E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Galatasaray'da Başkan Özbek ve Başkanvekili Timur'dan hakeme ve TFF'ye isyan! 

Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur ve Başkan Dursun Özbek , 2-2 sona eren Corendon Alanyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Hafta içi düzenlediği basın toplantısını hatırlatan Erden Timur, adalet için geri adım atmayacaklarını söylerken, Özbek de "bıçak kemiğe dayandı" dedi.

24.10.2022 - 11:29
Galatasaray da Başkan Özbek ve Başkanvekili Timur dan hakeme ve TFF ye isyan!

Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur ve Başkan Dursun Özbek , 2-2 sona eren Corendon Alanyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Hafta içi düzenlediği basın toplantısını hatırlatan Erden Timur, adalet için geri adım atmayacaklarını söylerken, Özbek de "bıçak kemiğe dayandı" dedi. Erden Timur'un açıklamaları şöyle:

"DEMEK Kİ FEDERASYON ADALET İSTEMİYOR"

"Bizim hafta içi yaptığımız basın toplantısında kendi hatalarımızı da konuştuğumuz, öz eleştiri de yaptığımız şeyleri anlattık. Türk futbolu için önemli bir basın toplantısıydı. Geçmişte bu tür yapıların tüm takımlara, Galatasaray da dahil fayda ettiğini söyledik. İzleyenler için söylüyorum, izlemeden yorum yapanlar var. Geçmişte tüm takımların çıkarına kararlar geldiğini söyledik. Adalet istediğimizi, kendimiz için değil herkes için istediğimizi söyledik. Türkiye'de adalet isterken karşılaştığımız... Demek ki federasyon adalet istemiyor. Adaleti sağlamak zorunda olan makam ceza verir. Ama başka bir konuda adaletsizlikle cevap vermek istiyorsa bu iş kokmuştur, bu iş çürümüştür. Üç büyüklere yapılan avantajların da bitmesi lazım, Türk futbolu böyle gelişir bunları da söyledik. Böyle bir talep bu şekilde cevaplanıyorsa bizi haklı çıkarıyor. Bir hakem düşünün, operasyon için gönderilmiş... 5-6'lık olacak bir maçta 30. dakikada bir kart gösteriyor. 7 tane hakeme sorduk, 6'sı kırmızı kartla alakası yok dedi. Kırmızı olması için bariz gol şansı olması lazım ve top kontrolü lazım top kontrolü de yok. Bir hakemimiz faul olup olmadığı bile belli değil dedi. VAR da dahil olmadı. Sen öte tarafta boğazını kesmiş öldürmüşsün, burada masumiyete inan diyorlar. Kim inanır? Sacha'nın kırmızı kartında çağırmayan VAR'ın ofsayt çizgisinde çizgiyi doğru çektiğine kim inanır, soruyorum?"

"GERİ ATACAK ADIMIMIZ YOK"

Bizim geri atacak adımımız yok. Tırnak mesafe geri adım atmayız. Adalet isteyenler geri adım atmaz. Ayrıca farklı farklı kanallardan çeşitli tehditler geliyor. Gelsin. Gerekirse hepsini kamuoyuna açıklarız. Bu bir kurgu, bunları yapanları biliyoruz ve bunu onların başına yıkmayı biliriz. Bu kötü niyetli yapılar, kökü olan yapılar. Köklerini kazıyana kadar mücadele gerekecek. Burada herkesin bir arada olması gerekir. Halkın gücünden daha büyük bir güç yok. İyilik, her zaman galip gelir. Koca Galatasaray camiasına 'cincon' demiş bir insanın hiçbir açıklamasını kâle almayız. Fenerbahçe camiasının bu açıklamaya hiçbir şey yapmaması da üzücü (Erol Bilecik'in açıklamaları hakkında). Bu iş böyle giderse biz devam ettirmeyiz. Bu iş böyle gidemez. Böyle lig yönetilmez. Getirin yabancı hakemleri yönetsinler. Bu gemi batmış, dibindeki yosunun içinde mücadele ediyoruz! Bu gemiş batmış"

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek de, 2-2 biten Corendon Alanyaspor maçının ardından konuştu. Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur'un hakemlerle ilgili yaptığı sert açıklamanın ardından konuşan Başkan Dursun Özbek adalet vurgusu yaptı:

"BÖYLE BİR OPERASYONU BEKLİYORDUK"

"Bugün hepiniz seyrettiniz. Bu beklemediğimiz bir şey değildi. Böyle bir operasyonu, hakem tavrını bekliyorduk. İki haftadır Türk futbolundaki adaletin tecelli etmesi için tüm kapıları çaldık. Bizim söylemimiz, çıkışımız sadece Galatasaray için değil. Herkesle konuşuyoruz, adaletin eksikliği konusunda mutabakatımız var. Biz çağrı yapıyoruz. Adalet eksikliği Türk futboluna zarar veriyor. Bir hakem sahneye çıkıyor, Ali Palabıyık... Geçmişte Galatasaray'a karşı nasıl bir yönetimi olduğuna girmeye gerek yok. Herkes zaten gördü. Değerli federasyon, değerli MHK, değerli hakemler... Galatasaray'ın önünü iki kırmızı kartla falan kesemezsiniz. Görevini tam yapmadı Ali Palabıyık, 3-5 tane daha kırmızı gösterip hükmen mağlup etmesi gerekirdi Galatasaray'ı. Daha önce federasyona yaptığımız ziyaretlerde Sayın Büyükekşi'ye pozisyonları anlattık, gösterdiğimiz her pozisyonda bize hak verdi. Kendisinin de bununla mücadele ettiğini, bir kısmının önünü kestiğini ama bir kısmının hala içeride olduğunu söyledi. Sayın Büyükekşi'ye hatırlatıyorum, lütfen sözlerinizin arkasında durun. Artık bıçak kemiğe dayandı. Sözünüzün arkasında durun, neler hissettiniz bu maçı izlerken? Kırmızı kartları izlerken neler hissettiniz? VAR neden var? VAR devreye giremez miydi? Kendi içinizde de bu yorumları yapın. Oturun tekrar tekrar izleyin. Bir takımın hakkının yenmesi sizi rahatsız etmiyor mu?"

"VİCDANINIZ SIZLAMADI MI?"

"Ali Palabıyık sen bu gece başını nasıl rahat yastığa koyacaksın? Hatalar kabul edilebilir ama daha soğumadan, bu konuşmalardan birkaç gün sonra tetikçi göndermek nasıl oluyor? Ben MHK başkanı olsam uyuyamazdım. Bu kadar göz göre göre bunların yapıldığı yerde bir takımın kaderiyle oynamak kabul edilebilir değil. Ali Palabıyık'ı çok mu aradınız? VAR'daki oturanlar, hiç vicdanınız sızlamadı mı? Değerli federasyon yetkilileri size sesleniyorum, artık bu işi uzatmanın gereği yok. Ne yapacaksanız yapın, bizi asacak mısınız kesecek misiniz ne yapacaksınız yapın. Tavrımızdan, söylemlerimizden bir adım geriye atmayacağız. Galatasaray'ın tarihine bakın, Galatasaray bu mücadelelerin içinden hep başarıyla çıkmıştır. Buradan tekrar seslenmek istiyorum. Artık bıçak kemiğe dayandı. Ne yapacaksanız bir seferde yapın. Ama şunu bilin ki Galatasaray'ı kimse yenemez. Galatasaray mazisinden beri tavırlarıyla yaklaşımlarıyla bu oyunların üstesinden gelmiştir. Türk futbolunda adaletin yeşil sahalara geri gelmesini istiyoruz."

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Galatasaray'ın Alanyaspor beraberliği için neler yazdılar?
Spor yazarları, Galatasaray - Corendon Alanyaspor maçını yorumladı.
Arjantin'de şampiyon Boca Juniors!
Arjantin Premier Ligi'nde Boca Juniors, şampiyonluğunu ilan etti. Ezeli ...
MotoGP Malezya Grand Prix'sini Bagnaia kazandı
Şampiyona lideri Francesco Bagnaia, sezonun 6 Kasım'daki son yarışına, ...
 
Galatasaray, Alanyaspor ile 2-2 berabere kaldı
Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında 2-0 önde götürdüğü ...
Kayserispor, Kasımpaşa'yı üzdü
Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Kasımpaşa, sahasında Yukatel Kayserispor'a 1-0 mağlup oldu.
Sara Yenigün Avrupa şampiyonu
Milli halterci Sara Yenigün, Arnavutluk'ta düzenlenen Gençler ve 23 Yaş ...
 
Beşiktaş, Hatayspor'a konuk olacak
Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Beşiktaş yarın, Atakaş Hatayspor'a konuk olacak.
Galatasaraylı İcardi'nin eski eşi ve menajeri Wanda Nara kulüpten menajerlik parası talep etti!
Mauro Icardi'nin eski eşi ve menajeri Wanda Nara, sarı-kırmızılı takımdan ...
MotoGP'de Malezya etabı Bagnaia'nın!
MotoGP Malezya Grand Prix'sini Bagnaia kazandı. Bagnaia, sezonun 6 Kasım'daki ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
ÖSYM
şampiyonlar Ligi
Gökhan Töre
Gurbangulı Berdimuhamedov
Cüneyt Çakır
İstanbul Başakşehir
Netanyahu
İsveç
Ayşe Ersöz