Turk Time
DOLAR
48,7713 %0.08
EURO
56,0537 %-0.08
ALTIN
6865,8860 %0.94
BIST-100
13284,42 %-1.67
PETROL
99,7200 %-0.86
BONO
40,1100 %-1.23
ISTANBUL
BUGÜN
17/24°
ISTANBUL
YARIN
17/25°

Fatih Altaylı: Ekrem Bey bir 'şaka komplosuna' kurban gitti

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen büyükşehir belediye başkanları toplantısına katılan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na özellikle dingildeyen bir sandalye verildiğini belirterek, "Ekrem Bey bir 'Şaka komplosuna' kurban gitti" dedi.

  • Son Güncelleme:
Fatih Altaylı: Ekrem Bey bir 'şaka komplosuna' kurban gitti

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde dün düzenlenen ve 29 ilin büyükşehir belediye başkanlarının katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu arasında güldüren bir diyalog yaşandı.

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, İmamoğlu'nun çok şanssız biri olduğunu belirterek, "Bunca zamandır Saray’da ilk kez bir iskemle kırıldı o da tam israftan söz edildiği günlerde İmamoğlu'na denk geldi" dedi.

Altaylı, İmamoğlu ile böyle bir espri yapabilmek için kendisine özellikle dingildeyen sandalye verildiğini belirterek, "Yani Ekrem Bey bir 'Şaka komplosuna' kurban gitti" diye yazdı.

'İMAMOĞLU ÇOK ŞANSSIZ BİRİ'

"Cumhurbaşkanı’nın yemeğe davet ettği CHP’li beledye başkanları niye bu kadar sevindi anlamadım. Saray’a gittkleri için çok mutlu görünüyorlardı. Ya da bana öyle geldi.

Buluşmanın en önemli meselesi Ekrem İmamoğlu’nun sandalyesinin kırılması ve Cumhurbaşkanı’nın 'Buna israf denir' diyerek espri yapmasıydı.

Burada aklıma şunlar geliyor:

1. Ekrem İmamoğlu çok şanssız biri. Bunca zamandır Saray’da ilk kez bir iskemle kırıldı o da tam israftan söz edildiği günlerde İmamoğlu'na denk geldi.

2. İmamoğlu ile böyle bir espri yapabilmek için İmamoğlu’na özelİlkle dingildeyen bir  sandalye verildi. Yani Ekrem Bey bir 'Şaka komplosuna' kurban gitti.

3. Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın mobilyacısı kalitesiz üretim yapmış, sandalyeler şimdiden kırılmaya başladı. Oysa İstanbul’daki yüzlerce yıllık saraylardaki mobilyalar hâlâ taş gibi."

YORUMLAR 

YORUM YAP 

Bu bölüm boş bırakılamaz
Bu bölüm boş bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz