E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

İşkenceye uğrayan genç kadın konuştu! Tüyler ürperten sözler 

Konya'da rezidansta işkenceye uğrayan genç kızı kaçıran sanıklar dün tekrar hakim karşısına çıktı. Duruşmaya ilk kez katılan ve yaşadığı işkenceyi anlatan genç kadın, daha sonra sanıklara bağırarak salonu terk etti.

8.11.2022 - 10:41
İşkenceye uğrayan genç kadın konuştu! Tüyler ürperten sözler

Konya'nın Selçuklu ilçesinde eski sevgilisi D.A.'yı (21) kaçırıp, rezidansta işkence yaptıkları gerekçesiyle haklarında 41'er yıla kadar hapis cezası istenen M.D. (41), nişanlısı S.D. (24) ve arkadaşları T.D.'nin (22) yargılanmalarına devam edildi.

DHA'nın haberine göre, tüyler ürperten olayda mağdur D.A., "Sanık S., paspas sopasıyla bana işkence etmek istedi. Sopanın bir parçasını sanık T.'ye verdi. Sonra ikisi de bu sopalarla bana vurdular" dedi.

Olay, 8 Nisan'da meydana geldi. M.D. bir süre flört ettiği eski çalışanı D.A.'yı aradı. M.D., daha sonra D.A.'yı Meram ilçesindeki iş yerinden alarak otomobiline bindirdi. Bir süre sonra araca M.D.'nin nişanlısı S.D. ile arkadaşı T.D. de bindi. İki kadın, D.A.'nın ellerini çamaşır ipiyle bağladı. Rezidansa götürülen D.A., burada 2 saat boyunca işkence gördü. D.A., kurtulduktan sonra polise giderek şikayetçi oldu. Gözaltına alınan şüpheliler, ifadelerinin ardından adli kontrolle serbest bırakıldı. 3 şüphelinin aynı gün M.K.'ye de işkence yaptığı ortaya çıktı. Tekrar gözaltına alınan şüpheliler, tutuklandı. 3 kişi hakkında ayrıca D.A.'ya yönelik işkence iddiası nedeniyle de tutuklama kararı çıkartıldı.


3 SANIĞA 41'ER YIL HAPİS İSTENDİ
Konya Cumhuriyet Başsavcılığı'nca D.A.'ya işkence iddialarıyla ilgili hazırlanan iddianamede M.D., nişanlısı S.D. ve arkadaşı T.D. hakkında 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma', 'haberleşmenin gizliliğini ihlal etmek', 'hakaret', 'özel hayatın gizliliğini ihlal etmek', 'kasten yaralama', 'cebir tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma', 'mala zarar verme', 'birden fazla kişi tarafından silahla yağma' suçlarından 41'er yıla kadar hapis cezası istendi. İddianame, Konya 9'uncu Ağır Ceza Mahkemesi'nce kabul edildi. Sanıklar, bugün 2'nci kez hakim karşısına çıktı. Duruşmaya tutuklu sanıklar SEGBİS sistemiyle katılırken mahkeme salonunda D.A. ile taraf avukatları hazır bulundu.

"KURTULMAK İÇİN ÇIRPINIYORDUM"
Duruşmaya ilk kez katılan D.A., M.D. ile aralarında herhangi bir gönül veya cinsel ilişki yaşanmadığını belirtti. D.A., ifadesinde "Çalıştığım dönemde sanık M., beni 2-3 kez aracıyla eve bırakmıştı. S. ile nişanlı olduğunu ve ayrılmak istediğini, benimle birlikte olmak istediğini söylemişti. Bu nedenle M.'nin talebini kabul etmedim. Aramızda herhangi bir şekilde gönül veya cinsellik yaşanmadı. Sadece bende bir kafa karışıklığı oldu. Bu yüzden M.'nin iş yerinden ayrıldım." dedi.

Yaşadığı işkenceyi anlatan D.A., "Bir daireye çıktık. Sanık S., M.'yi aşağı göndererek etrafı kolaçan etmesini söyledi. M. gittikten sonra kapıyı kilitlediler. T. ve S., beni mavi ve beyaz bir iple bağladılar. S., M. ile olan ilişkimizi sordu? Ben, M.'nin bana asıldığını, ancak kabul etmediğimi söyledim. Bana inanmadı. Bu arada ben kurtulmak için çırpınıyordum." diye konuştu.


"SOPALARLA BENİ DÖVDÜLER"
İki kadının bir süre sonra bağladıkları ipleri çözdüklerini belirten Aydın, şunları söyledi: "Sanık S. paspas sopasını kırdı. Bir parçasını sanık T.'ye verdi. Diğer ikisi de bu sopalarla bana vurdular. Hatta S. bana vururken, sopa T.'nin burnuna geldi. Kanamasına neden oldu. Buna sinirlenip beni yine dövdüler. Sonra telefonla M.'yi çağırdılar. S., M.'ye 'Sen D.'ye asılmışsın' dedi. M., bunu inkar etti. Sonra S. eline makas aldı. T. bıçak gibi bir cisim aldı. Her ikisi de saçımı kestiler. Öncesinde S., ağzıma bir bez soktu. Bu nedenle bağıramadım. Sonra ağzımdaki bu bezi çıkardılar."

"VÜCUDUMA SİGARA BASTI"
Vücudunu sigarayla yaktıklarını öne süren D.A., "Tuğba, beni S.'nin ayaklarına doğru itti. Zorlamaları nedeniyle üç kez ayaklarını öptüm. Daha sonra elimi çözdüler. Sanık S., bana sigara bastı. Bunu yaparken sanık T., ellerimi tutuyordu. M. tepkisiz bir şekilde onları izliyordu. Ben bu aşamadan sonra çalıştığım yere nasıl döndüm ve devamında ne olduğunu hatırlamıyorum." dedi.

D.A., DURUŞMA SALONUNU TERK ETTİ
Sanıklardan M.D. ise üzerine atılan suçlamaları kabul etmedi. D.A.'nın avukatı Mehmet Fatih Soylu, M.D.'ye "Madem S. ve D. tartışacaktı, neden yalnız bıraktın?" diye sordu. M.D. de amaçlarının D.A. ile konuşmak olduğunu belirterek, "S. de müştekiye sinirli değildi. O nedenle ben utandığımdan dolayı konuşmaları için onları yalnız bırakıp aşağıya indim." dedi. Bunun üzerine D.A., "Çok utandın öyle mi? Çok utanmışlar." diye bağırarak tepki gösterip duruşma salonunu terk etti.

"PİŞMANIM"
S.D. ise savunmasında pişman olduğunu söyledi. D., "Önceki savunmalarımı tekrar ederim, yaşanan bu olaylardan dolayı pişmanım. Benim savunmalarım arasında hiçbir çelişki yok. Müştekinin beyanlarını kabul etmiyorum. Tahliyemi talep ediyorum." dedi.

"6 GÜNDÜR TANIDIĞIM KİŞİ İÇİN BU TARZ İŞLERE GİRMEM"
Suçlamaları kabul etmeyen T.D. de savunmasında, "Müşteki D.'yi tanımam. S.'yi 6 gündür tanıyorum. 6 gündür tanıdığım bir kişi için bu tarz işlere girmem. Suçlamaları kabul etmiyorum. Pişmanım. Tahliyemi talep ediyorum." dedi.

Savunmalarının ardından mahkeme heyeti, D.A.'nın yüzünde kalıcı bir iz, olup olmadığının belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'ndan sağlık raporu istedi. Heyet, dosyadaki eksiklerin giderilmesi için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

ETİKETLER:
İşkence , Duruşma
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ağrı'daki yolcu otobüsü kazasında hayatını kaybedenlerin kimlikleri tespit edildi
Ağrı'da iki tır ile bir yolcu otobüsünün karıştığı trafik kazasında hayatını ...
Erciyes beyaza büründü
Kış turizminin önemli merkezlerinden Erciyes'te, kayak merkezinin bulunduğu alan beyaza büründü.
5 ilde FETÖ'ye operasyon
FETÖ'ye yönelik soruşturmada haklarında gözaltı kararı verilen 34 şüpheliden ...
 
Metro saldırganı davasında yeni gelişme
Kadıköy-Kartal metrosunda iki kadına bıçakla saldırarak dehşet saçan saldırgan ...
Dışişleri'nde İdlib'te 9 kişinin öldüğü saldırıya ilişkin açıklama
Dışişleri Bakanlığı, İdlib'te yerinden edilenlerin sığındığı bir kampa ...
İstanbul'da sağlık ekibine saldıran 3 kişi tutuklandı
Avcılar'da hasta almaya giden 112 Acil Sağlık ekibine yönelik taşlı ve ...
 
Çocukların ateşle oyunu, faciayla son buldu
Kırıkkale'de 2'si çocuk 4 kişinin bulunduğu müstakil bir ev, alev alev ...
48 yaşındaki adam, ağabeyi tarafından öldürüldü
Konya'da yaşayan 54 yaşındaki Harun K., tartıştığı kardeşi Lokman K.'yı ...
Babacan'dan Davutoğlu'na ziyaret
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 14 Kasım günü kendi ev sahipliğinde ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
Sağlık
Gökhan Töre
nato
sanayi
Netanyahu
survivor all star
voleybol
pkk
kılıçdaroğlu