E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Savcılık Harekete Geçti Eryılmaz Hakkında Soruşturma

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, bazı basın yayın organlarında yayımlanan ve kendisine ait olduğu iddia edilen ses kaydı nedeniyle Çankaya Belediye Başkanı Muzaffer Eryılmaz hakkında soruşturma başlattı.

13.10.2008 - 12:11
Savcılık Harekete Geçti

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, bazı basın yayın organlarında yayımlanan ve kendisine ait olduğu iddia edilen ses kaydı nedeniyle Çankaya Belediye Başkanı Muzaffer Eryılmaz hakkında soruşturma başlattı.

Memur Suçları Soruşturma Bürosunca yürütülecek soruşturma kapsamında, söz konusu ses kaydı incelenecek, Eryılmaz'ın ifadesine başvurulacak.

AK Parti Çankaya İlçe Başkanı Alaaddin Varol, Çankaya Belediye Başkanı Muzaffer Eryılmaz'a ait olduğu öne sürülen ve basın-yayın organlarında yayımlanan ses kaydı üzerine, Eryılmaz ile Çankaya Belediye Meclisinin CHP'li üyeleri hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.

Suç duyurusu dilekçesinde, ses kaydında yer alan sözlere yer verilerek, Eryılmaz ile Çankaya Belediye Meclisinin CHP'li üyeleri ve kayıtta ismi geçen diğer ilgililer hakkında ''rüşvet'', ''zimmet'', ''ihaleye fesat karıştırmak'', ''görevi ihmal'' ve ''görevi kötüye kullanmak'' gibi suçlardan dava açılması talep edilmişti.

Dilekçede, suç duyurusunda bulunulan kişilerin işten el çektirilmeleri ve mal varlıklarına tedbir konulması da istenmişti

YORUMLAR
Toplam 20 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
keskindilli 6 Ekim 2008 Pazartesi 

Bu Devletin Teminatı değil Sahibidir TSK...TSK da bilinçi Halkındır...Cumhuriyet Felsefesine inanıp, kurucuların yolundan yürüyenlerin teminatı... Ama işbirlikçi bir yönetim hile ile tüm kaleleri feth etme yolunda ilerlemiş, medine dilenciliği ile cahil-cüheylayı, fakir fukarayı ağına düşürmüş, kan emicilerle birlikte TSK nın elini kolunu bağlayıp, Özel güvenlik Kuvveti haline getirme çabalarına girmiştir...BU AKçeParti hükümeti hiç bir şeyden sorumlu değildir???? TERÖR MÜ ASKERİN DERDİ AMA YETKİSİN BİZ VERİRİZ, ONLARIN UZMANLIĞINDAN FAYDALANMAZ İSTEDİĞİMİZLE İŞBİRLİĞİNE GİDERİZ…

Yorumu oyla      18      10  
AKTÜTÜN.ÜN ÖLÜ ÇOCUKLARI SORUYOR. 6 Ekim 2008 Pazartesi 

Cenazelerini dün törenler yapıp kaldırdınız... Peki onların “Neden öldük komutanım, bizi neden korumadınız” sorusunu duydunuz mu? Onlar artık soramaz elbette ama, bu soruyu sormak en çok onların hakkıydı: Genelkurmay Başkanı ve kuvvet komutanı generaller Meclis’i protesto yerine Aktütün’le uğraşsalardı, biz o gün ölür müydük? “İstihbarat eksiğimiz yok” da demişsiniz dün komutanım. Peki 350 kişilik PKK grubunun geldiğini nasıl göremediniz, gördünüzse neden önlem almadınız? Önlem aldığınız için mi öğle vakti göstere göstere saldırdılar? ● Aktütün’ün mayıs ayındaki baskın sonrasındaki halini bilenler vardı aramızda. Gözden çıkarıldığı her halinden belliymiş. Kaçakçılık için yapılmış zamanında ve defalarca basılmış. Burada askerî hata yok mu komutanım? ● Siz, dün gazetecilere bilgi veren komutanım; geçen yıl yine aynı gafletle basılan Dağlıca’daki komutan yarbaya başarı plaketi veren ordu komutanı değil misiniz? O plaket yerine hesap verseydiniz biz bugün yaşıyorduk.

Yorumu oyla      18      10  
keskindilli 6 Ekim 2008 Pazartesi 

Kuraklık mı KÜRESEL ISINMA CANIM!!!! Kanamalı Kene mi biz ne yapalım doğa olayı??? Kuş gribi tüh hükümet ne yapsın, Unakıtan yumurtayı likidite etsin….BEBEK ÖLÜMLERİ Mİ ÜÇER BEŞER DOĞRUN DEMEDİLER Mİ??? Ekonomik kriz mi dünyada var…Dünyada likidite bolluğu varken en az sermaye giren ülkede bile başarı onların….Dolar yükseldi borsa düştü, ASKER KONUŞTU…İhracat 100 milyar dolar…YA İTHALAT SUSSSS…Ağzına biber sürerim senin Ergenekoncu… CARİ Açık ne oluyor…GSMH oranına bak…Eeee dolar yükseldi %20 si gitti…KOMPLO KARDEŞİM….Deniz Feneri mi bize ne???? Çiftcinin anası ağlamış, AL DA GİT GÖZÜNÜ TOPRAK DOYURSUN…Bizim ÇALIK VAR YA BİZİM ÇALIK…

Yorumu oyla      18      10  
SENCER 6 Ekim 2008 Pazartesi 

sebahat c başkanı ağırladı.. sende goygoyculuk yaptın... şehide kelle diyen tayyipti sende goygoyculunu yaptın....

Yorumu oyla      18      10  
TOTEM 6 Ekim 2008 Pazartesi 

bu derece hükümeti ve cumhurbaşkanını eleştiren kişilere bir sorum var;siz değilmisiniz bu cumhuriyetin teminatı silahlı kuvvetlerdir diyen!!silahlı kuvvetler sadece şeriat tehlikesine karşımı güvence sadece?dıştan gelen açık tehlike karşısında neden suskun peki? geceyarısı muhtırası vermeyi biliyorlarda,neden kardeşim bu adamlar benim askerimi şehit ediyorlar.ben ıraka girer bunları darmadağın ederim demiyor? yada dedide hükümet yada cumhurbaşkanımı engelledi? boş hamaset üretmekle olmuyor.

Yorumu oyla      18      10  
sencer 6 Ekim 2008 Pazartesi 

AVCIOĞLU atıyosun ama boşuna, şehit edebiyatı yapma Senin gibiler şehidimize kelle diyenlerin goygoyculuğunu yapar ancak..

Yorumu oyla      18      10  
İlk Misafir 6 Ekim 2008 Pazartesi 

“Şu virane karakol binasına bak evlat.. Bir de şehit Mehmetlerimin resimlerine..Nasıl sızım sızım sızlamasın içim.. Neye yansın şimdi bu Yavrucuklar? Hayatlarının baharında hainlerin kurşunları ile gittiklerine mi; yoksa anacığını, babacığını, yavuklusunu bırakıp vatan borcunu ödemeye geldiği, her şeyini canını verdiği ordusunda, komutanlarında hakları kaldığına mı? Offf şimdi bir kör kurşun da sanki benim sol böğrümde.. İçim cayır cayır…Günü gelince, olmaz olsun, ama olur ya; ordunu, komutanlarını sana borçlu bırakacak şehadetten Allah saklasın evlat..Allah saklasın…” ……..Aslında haberlere baktığımda canımdan çok sevdiğim evladımın yanımda olduğunu düşündüm ve o an acımı, aklımdan geçenleri, deliler gibi kendi kendime konuşup dudaklarımdan dökülenleri, temennilerimi sizlerle de paylaşıp biraz olsun rahatlayabilmek istedim, hepsi bu.. ..

Yorumu oyla      18      10  
M.EMİN AVCIOĞLU 6 Ekim 2008 Pazartesi 

gülay benimle karşılıklı münakaşaya girip hataya düşme..seni rencide etmek sözlrinle vurmak istemiyorum!!!chp nin eski genel başkanı bunu açıkladı..evet biz o vakıf ile çok projeler yaptık die..!senden şunu istiyorum..bu işler gün yüzüne çıkarsa benden kocaman harfler ile özür dileyecekmisin bana onu söle!!CHP nin ne olduğu yakında çıkacak ozaman senden özür bekliycem!!CHP TERÖRÜN BÜYÜK KAYNAĞIDIR.

Yorumu oyla      18      10  
Gülay 6 Ekim 2008 Pazartesi 

Sabahhatin Önkibar abini oku.Ne demek istediğimi anlarsın.Ayrıca Süleyman beyin köşesinde bu konudaki düşüncelerimi yazdım.TSK ya ilişkin yani.Merak ediyorsan okursun Amigo.

Yorumu oyla      18      10  
Gülay 6 Ekim 2008 Pazartesi 

Vakit yada yeni şafağın uydurduğu Almanların sahte dediği belgeleri burada dile getirme komik oluyorsun Amigo.Bak saygıdan A yı büyük tutuyorum.AKP deki malzeme bolluğu CHP de olacaktı yerdiniz vallahi CHP yi.Adamlara lüzumsuz yüklenmeyin savunmak zorunda bırakmayın hakkaniyet adına insanıda.

Yorumu oyla      18      10  
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Fatih Karaca: Tuncay Özkan Grubun’dan Kimseyi İşten Atmadık, Kendileri Ayrıldı...
Aralarında Kanaltürk ve Bugün Gazetesi'nin de bulunduğu Koza-İpek Medya ...
Emniyet Genel Müdürü Köksal: Gazeteciler İçin Özel Dinleme Yok…
Türk basınının lokomotif gazetelerine dahi röportaj vermeyen Emniyet Genel ...
Kızılay Başkanı Küçükali Turktime'a Konuştu: Veli Küçük'ün Kızılay’dan İhale Aldığını Sizden Öğrendim!
Kızılay Genel Başkanı Tekin Küçükali'den Turktime'a çarpıcı açıklamalar: ...
 
Türköne Konuşuyor: Eşimle Aram Kötü Olursa, Ak Parti'ye Muhalefet Ediyorum… MİT İşe Yaramaz, İlhan Selçuk Faşist, Çatlı Arkadaşımdı... Türkeş Bana Komünist Derdi…
Zaman’dan başka gazetede yazmam… Çok yakında medya savaşı çıkacak… Milliyetçilik ...
Cem Uzan Turktime'a Konuştu: Beni Kesebilirsin, Öldüerbilirsin ama Bana İnananlara İhanet Ettiremezsin!!!
Genç Parti Genel Başkanı Cem Uzan Türk Basınında evinin kapılarını ilk ...
MENDERES TURKTİME'A KONUŞTU! : “AĞAR, DEMOKRASİNİN YANINDAN BİLE GEÇMEMİŞTİR!”
Sağ siyasetin patent sahibi ve DP’nin biyolojik ve siyasi varisi Aydın ...
 
BAŞÖRTÜSÜ ÖZ DEĞİL, SEMBOLDÜR!
(TURKTİME-ERSİN TOKGÖZ) 5 bini aşkın üyesi ile Türkiye’nin ...
Emin Çölaşan Turktime'a Konuştu
(ÖZEL-TURKTİME) Türk basının usta kalemi, Hürriyet Gazetesi yazarı Emin ...
Ergenekon'un Asker Sanıklarına Kötü Haber
Askeri Yüksek İdare Mahkemesi, bir suç örgütüne yardım ettiği iddiasıyla ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
Gençlerbirliği
konya
İstihdam
BBP
Ferit Şahenk
uzaktan çalışma
mülteci
İtalya
deprem