaanne ve dedesiyle büyüdü. Annesine ne oldu?

AVATAR ATAKAN'IN ANNESİ

Avatar Atakan'ın annesiyle ilgili sır sonunda aydınlandı. Meğer Atakan'ın annesiyle babası küçük yaşta boşanmışlar. Atakan'ın velayetini babası, kardeşininkini de annesi almış.

KARDEŞİ VE ANNESİNİN FOTOĞRAFI

Bu karedekiler Atakan'ın ayrı büyüdüğü annesi ve kız kardeşi Asu Arslan. Atakan yıllar sonra kardeşi ile yeniden görüşmeye başlamış. Ancak annesi ile iletişimi yok.

Atakan'ın kardeşi Asu Arslan ile olan fotoğrafları da ortaya çıktı. Abi kardeş yakın bir ilişki sürdürüyor.

SERKAY TÜTÜNCÜ KİMDİR?

Survivor 2016 Gönüllüler takımı kadrosunda iddialı duruşu ile dikkat çeken Serkay Tütüncü İzmir Tire doğumlu. 7 Şubat 1991 doğumlu olan Serkay Tütüncü Survivor'ın en genç yarışmacıları arasında.

Serkay Tütüncü amatör bir futbolcu. Adadaki oyunlarda da bunun faydasını görünüyor. 178 boyunda ve 76 kilo ağırlığında olan Serkay Tütüncü, performansı ile adından hayli söz ettirecek gibi görünüyor.


SURVİVOR 2016 ÇEYREK FİNALİNDE NELER OLDU?

Survivor çeyrek finalinde Damla Can, Nagihan Karadere ve Semih Öztürk iki aşamalı bir elemeye çıktılar. İlk tur elemede Survivor'a veda eden isim Nagihan Karadere oldu.

Nagihan Karadere kaybettiğini öğrenince konuşmakta zorluk çekti. Nagihan finale gitmek isterdim diyerek ağladı. Acun Ilıcalı ise Nagihan'ın dobralığını çok beğendiğini "İçinde başka yufka yürekli bir Nagihan var. Onu da Türk halkı gördü' dedi. Acun Ilıcalı 'Benim için Survivor'da sıradışı bir yarışmacı oldun' diyerek Nagihan'ı övgülerle uğurladı.

SEMİH ÖZTÜRK VE DAMLA CAN OYLAMASI

Nagihan ilk etapta elendikten sonra SMS oylaması kaldığı yerden devam etti. Semih Öztürk kendine çok güvendiği bu elemede Damla Can karşısında hayatının şokunu yaşadı. Survivor'daki çeyrek finali Damla Can kazanırken Semih Öztürk elendi. Nefes kesen SMS oylasına rekor katılım oldu. Damla Can yarı finalde Avatar Atakan'a rakip oldu.

Semih Öztürk elenince 'Burda bana yapılan yanlışlıklar oldu. Duruşumdan taviz vermeyeceğim' dedi. Acun Ilıcalı ise 'Karakter olarak farklı bir karaktersin' diyerek Semih Öztürk hakkındaki kanaatini söyledi. Acun Ilıcalı, Semih'in beklediğinden yüksek bir performans sergilediğini belirtti.


SURVİVOR FİNALİ NEREDE YAPILIYOR?

Acun Ilıcalı Survivor büyük finali için Kıbrıs'daki Nuh'un Gemisi isimli otelle anlaşma yaptı. Survivor finali için seçilen bu otelde Acun medya 500 oda ayırttı.

akşam

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Fehmi Koru'dan Turktime'a Müthiş Açıklamalar

(TURKTİME-ERSİN TOKGÖZ) - İşte gündelik hayatından ...

Kutsal topraklara gidiyor!
'Ciciş Kardeşler' olarak bilinen Ceyda-Esra Ersoy kardeşler, yaşanan terör ...
Hem ziyaret hem ticaret!
Serdar Ortaç tatil için gittiği Çeşme’de hem ziyaret hem ticaret düsturuna ...
 
İkinci bebek yolda!
Timuçin Esen, sevgilisi Bilge Türe ve kızı Ayda ile Bodrum’da tatil yapıyor
İkincisi geliyor!
Ünlü oyuncular Gupse Özay ve Barış Arduç önceki gece Etiler’de görüntülendi
Keşke söyleyebilsem!
Avşar kızı Zehra, mezuniyet hediyesiyle ilgili sorulan sorulara "Keşke ...
 
Trafikte yakalandılar!
İlişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden çift, Bebek sahilinde ...
Serdar Ortaç tövbeyi bozdu!
Kumar bağımlılığı yüzünden borç batağına saplanan Serdar Ortaç, o dönem ...
Ünlü isimden tepki çeken İstanbul paylaşımı
Amerikalı şarkıcı ve oyuncu Cher'in Atatürk Havalimanı saldırılarından ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
TCMB
ygs sonuçları
Tayyip Erdoğan
Kobani
1. Lig
haberler
Chloe Loughnan
pkk
Faruk Bal