E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Süleyman Soylu'dan şok sözler! 

Süleyman Soylu ''Güzel yatırımlara laik olan bir milletiz ve güzelliklere laik olan bir milletiz.'' diye konuştu.

28.10.2016 - 18:57
Süleyman Soylu dan şok sözler!

Soylu, Ortahisar ilçesine bağlı Beşirli Mahallesi'nde yapılacak Beşirli Eko Park'ın temel atma töreninde yaptığı konuşmada, ''Güzel yatırımlara laik olan bir milletiz ve güzelliklere laik olan bir milletiz.'' ifadesini kullandı.
 
Türkiye'nin 21. asra iyi başladığını dile getiren Soylu, Türkiye'nin kişi başına gelir seviyesinin 3 bin dolarlardan 10 bin dolarlara yükseldiğini belirtti.
 
Soylu, Türkiye'de bir süre önce enerji kongresinin yapıldığını anımsatarak, şöyle devam etti:
 
''Bir hafta boyunca onlarca ülke ve temsilcisi, dünyanın 21. ve 22.  asırdaki en önemli meselesi olarak zikrettiğimiz enerji konusunda İstanbul'da  geleceğe ait tasavvurlarını, tedbirleri  ve yapacaklarını ortak bir akılla  gerçekleştiriyor. Ardından yine dünyanın birçok ülkesinden Adalet Bakanlığımızın  tertip ettiği bir hukukun, adaletin, hakkaniyetin ve dünyada bu konuda son gelişmelerin oluştuğu İstanbul merkezinde çok önemli bir uluslararası kongre  gerçekleşti. Yine ifade etmek isterim ki yine İstanbul'da, Antalya'da, ülkemizin  her noktasında uluslararası alanda başarılı işlere imza atan çalışmalar ortaya  konuldu.''
 
"Hiçbir endişeniz olmasın"
 
Bir taraftan ülkeyi terörle uğraştırmaya, hızını kesmeye, ülkenin ve vatandaşların yarına umutla bakmasını engellemeye çalışanlar olduğunun altını çizen Soylu, sözlerini şöyle sürdürdü:
 
''Ama bir taraftan da istikametinde ayrılmayan, hedeflerinden  ayrılmayan ve bu ülkenin güçlü, kudretli, müreffeh ve barış içerisinde yaşamasını  kendisine rehber edinen bir anlayış var. Bilin ki Allah'ta bizle beraberdir, tarih de bizle beraberdir, medeniyette bizle beraberdir ve bu toprakların ortaya  koyduğu istikamette bizle beraberdir. Hiçbir endişeniz olmasın. Bu konularda  artık çok söz söylemiyoruz. İşimizi yapıyoruz. Devlete kafa tutmaya çalışanlara  karşı işimizi yapıyoruz, milletimizin birliğini ve beraberliğini ortadan  kaldırmaya çalışanlara karşı işimizi yapıyoruz, kamu düzenini bertaraf etmeye  çalışanlara karşı işimizi yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz. Bilmenizi istiyorum hukuk dairesinden, bu ülkede milletin oyunu, reyini almış ve hukuk dairesinde  devam eden ve hukuk dairesi içerisinde olan herkes başımızın üzerindedir.''
 
Soylu, Trabzon'da valilikte düzenlenen koordinasyon kurulu  toplantısına katıldığını anımsatarak, ''Bizi heyecanlandıran bir koordinasyon  toplantısı. Ulaştırma yatırımlarımızdan, doğal parklarımıza kadar ve  üniversitemizden, spor yatırımlarımıza kadar hemen hemen her noktada nereye geldiğimizi, ne yapmamız lazım geldiğini, ödevlerimizin ve görevlerimizin ne  olduğunu ve burada bizim hemşehrilerimizin, yarın hayat standartının daha  yükseldiği bir hale gelebilmesi için ilçelerimizde neler yapmamız geldiğini  tekrar gözden geçirdik.'' değerlendirmesini yaptı.
 
Esas olanın vatandaş olduğuna da dikkati çeken Soylu, 14 yıldır vatandaşa 'bugün git yarın gel' meselesinin sona erdiğini vurguladı.
 
"Hukukun içerisinden hiçbir şekilde ayrılmadan yolculuğumuza devam edelim"
 
Bakan Soylu, ''Ay yıldızlı bayrağımız nasıl nazlı nazlı  dalgalanıyorsa, Ezan-ı Muhammedi 5 vakit bu ülkede, şu serencamla okunması  bilmenizi isterim ki özgürlüğümüzün, bağımsızlığımızın ve bu toprakların  hürriyetinin simgesidir.'' diyen Soylu, şu ifadeleri kullandı:
 
''Bugün burada güzel bir törende birlikteyiz. Memleketimiz  istikametine devam ettiğini biraz önce söyledim. Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün  açılışı aslında Türkiye'de, 'biz yolculuğumuza devam ediyoruz' iradesinin tam  kendisidir. Osmangazi Köprüsü, 1960 darbesi olmasaydı, 1'inci Boğaz Köprüsü  1963-1964'te milletle birlikte olacaktı. 1967'de Türkiye ilk nükleer santraliyle  buluşacaktı. Bakın aradan kaç yıl geçti. Onun için demokrasi bir milletin  gelişmesindeki en önemli yapı taşıdır ve demokrasiye hepimiz sahip çıkalım.  Demokrasiyi kirletmeye çalışanlara karşı sahip çıkalım. Demokrasiyi truva atı  olarak görüp, milletin rehini başkalaştırmaya çalışanlara karşı sahip çıkalım. Hukukun içerisinden hiçbir şekilde ayrılmadan yolculuğumuza devam edelim. O  millete dönecektir ve millete hizmete dönecektir.''
 
"Akyazı Stadı Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle açılacak"
 
Milletin temsilcileri olduklarını işaret eden Soylu, ''İnşallah Akyazı  Stadı, Aralık ayının ortasında Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle açılacak.  Güzel bir tesis. Sabahleyin koordinasyon toplantımızda da konuştuk. Yine böyle  bir parkı Avni Aker Stadyumu'nun bulunduğu yerde milletimizin, hemşehrimizin  rahat bir nefes alabilmesi için hep birlikte gerçekleştireceğiz. Büyükşehir  Belediye Başkanımız projesini gerçekleştirecek ve oraya inşallah Trabzon'umuza  yakışır çok güzel bir park, yanına da Yavuz Selim Stadı'nı, o tarihi anlayışıyla  ortaya koyacağız. Bir köşesine de kongre kültür merkezini yapacağız. Her tarafı  yeşil olacak." diye konuştu.
 
İçişleri Bakanı Soylu, kentte yapılan diş hastanesinin de açılışının 1  hafta sonra gerçekleştirileceğini dile getirerek, "Önümüzdeki Mayıs ayında  Uzungöl ışıl ışıl olacak. Gecesini görmek bile, bilmenizi istiyorum ki ayrı bir  lezzet verecek. Sera gölü bir taraftan, öbür tarafta Sümela Manastırı şu anda hızlı bir şekilde devam ediyor ve 50 milyonluk bir yatırımı orada gerçekleştiriyoruz. Bir taraftan çocuk hastanesi, bir taraftan Büyükşehir  Belediyesi 50 milyon beton, 50 milyon asfalt. Seneye yine devam. Seneye yine  devam.." dedi.
 
"Yapacak çok işimiz var"
 
Hizmetlerin devam ettiğini ve edeceğini de vurgulayan Soylu, "Belediye  başkanlarımız, milletvekillerimiz, herkes bize verilen bu emaneti nasıl ve ne  şekilde zamanı geldiğinde bu aziz millete teslim ederiz diye bir uğraş  içerisindedir ve hepimiz öyleyiz. Birileri gibi terör örgütüne, milletin verdiği  reyle, milletin verdiği oyla, hendek kazmaya araç göndermek değil, bu millet sabahleyin işine giderken nasıl ve nasıl rahat gider anlayışı içinde bir uğraşı  ortaya koyuyorlar." ifadesini kullandı.
 
Süleyman Soylu, Trabzon'daki  yatırımlar hakkında daha detaylı bilgi  vererek, Trabzon'un büyüyeceğini, bölgenin, Kafkasların ve etrafındaki  coğrafyanın en önemli  cazibe merkezlerinden birisi haline geleceğini söyledi.
 
"Bu büyük mücadeleyi hep beraber yapacağız"
 
Hiçbir endişenin içinde olunmaması gerektiğini belirten Soylu, şunları kaydetti:
 
"Terörü de bizimle uğraşanları da bu ülkenin istikametini bozmaya  çalışanlara da hem söyleyecek sözümüz hem de yapacak işimiz var. Bu ülkede bizler  burada rahat dururken bilin ki şu anda evlatlarımız Tendürek Dağı'nda bu ülkede  huzurun olması için, gözünü budaktan sakınmadan mücadele ediyorlar. Şuanda  Şırnak'ta, Hakkari'de, Mardin'de her yerde bir büyük mücadeleyi ortaya koyuyorlar. O çocuklar orada bizim evlatlarımız olarak, hiçbir şey beklemeden  büyük bir mücadeleyi ortaya koyarken, biz de geleceğimiz adına bu büyük  mücadeleyi hep beraber yapacağız. Bunu sokakta, millette görüyoruz." diye  konuştu.
 
Yapacak çok iş olduğunu işaret eden Bakan Soylu, "Türkiye yolculuğuna  yeni başlamıştır. Cumhuriyet ile attığı temeli 21. yüzyılda hem demokrasiyle, hem  milletin birliğiyle, hem kalkınmayla, hem şu milletin ortaya koymuş olduğu yüksek  ideal ve anlayışla taçlandırarak yoluna devam ediyor. Hiç geriye düşmedik, hep  ileri gidiyoruz, hep de ileri gideceğiz." değerlendirmesinde bulundu.
 
Temel atma törenine, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta  ve Salih Cora, Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı  Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, AK Parti  İl Başkanı Haydar Revi ile çok sayıda davetli ve vatandaş katıldı.
 
Taziye ziyaretinde bulundu
 
Öte yandan, BakanSoylu buradaki program öncesi Kars'ın Kağızman  ilçesinde nöbet tuttuğu sırada silahının kaza ile ateş alması sonucu hayatını  kaybeden Uzman Çavuş Onur Tuncel'in, Ortahisar ilçesine bağlı Soğuksu  Mahallesi'ndeki baba evini ziyaret etti.
 
Basına kapalı gerçekleşen ve yaklaşık yarım saat süren ziyarette,  Soylu'nun anne Havva ve baba Nihat Tuncel'e başsağlığı dileğinde bulunduğu öğrenildi.

Vatan

ETİKETLER:
Süleyman Soylu
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
Misafir 28 Ekim 2016 Cuma 19:51

Bu ülke kanunları kominist terör sevici basının ağlamasına göre mi hareket ediyor.15 temmuz gecesi görev başında din görevlilere dayak atanlar silah çekenler ilk mahkemede serbest kaldı kimse ses çıkarmadı fakat bir bayanın tekme yemesi adaleti bu kadar uğraştırıyorsa bu ülkede solcu olmak varmış.helal olsun ne diyelim. ağlamakla her işlerini hallettiriyorlar.

Yorumu oyla      18      10  
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Komutan öyle şeyler anlattı ki!
Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığına Terörle Mücadele Şubesi Patlayıcı ...
Denizli'de deprem şoku!
Denizli'de merkez üssü Babadağ İlçesi olduğu belirlenen Richter ölçeğine ...
Martin Skrtel'den şok itiraf!
Fenerbahçe’nin başarılı defans oyuncusu Martin Skrtel, Türkiye’ye gelmeden ...
 
Abdullah Çakıroğlu tekrar gözaltında!
Şortlu kadına tekme atan saldırgan Abdullah Çakıroğlu gözaltına alındı.
Servis şoförü alkollü yakalandı!
Ekipler, denetim sırasında servis şoförü F.G'nin 38 promil alkollü olduğunu tespit etti.
Başbakan'dan bayram mesajı!
Başbakan Binali Yıldırım 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı gönderdi.
 
Milletimizin azmi en büyük güvencemiz
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "FETÖ mensubu hainlerin silahlarına ...
Lise sınavlarına yeni düzenleme
Liselerde, yazılı sınavların açık uçlu maddelerden oluşan yazılı yoklama ...
'O' iş adamına tutuklama talebi
FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan iş adamı Serdar Seyitoğlu, ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
Kasımpaşa
Recep Tayyip Erdoğan
NBA
barcelona
Kuzey Kore
Adana Demirspor
Çankaya Köşkü
premier lig
Mehmet Şimşek