Turk Time
DOLAR
49,1616 ▲ %0.07
EURO
55,2629 ▼ %-0.1
ALTIN
6567,7770 ▲ %0.38
BIST-100
12270,18 ▲ %0.17
PETROL
100,7500 ▼ %-1.12
BONO
39,8300 ▼ %0
ISTANBUL
BUGÜN
14/20°
ISTANBUL
YARIN
13/20°

Erdoğan'dan Ali Babacan hamlesi!

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, bugünkü yazısında, "Daha önce görüştüğü Ali Babacan’ı birlikte çalışmaya ikna edemeyen Erdoğan’ın, önümüzdeki günlerde Babacan’la yeni bir görüşme yapmayı planladığı söyleniyor." dedi.

  • Son Güncelleme:
Erdoğan'dan Ali Babacan hamlesi!

"Erdoğan’ın Babacan’ın üzerinde durduğu anlaşılıyor." diyen Selvi'nin yazısından ilgili bölüm şöyle:

AK Parti cephesinde ise birlik ve beraberliği güçlendirmeye yönelik bir çaba seziliyor. Ahmet Davutoğlu ve Abdullah Gül-Ali Babacan partisinin kuruluş aşamasına geldiği bir sırada Erdoğan, bütünleşme çabalarını arttırdı. Daha önce görüştüğü Ali Babacan’ı birlikte çalışmaya ikna edemeyen Erdoğan’ın, önümüzdeki günlerde Babacan’la yeni bir görüşme yapmayı planladığı söyleniyor. 

Davutoğlu ve Gül’den ziyade Erdoğan’ın Babacan’ın üzerinde durduğu anlaşılıyor.

O nedenle Ali Babacan’ı kazanmak için hamle yapıyor. Başarılı olur mu? Biraz zor gözüküyor. Ama bir yandan da yeni partilere karşı AK Parti teşkilatını motive etmeye çalışıyor. İzmir il teşkilatının toplantısına telefonla bağlanarak “Hiçbir şey sizi yılgınlığa itmesin. Bazı çatlak sesler veya safsatalar sizleri asla yılgınlığa itmesin. Bunların hepsi gider ama işin aslı burada kalır. Yedi düvel AK Parti’ye karşı bir gayretin içinde ama bizi asla koparamayacaklar. Gövdenin kökleri çok sağlam. Bu sağlam köklerle mücadelemizi sürdüreceğiz” diye seslenmişti.

YORUMLAR 

YORUM YAP 

Bu bölüm boş bırakılamaz
Bu bölüm boş bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz