Turk Time
DOLAR
47,6909 %-0.04
EURO
55,1633 %-0.04
ALTIN
6664,4650 %0.06
BIST-100
13779,39 %-0.14
PETROL
83,6100 %2.6
BONO
41,3000 %-0.55
ISTANBUL
BUGÜN
24/29°
ISTANBUL
YARIN
23/30°

Fatih Portakal THY'ye isyan etti

Gazeteci Fatih Portakal, sosyal medya hesabından Türk Hava Yolları'nı (THY) eleştiren bir paylaşımda bulundu.

  • Son Güncelleme:
Fatih Portakal THY'ye isyan etti

 

FOX Ana Haber sunucusu Fatih Portakal THY’nin TK334 sefer sayılı uçağıyla İstanbul’dan Azerbaycan’ın başkenti Bakü’ye giden bir kadının yaşadığı sıra dışı olayı paylaştı.

 

Portakal’ın aktardığına göre, THY yetkilileri bir kadın yolcunun bavulunu açarak içerisinden iki gömleği almış daha sonra yapılan şikayete de ‘Bavul bulunamadı’ yanıtını vermişti. Portakal bu olay üzerine “Güvenilecek kurum arıyorum. Nerede?” yorumunu yaptı.

 

Portakal, ilginç iddiayı şu sözlerle paylaştı;

 

“Akılalmaz hadise @TK_TR'de yaşandı. #tk334 İst-Bakü hattinda uçuş sonrası kadın yolcu otele gider, bavulunu açar. Bavul yoklanmış ellenmiştir. 2 gömlek yoktur. Kadın çılguna döner, korkar. @TK_TR'na durumu bildirir. Kurum der ki, bavul bulunamadı. Güvenilecek kurum arıyorum. Nerede?”

 

YORUMLAR 

YORUM YAP 

Bu bölüm boş bırakılamaz
Bu bölüm boş bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz