E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Google Play Strore Dünya'daki Tüm Uygulamalar 

En eğlenceli Google Play Store oyunları, programları ve uygulamaları sizler için bir araya getirdik.

23.10.2014 - 07:26
Google Play Strore Dünya daki Tüm Uygulamalar

Android telefonlar için Google Play Store bilgileri haberimizde yer alıyor. En eğlenceli Google Play Store oyunları, programları ve uygulamaları sizler için bir araya getirdik.
Android telefon uygulaması Google Play (eski adıyla Android Market), Google'ın Android için geliştirdiği bir paket yöneticisi ve elektronik medya dağıtım/satış platformu olarak karşımıza çıkıyor.
Google Play, müzik, film, kitap ve Android için uygulamalar ve oyunlar için çevrim içi satış hizmeti ve aynı zamanda bir de Cloud ortam oynatıcısı içerir. Bu servise web üzerinden, Android'lerde Play Store telefon uygulamasından ve Google TV'den ulaşılabilir. Satılan içeriklere de tüm bu uygulama ve platformlardan erişilebilir. Google Play, 2012 Mart'ında Android Market ve Google Müzik servislerinin birleştirilmesi ve marka değişimi ile duyuruldu.
Google Play, Google tarafından geliştirilen oyun ve uygulamaları tanıtma amaçlı geliştirilmiş bir anroid yazılımdır. Google Play Store'da bulunan uygulamaları telefonunuza indirip kurabilir daha sonra da kullanabilirsiniz. Google tarafından geliştirilen mağazada ücretli ve ücretsiz olmak üzere bir çok uygulama mevcut. Kredi kartı bilgilerinizi girerek güvenli bir şekilde ücretli uygulamaları satın alabilir ve kullanabilirsiniz. GooglePlay'dan ücretli bir yazılım aldığınız taktirde beğenmemeniz durumunda Google bu parayı 15 dakika içerisinde iade etme garantisinide kullanıcılarına sunuyor.
Google Play tarafından beğeniye sunulan uygulamaların altına yorum yapma hakkına sahip bulunuyorsunuz. İndirdiğiniz uygulama ile ilgili görüşlerinizi belirtebileceğiniz bir panel bulunmaktadır. Ayrıca indirdiğiniz uygulamaya 5 üzerinden bir not vermek yetkisinede sahipsiniz. Google Play yaptığı güncellemeler ile 4.1.6 sürümünde yeni bir ara yüze sahip bulunuyor. Yeni arayüz eskisine göre çok ufak değişiklikleri bünyesinde barındırıyor. Google Play bir milyondan fazla uygulama ile kullanıcılarına eşsiz bir paylaşım ağı sunuyor. Google PlayStore'un çalışmaması durumunda neler yapılabilir? Google Play Store bağlantı hatası, Google Play Store bağlantı sorunu, Google Play Store hataları ile ilgili çözüm yöntemini Spor12.com olarak sizlerle paylaşalım. Google Play Store'dan herhangi bir uygulama indirmeye çalışırken sürekli bağlantı hatası alıyorsanız ve ya bağlantısınız koptu şeklinde bir durumla karşılaşıyorsanız önereceğimiz yöntemi kullanabilirsiniz.
İlk olarak önbellek temizlemesi işlemini kullanabilirsiniz bunun için Ayarlar>Uygulamalar>Google Play Store>Ön belleği boşalt. Gereksiz Verileri silin (Ayarlar > Uygulamalar > Google Play Store > Verileri Sil ) Otomatik Güncellemeyi Devre Dışı Bırakın ( Ayarlar > Uygulamalar > Play Stor > Güncellemeleri devre dışı bırak) İndirme Yöneticisini Aktive Edin ( Ayarlar > Uygulamalar > İndirme Yöneticisi > Etkinleştir ) Google hesabınızı kaldırıp tekrar ekleyin. Fabrika ayarlarına geri dön ( bu en son çare olarak yapılacak konudur ) Google in lider mobil işletim sistemi Android OS ile ilgili kullanım oranı gün geçtikçe artıyor. Daha önceki yazılarımızda gelecekteknolojisi olarak sizlere bu konuda inanılmaz ipuçları ve bilgiler anlatmıştık ancak simdi söyleyeceklerimiz oldukça önemli ve dikkatinizi bayağı bir çekecek. Google Play Store uygulamalarını, bilgisayarınıza dışarıdaki kaynakladan indirmeyin. Google Android işletim sistemi açık kaynak kodlu bildiğiniz gibi ve bu iyi olduğu kadar, su istimal edilebilecek kötü sonuçlar doğurabilecek bir sorun haline gelmeye başladı. Zira açık kaynak kodlu bu mobil işletim sistemi, dışarıdan veri yüklemeye ve uygulama yüklemeye, root atmaya vs. oldukça elverişli oldugundan telefonlarınızın güvenliğini tehlikeye atabiliyor. Her ne kadar , google android isletim sistemli telefonlar, üzerilerinde dahili olarak gelen android market yani play store uygulamasına sahip olsa ve buradan uygulama çekmemize izin verse de, buradaki bazı ücretli uygulamalar bazı web siteleri üzerinden bilgisayarlara indirilecek sekilde apk olarak paylasılıyor. İşte sorun da tam burada başlıyor, devamını önemle takip edin . Harici kaynaklardan bilgisayarınıza indirdiğiniz yazılımlar, içeriği düzenlenmiş ve zararlı yazılımlar entegre edilmiş halde piyasada dolanabiliyor. Siz de bunları bilgisayarınıza indirip daha sonra telefonunuza göndererek kuruyorsunuz. Ve bundan sonra bilin bakalım ne oluyor ? Tabiki bu zararlı yazılım sistemde aktif hale geliyor ve sizin özel bilgi ve verilerinizi çalabiliyor.
Google Play Store Android işletim sistemli akıllı cep telefonu kullanıcılarının en çok kullandığı servislerden birisi olarak karşımıza çıkmaktadır. Google Play Store Android Telefona Nasıl Kurulur?   Bir öncelik olarak hatırlatma yapalım. Telefonunuz Android 2.2 ve üzeri bir sürüme sahip olması gerekiyor. Aksi halde olası bir sorun veya desteklememe durumuyla karşılaşabilirsiniz. Bu hatırlatmayı yaptıktan hemen sonra kısaca adımlara bir göz atalım; Öncelikle Google Play Store SPK dosyasını bilgisayarınıza indirmeniz gerekiyor. Bu dosyayı da aynen google’da aratırsanız birçok sitede bulabilirsiniz. Üstelik son sürümünü bulabilirsiniz. Biz de şimdilik son sürüm olan Google Play Store 3.10.10‘un indirme bağlantısını sunmuş olalım. Dediğimiz gibi siz yine de bir araştırın ve son sürüm o an hangisiyse onu bulup indirebilirsiniz.   İndirdiğimiz dosyaları rar içerisindeyse bilgisayarımıza çıkarıyoruz. Bu dosyaları telefonumuza Wifi ile veya bluetooth ile atabiliriz. Bu şekilde telefonumuza eklediğimiz dosyalar üzerinden kurulumu yapmaya çalışalım. Eğer başarılı olamazsak veya hata alıyorsak da aşağıdaki işlemlerden devam edebiliriz. Telefonumuzda Android Market yüklü olabilir. Bunu kaldırmamız gerekiyor.
Ananemü > Ayarlar > Uygulamalar >Uygulamaları Yönet > Hepsi > Android Market > Kapatmaya Zorla adımlarını takip ederek telefonumuzdan kaldırabiliriz. Olası güncelleme değişikliklerinde bu navigasyon etkinliğini kaybedebilir. Fakat üç aşağı beş yukarı biraz kurcalamayla yeni yerini bulabilirsiniz. Telefonumuzdan Android Marketi kaldırdığımıza göre apk dosyasının da kurulumuna devam edebiliriz. İlk etapta telefonumuza attığımız Google Play Store APKdosyasını açıyor ve kurulum işlemlerini halletmiş oluyoruz. Eski adıyla Android Market ve yenilenen ismiyle Google Play Store telefonunuza yüklenmiş oluyor. Eğer tüm adımları da yaptınız ve kurulum olmadıysa veya hata alıyorsanız maalesef google’da biraz daha araştırma yapmanız gerekebilir…
Google Play Store En güzel oyunlar, Google Play Market en eğlenceli android telefon oyunları, en çok indirilen uygulamalar ve editörün seçtikleri ile ilgili biraz bilgi verelim. En güzel ve en eğlenceli oyunlar Android APK ile telefonlarınıza kadar geliyor. Kolaylıkla kurabileceğiniz bu sistem ile emin olun istediğiniz oyunu kolaylıkla telefonlarınıza indirebilecek ve kullanabileceksiniz. En güzel ve en eğlenceli oyunlara Android APK ile yer açın. APK uzantılı dosyalar Android telefonunuza uygulama ve oyun yüklemenizi sağlar. Bu dosyalar genelde Google Play‘de bulunmayan (ya da kırılmış) uygulama ve oyunları barındırır. Peki .apk uzantılı uygulama ve oyunları telefonunuza nasıl yükleyebilirsiniz?   İlk olarak telefonunun ayarlarını değiştirmeniz gerekiyor. Bunun için ayarlar menüsünden uygulamalar kategorisine girin. Sonrasında da “Bilinmeyen kaynaklar” seçeneğini işaretleyin.Yapmanız gereken ayarlar bu kadar.   Sonrasında .apk uzantılı dosyaları yüklemek için GooglePlay adresinden AppInstaller uygulamasını indiriyoruz ve telefonumuza normal bir şekilde yüklüyoruz.   Sıra geldi apk dosyasını telefona aktarmaya. Telefonunuzu bilgisayara bağlayıp, .apk uzantılı dosyayı telefonun herhangi bir klasörüne kopyalayın. Aktarma işlemi tamamlandıysa telefonunuzun bilgisayarla olan bağlantısını durdurmayı deneyin.
Google Play Store Yeni ve Ücretsiz En Popüler Oyun ve Uygulamalar İndir
1) İnsanlık Testi
2) Transformers
3) DINO HUNTER
4) Race The Traffic
5) Truck Simulator 2014
6) Boks Oyunu 3D
7) Oyun Testi
8) French's World
9) Labirentin Kralı
10) Simulator araba sürüşü
Google Play Store Ücretli En Güzel Oyunlar İndir
1) Modern Combat 5
2) Real Drift Car Racing
3) Leo's Fortune
4) Guardians of the Galaxy
5) Blek
6) European War 4
7) Block City Wars
8) Wayward Souls
9) Tour de France 2014
10) Superfrog HD
Play Store da oyun ve uygulama indir-yükle. Google Play Store, Google Play Store İndir, Google Play Store Bedava İndir, PLAY STORE Full Ücretsiz İndir, Google Play Store  İNDİR. Bilgisayarınızdaki internetten tarayıcısından girip google play store resmi internet adresindeki tüm oyunları ve uygulamaları indirin. Google Play Store ücretsiz full kurabilirsiniz. PLAY STORE indirmek için haberimizin detaylarına göz atabilirsiniz.
Google Play store ücretsiz en güzel oyunve uygulamaları telefonunuza indirin. Google Play.Google Play uygulaması ücretsiz indir. Bedava Google Play oyunları indir oyna.
Google Play ile en yeni uygulamaları ve en güzel oyunları ücretsiz veya küçük bir miktar karşılığında indirebilirsiniz. Android işlemci telefonlarınız için pek çok uygulama ve oyun indirebileceğiniz bir alan olan Google Play Store tüm detayları ile birlikte bu yazımızda sizlerle buluşuyor. Pek çok kullanıcının tercihi olan Google Play Store aracılığıyla sizler de Google Play android ve Google Play indir işlemlerini deneyerek kısa sürede tüm uygulamaları ister ücretsiz ister ücretli olarak indirme imkanı bulabileceksiniz. Ücretsiz Google Play indir seçeneğinden sizler de faydalanabilir ve en kısa süre içerisinde tüm sevdiğiniz ve merak ettiğiniz uygulamaları indirme imkanı bulabilirsiniz. Akıllı telefonlar teknolojinin gelişim gösterdiği günümüzde bir iletişim aracı olmaktan çoktan çıktı. Günlük olarak tüm ihtiyaçlarımızı karşılamak için kullandığımız bu cihazlar sayesinde sizler de artık dilediğiniz şekilde internet üzerinden her türlü işlemi sanki bilgisayar kullanıyor gibi yapabiliyorsunuz. Bu süreçte telefonlardaki uygulamaların işlevselliği de önem kazandı tabiki.. Sizler de Google play indir üzerinden akıllı telefonlar için gerekli uygulamaları indirerek, telefonlarınızda istediğiniz işlemleri uygulayabilirsiniz.
En çok kullanılan ve en çok indirilen uygulamalardan bir tanesi olan Google play indir ücretsiz sahibi olabilirsiniz. Tek yapmanız gereken bir internet bağlantınız olması. Google play indir bedava bir uygulama olup haber detayında ki bulunan Google play indir linkini tıklayabilirsiniz. Ardından gelen Google Play Mobil İndir veya Google Play Store indir ekranından istediğiniz modeli seçmek olacaktır. Ücretsiz google play indir ile harika uygulamalar sizleri bekliyor.
Android mobil işletim sistemini kullanan telefonlar için uygulamalar indirilebilen Google play store indir ile çok geniş bir uygulama pazarına erişebilir ve ücretsiz olarak istediğiniz uygulamayı indirme imkanı bulabilirsiniz. Sürekli olarak gelişim gösteren teknoloji dünyasının gözde telefonları olan akıllı telefonlar için yazılım firmaları ve geliştiriciler mesai yaparak imzalarını taşıyan uygulamaları, Google play store indir alternatifi ile siz kullanıcılara sunmaya devam ediyor. Bu sayede bir uygulama kombinasyonu oluşturabilen yazılımcılar sektördeki tek lokomotif oluyor ve yayınlanan uygulamaları anında indirme imkanı bulabiliyorlar.
GOOGLE PLAY SOTRE ANDROİD TABLET MOBİL İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN.
Android İçin Ücretsiz Google Play İndir- Bedava Google Play Mobil İndir
Google Play Müzik, film, kitap ve Android için uygulamalar ve oyunlar için çevrim içi satış hizmeti ve bu arada bir de Cloud ortam oynatıcısı içerir. Google play indirmek tamamiyle ücretsiz. Google Android işletim sistemi kullanıcıları için ürettiği bu platforma haberimizde ücretsiz olarak sahip olabilirsiniz.
Google Play uygulamasına nasıl aza olunur? Google Play nasıl indirilir? Google Play oyun nasıl indirilir? Google Play uygulama indirmek ücretsiz. Google Play (henüz önceki adıyla Android Market), Google'ın Android için geliştirdiği bir paket yöneticisi ve elektronik basin dağıtım/satış platformudur.
Müzik, film, kitap ve Android için uygulamalar ve oyunlar için çevrim içi satış hizmeti ve bu arada bir de Cloud ortam oynatıcısı içerir. Bu servise web üzerinden, Android'lerde Play Store telefon uygulamasından ve Google TV'den ulaşılabilir. Satılan içeriklere de tüm bu uygulama ve platformlardan ulaşılabilir. Google Play, 2012 Mart'ında Android Market ve Google Müzik servislerinin birleştirilmesi ve marka değişimi ile duyuruldu.
Google Play Hizmetleri Google Play hizmetleri Google uygulamalarını ve Google Play'den alınan uygulamaları güncellemek için kullanılır. Bu bileşen, Google hizmetlerinizde kimlik doğrulama, senkronize edilen kişiler, en son kullanıcı saklılığı ayarlarının tümüne erişme ve henüz yüksek kalitede, henüz az güç harcayan konum tabanlı hizmetler gibi temel işlevleri sağlar. Google Play hizmetleri ayrıca uygulama deneyiminizi de geliştirir. Çevrimdışı aramaları hızlandırır, henüz etkileyici haritalar sağlar ve oyun deneyimini iyileştirir. Google Play hizmetlerinin yüklemesini kaldırırsanız uygulamalar çalışmayabilir. Android İçin Mağaza Uygulaması Google Play, Android kullanıcılarının mobil cihazları üzerine istedikleri oyunları ve uygulamaları indirebilmeleri için Google tarafından geliştirilmiş olan uygulama mağazasıdır. Yüzlerce kategori altında yer alan ücretli ve ücretsiz tüm uygulamalara tek yerden ulaşmanıza ve mobil cihazlarınız üzerine indirmenize imkan sağlayan Google Play sayesinde, ihtiyaç duyduğunuz tüm oyunlara ve uygulamalara tek yerden ulaşabilirsiniz. Kredi kartı bilgilerinizi Google Play hesabınız üzerine tanımlayarak, ücretli oyun veya uygulamaları güvenli ve hızlı bir şekilde satın alabilir ve Android işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerine indirebilirsiniz.
Play Store da oyun ve uygulama indir-yükle.Google Play Store, Google Play Store İndir, Google Play Store Bedava İndir, PLAY STORE Full Ücretsiz İndir, Google Play Store  İNDİR. Bilgisayarınızdaki internetten tarayıcısından girip google play store resmi internet adresindeki tüm oyunları ve uygulamaları indirin. Google Play Store ücretsiz full kurabilirsiniz. PLAY STORE indirmek için haberimizin detaylarına göz atabilirsiniz.
Google Play'in en güzel özelliklerinden bir tanesi de farklı kategoriler altında sizlere tavsiye edeceği popüler uygulamalar ve oyunlardır. Bu sayede kullanıcılar tarafından en çok beğenilen uygulamaları ve oyunları görüntüleyerek mobil cihazlarınız üzerine indirerek deneme bahtını yakalayabilirsiniz. Ayrıca akıllı telefon veya tabletiniz üzerine indirmiş olduğunuz oyunlar ile ilgili yorumlar yapabilir, puan verebilir veya aynı şekilde diğer kullanıcılar tarafından uygulamalar veya oyunlar için yapılmış olan yorumları ve verilmiş olan vasati puanları görebilirsiniz.
Bu sayede yeni uygulamalar veya oyunlar keşfederken hiç zorlanmayacaksınız. Oldukça sade ve kullanıcı dostu bir arayüze sahip olan Google Play uygulamasının ana sayfası üzerinde yer alan "Uygulamalar", "Oyunlar" ve "Kitaplar" başlıkları yardımıyla istediğiniz içeriklere basit ve hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz.
Aynı şekilde henüz önce bahsetmiş olduğum sizin için önerilen uygulamalara, oyunlara ve kitaplara da uygulama anasayfası üzerinden ulaşabilirsiniz. Google Play hesabınız üzerine aynı anda hem akıllı telefonlarınızı hem de tabletlerinizi tanımlayarak, yüklemek istediğiniz uygulamaların ve oyunların mobil cihazlarınızla uyumlu olup olmadığını görebilir, ayrıca "Uygulamalarım" başlığı altında mobil cihazlarınız üzerinde yüklü olan tüm uygulamaları görüntüleyebilirsiniz. Tüm bu saydığımız güzel özelliklerin dışında mobil cihazlarınız üzerinde yer alan tüm uygulamaları, oyunları ve diğer verileri Google Play hesabınız üzerine kolayca yedekleyebilirsiniz.
Bu sayede akıllı telefon veya tabletinizin başına bir şey gelmesi durumunda tüm verilerinizi güvenli bir şekilde yeni mobil cihazınız üzerine geri yükleyebilirsiniz.
Ayrıca Google Play üzerinde beğendiğiniz oyunları ve uygulamaları istek listenize ekleyerek henüz sonra bu liste altında yer alan tüm oyunları ve uygulamaları istediğiniz zaman mobil cihazlarınız üzerine yükleyebilirsiniz. Sonuç olarak Android işletim sistemine sahip bir akıllı telefon veya tablet sahibiyseniz, Google Play Android uygulamasına mutlaka sahip olmanız gerektiğini söylemeliyim. Google Play Bedava Oyun İndir Artık Virüssüz Olarak Güvenle Oyun İndirebilirsiniz. Android Markette Bedava Oyun ve Uygulama mı arıyorsunuz?
Bedava Oyun İndir uygulaması tam Size göre bir uygulama.Bedava Oyun indir Uygulaması sayesinde Android marketteki en popüler bedava oyunları bulabilir ve indirebilirsiniz. Ücretsiz Google Play Tıkla İndir.
 

YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
Deniz 6 Mayıs 2015 Çarşamba 22:27

play stote istyrm

Yorumu oyla      18      10  
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
YSK Başkanı Ali EM Turktime'a Konuştu
28 Ocak 2010 tarihinde Yüksek Seçim Kurulu Başkanı (YSK) olan Ali Em geçen ...
A.Ü. Z.F. Dekanı Çolak Turktime'a Konuştu TV'lerdeki Bal Reklamları Hayvansız Mandıralarda Kaşar Üretmeye Benziyor!
Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Çolak Turktime’ı ...
Tayyar: Muhafazakâr Değilim… Ahmet Hakan Oynak… Gül Denge, Erdoğan Gönül Adamı!
Ergenekon’da ağababalar dışarıda, soruşturma zenciler üzerinden yürütülüyor… ...
 
General Dostum Turktime’a Konuştu: Taliban Güçlendi Ama Onları Ben Yok Ederim!
Hamid Karzai ile ittifak kurup seçimlere girmek için Afganistan’a dönen ...
E.Albay Türemen: Karadayı Darbe Konseptine Uymayan Subayları Ankara’dan Uzaklaştırdı!
Karadayı darbe hazırlığı için subayları nasıl fişledi? Darbe konusunda ...
Büyük Yangından Önceki Son Röportajı Turktime Yaptı… Özbey: İstanbul Kötü Yönetiliyor!
Birkaç gün önce yanarak kül olan Avrupa’nın en büyük gösteri merkezi İstanbul ...
 
Adnan Oktar Turktime’a Konuştu: Said-İ Nursi'yi Atatürk Konusunda Yanılttılar!
Evrim teorisine karşı onlarca eseri, şatafatlı hayatı ve ilginç çıkışlarıyla ...
Erhan Göksel: Teslim Bayrağı Çeken Büyükanıt Divan-ı Harp’te Yargılanmalı!
Sınır ötesi harekat yapıldığı zaman aslında sanıldığı gibi bir harekat ...
Fatih Karaca: Tuncay Özkan Grubun’dan Kimseyi İşten Atmadık, Kendileri Ayrıldı...
Aralarında Kanaltürk ve Bugün Gazetesi'nin de bulunduğu Koza-İpek Medya ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
abd
Güney Kore
dolar
yunanistan
Kırgızistan
ygs soru ve cevapları
Abdullah Ercan
Fatih Erbakan
Tarsus