E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Galatasaray Kasımpaşa Maçı Canlı Canlı İzle! Galatasaray Kasımpaşa hangi kanalda saat kaçta ne zaman?

Galatasaray Kasımpaşa arasındaki maç canlı olarak Lig TV'de yayınlanacak. Galatasaray Kasımpaşa maçının saati, hangi kanalda olduğu, canlı anlatımı, maç özeti, gollerin videosu ve muhtemel 11'ler haberin devamında..

19.04.2014 - 10:33
Galatasaray Kasımpaşa Maçı Canlı Canlı İzle!

Galatasaray Kasımpaşa arasındaki maç canlı olarak Lig TV'de yayınlanacak. Galatasaray Kasımpaşa maçının saati, hangi kanalda olduğu, canlı anlatımı, maç özeti, gollerin videosu ve muhtemel 11'ler haberin devamında...

 Galatasaray, Şampiyonlar Ligi umudunu sürdürmek için Kasımpaşa maçını kazanmak istiyor. 19.00'da başlayacak karşılaşmada Cüneyt Çakır düdük çalacak. Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Fenerbahçe maçındaki kötü tezahürat nedeniyle 1 maç seyircisiz oynama cezası alan Galatasaray Kasımpaşa maçını kadın ve çocuk taraftarlara oynayacak. Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Bursaspor'u deplasmanda 5-2 yenerek finale çıkan Galatasaray lige döndü.  Sarı-kırmızılılarda Kasımpaşa maçının mesaisi sürüyor. Bursaspor maçndaki geri dönüş nedeniyle oyuncularını kutlayan teknik direktör Mancini ikinci 45 dakikada oynanan futboldan övgüyle bahsetti.  Oyuncularından bu performansı kalan haftalarda da sahaya yansıtmalarını isteyen İtalyan teknik adam," Bu futbolu devam ettirelim ve sezonu ikinci sırada bitirelim bu başarı hem bizim hem de camia için çok önemli" ifadelerini kullandı. 

BURAK YERİNE UMUT
Mancini, Kasımpaşa karşısına Bursaspor maçı 11'inden sadece 1 değişiklikle çıkacak. Bursaspor maçında çift sarı karttan kırmızı kart görerek oyundan atılan Burak Yılmaz yerine Umut Bulut forma giyecek. Drogba'nın sakatlığı sürüyor. İki gündür takımla çalışmalara çıkan Hamit Altıntop ve Chedjou'nun kadroda yer alması bekleniyor. 

E-BİLET UYGULANMAYACAK
Bu arada Galatasaray kulübü, Kasımpaşa maçında passolig ve e-bilet sisteminin uygulanmayacağını açıkladı. Sarı-kırmızılılar, maça gelmek isteyen kadın ve çocuk taraftarların ücretsiz maç biletlerini yalnızca kimliklerini göstererek stat gişelerinden alabileceğini duyurdu.



 

 

Spor Toto Süper Lig'de 30. Hafta

18 Nisan Cuma 

20.00 Kayseri Erciyesspor-Trabzonspor: Hüseyin Göçek


19 Nisan Cumartesi
13.30 Gaziantepspor-Gençlerbirliği: Volkan Bayarslan
16.00 Akhisar Belediyespor-Kayserispor: Sulh Şimşek
19.00 Galatasaray-Kasımpaşa: Cüneyt Çakır
19.00 Bursaspor-Elazığspor: Yunus Yıldırım


20 Nisan Pazar 
13.30 Çaykur Rizespor-Torku Konyaspor: Bülent Yıldırım
19.00 Beşiktaş-Fenerbahçe: Halis Özkahya


21 Nisan Pazartesi 
20.00 Kardemir Karabükspor-Eskişehirspor: Serkan Çınar
20.00 Medical Park Antalyaspor-Sivasspor: Fırat Aydınus


Mancini, başkana içini döktü
YERLİLER DUYGUSAL

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini ile Başkan Ünal Aysal önceki gün sürpriz bir şekilde bir araya gelmişti. O görüşmede sadece kamp programının konuşulmadığı ortaya çıktı. İtalyan teknik adam, yenilen yemekte sarı-kırmızılıların başkanı Ünal Aysal'a içini döktü. Yeni bir kültür ve yeni bir takımda olmaktan memnuniyetini dile getiren Mancini, Aysal'a takımdaki yerli futbolcularla ilgili olarak ekstradan düşüncelerini anlattı. Tecrübeli çalıştırıcı, Türk futbolcularının çok duygusal olduğu konusunda sitem ederken, “Bazı aldığım kararlara ani reaksiyonlar gösterebiliyorlar. Böyle olunca da gerçekten şaşırdığım anlar oluyor. İngiltere'de ve İtalya'da teknik direktörlük yaptığım dönemlerde böyle durumlarla çok az karşılıyordum” ifadelerini kullandı.

Akıllara Selçuk İnan geldi

Roberto Mancini bir anlamda Başkan Ünal Aysal karşısında yerli futbolcuların uyarılması gerektiği izlenimini oluşturdu. 1-0 kazanılan Fenerbahçe derbisinde İtalyan teknik adam, kaptan Selçuk İnan ile problem yaşamış ve sarı-kırmızılı futbolcu formasını saha kenarına koyarak soyunma odasına inmişti. Mancini'nin bu olaydan etkilendiği için Aysal'a yerli futbolcularla ilgili görüşlerini anlattığı belirtiliyor. Başkan Ünal Aysal da yapılan bu zirvede Mancini'ye transfer döneminde ellerinden geldiğince yüksek bütçe ayırmaya çalışacaklarının da sözünü verdi.


SABRİ: 6'DA 5 YAPMALI!
Sabri Sarıoğlu, Türkiye Kupası'nda Bursa ile yapılan yarı final maçında oynadığı futbolla yönetime adeta, “Sözleşmemi uzatın' der gibiydi. Tecrübeli futbolcunun mukavelesi Temmuz 2012'de yapılan opsiyonlu anlaşmada 2+1 olarak uzatılmıştı. Sözleşmede 2012-13, 2013-14 ve 2014-15 sezonlarının her biri için 1 milyon 250 bin dolar sabit transfer ücreti ve 15 bin dolar maç başı ücreti alacaktı. Ancak Sabri'nin 2014-15 sezonundaki uzatma opsiyonu bir önceki sezonda 30 resmi karşılaşmada oynaması şartına bağlıydı. Bu sezon 20 lig, 5 tane de kupa maçında forma giyen Sabri'nin sözleşmesinin uzayabilmesi 5 maç daha oynamasına bağlı. 


Amrabat: Sezon sonu dönüyorum
Malaga'da oynadığı futbolla adından söz ettiren Amrabat dedikodulara nokta koydu. Faslı oyuncu, önümüzdeki sezon kesin olarak 'Yuvama dönüyorum” diyerek Teknik Direktör Roberto Mancini'ye gönderme yaptı. Amrabat, “Başkan Ünal Aysal sezon sonu takıma döneceğim yönünde söz verdi. Malaga'da kalmayacağım” dedi. 



Drogba'nın son talibi Lens
Galatasaray'da sezon sonu kalıp kalmayacağı merak konusu olan Drogba'ya, Amerika ve İngiltere'den sonra Fransa'dan da talip çıktı. Fransa 1 Lig'e çıkmaya çok yaklaşan Lens de yıldız oyuncuyu yakın takibe aldı. Fransızların, Drogba'ya iki yıllık sözleşme önermeyi planladığı belirtiliyor. Yıldız oyuncu, geçtiğimiz günlerde İngiltere ya da Türkiye'de kariyerini sürdürmek istediğini kaydetti. 


19'luk Şevki için teklif yaptılar
Tekden Denizlispor'da bu sezon sergilediği performansla pek çok kulübün dikkatini çeken genç orta saha oyuncusu Şevki Çınar'a, Galatasaray'ın resmen talip olduğu öğrenildi. Sarı-kırmızılıların 2016'ya kadar sözleşmesi bulunan 19 yaşındaki futbolcunun bonservisi için 600 bin TL teklif ettiği, bu rakamı düşük bulan Tekden'in öneriye sıcak bakmadığı belirtildi.  Pazarlıkların süreceği öğrenildi.



Türkiye-akşam



 

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Gaziantepspor - Gençlerbirliği Maçı Canlı Canlı İzle!
Gaziantepspor Gençlerbirliği arasındaki maç canlı olarak Lig TV'de yayınlanacak. ...
E-Bilet Derbiye Hiç mi Hiç Yaramadı!
E-Bilet, Kayseri Erciyesspor-Trabzonspor maçı'na hiç yaramadı. Passolig ...
Sabri Sarıoğlu imzalıyor!
Galatasaray Hakan Balta, Selçuk İnan, Burak Yılmaz ve Muslera'dan sonra ...
 
İşte Yıldırım‘ın yerine geçecek kişi!
F.Bahçe Yönetimi'nin Aziz Yıldırım sonrası kendi içinden çıkacak bir başkan ...
Kayseri-Trabzon Maçında Skandal!
Bu hafta uygulamaya konulan e-bilet sisteminin ilk uygulandığı maç ise ...
Trabzonspor Kayseri Erciyesspor Maçı Özeti
Spor Toto Süper Lig'in 30. hafta açılış maçında Kayseri Erciyesspor'a ...
 
Trabzonspor Kayseri Erciyesspor'u 5 Golle Ezdi!
Spor Toto Süper Lig'in 30. hafta açılış maçında Kayseri Erciyesspor'a ...
Fenerbahçe Toplantısı Sona Erdi!
Fenerbahçe'de Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı'nın Başkan Aziz Yıldırım'ın ...
Fenerbahçe'de Yeni Başkan Kim Olacak? İşte Adaylar!
Fenerbahçe'de başkan kim olacak!Fenerbahçe kulislerinde Aziz Yıldırım'ın ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
Gaziantepspor
şampiyonlar Ligi
tff
Recep Tayyip Erdoğan
Eczacıbaşı
İsveç
haberler
ROMA
harç