E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Ekrem İmamoğlu'ndan 'UEFA Süper Kupa' sitemi 

Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, TFF Başkanı Nihat Özdemir ve Turkcell Genel Müdürü Murat Gürkan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret etti.

1.08.2019 - 18:08
Ekrem İmamoğlu ndan  UEFA Süper Kupa  sitemi

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, TFF yönetiminin kendisine yaptığı tebrik ziyaretinde çarpıcı açıklamalar yaptı.

 

İngiltere'nin ünlü takımları, Liverpool ve Chelsea arasında İstanbul'da Vodafone Park Stadı'nda 14 Ağustos'ta oynanacak UEFA Süper Kupa Finali için İBB'nin geçmiş yönetiminin hiçbir hazırlığının olmamasını eleştiren İmamoğlu, "Bu sene çok yoğun bir seçim gündemi yaşandı. Gönül isterdi ki, İstanbul bu işe 6-7 aydır hazırlık yapsın. Milyarlarca insanın izleyeceği bir buluşma, bir stattan ve maçtan ibaret değildir. Büyükşehir'in her yanında yaşatılabilecek bir iştir. Meydanlarda yaşatılır, tanıtılır, anlatılır. Sadece gelecek olan 40 bin İngiliz değil, milyarlarca insana İstanbul'un her tarafı gösterilebilirdi" dedi.

 

TFF heyeti, görüşmenin sonunda İmamoğlu'na, arkalarında adının yazılı olduğu biri beyaz 61 numaralı, diğeri kırmızı 34 numaralı 2 farklı Türk Milli Takımı forması hediye etti.

 

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, yabancı heyetlerden ayrı olarak, Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri ile Turkcell Genel Müdürü Murat Gürkan'ı da Saraçhane'deki makam odasında ağırladı.

 

İlk tebrik ziyaretini Eczacıbaşı gerçekleştirirken, İmamoğlu'nun ikinci konukları TFF yönetimi oldu.

 

Ziyarette, TFF Başkanı Özdemir'e, yönetim kurulu üyeleri Servet Yardımcı, Erhan Kamışlı, Mustafa Çağlar, Mustafa Hacıkerimoğlu ve Kadir Kardaş eşlik etti.

 

"MİSAFİRPERVERLİKTEN ŞÜPHEMİZ YOK"

 

TFF yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini ileten İmamoğlu, "TFF, Türkiye'nin en fazla konuşulan ya da en fazla ilgi duyulan kurumlarından bir tanesi. Futbol sevdalısı bir ülkeyiz. Sizlere başarılar diliyorum çalışmalarınızda. Bir yandan sezona hazırlık yapılıyor. Bir yandan kulüplerin sorunları var, onlara çözüm olacaksınız. Spor yöneticiliğinden gelen bir tarafımız var. Önümüzde de 14 Ağustos'ta, Türkiye'nin ve İstanbul'un ev sahipliği var UEFA Süper Kupa'yla ilgili. Bir gündemimiz de o. Bu sene çok yoğun bir seçim gündemi yaşandı. Gönül isterdi ki, İstanbul bu işe 6-7 aydır hazırlık yapsın, dünya çapında bir misafirperverlik göstersin. Misafirperverlikten şüphemiz yok ama daha büyük bir tanıtım ve organizasyonla, futbolun çarpan etkisiyle turizme ve onun dışında birçok yönüyle daha yüksek bir karşılama olsun diye beklerdik ama Türkiye'nin ve İstanbul'un gündemi yoğun. Belki biraz sadece işin federasyon tarafında kaldı" dedi.

 

"SORDUM; 'HAZIRLIK YOK" DEDİLER!"

 

Kendilerinin de bir seçim dönemi yaşadıklarını belirten Özdemir ise, "1 Haziran'da göreve geldik ama önceki yönetimde de olduğumuz için bu programla devam ettik. Eski İBB Başkanı'yla da valilikle de görüşmeye devam ettik. Asıl organizasyon UEFA'da. Hepimiz, UEFA'nın organizasyonuna yardım etmek için çalışacağız. Organizasyon komitemiz zaten çalışıyor. İnşallah sizle beraber de çalışacağız" karşılığını verdi.

 

Milyarlarca insanın izleyeceği bir buluşmanın, bir stattan ve maçtan ibaret olmadığını vurgulayan İmamoğlu da "Büyükşehir'in her yanında yaşatılabilecek bir iştir. Meydanlarda yaşatılır, tanıtılır, anlatılır. Sadece gelecek olan 40 bin İngiliz değil, milyarlarca insana İstanbul'un her tarafı gösterilebilirdi. Bu anlamda söyledim. Bu, bir tanıtım işi aslında. Sadece federasyona kaldı dememin sebebi biraz da o. Göreve gelir gelmez hafızayı sorduğumda, 'Hiçbir hazırlık yok' diye cevap aldım İBB'den. Federasyon tarafında kalmış ve olmamış. Olsa, şimdi her taraf donatılırdı. Ben, 10 gün kala böyle bir maçın olacağını söyleniyor.

 

Londra'ya, Liverpool'a reklam verirdim. Derdim ki, 'Sizi biz, Türkiye'de ağırlıyoruz. Benim için tanıtım öyle. Sizin hangi pencereden baktığınızı ben bilmiyorum. Benim baktığım pencere bu. Federasyon ve valilik değil tek başına, İstanbul kentlisi, İBB, hatta Turizm Bakanlığı… Bütüncül bir mesele. O açıdan söylüyorum" şeklinde konuştu. TFF heyeti, görüşmenin sonunda İmamoğlu'na, arkalarında adının yazılı olduğu biri beyaz 61 numaralı, diğeri kırmızı 34 numaralı 2 farklı Türk Milli Takımı forması hediye etti.

 

"YETENEKLERİ BİRLEŞTİRMEDEN BU ŞEHRİ YÖNETMEK ACİZLİKTİR!"

 

İmamoğlu'nun son konuğu ise Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan oldu.

 

Erkan ile keyifli bir "teknoloji sohbeti" gerçekleştiren İmamoğlu, "Ziyaret trafiği yoğun ama bir yandan da işimizi yönetmek zorundayız. İstanbul vakit kaybetti çünkü seçim vesaire. Bir an önce toparlamamız lazım. İş var ama süreci toparlama gücü olan insan da çok. Onun için işimiz kolay. Herkesten faydalanacağız. Buna, sizler de dahilsiniz. Başka insanlar da dahil. İstanbul'un yeteneklerini birleştirmeden bu şehri yönetmek bir acizliktir bir kişi adına.

 

O bakımdan bütün yeteneklerini, bütün tasarruflarını, kaynaklarını ortak kullanma çabası içinde olacağız. Siz de ülkenin güzide kurumunun başındasınız. Birçok konuya katkı sunuyorsunuz ama İstanbul, en büyük müşteri potansiyelinizin olduğu bir şehir. Demek ki katkının en fazlasını İstanbul'a ayırmanızı isteyeceğiz" dedi.

 

İSTANBUL'UN DİJİTALLEŞMESİNDE MUTABIK KALDILAR

 

Firma olarak Türkiye'deki pazar paylarının yüzde 42-44 arasında olduğu bilgisini paylaşan Gürkan ise, "İstanbul'da ise yüzde 55. Dolayısıyla İstanbul çok değerli. İstanbul'a çok yatırım yapıyoruz" diye konuştu.

 

İkili, İstanbul'un dijital bir şehir olması yönünde ortak çalışmalar yapmak konusunda mutabık kaldı.

ETİKETLER:
Ekrem İmamoğlu , CHP
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
2019'da 102'si çocuk en az 224 kişi boğularak yaşamını yitirdi
CHP'li Veli Ağbaba'nın hazırladığı rapora göre 2019'un ilk 7 ayında 102'si ...
YAŞ toplantısı sona erdi!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılan Yüksek Askeri ...
Maaşını alamadığını söyleyen işçi iş makinesini kaçırdı!
Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde çalıştığı inşaat firmasından maaşını ...
 
Kartal'da bacakları kopuk kadın cesedi bulundu!
Kartal’da bir binanın trafo ve tesisatlarının yer aldığı boşlukta, bacakları ...
Ankara'da biber gazlı polis müdahalesi!
Ankara'da, toplu sözleşme görüşmelerini protesto etmek için Aile, Çalışma ...
Erdoğan'ın hesabından ilginç paylaşım
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın resmi Facebook hesabından yapılan paylaşım şaşırttı.
 
Bakanlıktan Wikipedia şartı: İçerikler silinmeli
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Türkiye’de 2 yılı aşkın süredir yasaklı ...
Fuat Oktay'dan Mehmet Bekaroğlu'na 25 bin TL'lik tazminat davası
CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, Varlık Fonu’yla ilgili sorularına ...
Kedileri kaynar su dökerek öldürdüler
Antalya'da iki sokak kedisinin üzerine kaynar su dökülerek öldürüldüğü öne sürüldü.
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
Sağlık
AB
PETROL
survivor
Gürcistan
GİB
karadeniz
Arabistan
suç