Derbide Beşiktaş deplasmanda kazandı
Süper Lig'in ilk derbisinde Beşiktaş, deplasmanda Fenerbahçe'yi 2-1 yenerek 3 puanın sahibi oldu.
- Son Güncelleme:

Trendyol Süper Lig'in 2026-2027 sezonundaki ilk derbisi Kadıköy'de oynandı. Büyük çekişmeye sahne olan mücadelede Fenerbahçe, 26. dakikada Milan Skriniar'ın attığı golle 1-0 öne geçti. Beşiktaş ise bu gole fazla geçmeden karşılık verdi.
İLK YARI 1-1 TAMAMLANDI
Siyah-beyazlı ekip, 38. dakikada Rıdvan Yılmaz'ın kaydettiği golle skoru eşitledi. Karşılaşmanın ilk yarısı karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi. İkinci yarıda iki takım da galibiyet için pozisyonlar üretirken, Beşiktaş aradığı golü bulan taraf oldu.
VLAHOVIC SAHNEYE ÇIKTI
Beşiktaş'ın yeni transferlerinden Dusan Vlahovic, 73. dakikada attığı golle takımını 2-1 öne geçirdi. Kalan bölümde Fenerbahçe'nin beraberlik çabalarına izin vermeyen siyah-beyazlılar, Kadıköy'den galibiyetle ayrılmayı başardı.
BEŞİKTAŞ 9 PUANA YÜKSELDİ
Bu sonuçla Beşiktaş ligdeki puanını 9'a çıkardı. Fenerbahçe ise sezonun ilk 4 haftasında ikinci yenilgisini yaşayarak 6 puanda kaldı. Siyah-beyazlı ekip, deplasmanda aldığı derbi galibiyetiyle zirve yarışında önemli bir avantaj elde etti.

YORUMLAR
İlk yorum yapan sen ol...