E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Fatih Terim'den bıçak gibi sözler! 

Fatih Terim millilerimizin 3 puan aldığı maçın ardından açıklama yaptı.

12.11.2016 - 23:05
Fatih Terim den bıçak gibi sözler!

İşte Fatih Terim'in açıklamaları;

3 puan aldığımız için mutluyuz ama daha rahatlamadık. Daha çok maç var bu maçları aşağı yukarı kazanmak zorundayız. Biraz belki yaklaştık puan olarak ama daha rahatlamadık tam olarak.


Maç maç bakmalıyız. Böyle daha iyi her maçı ayrı planlamak ayrı düşünmek gerekiyor. Hırvatistan için herkesin dikkatini çekmiştim ve grubun favorisi olduğunu söylemiştim. Biz gidebildiğimiz yere kadar kaybetmeden gitmek istiyoruz.
Oyunda hiç bir şey Arda'yı içeri alarak Volkan'ı dışarıda bıraktım. Oğuzhan'da içerde olunca Volkan'ı açık gibi kullandık. Gökhan'ın arkadan bindirmeleriyle etkili oldu. Belirli gol pozisyonlarını bulduk ama olmadı. İkinci yarıda daha rahat hareket ettik.


İlk yarıda da etkiliydik ama ikinci yarı isabet oldu. Yunus Mallı çok yetenekli bir oyuncu... Onun da tam olarak neler yapacağını gördük. Bazı isimlerin fiziken yorgunluğu oldu kendi takımlarında süre alamadıkları için... Kosova'nın her geçen gün daha iyiye gittiğini görmemiz gerekiyor.

Bizim bütün çalışmalarımız, planlarımız üçüncü bölgeye yönelikti. Bu tip maçlarda kilidi açan birinci goldür. Ne kadar erken bulursanız o kadar atak yapar ve güvenli devam edersiniz. İlk üç maçın bizde yarattığı hayal kırıklığı ve tahribat oldu. O tahribat bize kaybetme korkusu getirdi zaman zaman... Onun için bir çok şey denemeniz gerekiyor bu tip takımlara karşı ve denedik. Hiç olmazsa ikinci yarının başında erken golün gelmesi bizleri biraz rahatlattı.

Gençlere şans vermeye devam ediyoruz. O da iyi değerlnediriyor çok genç bir evladımız. Hem önemli mesaj hem de iyi bir görev adamı. İki ayağını kullanabilen, Başakşehir'de gayet iyi oynuyor. Yaşlı-genç demeden herkese forma şansı veriyoruz.

Benim haberim yok. Dünkü basın toplantısından sonra tamamen kendimi kapattım, telefonum açık değil. Ben böyle bir şey ima ettim mi, yok. Zaten problem orada. Sporkamuoyu ile genel kamuoyu aynı değil.
Bütün oyunun parçaları bunun (istifa) üzerineydi. Buradayım, daha yapacak çok işimiz var. Karar TFF yönetiminindir.

Bunun kararını Futol Federasyonu Başkanı ve yönetimidir. Ben böyle birşey olursa çıkar söylerim zaten... Bazılarının dileği böyle olduğu için... Ben ne ima ettim ne söyledim. Şundan yapmadım. Aldın, almadın, kadroya çağırdın, kadroya çağırmadın. Allah kimseyi bizim gibi böyle maçlara çıkarmasın. Başka bir sonuç olsa da söylemeyecektim.

Ağustos ayında benim beyanım çok açık ama iyi okunmamış ve televziyonda iyi takip edilmemiş. İsterseniz dağıtılsın size iyi bakın. Ben kendi adıma İspanya maçı sonrası üzgün olduğumu söyledim. Kendime ait özür istemedim. Üçüncü olarak Türk halkından özür dilensin demedim kimseye zaten ben zorla özür diletemem. Ben özür dilemeyenleri almam milli takıma demedim lütfen bir kez daha okuyun. Ben 2016'da özür dileidğim gibi 2018'de sorumluuğunu üzerime alıyorum. Kimsenin alamayacağı bir kararla dört maç için kadro kararı verdim. Ben bu bedeli ödemeye hazır olduğumu belirttim. Eğer halkan özür dilemezseniz kadroya almam demedim.
İstifa haberlerinden benim haberim yok. Dünkü basın toplantısından sonra kendimi tamamen kapattım. İstifayı ima etmedim.

Ben hala aynı noktadayım. Bu tartışmalara yol açan olayları yok saymam mümkün değil. Kadroya almak demek gönlümü kazandı demek değil ve eskiye dönecek diye bir şey yok. Milli menfaat daha önemli. Kosova maçı öncesi açıklayacağım Açıklayacağım kadro o gün önemli bir telefon aldım. 

Emre Belözoğlu çok sevdiğim çok önemli bir kişiliktir kendisi ve uuzn senelerdir beraberiz kendisiyle... Bir çok aracı aman yarabbi... Arayı bulanlar için televizyoncu, galerici en son ailem var ama hiç alakası yok.
Emre ve Arda'nın söyledikleri almam için bana kafi geldi ve ondan sonra kadroyu açıkladı. Önce Emre ile sonra Arda ile konuşmam beni tatmin etti ve kadroya aldım. Bu karar açıkcası içime sinerek verdiğim bir karar olmadı. Yaşanmışları olmmaış gibi kabul edemem. Ancak hepimiz profesyoneliz ve bu kararları alabiliyoruz. Üzerlerine düşeni yapıyorlar.

Sevgili arkadaşlar sayın Cumhurbaşkanı'nın bile talimat verdiğini söylüyorsunuz. Bu kadar olaylar varken bunları yazmak haksızlık olmuyor mu? Sayın Cumhurbaşkanı bizleri her maçın ardından bu konuyla ilgili ne al ne alma diye birşey söylemedi. Arkadaşlar ben olduğum yerdeyim durduğum yerdeyim. Alıyorum başka almıyorum başka...

Bu arada araya girmeyen kalmadı gerçekten iyi niyetli olarak. Belirli bir bölümün gerek sosyal medya gerek televizyonda bu işten hoşlandığını sanmıyorum. Ben onların çok iyi niyetli olduğuna da innamıyorum. Süreci körükleyecek durumlar olmuştur. Dolayısıyla alma sebebim burada almama sebebim orada... Sonuç olarak doğru yerde bir galibiyet aldık oyuncularımızı tebrik ederim. Mümkünse Türkiye'nin fırsatı kaçırmaması için ülke menfaatleri için yaptığımızı bilelim. Eskiden nerede duruyorsam orada duruyorum. Görüşüm görünüşüm, fikrim değişebilir ama karakterim değişmez.

Kendi arkadaşlarına iş bulmak için uğraşan bir çok arkadaş var. Bakınız Hırvatistan'da beraber ekalmışız. İzlanda'ya mağlup olduk kıyamet koptuk. Gazete ve televizyonlar şahsi benim yanımda ceketinin düğmesini açamayanlar babayiğit olmuşlar .Benim yanımda bırak ağzını ceketinin düğmesini açamayanlar... Herkes inşallah bir görevin başında olur ama böyle çok alemi düşmanlık yaparak yani gerçi bunların düşmanlığından ne olacak?

Frekans ve dozu bazı şeylerin kaçtı. Daha dikkatli davranmamız gerekiyor ben onların yaptığını yapmayacağım.
Sizin hiç ihanete uğradığınızı düşündüğünüz oldu mu? Şimdi yazamadıkları benim ağzımdan duymak istiyorlar. Ben eski stilime döneceğim galiba öyle gözüküyor. İnşallah bana bunu yaşatanlar bunu yaşamazlar dilemiyorum.


Parmaklarımız sallayarak belden aşağıya vurarak yani biraz haddimizi bilelim. Gülüyorsunuz ben de gülüyorum. Ben ne zaman gitsem beni anlıyorsunuz çalışırken anlamıyorsunuz. Böyle bir insanın eleştirilmesi için çok sebep var. Ben eleştirmeyin demiyorum. Yalan başladı ardından iftira, arkasından söylemediklerimi televizyondan öğrendim.

Ben gelir gelmez ekibi topladım bizim EURO 2016'da bu iş hallletmemiz gerekiyor dedim. Biz herkesi de hallettik. Onlar bizim düşmanımız değil onlar bu ülkenin çocukları. Bu kararı içime sinerek vermedim ama doğrusuyda buydu.

Hürriyet

ETİKETLER:
a milli takım , fatih terim , kosova ,
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Arda yeniden gözde!
Arda Turan yeniden kadroya davet edilmesinin ardından Tugay Kerimoğlu'nu geride bıraktı.
Milli Takım yoluna devam ediyor!
Milliler Kosova'yı 2-0 yendi.
Vodafone Arena'da ilk darbe!
Beşiktaş Vodafone Arena'da ilk mağlubiyetini farklı skorla yenilerek aldı.
 
Fenerbahçe'den çok kötü performans!
THY Avrupa Ligi 6. haftasında Baskonia'ya konuk olan Fenerbahçe, İspanyol ekibine 86-52 mağlup oldu.
Galatasaray fırtına gibi! Sarı kırmızılılar Yunan devini devirdi
THY Avrupa Ligi 6. hafta maçında Olympiakos ile karşılaşan Galatasaray ...
Galatasaray'dan flaş karar!
Fenerbahçe karşısında 17 yıllık Kadıköy özlemini sonlandırmak için yönetim kolları sıvadı.
 
Terim'den flaş açıklamalar!
A Milli Futbol Takımı'nda Kosova maçı öncesi Fatih Terim ile birlikte ...
'Akhisar Belediyespor ile görüşmedim'
İbrahim Üzülmez, yaptığı açıklamada Akhisar Belediyespor Kulübünün yöneticileriyle ...
'Beşiktaş ile daha masaya oturmadık'
Beşiktaş'ın son haftalarda yıldızı parlayan oyuncusu Tolgay Arslan taraftarlarla bir araya geldi.
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
MHP
IŞİD
yakmak
Manchester City
ROMA
Slaven Bilic
Arsenal
Denver Nuggets
kılıçdaroğlu