Selena'nın Nazlı'sı evlendi!
Selena dizisinde Nazlı karakterine hayat veren Dilara Kurtulmuş, uzun bir süredir birliktelik yaşadığı Umutcan Ekmez ile nikah masasına oturdu.
- Son Güncelleme:

Dilara Kurtulmuş, 2006-2009 yıllarında yayınlanan ve bir döneme damga vuran Selena dizisinde canlandırdığı Nazlı karakteri ile üne kavuştu.
28 yaşındaki ünlü isim, uzun bir süredir birliktelik yaşadığı Umutcan Ekmez ile nikah masasına oturdu.
NİKAH MASASINA OTURDU
İstanbul'da düzenlen görkemli bir tören ile dünyaevine giren çiftin düğününe aile fertlerinin yanı sıra arkadaşları da katıldı.
Çiftin düğününden kareleri ise yakın arkadaşlar sosyal medya hesaplarından paylaştı.
ARKADAŞLARI YALNIZ BIRAKMADI
Dilara Kurtulmuş'u bu özel gününde ekranların bir diğer sevilen çocuk dizilerinin oyuncuları da yalnız bırakmadı.
Düğüne, 'Selena' dizisindeki rol arkadaşı Gizem Güven'in yanı sıra 'Sihirli Annem' kadrosundan tanınan Jennifer Boyner ve Zeynep Özkaya da katılarak çiftin heyecanına ortak oldu.

YORUMLAR
İlk yorum yapan sen ol...