E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Fedon Kırdı Geçirdi! Arkadaşım Hoşgeldin Son Bölüm İzle(21. Bölüm FULL) İZLE 

Yine güldürmekten kırdı geçirdi...Mutlaka izleyin... Arkadaşım Hoşgeldin son bölüm. Arkadaşım Hoşgeldin 21. bölüm izle. Arkadaşım Hoşgeldin son bölüm konuğu Fedon'du. Arkadaşım Hoşgeldin 21. bölüm tek parça full izle. Arkadaşım Hoşgeldin son bölüm izle.

2.06.2014 - 14:55
Fedon Kırdı Geçirdi! Arkadaşım Hoşgeldin Son Bölüm İzle(21. Bölüm FULL) İZLE

Kahkaha tufanı Arkadaşım Hoşgeldin son bölüm. Arkadaşım Hoşgeldin 21. bölüm izle. Arkadaşım Hoşgeldin son bölüm konuğu Fedon'du. Arkadaşım Hoşgeldin 21. bölüm tek parça full izle. Arkadaşım Hoşgeldin son bölüm izle.

Tolga Çevik’in fenomen haline gelen programı Arkadaşım hoşgeldin, yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. İzleyen herkesi yerlere yatıran Tolga Çevik’in dünkü konuk oyuncusu Fedon’du. Komik bir mizaca sahip olan Fedon ve dahi komedyen  Tolga Çevik birleşince büyük bir kahkaha tufanı yaşandı. Fedon’unsöylediği birbirinden güzel şarkılarla programı daha da renklendirmesi izleyiciler tarafından tam not aldı.
Her bölümüyle izleyenleri kahkahalara boğan, Perşembe günlerinin vazgeçilmezi “Arkadaşım Hoşgeldin” bu hafta da sahnede Fedon’u konuk ediyor. İçten tavırlarıyla herkesi çok güldüren Fedon, söylediği şarkıyla da sahnede Bodrum rüzgarı estiriyor.

Her hafta, %100 doğaçlama iki ayrı maceranın sahnelendiği “Arkadaşım Hoşgeldin”in ilk bölümünde, Arkadaşım’ın annesi oğluna bir kız bulur. Kızla buluşmaya giden Arkadaşım, aksi bir kızla karşılaşır. Asi kızımız Ezgi ile Arkadaşım'ın diyalogları izleyenleri kahkaha tufanına boğdu.

İkinci bölümde ise Arkadaşım, kendini Don Kişot olarak bulur. Sevdiği kızı kralın elinden kurtarmak isteyen Don Kişot’a bir yardımcı gerekmektedir ve Ezgi de bu görevi üstlenir. Don Kişot’un yardımcısı olan Ezgi, yol üzerinde bir ağacın altında bayılır. Tam da bu sırada Fedon, canlandırdığı ‘Derviş’ karakteriyle maceraya dahil olur.!

Arkadaşım Hoşgeldin 21. bölüm full izle
Arkadaşım Hoşgeldin'e Sertab Erener konuk!
Tolga Çevik, Ezgi Mola, Yönetmen ve Minik’in bu haftaki konuğu; Sertab Erener

Sertab ebe oldu, Tolga ile elektriksiz bir köyde karşılaştı
“Arkadaşım Hoşgeldin”de, Arkadaşım ve Ezgi’ye, bu hafta sahnede Sertab Erener eşlik edecek. Türkiye’nin en önemli seslerinden biri olan Sertab Erener, sahnede Ezgi ve Arkadaşım’la olmadık işlere kalkışacak. Elektrik olmayan köylere, elektrik götürme görevini üstlenen hayırsever Arkadaşım, yolda hamile bir bayanla karşılaşır. Doğum sancısı gelen kadını Ezgi ile birlikte, Ezgi’nin ebe olan ablası Sertab Erener’e götürürler. Ve asıl elektriklenme de orada olur!

İkinci bölümde ise, evli bir çift olan Ezgi ve Arkadaşım uçak ile seyahat etmektedir. Yolculuk sırasında uçak arızalanır ve düşer. Arkadaşım, Ezgi ve bir yolcu daha kurtulur. Hayatta kalma mücadelesi veren üçlünün başına gelecek olanlar ise, başlarına gelen uçak kazasından daha felaket ve de daha komiktir.

ARKADAŞIM HOŞGELDİN 20. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN
 

ARKADAŞIM HOŞGELDİN 19. BÖLÜM
Arkadaşım Hoşgeldin'in bu haftaki konuğu Burak Kut

Her bölümüyle izleyenleri kahkahalara boğan, Perşembe günlerinin vazgeçilmezi "Arkadaşım Hoşgeldin" bu hafta, Burak Kut'u konuk ediyor. Samimi tavırlarıyla herkesi çok güldüren Burak Kut, söylediği şarkıyla herkesi büyüledi. Arkadaşım ve Ezgi de şarkısından sonra Burak Kut’a hayranlıklarını ve tebriklerini ilettiler.

Her hafta, %100 doğaçlama ile iki ayrı maceranın sahnelendiği “Arkadaşım Hoşgeldin”in ilk bölümünde, Arkadaşım, 70’lerde unutulmuş bir yönetmen olur. Ezgi de, Arkadaşım’ın yıllar öncesinden tanıdığı ve aşık olduğu güzel aktristtir. Arkadaşım, Ezgi’yi yeniden film çekmeye ikna etmeye çalışırken, elbette Burak Kut da sürpriz bir karakterle maceraya dahil olur.

İkinci bölümde kahkaha tufanıyla birlikte olaylar karışır!

Arkadaşım, bu bölümde de eşinin abisinden kaçmaktadır. Eşiyle kavga ettiği için kendisinin peşine düşen abisi, Arkadaşım’a oldukça zor anlar yaşatacaktır! Arkadaşım kaçarken, soluğu kuaför olarak karşımıza çıkacak olan Ezgi’nin kuaför dükkanında bulur. Arkadaşım, Ezgi’den kendisini korumasını isteyince ortaya eğlence dolu görüntüler çıkar.

ARKADAŞIM HOŞGELDİN 18. BÖLÜM
"Arkadaşım Hoşgeldin", bu hafta da karikatürist Erdil Yaşaroğlu ile güldürecek.

Her bölümüyle izleyenleri kahkahalara boğan, Perşembe günlerinin vazgeçilmezi "Arkadaşım Hoşgeldin", bu hafta da sahnede karikatürist ve yazar Erdil Yaşaroğlu'nu konuk ediyor. Samimi tavırlarıyla herkesi çok güldüren Erdil Yaşaroğlu, motorcu tipini bu kez çizmedi: oynadı!

Her hafta, yüzde yüz doğaçlama ile iki ayrı maceranın sahnelendiği "Arkadaşım Hoşgeldin"in ilk bölümünde; Arkadaşım, bu sefer de çılgın bir motorcu olur! Arkadaşım'ın, bu eğlence dolu motor yolculuğunda, kendisine bir başka motorcu daha dahil olacaktır. Üstelik bu motorcu, mizah dünyasının ünlü ismi Erdil Yaşaroğlu'dur. yönetmen iki motorcuyu vapura bindirir, ve macera başlar!

İkinci bölümde de olanlar olur! Arkadaşım, bu bölümde de diyaloglarıyla izleyenlere eğlence dolu anlar yaşatan Karadenizli bir korsan olur. Annesinin isteği üzerine, hamsi avlamaya giden Arkadaşım,  trol yapan denizcilerle karşılaşır. Ezgi ve Arkadaşım’ın trol balıkçılarla mücadelesi, izleyenleri kahkaha tufanına boğar.

ARKADAŞIM HOŞGELDİN 17. BÖLÜM
Her bölümüyle izleyenleri kahkahalara boğan, Perşembe günlerinin vazgeçilmezi Arkadaşım Hoşgeldin bu hafta da sahnede, güzel şarkıcı demet akalın’ı konuk etti. İzleyenler arasında Demet Akalın’ın eşi Okan Kurt, ünlü tiyatrocu Haldun Dormen ve başarılı oyuncu Mine Tugay da vardı.

Her hafta bilinmeyen maceralara atılıp izleyenleri kahkahalara boğan Arkadaşım Hoşgeldin’de bu haftanın ilk bölümünde Arkadaşım ve Ezgi bohçacı olur. Bohçaları sırtında, satış yapabilmek için güzel şarkıcı ve çiçeği burnunda anne Demet Akalın’ın evine girmeleriyle kahkaha tufanı tüm salona yayılır. Seyirciler arasında yerinde duramayıp oyuna dahil olan diğer isim de Demet Akalın’ın eşi Okan Kurt!

İkinci bölümde de yer yerinden oynadı! Ezgi çapkın bir denizciyle evlidir. Denizci eşinin nadiren bulunduğu evin hizmeçisi de Arkadaşım’dır. Gözü yollarda, çapkın kocasını bekleyen Ezgi ve hizmetçi Arkadışım’ın diyalogları yine çok güldürecek.

ARKADAŞIM HOŞGELDİN 16. BÖLÜM
Her bölümüyle izleyenleri kahkahalara boğan, Perşembe günlerinin vazgeçilmezi Arkadaşım Hoşgeldin bu hafta da çok güldürecek.

1.Bölümde;  Arkadaşım ve Ezgi, bilmedikleri maceralara doğru yol alırken, Ziynet Sali de onlara katılıyor! Güzel şarkıcı, Ziynet Sali’yi hiç böyle görmediniz!

Arkadaşım bu bölümde evleniyor!

Evlilik öncesinde bekarlığa veda partisi vermeye karar veren Arkadaşım, bütün arkadaşlarını toplar ve tatile gitmeye karar verir. Kamp sahibesi Ezgi ise, Arkadaşım ve onun tatil arkadaşlarına zor anlar yaşatır. Tatil sırasında, güzel ve ünlü şarkıcı Ziynet Sali’nin turne uçağının kampa düşmesiyle, maceraya Ziynet Sali de dahil olur. Kendini bir anda kampın ortasında bulan Ziynet Sali’nin sapığıyla başı beladadır. Arkadaşım, Ziynet Sali’yi sapığı Ezgi’den kurtarmak için amansız bir mücadele verir ve kahraman olur!

Kahkaha ve eğlencenin devam ettiği 2. Bölümde ise; Arkadaşım, karşımıza Ali Baba olarak karşımıza çıkar. Kraldan, bir çuval dolusu altın almaya giden Arkadaşım’a, haramileri eşlik eder. Arkadaşım, kraldan bir çuval almayı başarır fakat mağarasına döndüğünde, anlar ki çuval da altınlar dayoktur. Çuvalın içinden Ezgi çıkar. Arkadaşım ve Ezgi, Ezgi’nin kardeşini bulurlar.

ARKADAŞIM HOŞGELDİN 15. BÖLÜM
Arkadaşım Hoşgeldin’e Murat Başoğlu ve Pelin Körmükçü  konuk oluyor!

Kanal D’nin büyük beğeniyle izlenen programı “Arkadaşım Hoşgeldin” bu hafta da kahkaha ve keyif dolu bir bölümle ekrana geliyor.  Tolga Çevik, ezgi mola, Yönetmen ve Minik’in bu haftaki konukları; Murat Başoğlu ve Pelin Körmükçü.

Cazgır anne Pelin Körmükçü

Bu hafta Arkadaşım önce bir sitenin güvenlik görevlisi olarak hikayesine başlayacak. Yaramaz bir çocuk olan Ezgi’yi bir türlü zapt edemeyen Arkadaşım, tartışmaya Ezgi’nin cazgır annesinin de (Pelin Körmükçü) katılmasıyla daha da büyük bir çıkmaza girecek. Site toplantılarına kadar giden bu minik atışmanın sonucunda ise öyle bir sürpriz patlayacak ki kahkahalar havada uçacak!

Murat Başoğlu sahil güvenlik oluyor

İkinci yarıda ise sahnenin konuğu Murat Başoğlu. Kız kardeşi (Ezgi) ile tatile giden Arkadaşım, güneşlenmek için sahile iner. Kız kardeşine asılan kaslı, yakışıklı sahil güvenlikten hiç hoşlanmayan Arkadaşım, ikiliyi birbirinden uzak tutmaya çalışır. Fakat o esnada boğulma tehlikesi yaşayınca işler bir anda değişiverir.

ARKADAŞIM HOŞGELDİN 14. BÖLÜM
Kanal D’nin büyük beğeniyle izlenen programı “Arkadaşım Hoşgeldin” bu hafta da kahkaha ve keyif dolu bir bölümle ekrana geliyor.  Tolga Çevik, Ezgi Mola, Yönetmen ve Minik’in bu haftaki konuğu; Ümit Besen.

İlk bölümde, babası tarafından sevmediği bir adamla evlendirilmeye zorlanan Ezgi intihar etmeye kalkar. Bu sırada Arkadaşım çıkagelir ve güzel kızın hayatını kurtarır. Tam o anda olan olur ve iki genç birbirine aşık olur. Kızın babasını (Ümit Besen) ikna edip evlenmek isteyen Arkadaşım, istediği onayı alamayınca bir anda kendini nikah masasında şahit olarak bulur. Aşıklar kavuşabilecek mi?

Sahnede helikopter macerası

İkinci yarıda ise, Arkadaşım bu kez ajanlık işlerine soyunur. Ezgi kaçırılmıştır ve babası, eski bir ajan olan Arkadaşım’dan kızını kurtarması için yardım ister. Ve, Arkadaşım, Ezgi’yi bulmak için helikopteriyle amansız bir maceraya atılır.

Arkadaşım Hoşgeldin 20. bölümüyle kahkahalara boğdu. Arkadaşım Hoşgeldin son bölüm. Arkadaşım Hoşgeldin 20. bölüm izle. Arkadaşım Hoşgeldin son bölüm konuğu Burak Kut'tu. Arkadaşım Hoşgeldin 20. bölüm tek parça full izle.


 

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Fehmi Koru'dan Turktime'a Müthiş Açıklamalar

(TURKTİME-ERSİN TOKGÖZ) - İşte gündelik hayatından ...

Kurtlar Vadisi Pusu 227. Bölüm (Kurtlar Vadisi Pusu Son Bölüm İzle)İZLE
ATV'nin sevilen ve çok izlenen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 227. son bölüm ...
Demet Akalın: Serdar Ortaç'ın düğününe gitmeyeceğim!
Ünlü sanatçı Demet Akalın önceki gece Nossa Costa’da sahnede yer aldı. ...
 
Emrah Okay'ı Kim ve Niye Vurdu? Emrah Okay kimdir?
Herkes onu merak ediyor... Emrah Okay kimdir? Emrah Okay neden vuruldu? ...
Mehmet Günsür'ün Evine Ne Baskını Yaşandı?
Muhteşem Yüzyıl dizisinde muhteşem oyunculuğu ile adını duyuran Mehmet ...
Survivor'da elemeye kalan isim Sahra ve Akın oldu!
Survivor yarışması tüm heyecanıyla hız kesmeden devam ediyor. Dokunulmazlık ...
 
Star TV Medcezir 36. Bölüm Tek Parça İZLE (Son Bölüm)İZLE
İlgiyle izlenen dizi Medcezir, 36. bölümüyle dün akşam yayınlandı. Medcezir ...
Dumanlı'ya Göre Kuraklığın Sebebi Başbakan Erdoğan!
dsf
Illuminati Üyesi Sanatçılar ve Şarkıcılar! İİlluminati Propagandası Yapan Sanatçılar! Rihanna, Justin Bieber, Selena Gomez, Miley Cyrus, Keisha, Lady Gaga, Madonna, Justin Timberlake, One Direction, Robert Pattinson...
Şok.... Şok.... Şok... Sanal geri sayımın sitesi Türkiye'de, komplo teorileri ise Amerikan işi...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
galatasaray
Vladimir Putin
barcelona
Ukrayna
Sosyal Medya
Cüneyt Çakır
İstihdam
Çaykur Rizespor
Sayıştay