E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Show Tv Güncel Yayın akışı Listesı (12 Eylül 2014 Cuma) 

Show Tv - 12 Eylül 2014 Cumaa günu ve akşam yayın akışında hangi programların nelerin olduğunu merakeden okuyucularımız bu haberimizden; Show Tv hd kesintisiz ve donmadan izlemek için gerekli olan bağlantı ve SHOW TV internetten onlıne Canlı bedava izle linkine ayrıca, Show Tv yayın akışında karşını

11.09.2014 - 21:11
Show Tv Güncel Yayın akışı Listesı (12 Eylül 2014 Cuma)


~Show Tv'de, Cuma günü, 07: Dizi Cennet Mahallesi, i08:00'de Pepee, 16:00'da İzleyici tarafından sevilerek izlenen eğlence programı, Seda Sayan Show. 20:00' Arthur ile Minimoylar, yayınlanacaktır. Show TV' Canlı yayınına sitemizdeki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.
Show TV Yayın Akışı (12 Eylül 2014 Cuma)
07:00 Dizi Cennet Mahallesi
08:00 Çizgi Ayı Kardeşler
08:30 Pepee
09:00 Türk Sineması Batsın Bu Dünya
11:00 Pis Yedili
13:00 Dizi Sevdaluk
15:00 Ev Kuşu
16:00 Seda Sayan Show
19:00 Haber Show Ana Haber
20:00 Arthur ile Minimoylar
22:30 Dizi Muhteşem Yüzyıl
SHOW TV CANLI YAYIN İÇİN TIKLAYINIZ
SHOW TV PROGRAMLARI
Her Şey Dahil
Yapımcılığını C Yapım'ın üstlendiği günün en keyifli saatlerinin adresi, ekranların efsane ikilisi Çağla Şıkel Altuğ ve Alişan Her Şey Dahil; birbirinden özel  konukları, sanat  ve  magazin dünyasının sevilen ünlüleri, sağlık gündemine yön veren uzmanları ve çok özel röportajları ile hafta içi her sabah canlı yayınla Show TV’de izleyicileriyle buluşuyor.
Yeni Bir Gün
Yapımcılığını C Yapım’ın üstlendiği; magazin dünyasından son gelişmeleri, yaşama ve insana dair her türlü konunun konuşulacağı “Yeni Bir Gün” Simge Fıstıkoğlu’nun moderatörlüğünde hafta içi her sabah evlerinize konuk olacak.
 
Simge Fıstıkoğlu moderatörlüğünde, güne damgasını vuran haberler, güzellik ve moda trendleri, en yeni sağlık haberleri, yemek tarifleri ve alışveriş tüyoları hafta içi her gün “Yeni Bir Gün”de masaya yatırılacak.
 
Deneyimli Gazeteci İpek Durkal; Magazin gündeminin öne çıkan başlıklarını canlı yayında yorumlayacak.Özel röportajlarıyla ve stüdyoya davet ettiği ünlü konuklarla eğlence dünyasını yakın takibe alacak.
 
Davranış Bilimleri Uzmanı Aşkım Kapışmak; Ünlülerin hal ve tavırlarını mercek altına alacak, yaptığı söyleşilerle kimi zaman bir dizi kahramanını kimi zaman bir sanatçının ruh ve beden dilini analiz edecek.
 
Şov dünyasından özel konuklar, alanında uzman isimler, gösteriler, galalar, davetler, defileler ve canlı bağlantıların yer alacağı “Yeni Bir Gün” hafta içi her sabah canlı yayınla izleyicileri ile buluşuyor.
Gülben
Uzun yıllardır birçok televizyon projesini başarıyla gerçekleştiren ve yaklaşık 2 yıldır gündüz kuşağında ‘kadınlara’ yönelik özel programlar hazırlayan Gülben Ergen; yapımcılığını “Artı Film”in üstlendiği yeni projesiyle ekranlara bomba gibi dönmeye hazırlanıyor!
 
Yaşama, insana ve özellikle kadına dair her türlü konunun, alanında uzman konuklarıyla stüdyoda konuşulacağı programda; aynı zamanda çok özel “insan hikayeleri” de ekrana taşınacak…
 
Aşk ve ilişkiler, sağlık, diyet, güzellik, moda, dekorasyon, kişisel gelişim gibi kadınları yakından ilgilendiren konuların yanı sıra; kadınların günlük yaşamlarını, belki hayatlarını daha “iyi ve kaliteli” yaşamalarını sağlayacak her türlü bilgi paylaşımını da ünlü sanatçı, canlı yayında özel konuklarıyla birlikte konuşacak, tartışacak…
Lezzet Haritası
Ezgi Sertel; Anadoluyu il il, ilçe ilçe geziyor tadına doyum olmaz yöresel lezzetleri, binlerce yıllık yaşanmışlıkların sonucu olan gelenek görenekleri ve ülkemizin cennet köşelerini ekranlarınıza getirip yurdumuzun lezzet haritasını çıkarıyor.
Misafir Ol Bana
Show TV ekranlarında, yapımcılığını Production House’un üstlendiği, tutkunu olacağınız yepyeni program “Misafir Ol Bana” Bugün izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor.
 
En iyi misafiri ben ağırlarım diyorsanız, gözünün içine bakıp misafirimin isteklerini anlarım diyorsanız “Misafir Ol Bana” tam  size göre!
 İlk kez çiftlerin misafir ağırlayacağı “Misafir Ol Bana”da  üç gün boyunca üç çift yarışacak. Her günün sonunda ev sahibi çift konuk ettikleri çiftler tarafından misafirperverlik ve yaptıkları yemeklerle değerlendirilecek. Üç günün sonunda ise, en yüksek puanı alan çift, göz kamaştıran bir otomobilin sahibi olacak.
 
“Misafir Ol Bana” çiftlerin misafirperverlik başta olmak üzere bütün hünerlerini sergileyecekleri bambaşka bir program...
 En iyi yemeği eşimle ben yaparım diyorsanız, en iyi misafiri biz ağırlarız diyorsanız hemen başvurun!
 Başvurularınızı 0539 509 41 27 numaralı telefondan veya www.showtv.com.tr adresinden yapabilirsiniz.
Show Ana Haber
Hafta içi her akşam yayınlanan Show Ana Haber Bülteni, Ece Üner ile Türkiye’nin ve Dünya’nın nabzını tutacak. Doğru ve tarafsız gündemi takip eden herkes Ece Üner İle Show Ana Haber’i izliyor.
 
Ece Üner’in sunumuyla hazırlanan Show Ana Haber Bülteni en merak edilen gündem maddeleriyle izleyicisinin karşısına çıkıyor. Uzman muhabir kadrosu ve deneyimli ekibiyle hazırlanan haberler düzenlenen canlı yayın bağlantılarıyla olay yerlerinden aynı anda Show TV ekranlarına taşınıyor.
 
Show TV Haber Merkezi, Ece Üner’in sunumu ile gündemi belirlerken, haberlere imzasını atmaya devam edecek.
 
‘Ece Üner İle Show Ana Haber’ hafta içi akşam saat 18.30'da canlı yayınla Show TV ekranlarında.
Büyük Risk
Yapımcılığını Joker Yapım’ın üstlendiği, Dünya televizyonlarında yarım asırdır yayınlanan ve bilginin kazandırdığı Büyük Risk yeni kanalı Show TV’de izleyicileriyle buluşuyor
 
Yarışmacıları en büyük heyecanı yaşadı! 7'den 70'e izleyicileri en büyük coşkuyu tattı! Ve sadece bilgi kazandırdı!
 
Yarım asırdır tüm dünyada ilgiyle izlenen Büyük Risk, Selçuk Yöntem’in sunumu ile hafta içi her akşam 19.15'te yeni bölümleri ile Show TV’de!
Güldür Güldür Show
Ekranların sevilen komedi-tiyatro şovu “Güldür Güldür Show”  birbirinden eğlenceli skeçleri ve sürprizleriyle Show TV ekranlarında! Güldür Güldür'ün oyuncu kadrosu Ali Sunal, Alper Kul, Aylin Kontente, Doğa Rutkay, Onur Atilla, Çağlar Çorumlu, Onur Buldu, Aziz Aslan, Özge Borak, Meltem Yılmazkaya, Yavuzhan Doğan, Dilşah Demir, Burak Topaloğlu’ndan oluşuyor.
 
Günlük hayatın sıradan konularına farklı bir akış açısı ile yaklaşan Güldür Güldür, aileden aşka, şöhretten teknolojiye, futboldan arkadaşlığa, birçok konuyu yine kendi mizah anlayışları ile yeni yaklaşımlar ve çözümler getiriliyor.
bölgehaberi

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Fehmi Koru'dan Turktime'a Müthiş Açıklamalar

(TURKTİME-ERSİN TOKGÖZ) - İşte gündelik hayatından ...

İşte Deniz Seki Yeni Albümü 'İz' Ekim'de
Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan hakkında hapis ve yakalama kararı ...
Ümit Erdim nasıl kilo verdi?
6 ayda tam 25 kilo veren Ümit Erdim, sevgilisiyle poz verdi.
 
Deniz Seki polisle dalga geçiyor!
Hakkındaki yakalama kararı çıktığı Mayıs'tan beri kayıp olan Deniz Seki'nin ...
RTÜK, Seda Sayan’a İhlal Yok Dedi!
Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK); iki eşini öldürmüş bir adamın konuk ...
Ebru Gündeş 'Bir Devir Bitti' Albümüyle Çıkış Yapıyor!
Uzun süredir ortalarda gözükmeyen ünlü sanatçı Ebru Gündeş, sessizliğini ...
 
Gülben Ergen Kına Gecesinde ÇOŞTU..!
Ünlü sanatçı Gülben Ergen, asistanı Nilay Ateş'in kına gecesinde çoştu. ...
Ali Ağaoğlu'nun Çıtır Sevgilisinin ŞOK Sözlerine SERT Tepki!
Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu ile aşk yaşayan son zamanlarda ...
RTÜK Songül Karlı'ya Acımadı, Sırada Seda Sayan Var!
Radyo ve Televizyon Üst Kurulunca, Songül Karlı'nın Kanaltürk'teki programına, ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
TÜİK
TÜFE
Yeni Zelanda
Binyamin Netanyahu
Gürcistan
serdar ortaç twitter
muhsin yazıcıoğlu
çin
Soru