E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Fenerbahçe'nin gündemi yoğun! 

Fenerbahçe’nin son dönemdeki oyun tarzı, yaptığı taktiksel değişiklikler ve takıma kattığı oyuncular gündemde çok yer kapladı. İşte Fenerbahçe’nin gündemindeki olaylar…

24.07.2015 - 18:34
Fenerbahçe nin gündemi yoğun!

MARSİLYALI SARR: "FENERBAHÇE MAÇINDA DİŞLERİMİ GICIRDATTIM..."

Fenerbahçe'nin Marsilya'yı 3-1 yenmesi, Fransa'da büyük yansı uyandırdı. Fransız gazeteciler, Marsilyalı futbolcuları, "Fenerbahçe'den niye 3 gol yediniz?" diye soru yağmuruna tuttu.
Orta saha oyuncusu Bouna Sarr, "90 dakika dişlerimi gıcırdattım. Muazzam bir takıma karşı oynadık. Maç bitti diye sevindim. Fenerbahçe tecrübeli bir takım. Tecrübe kazandı, bizden hazır olmaları normal. " diye konuştu.

SÜPER LİGDE FENERBAHÇENİN İLK HAFTA PROGRAMI

14 Ağustos Cuma
Fenerbahçe-Eskişehirspor 21.45

TAKIMDA KALIYORLAR

Topuk yaylası kampına birçok genç oyuncu götürülmüştü. Ancak Pereira, sadece Uygar Mert Zeybek ile Hakan Çinemre’yi A takımda tuttu. Bu ikili, idmanların yanı sıra maçlarda da başarılı performans sergileyerek Portekizli teknik adamın gözüne girmeyi başardı.
Pereria, iki genç oyuncuya yapılan teklifleri, “Yeni sezonda hem Uygar hem de Hakan takımda şans bulacak. İkisi de bana lazım” diyerek geri çevirdi. 46 yaşındaki teknik adamın bu kararı, Uygar Mert Zeybek ile Hakan Çinemre’yi fazlasıyla sevindirdi.



SOW’A ZAM GELDİ

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Moussa Sow'la nikah tazelemeye karar veren Fenerbahçe Yönetimi, şu anda 1.4 milyon Euro alan Senegalliye 2.8 milyon Euro teklif edecek.
Fenerbahçe Yönetimi hazırlık kampında gösterdiği performansla alkış toplayan Moussa Sow'la nikah tazelemeye hazırlanıyor.
KATARLILAR PUSUDA

Hakkında çıkan "takımdan ayrılmak istiyor" dedikodularına karşın Fenerbahçe'de kalmak istediğini hem Vitor Pereira hem de yönetime net bir şekilde ileten Senegalli golcüye yüzde yüz zam yapılacağı öğrenildi.
Bu sezon Fenerbahçe'den 1.4 milyon Euro alan Moussa Sow'la 3 yıllık yeni sözleşme yapılacağı ve yeni yıllık ücretinin 2.8 milyon Euro olacağı gelen bilgiler arasında. Özellikle Katar ve Rus kulüplerinin yoğun ilgi gösterdiği yıldız futbolcunun Fenerbahçe'nin zam jestini büyük bir memnuniyetle karşıladığı ve önümüzdeki günlerde yeni sözleşmeye imza atacağı gelen bilgiler arasında.


VAN PERSİE SHAKHTAR MAÇINDA OYNAYACAK MI?



Fenerbahçe, Robin van Persie'yi Shakhtar Donetsk'e karşı oynatmanın planlarını yapıyor. Hollandalı yıldız, bireysel antrenman programını tamamladı.
Fenerbahçe'de Robin van Persie'nin Shakhtar maçına yetişme ihtimali belirsizliğini koruyor.Hollandalı golcü için kritik gün yarın.
Fenerbahçe'nin yeni transferi Robin van Persie geldiği günden bu yana bireysel çalışma programını uyguluyordu. Kritik Shakhtar Donetsk maçına sayılı günler kala Hollandalı'nın takıma henüz katılmamış olması beraberinde bazı soru işaretlerini getirdi.
Ancak Van Persie'nin ismi UEFA listesine yazıldı. Golcü oyuncu artık bireysel programını da tamamladı. Fiziksel olarak istenen seviyeye gelip gelmediğini görmek için sağlık ekibiHollandalı'ya bir dizi test uygulayacak. Test sonuçlarının pozitif çıkması durumundaysa Van Persie takıma katılacak ve son antrenmanlarda takımla taktik çalışma şansını yakalayacak. Bir aksilik olmaması durumunda Van Persie'nin Shakhtar karşısında kulübede yer alması bekleniyor.
Elinde kırık olan Alper Potuk ve Ertuğrul Taşkıran'ın alçılarıysa çıkarıldı. İki oyuncu da takıma katıldı. Geçtiğimiz hafta ayak tırnağını çektiren Raul Meireles için ise özel bir uygulama yapılıyor. Portekizli oyuncunun ayağına hem özel bandaj yapılıyor, hem de kramponun tabanında yapılan özel bir değişiklikle oyuncunun ağrı hissetmeyecek şekilde oynaması sağlanıyor.
Robin van Persie'nin de katılımıyla Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk maçının hazırlıklarını tam kadro sürdürecek.

KORKUSUZ PEREİRA!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'nın felsefesi korkusuz olmak.

HİÇBİR ŞEYDEN KORKMUYORUM
Sarı lacivertlilerin 3-1 kazandığı Marsilya maçı sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Portekizli teknik adam, "Ben futbolda hiçbir şeyden korkmuyorum. Bir fikre inanırsınız ve sonuna kadar gidersiniz. Futbolcular bana istediğimi verirse, sistem hiç önemli değil." diye konuştu.
 


GEREKİRSE ÖLÜRÜM

Sezon öncesi dönemde 8 hazırlık maçı yaptıklarını vurgulayan Pereira "Benim için hazırlık maçı diye bir şey yok. Hep kazanmak var. Bunu kafamıza sokmamız lazım. Benim için şampiyonun mantelitesi budur. Ölmek gerekirse de ölürüm orada" ifadelerini kullandı.
Portekizli teknik direktör oyuncuları hakkında da açıklamalarda bulundu. Hazırlık maçlarında hem orta sahada hem de hücum hattında kullandığı Diego'dan memnun kaldığını belirten Pereira "Diego kaliteli olduğu için iyi oynuyor. Geçen yılı bilemem ama benim çalışma tarzım ve anlayışıma göre işler iyi gidiyor. İstediğim oyunu oynamak için teknik, karakter ve zeka gerekir" ifadelerini kullandı.
Tecrübeli teknik adam, transfer iddiaları için de "Teknik direktör hiçbir zaman memnun olmaz. Egoisttir. Hep fazlasını ister" yorumunda bulundu.

90 MİLYON DOLAR GELİR ELDE ETTİ

Yaptığı transferlerle yeni sezona bomba gibi giriş yapan Sarı-Lacivertliler, sponsor çalışmalarında da hız kesmeden devam ediyor.

Fenerbahçe ve Ülker, Şükrü Saraçoğlu'nun isim hakkı konusunda anlaşmaya vardı ve imzalar atıldı. Bu anlaşmaya göre Ülker, 10 yıllık isim hakkı için Sarı-Lacivertli kulübe tamı tamına 90 milyon dolar verecek.
1 Ağustos'ta açıklanacak olan bu anlaşma sonrası basketbol takımının adı da değişecek. Fenerbahçe'nin basketbol takımın adında artık Ülker yer almayacak.
hürriyet

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yabancılar Türkiye, yerliler yurt dışı dedi!
Türkiye, elverişli iklimi ve son yıllarda sayısı artan modern tesisleriyle ...
Beşiktaş, Gomez'de sona yaklaştı!
Mario Gomez'le 1 hafta önce görüşen siyah beyazlı yönetimin, yaklaşık ...
Veli Kavlak'ı Kader Anı...
Heyet, Veli hakkında hazırladığı raporu bugün Şenol Güneş’e ve yönetime sunacak.
 
Pereira, Ölmek gerekirse ölürüm!
Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, "Benim için şampiyonun mantelitesi ...
Yabancılar Türkiye'yi, yerliler yurt dışını tercih etti!
Türkiye, elverişli iklimi ve modern tesisleriyle son dönemde futbol takımlarının ...
Cüneyt Tanman, görevinden ayrılırken konuştu! Bu sözler çok ses getirecek...
Flaş.. Flaş... Cüneyt Tanman, görevinden ayrılırken konuştu! Bu sözler ...
 
Melo'nun yeni takımı belli oldu!
Melo'nun Roberto Mancini’nin çalıştırdığı Inter ile anlaştığı iddia edildi.
Olympiakos, Kadlec'i istedi!
Yunan basını, Olympiakos'un Fenerbahçe'den Michal Kadlec'i istediğini yazdı.
Fenerbahçe-Shakhtar maçını kim yönetecek?
Sarı-lacivertlilerin, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Ukrayna ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
Club Brugge
japonya
Torku Konyaspor
TÜİK
MERSİN
Eczacıbaşı
IŞİD
Yükseköğretime Geçiş Sınavı
Binyamin Netanyahu