İstanbul merkezli yürütülen ve kamuoyunda bilinen isimleri kapsayan uyuşturucu soruşturması kapsamında gözaltına alınan müzisyen Kaan Tangöze’nin yapılan uyuşturucu testi sonuçlandı. Tangöze’nin testinin esrar (THC) maddesi yönünden pozitif çıktığı bildirildi.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyon kapsamında, aralarında ünlü isimlerin de bulunduğu çok sayıda kişi "uyuşturucu madde kullanmak" ve "uyuşturucu madde kullanımını özendirmek" iddialarıyla gözaltına alındı.
Duman grubunun solisti Kaan Tangöze, emniyetteki işlemlerinin ardından rutin prosedür gereği sağlık kontrolüne ve uyuşturucu testine tabi tutulmak üzere ilgili sağlık kuruluşuna sevk edildi.
TEST SONUÇLARI
Burak Doğan'ın haberine göre, Adli Tıp Kurumu ilgili birimlerinden gelen analiz sonuçlarına göre, Kaan Tangöze’den alınan numunelerde esrarın etken maddesi olan THC (Tetrahidrokanabinol) tespit edildi.
|
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...