E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Günlük burç yorumları okuyun 21 Temmuz 2014 burç yorumları burada En son burç yorumları bu adreste

Günlük Burç Yorumları (21 Temmuz 2014 Günlük Burç Yorumları) 21 Temmuz Pazartesi Günlük Burç yorumlarını burada. Günlük Burç yorumları için tıkla. Günlük Burç yorumunuzu okumak için doğru adrestesiniz. Günlük Burç yorumlar. 21 temmuz burç yorumları...

22.07.2014 - 10:43
Günlük burç yorumları okuyun 21 Temmuz 2014 burç yorumları burada

Günlük Burç Yorumları (21 Temmuz 2014 Günlük Burç Yorumları) 21 Temmuz Pazartesi Günlük Burç yorumlarını burada. Günlük Burç yorumları için tıkla. Günlük Burç yorumunuzu okumak için doğru adrestesiniz. Günlük Burç yorumlar. 21 temmuz burç yorumları...

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Beklentilerinizin yükseldiği bir dönemdesiniz ve nedenini anlayamadığınız bazı rahatsızlıklar hissedebilirsiniz. Fakat bugün kendinizi daha iyi hissedeceksiniz ve kendinizi dinlemekten vaz geçip yapmanız gereken işler ile ilgileneceksiniz. Sürprizler pek hoşunuza gitmeyebilir ve alışkanlıklarınızı sürdürmek için büyük bir gayret içinde olabilirsiniz. Ancak ortaya çıkan olaylar tarzınızı değiştirmeniz için zorluyor. Aslında isteklerinizi gerçekleştirmek için harekete geçebilirsiniz ve çeşitli araştırmalar yapabilirsiniz. Bu arada karşılaştığınız kişiler ile tartışmayın ve iddiacı bir tavır içinde bulunmaktan kaçının.

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Hareketli ve yoğun bir gün geçireceksiniz. Üzerinizde baskı yaratan konularla ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Bu arada gelişmeler yavaş olabilir ve bunun rahatsızlığını hissedebilirsiniz. Ancak isteklerinizi gerçekleştirmek için çok kuvvetli arzular duyacaksınız ve böylece bazı alışkanlıklarınızı değiştirmek için harekete geçeceksiniz. Aslında değişimin zorlayıcı etkisi sizi rahatsız etse bile istemediğiniz alışkanlıklardan kurtulmak için bu durumu bir şans olarak değerlendirmelisiniz. Ve şayet şans olarak algılarsanız, sorunlar kendiliğinden çözülecek... Bugün alacağınız teklifler sizi heyecanlandırabilir. Ayrıca katılacağınız davet ve toplantılarda karşılaşacağınız önemli kişileri etkileyebilirsiniz. Beklediğiniz haberleri gün içinde alabilirsiniz.


İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Bugün dikkatinizi çalışmalarınıza odaklayacaksınız. Parasal konulara yönelik çalışmalarınızı hızlandıracak ve geleceğe yönelik büyük projeler yapacaksınız. Güçlü ve kararlı tutumunuz ile çevrenizi etkileyebilir, özellikle yaratıcı ve farklı bilgiye sahip olan kişilerin dikkatini çekebilirsiniz. Karşınıza çıkan fırsatları şans olarak değerlendirmeniz mümkün. Sürpriz fırsatlar karşınıza çıkabilir. Ancak kaygılardan uzak durun ve şüpheci bir tavır içinde bulunmaktan kaçının. Özellikle günün ilerleyen saatlerinde hayal gücünüzü uyandıran kişiler ve olaylar ile karşılaşmanız mümkün.


Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Güne keyifli başlayacak ve daha önce yarım bıraktığınız işleri tamamlamak için çalışacaksınız. Bu arada eski projeleriniz ile ilgili araştırmalar yapabilir ve gerekli değişiklikleri yapabilirsiniz. Atılımda bulunmak isteyenler arkadaşlarını ve özellikle konu ile ilgili eski dostlarını arayabilir ve onların yardımını alabilirler. Günün ilerleyen saatlerinde önem verdiğiniz konulara dikkatinizi yönelteceksiniz ve önemli kişiler ile görüşeceksiniz. Kamu kuruluşları ve devleti temsil eden kişiler ile yapacağınız görüşmeler sizin istediğiniz yönde olacak ve moraliniz yükselecek.

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Bugün her şeyden önce fiziksel çekiciliğiniz ön planda tüm gözler üzerinizde olacak bu hayranlıkla olabileceği gibi kıskançlıkla da olabilir.. Bir yıldız gibi parlayacaksınız adeta, Fakat bu durum iş hayatınızda meslektaşlarınız ve mesai arkadaşlarınız tarafından hoş karşılanmayabilir ve moralinizi bozmak için adeta sözlerinde sizi hedef alan tarzda yaklaşımları olabilir. Kimsenin moralinizi bozmasına müsaade etmeyin ve emin olun ki sizin zayıf bir yönünüzü yakalayarak sizi üzmekten başka bir düşünceleri yok! Siz bu tarz şeylere takılıp kalmadan işinizle ilgili kararlı olmalı ve yapmanız gereken işleri planlayarak sizi her halinizle seven başarılı olmanız için sizleri destekleyen gerçek dostlarınız önerilerine kulak vermelisiniz. Özel yaşamınızda birlikte olduğunuz insanın maddi konularda ki ısrarcı tavırları sinirlerinizin gerilmesine sebep olabilir.


Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Güne keyifli başlayacak ve dikkatinizi isteklerinize odaklayacaksınız. Yapılması gereken işlerin zorlayıcı etkisini hissedebilirsiniz. Ancak kendinizi enerjik ve istekli hissedeceksiniz. İyimser ve yapıcı tavırlarınız ile hem iş arkadaşlarınız, hem de yakınlarınız sizden etkilenecek. Fikirlerinizi güzel bir biçimde ortaya koyabilir, ikna edici olabilirsiniz. Sabırlı ve kararlı tavırlarınız ile hem büyüklerinizi, hem de çevrenizdeki önemli kişileri etkileyebilir, beklediğiniz desteği alabilirsiniz. Hem aşk, hem de parasal konulara yönelik gelişmeler moralinizi yükselten gelişmeler ile karşılaşacağınız bir gün...

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Bugün dikkatinizi parasal konulara yöneltecek ve bütçe hesapları yapacaksınız. Yatırım araçları ve kazanç sağlamayı düşündüğünüz konulara yönelik girişimler beklediğiniz kadar verimli olmayabilir. Moralinizi bozmayın ve aceleci davranmayın. İsteklerinizi gerçekleştirmeye yönelik bugün sabırsız ve telaşlı bir tavır içinde olabilirsiniz. Gelişmeleri akışına bırakın ve çevreniz ile ilgilenin. Özellikle doğanın içinde olmak, hareket halinde bulunmak sizi karamsarlıktan uzaklaştıracak. Böylece fırsatları anlamanız ve kullanmanız mümkün olacak.

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevdiklerinizin ilgisi ve desteği ile moraliniz yükseliyor ve sorunlar ile başa çıkacak gücünüz artıyor. Bugün hukuk ve adaleti temsil eden kişiler ile görüşebilirsiniz. Ayrıca önemsediğiniz kişiler ile yapacağınız görüşmeler sırasında daha farklı davranabilirsiniz. Ciddiye aldığınız önemli kişiler sizi destekleyecek. Bu arada eski sorunlar gündeme gelebilir veya hızlı çözüm bekleyen işler ile uğraşmanız gerekebilir. Evrakların düzenlenmesi veya yer değişiklikleri yapabilirsiniz. Ancak ev veya ofis ile ilgili değişiklikler sırasında çıkabilecek karışıklıkları fazla büyütmeyin. Hızlı çözümler bulabilirsiniz.

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Yapmanız gereken işler ile ilgileneceksiniz ve hareketli bir gün geçireceksiniz. Daha önce başlamış olduğunuz ve ağır gelişen konular şimdi hızlanıyor. Gelişmelerin hızlanması ile birlikte sizin de isteğiniz artıyor ve enerjiniz yükseliyor. Yapıcı ve kararlı tavırlarınız ile çevrenizdeki güçlü kişileri etkileyebilirsiniz. Çok gayret gösterdiğiniz ve zorlandığınız her ne var ise, artık çözülmeye başlıyor ve kendinizi şanslı hissetmeye başlıyorsunuz. Günün ilerleyen saatlerinde karşılaştığınız kişiler ve olaylar hayal gücünüzü uyandıracak. İdeallerinizin değiştiğini düşünebilirsiniz ve geleceğe yönelik başka hayalleriniz olabilir.

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Hareketli bir gün geçireceksiniz. İsteklerinizi gerçekleştirmek için hem kendinizi, hem de çevrenizi zorlamanız mümkün. Aceleci davranmayın ve olayları akışına bırakın. Özellikle kararsızlık hissettiğiniz konu ile ilgili aceleci davranmayın. Ekip çalışmaları ve organizasyonlar ile ilgili bazı karışıklıklar çıkabilir. Eğlence sektörü ile ilgili çalışmalar yapanlar için hem hareketli, hem de ortaya çıkan aksaklıkları çözümlemek için daha fazla dikkatli olmanız gerekiyor. Küçük sorunlar için büyük emek harcayabilirsiniz. Bu arada kararlarınızı hemen değiştirmeyin.

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Duygusal ve alıngan bir tavır içinde bulunmaktan kaçınmalısınız. Harekete geçmeniz gereken konular ile ilgili karamsar bir tavır içinde bulunmamaya özen gösterin. Üzerinizde hissettiğiniz baskı veya bazı olayların sizi engellediği duygusundan uzaklaşmanız gerekiyor. Özellikle sorumluluk gerektiren işler, aile büyükleri ve önemsediğiniz kişilerin sorunları sizi etkileyebilir ve harekete geçmenizi zorlaştırabilir. Ancak yaşam enerjiniz ve isteğiniz kuvvetli olduğu için sorunlarla başa çıkabilirsiniz. Bu arada önemsediğiniz kişileri fazla zorlamayın. Tabii bu arada kendinizi de zorlamasanız iyi olacak.

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sezgileriniz yükseliyor ve karşılaştığınız olaylar hayal gücünüzü uyandırıyor. Bazı gelişmeler moralinizi yükseltecek ve kendinize olan güveniniz artacak. Daha önce yapmanız gerektiği halde bir türlü gerçekleştiremediğiniz istekleriniz ile ilgili girişimlerde bulunabilirsiniz. Çeşitli organizasyonlara katılabilirsiniz ve ekip çalışmalarında başarılı olabilirsiniz. Eviniz veya iş yerinizde bazı değişiklikler ve yeni düzenlemeler yapmanız mümkün. Projelerinizi arkadaşlarınıza anlatabilir, ikna edici ve etkileyici olabilirsiniz. Yakınlarınızın ve sevdiğinizin desteğini alacağınız bir dönemdesiniz. Yeni girişimlerde bulunabilirsiniz.
gazetevatan

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Fehmi Koru'dan Turktime'a Müthiş Açıklamalar

(TURKTİME-ERSİN TOKGÖZ) - İşte gündelik hayatından ...

21 Temmuz 2014 burç yorumları - Günlük burç yorumları burada
Günlük Burç Yorumları (21 Temmuz 2014 Günlük Burç Yorumları) 21 Temmuz ...
Kenan Işık'ın Artık Aramıza Dönmesi Zor! Son Durumu Nedir? Dostundan Acı İtiraf Geldi!
Usta tiyatrocu Haldun Dormen can dostu Kenan Işık hakkında şok açıklamalar yaptı.
 
Beren İle Kenan'ın SIR gibi düğünden ipuçlar...
Kenan Doğulu ile Beren Saat düğününden son dakika haberi...
ŞOK... İbrahim Tatlıses'in oğlu Ahmet Tatlıses de boşanıyor!
Aralık ayında Ayşegül Yıldız'la tek celsede yollarını ayıran İbrahim Tatlıses'in ...
Kenan Işık'tan Kötü Haber! ( Kenan Işık SON DURUMU)
Haldun Dormen, Işık ile ilgili kötü haber söyledi. 'Kenan Işık’ı çok sevdiğini ...
 
Gazozcu Nuri Alço yeni zehir bonzaiye savaş açtı!
Türk sinemasının kötü adamı Nuri Alço son dönemde çocuklarımızın hayatını ...
Wilma Elles Uçakta Servet Değerinde Mücevherlerini Unuttu!
Güzel sanatçı Wilma Elles uçaktan inince bavulunu unuttu ve içinde servet ...
Arda'dan Sonra Sinem Kobal 'Nikahına Beni Çağır' Dedi!
Güzel oyuncu Sinem Kobal Arda Turan'dan ayrıldıktan sonra ara verdiği ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
bist
dolar
Torku Konyaspor
Ukrayna
ihracat
Adana Demirspor
Netanyahu
Tehdit
Murat Yıldırım