E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Nagehan Alçı Sabah Şekeri Olma Yolunda 

Eee? Sonra? Bir sonraki el ne olacak? Muhtemelen kocası ile birlikte hesap kitap yapacak, kime çaksam, kiminle kavga etsem benden bahsederler diye kurgu hazırlanacak ve atış serbest.

4.11.2011 - 07:55
Nagehan Alçı Sabah Şekeri Olma Yolunda

Onu uzun uzun anlatmaya gerek yok. Çünkü nereye baksanız Alçı’yı öfkeden deliye dönmüş bir şekilde birilerine, ama mutlaka, çakmaya çalışırken görüyorsunuzdur. O gerilmiş yüzü ve tiz sesi günlük rutin olduğu için bir yerde rastlamışsınızdır.

 

Peki bir zamanlar sadece gazeteciliğini yapan Nagehan Alçı nasıl oldu da azılı bir kavgacı, durdurulamaz bir kıyıcıya dönüştü?

 

Analizini daha önce yapmıştık. İlgilenenler arşivden bulabilir. Ama burada sadece şu anımsatmayı yapmamız sanırız yeterli olur: O; son dönemin yere göğe koyulamayan ve paylaşılamayan eyyamcısı Rasim Ozan Kütahyalı’nın karısı. Bunda ne var demeyin. Çünkü Alçı’nın zıvanadan çıkma tarihi tam da Rasim Ozan’ın karısı olmasıyla örtüşüyor.  

 

İşte, hem kocasından aldığı eyyamcı gaz ile, hem kendi kimliğini ve kişiliğini kocasının kimliği ve kişiliğinde eritmesi ile hem de eyyamda ve kavgada dozu yükselttikçe önemliymiş yanılsamasının artması ile Alçı da “çakma” elini artırdıkça artırıyor.

 

Memlekette kavga edecek isimleri bitirince o gazla yurt dışına açıldı ve sağ ya da ölü demeden Che’ye atıp tuttu. Zırva tevil götürmeyeceği için ne dediğini tekrarlamaya gerek bile yok. Che muhabbeti biraz gündemde tuttu, sonra etkisini kaybetti derken bu kez de tartışılacak olması garanti bir isme, Atatürk’e sataştı, diktatör suçlamasında bulundu.

 

Eh, plan buydu ve Alçı gene gündemdeydi.

 

De…

 

Eee? Sonra? Bir sonraki el ne olacak? Muhtemelen kocası ile birlikte hesap kitap yapacak, kime çaksam, kiminle kavga etsem benden bahsederler diye kurgu hazırlanacak ve atış serbest.

 

Sonra? Sonrası yok. Bu döngü böylece sürüp gidecek. Ta ki Alçı kendini bundan da beter bir şekilde bitirip en sonunda sabah şekeri olana kadar.

 

Nasıl ki şimdi kavgalarıyla prime time'da kıyıcılık meraklılarının ekran keyiflernin mezesiyse, bir süre sonra da özellikle ev hanımlarına hitap eden sefillik çayının içine konup yeni bir tat olarak "tüketilecek" kekremsi bir şeker!

 

Aferin emi!

YORUMLAR
Toplam 38 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
Misafir 12 Haziran 2019 Çarşamba 15:52

sen bütün sevgilerin üstündesin nagehan hanim.o yorumlar sana olan kin,haset ve kıskançlığı gösteriyor. aynı tayyip beye duyulan kin ve nefret gibi.temelleri islam kin ve nefretinden gelir bunların. tayyibi niye sevmezler,namaz kılıp,içki içmediği için. seni de tayyip bey ekolu tarafında olmandan.çıldırıyorlar nagehan hanım.hadi kocan bir eşeklik yaptı.ama bu senin kıymetini düşürmez.daima senin yanında olacağız.bunlar da çatlıyacaklar.bildiğin yolda yürü.biz yanındayız.seni yedirmeyiz.(H. dila

Yorumu oyla      14      10  
Misafir 12 Haziran 2019 Çarşamba 15:46

yorumlara bereket.demek nagehan alçının güzelliği çok kimseyi çıldırtıyor.gayet güzel kritİkler yapıyor.lafı gediğine sokuyor.bu yüzden de BU KADAR GÜZEL KÜLTÜRLÜ BİR KADIN,NASIL KARŞI TARAFTA OLUR DA BİZE ÇAKAR TRİBİNE GİRENLERİ SEVEYİM.topunuz bir nagehan zekasında değilsİniz.bir MERVE ŞEBNEM VAR,BİR DE NAGEHAN.yiyin birbirinizi,hiç biriniz merveye ve nagehana zırlamayın.mertliğiniz bu kadar.eyyy turktime.nerde bu yazının sahibinin adı.mertse çıksın.saklanmasın.mertse tabi.(hursit dilaver)

Yorumu oyla      14      10  
Misafir 8 Ağustos 2012 Çarşamba 02:38

eh be yavrum dikdatör kendi çıkarları için ezer halkını.ATATÜRK öyle mi yapmış?Kısacık ömründe Halkına, daha iyi yaşayabileceği, özgür olacağı,özgürce konuşacağı,eşit olacağı,kendi kendine yetebileceği ortam ve şartları hazırlamış.Kendisini düşünerek yaptığı hiç bir şey yok. Tüm varlığını da yine halkına bırakmış.Canım da bu millete feda olsun demiştir.Atatürk halkına hizmet etti. Ne olursun yavrum kulaktan dolma bilgilerle Atatürk hakkında yorum yapma sen oku araştır öğren sonra yorum yap emi.

Yorumu oyla      22      10  
Misafir 26 Mart 2012 Pazartesi 18:38

20.17 hangi çağda hangi memlekette yaşıyorsun.o tarihlerde mevcut avrupa ülkeleri dahil dünya diktatörlerden geçilmezken diktatör dedğin insan seçilmiş vekillerle meclis denilen çatıyı kurmuş insandır.kadına seçme seçilme hakkının verilmesini sağlayan insandır.atalarına saygısını kaybeden tarihini bilmeyen toplumların sonu emperyallere uşaklıktır.şimdikiler gibi.senin zihniyetin afrikalıların dedği gibi elimizde incil kıçımızda donla kaldık çünkü herşeylerimizi almışlardı.işte seinin sonun budur

Yorumu oyla      23      10  
Emirhan 18 Şubat 2012 Cumartesi 20:07

Nagehan hn. her iki iddiasındada haklı. che'den bana ne. Atatürk'te diktatördü. Yalan mı yani.

Yorumu oyla      20      22  
Misafir 8 Şubat 2012 Çarşamba 10:59

kesinlikle kendini çok itici bir kalıba sokan birinin ,eşyle birlikte ( aynı yapıda opldukları için)evde aralarındada nasıl konuşabildşildiklerini merak edenlrdenim..

Yorumu oyla      22      10  
Misafir 1 Şubat 2012 Çarşamba 20:24

Eleştirilmeye bile değmez bir yerlerde eğitilip piyasaya sürülmüş , belli kesimin borazanı zavallı kişiler.Psikolojik sorunlarından dolayı olabilir karşıdaki nin sözlerini dinlemeden kurgulandıkları konularda söz kesip bağırarak konuşuyorlar.

Yorumu oyla      25      10  
Misafir 1 Şubat 2012 Çarşamba 19:20

Hem rasim ozan hem de nagihan alçıdan bahsedip de bunların aile moderatörü latif şimşekten bahsetmemek olur mu? Aslında bunları bu noktalara getiren gazeteci perde arkasında latif şimşektir. rasim ozan ters cephede kanaltürkte madara olurken latif şimşek onu beyaz tv de dinamit programında yıldız yaptı. ayrıca yine latif şimşek med cezirde de nagihan alçıya prim yaptırdı. sonra latif şimşek med cezir programını bıraktı. üç dört hafta yapmadı.sonra ikna ettiler. yani bunlar latifsiz olmaz...

Yorumu oyla      21      10  
Misafir 28 Aralık 2011 Çarşamba 11:24

Ondan sabah şekeri değil ancak lolitop olur.Yiyecek birini bulabilirsen.Nazlı ILICA 1,bu kadın 2, kadınlığın hatta insanlığın yüz klarası.Bunları haber yapıpta gündeme taşımayın.Kendilerinin önemsendiğini düşünüyorlar.Anlama güçlüğü var her ikisindede

Yorumu oyla      26      10  
Misafir 15 Kasım 2011 Salı 08:46

Kadıncağızın haline acımamak elde değil...bayan enerji dolu,enerjisini evde boşaltamayınca,huzuru evde bulamayanca ekranlarda kükrüyerek stres atıyor.

Yorumu oyla      26      10  
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
PKK Terörünü Önce AKP, CHP ve MHP'nin Kürt Yöneticileri Lanetlemeli
BDP varoluş nedeni olan PKK'yı kınamaz... Ya AK PARTİ, CHP, ve MHP'nin ...
Akif Beki’nin Yok Hükmündeki Yazısı
Akif Beki güya ezber bozdu, MİT-PKK görüşmesini bambaşka bir senaryoya ...
Az Biraz Tutarlılık Metiner’e Bile Fazla Değil!
İnternete ses kaydı düşen Mehmet Metiner çırpındıkça nasıl batıyor? Ve ...
 
Piyasaya Satılan Kalem Elif Şafak ve Edebiyatın Namusu
Epeydir Elif Şafak rüzgarı esiyordu ama ortaya çıkan intihal skandalı ...
Koca Gazetede Rasim Ozan'a Dur Diyecek Bir Yetkili Yok mu?
Rasim Ozan Kütahyalı; gazetelerin, televizyonların paylaşılamayan starı. ...
Bodrum’dan Şehit Yazısı Yazmak…
Gediktepe'den sonra 13 şehit cenazesinde de insanlık kadrajına Hürriyet ...
 
Susurluk’un Siyasi Azmettiricilerinin Son Hamlesi
JİTEM'in varlığı resmen kabul edildi. Bu arada Susurlukçular da yeni bir ...
Bu Fotoğrafa İyi Bakın… Devlet İçindeki Devletçiklerin Yıkıldığının Resmidir!
Aziz Yıldırım… Fenerbahçe Cumhuriyeti’nin dokunulmaz başkanı. Ama o da ...
Medyanın Twitter’la İmtihanı
Dünyanın iletişim kanalı Twitter bizde neden dedikodu ve kavga mekanizmasına dönüştü?
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
Gaziantepspor
fransa
Christoph Daum
dava
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı
Irak
Lionel Messi
Siyaset
Mahkeme