E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Oya Aydoğan'ın 40'ı çıkmadan... 

Oya Aydoğan'ın yakın çevresi bir şok daha yaşıyor. Aort damarı yırtılması sonucu hayata gözlerini yuman ünlü isim Oya Aydoğan'a yapılan vefasızlıklar sınır tanımıyor. İşte merak edilen tüm soruların yanıtları ve Oya Aydoğan'ın ölümünün perde arkası...

26.05.2016 - 04:51
Oya Aydoğan ın 40 ı çıkmadan...

Rol aldığı onlarca filmle hafızalara kazınan efsana isim Oya Aydoğan ölümünden sonra çabuk unutuldu. Daha 40'ı çıkmadan Oya Aydoğan için yapılan 7'sinde sanat dünyasından çok az kişinin katılması şaşkınlık yarattı. Peki 7'sine hangi isimler katıldı? İşte Oya Aydoğan'ın tüm detayları...

Aort damarının yırtılmasından sonra hayat mücadelesini kaybeden Oya Aydoğan'ın 7'i mevlüdünden çok az sayıda isim vardı. Oya Aydoğan cenazesi büyük kalabalığa şahitlik etmişti ama mevlüd büyük hayal kırıklığına uğrattı.  Geçtiğimiz günlerde Oya Aydoğan 'ın 7'si doldu. Oya Aydoğan'ın mevlüdünde şok eden gelişme yaşandı. Oya Aydoğan 'ın 7 Sinin mevlüdünde çok az sayıda kişi olurken aynı zamanda oldukça az ünlü katılımı vardı.    
 
Oya Aydoğan'ın 7'si çıktı. Geçtiğimiz günlerde aort damarının yırtılması sonrasında hayatını kaybeden Oya Aydoğan'ın 7 mevlüdüne ilgi çok azdı. Cenaze törenindeki kalabalıktan eser yoktu. Sevim Emre Bülent Ersoy ayrı ayrı mevlüt okuturken camide ki ünlü sayısı da çok azdı.  Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz isimli magazin programda yorumculuk yapan Oya Aydoğan Anneleri gününde geçirdiği rahatsızlıkla bir hafta yaşam mücadelesi veren Oya Aydoğan hayatını kaybetti. 7 mevlüdü ise geçtiğimiz günlerde gerçekleşti ama katılım çok azdı.  Aort damarının yırtılması sonucu 8 gün yoğun bakımda kalarak geçen hafta hayatını kaybeden Oya Aydoğan için önceki gün mevlit okutuldu. Mevlitte sanat dünyasından sadece Ferdi Tayfur,Safiye Soyman, Nurseli İdiz, Tanyeli ve Şenol İpek hazır bulundu.  
 

 
Aort damarının yırtılması sonucu 8 gün yoğun bakımda kalarak geçen hafta hayatını kaybeden Oya Aydoğan için önceki gün mevlit okutuldu.  Sözcü'den Mustafa Kızgınyürek'in haberine göre aort damarının yırtılması sonucu 8 gün yoğun bakımda kalarak geçen hafta hayatını kaybeden Oya Aydoğan için önceki gün mevlit okutuldu.
 
KİMSE GELMEDİ

 
Mevlitte sanat dünyasından sadece Ferdi Tayfur, Safiye Soyman, Nurseli İdiz, Tanyeli ve Şenol İpek hazır bulundu.   Yıllar önce Latif Demirbağ ile bir aşkyaşayan Oya Aydoğan bu kısa süren evlilikten bir erkek çocuğu olmuştu. Anne olduktan sonra hayatına daha özen gösteren Oya Aydoğan 'ın oğlunun babası Gurur Aydoğan'ın babası öldü mü? Oya Aydoğan'ın ölümünden sonra oğlu Gurur bir anda gündeme bomba gibi düştü. Gurur Aydoğan hayatının en zor günlerini yaşarken babasının acısını yaşarken çok geçmeden annesini de kaybetti.  Latif Demirbağ yıllar önce Oya Aydoğan ile evli kalmış ama bu evlilik çok kısa sürmüş ve ayrılmışlar. Gurur Aydoğan'ın babası Latif Demirbağ 2011 yılında hayatını kaybetmiş. Babasının ikinci evliliğinden iki kardeşi olan Gurur Aydoğan 'ı kardeşleri zor gününde yalnız bırakmadı. Gurur hayatının ikinci acısını yaşadı.
 
Babasını kaybettikten sonra bir kez daha büyük acı yaşadı. Babasını da bir pazar günü 07:30 da hayatını kaybeden Gurur aynı şekilde annesini de kaybetti. Gurur'un iki tane daha kardeşi var. Gurur'un yanındaki kardeşleri bir an olsun onu yalnız bırakmadı. Oya Aydoğan geçen hafta cumartesi günü boğazına takılan bir patates parçası yüzünden aort damarı yırtıldı. Oya aydoğan 'ın oğlu Gurur annesini bir an olsun yalnız bırakmadı. Oya Aydoğan bugün sabahsaatlerinde hayatını kaybetti.  Oya Aydoğan bir haftadır ölüm kalım savaşı veriyordu bugün sabah saatlerinde hayatını kaybetti. Gurur Aydoğan annesini bir an olsun yalnız bırakmadı. Boğazına takılan patatesi çıkartmak isterken aort damarı yırtılan ve kaldırıldığı hastanede 12 saat süren ameliyat geçiren Oya Aydoğan o günden bu yana uyutuluyordu.   Aort damarı yırtılması sonucu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Oya Aydoğan için ilk tören Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda düzenleniyor. Törene katılan Aydoğan'ın yakınları ise ünlü sanatçının tabutuna sarılarak gözyaşı döktü. Ünlü sanatçı Oya Aydoğan için Cemal Reşit Rey Salonu’nda düzenlenen cenaze törenine katılan sevenleri, sanatçının tabutunun başında gözyaşı döktü.
 
Aydoğan tedavi gördüğü sırada ünlü sanatçıya yazdığı mektubu okurken fenalık geçiren Sevim Emre ise eşi Orhan Gencebay tarafından salondan çıkarıldı. Bir hafta önce geçirdiği rahatsızlık nedeniyle yoğun bakıma kaldırılan ve dün sabah hayatını kaybeden ünlü sanatçı Oya Aydoğan’n bugün ebediyete uğurlanıyor. Aydoğan için yakın dostları ve sevenleri tarafından Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda anma programı düzenlendi. Düzenlenen programa sanat camiasından çok sayıda ünlü isim katıldı. Aydoğan’ın hayatının anlatıldığı kısa bir film gösterimiyle başlayan törende ünlü sanatçının tabutunun başında Kuran-ı Kerim okundu. Bu sırada ünlü sanatçının yakınları ve sanatçı dostları gözyaşlarına boğuldu.  
 

 
 “ANNEM EN İYİ KALPLİ İNSANDI”  
 
Oya Aydoğan’ın oğlu Gurur Aydoğdu, gözyaşları içinde yaptığı konuşmasında, annesinin çok iyi bir insan olduğunu ifade ederek,  “Tanıdığı tanımadığı herkese yargısız bakabilen, herkese yardım etmeye çalışan birisiydi. O kadar iyi kalpli bir insandı ki böyle bir annem olduğu için çok çok mutluyum öncelikle. Ona layık bir evlat olmak istiyorum. Ona hakkını ödeyebilir miyim bilmiyorum ama.  Elimden ne geliyorsa yapacağım” dedi.  
 
HALİL ERGÜN’ÜN GÖZ YAŞLARI  
 
Oya Aydoğan’ın yakın dostlarından sanatçı Halil Ergün, gözyaşları içinden Aydoğan’ı tasvir ederek, “Mesleğine aşıktı bu ortamda var olmayı çok seviyordu. Hepimizin gideceği yer belli, orada selamlaşacağız belki bilmiyorum ama, erken gitmesi bizi kahretti doğrusu. Daha çok büyük hayalleri vardı. Nur içinde yatsın başımız sağ olsun” şeklinde konuştu.  
 
“BEN ONA' OY OY' DERDİM”  
 
Sanatçı Orhan Gencebay, Oya Aydoğan’a “Oy oy” diye seslendiğini ifade ederek, “Ben ona Oy Oy derdim. Ben onun ağabeyiydim o benim kardeşimdi. Ailemden birisi gibiydi. Son yıllarda haftanın hemen hemen her günü görüşürdük. Mesleğinde çok başarılı olduğu gibi insan olarak da çok iyi bir insandı herkesi severdi herkeste onu severdi” diye konuştu.  
 
EMRE’DEN OYA AYDOĞAN’A DUYGULANDIRAN MEKTUP  
 
Oya Aydoğan’ın yakın arkadaşı Orhan Gencebay'ın eşi Sevim Emre, Aydoğan hastanede iken onun için yazdığı mektubu göz yaşları içerisinde okudu. Sevim Emre, mektubun sonunda gözyaşlarına boğularak, fenalaştı. Emre, eşi Gencebay tarafından salondan çıkarıldı. Emre yazdığı mektubunda Aydoğan’a seslenerek, “ Düşünüyorum da kaç yıldır oya gibi işledik dostluğumuzu, kah güldük kah ağladık. Sen hep yanımızdaydın, vefalıydın, benim can dostumdun. Bu mektup senin için inşallah iyileştiğinde sende okuyacaksın, hayat böyle işte ne olacağını asla bilemiyorum insan. Hayat yolunu acıları geride bırakıp unutarak...” ifadelerine yer verdi.  
 

 
 “OĞLU İÇİN KENDİ HAYATINI İKİNCİ PLANA ATARDI”
 
 Ünlü isimlerden Safiye Soyman’da Aydoğan’ın kendisine aldığı kolyenin hikayesini gözü yaşlı anlatarak. “Bana 10 sene önce aldığı kolyeyi taktım bugün.  ‘Sana nazar değmesin’ diyerek bana bu kolyeyi almıştı. Ben bunu bugün taktım” şeklinde konuştu. Sanatçı Nuri Alço’da Aydoğan ile ilgili anısını anlatarak,  Aydoğan’ın kendisine hep neden evlenmediğini sorduğunu söyleyerek, “Biricik oğluna çok bağlıydı ki, yani onun üzerine kendi yaşantısını hayatını ikinci plana atan bir insandı.
 
Gerçekten çok severdi oğlunu” dedi. Törene katılan Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’da Aydoğan ile önemli çalışmalar yaptıklarını ifade ederek, “Sosyal duyarlılığı ile bizimle beraber olmuştu. Çok kötü bir tesadüf oldu. Görüştükten sonra bu rahatsızlığı yaşadı ve hayatını kaybetti. Son vasiyeti’de Beşiktaş’ta defnedilmekti, Allah’tan rahmet diliyorum” diye konuştu.  Aydoğan’ın cenazesi buradaki törenin ardından ikindi namazını müteakip cenaze namazı kılınmak üzere Levent Camii'ne götürüldü.  
 
 Oya Aydoğan 'dan bugün acı haber geldi. 1 haftadır yaşam mücadelesi veren Oya Aydoğan hayatını kaybetti. Oya Aydoğan aort damarının yırtılması sonrası yoğun bakımda ölüm kalım savaşı veriyordu.Oya Aydoğan 'ın oğlununInstagram hesabı nedir?   Sanatçının pazar sabahı saat saat 07:15 sularında hayatını kaybettiği belirtildi. Hastaneden yapılan son açıklamada:  "Uyutulmaya devam edilen Oya Aydoğan'ın tekrar çekilen  beyin tomografisinde, ödemin yapılan tedaviye cevap vermediği, yaygın olarak  devam ettiği saptanmıştır. Yoğun bakımda hekimlerimiz tarafından gerekli tedavilerin uygulanmasına devam edilmektedir" ifadeleri kullanılmıştı. 
 
OYA AYDOĞAN KİMDİR?
 
Ortaokulu zamanının Fransız kız ortaokulu olan St. Pulchérie'de okudu. Liseye de St. Michel'de devam etmiştir. Beyazperdeye 1976 yılında giren Aydoğan, 80'li yıllarda sahnelerde de boy göstermiştir. 1989 doğumlu Gurur Aydoğdu isimli bir erkek çocuk annesidir. 8 Mayıs 2016 günü yemek yerken boğazına takılan yemeği çıkartmak isterken fazla zorlayan Aydoğan'ın Aort damarı yırtılmıştır. 12 saat süren ameliyata ve yoğun bakıma kaldıran sanatçının hastane yetkililerince durumunun kritik olduğu ve durumunun ciddiyetini koruduğunu bildirildi. 
 
Aort damarı yırtılan ve kaldırıldığı hastanede yoğun bakımda uyutulan Oya Aydoğan hayatını kaybetti.Oya Aydoğan 'dan bugün acı haber geldi. 1 haftadır yaşam mücadelesi veren Oya Aydoğan hayatını kaybetti. Oya Aydoğan aort damarının yırtılması sonrası yoğun bakımda ölüm kalım savaşı veriyordu.
 
Boğazına takılan patatesi çıkartmak isterken aort damarı yırtılan ve kaldırıldığı hastanede 12 saat süren ameliyat geçiren Oya Aydoğan o günden bu yana uyutuluyordu. Sanatçının pazar sabahı saat saat 07:15 sularında hayatını kaybettiği belirtildi. Hastaneden yapılan son açıklamada:  "Uyutulmaya devam edilen Oya Aydoğan'ın tekrar çekilen  beyin tomografisinde, ödemin yapılan tedaviye cevap vermediği, yaygın olarak  devam ettiği saptanmıştır. Yoğun bakımda hekimlerimiz tarafından gerekli tedavilerin uygulanmasına devam edilmektedir" ifadeleri kullanılmıştı.
vatan

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Fehmi Koru'dan Turktime'a Müthiş Açıklamalar

(TURKTİME-ERSİN TOKGÖZ) - İşte gündelik hayatından ...

Elçin Sangu diziden ayrılıyor mu?
Son iki bölümdür dizide Elçin Sangu'nun sahnelerinin kısalması üzerine ...
Nevruz'un partneri belli oldu!
ATV ekranlarında yayınlanan izdivaç programında adını duyuran gelin adayı ...
 
Öykü Gürman'dan Yavuz Bingöl'e şok sözler!
Geçtiğimiz yıl nikah masasına oturan ve 8 ay evli kalan Yavuz Bingöl-Öykü ...
Çakır'ın gergin akşam yemeği
‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizisindeki Oktay Kaynarca ile aşk yaşayan ...
Demet Akalın'ın eşine ünlü diziden teklif geldi!
Demet Akalın, eşi Okan Kurt'a 'Paramparça' dizisinin yapımcısından teklif ...
 
Elçin Sangu diziden ayrılıyor mu?
Kiralık Aşk dizisinin sevilen oyuncusu Elçin Sangu'nun son bölümlerde ...
Hayatımın Aşkı 3. Bölümde neler olacak?
Her Pazar akşamı seyirciyi Kanal D ekranlarına kilitleyen yeni dizi Hayatımın ...
Kısmetse Olur yeni bölümde neler olacak?
Bugün 185. bölümü ile ekrana gelen Kısmetse Olur'da Melis'in Semih ile ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
hamza hamzaoğlu
yangın
big ben
survivor all star
Yeni Zelanda
Beycan ÜÇKARDEŞ
GAZİANTEP
Resmi
ygs sonuçları öğren