E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Binali Yıldırım'ın Yenikapı manzarası karşısında gözlerinin içi güldü 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Binali Yıldırım, yüz binlerin katıldığı Cumhur İttifakı mitinginde halka hitap etti.. Alandaki coşkuyu gören Yıldırım, "Harikasınız" diyerek adeta mest oldu.

24.03.2019 - 15:26
Binali Yıldırım ın Yenikapı manzarası karşısında gözlerinin içi güldü


Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Bahçeli, 31 Mart yerel seçimlerine 1 hafta kala Yenikapı'da 'Büyük İstanbul Mitingi'ni düzenliyor. Katılımın yoğun olduğu miting için sahneye ilk olarak AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım çıktı.

İşte Yıldırım'ın konuşmasından satır başları:

Sayın Cumhurbaşkanım, MHP'nin sayın Genel Başkanı, Türkiye sevdalısı değerli kardeşlerim Yenikapı ruhunu yaşatan kahraman İstanbullular… İstanbul, sen şehirlerin şahısın. İstanbul sen şehirlerin sultanısın. İstanbul peygamber efendimizden müjdesin.

"RABBİME ŞÜKREDİYORUM"

Şehitler, gaziler emanetisin. İstanbul, Fatih Sultan Mehmet'in fethetti, Mimar Sinan'ın süslediği, Atatürk'ün işgalden kurtardığı, Recep Tayyip Erdoğan'ın çöpten çukurdan çamurdan susuzluktan çıkararak İstanbul… 1994'ten beri gönül coğrafyamızın lideri, mazlumların kardeşi, suskun dünyanın sesi Cumhurbaşkanımız, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın yol arkadaşı olarak İstanbul'a hizmet etme fırsatı bulduğum için rabbime şükrediyorum.

15 Temmuz'da dirayetiyle hainleriyle o gece hak ettikleri cevabı verdiğinde Cumhurbaşkanımızdan sonra ilk görüştüğüm lider Sayın Devlet Bahçeli oldu. Yenikapı'ya ruh veren, 15 Temmuz ittifakı, Cumhur İttifakı esasında o gece kuruldu.
Sevgili gençler, bu birlik, bu beraberlik bizde olduğu müddetçe emin olun İstanbul'un da Türkiye'nin de çözülemeyecek hiçbir derdi olmaz. 1994'te bu mübarek şehri nasıl diriltip canlandırdıysak, Cumhuriyetimizin 100'üncü yılında da İstanbul'u dünyanın yıldızı yapacağız.

"BU MEYDANDA CUMHUR İTTİFAKI'NIN GÜR SESİ YANKILANIYOR"

Bu muhteşem tablonun önünde saygıyla eğiliyorum. Bu muhteşem tablo bize bir şey diyor. İstanbul 1 Nisan'ı hazırlamaya hazır diyor. Hazır mısın İstanbul? Yine bizi mahcup etmediniz. Allah hepinizden razı olsun. Bu meydanda Adalet ve Kalkınma Partisi'nin ışığı parlıyor. AK Parti'nin ışığı parlıyor. Bu meydanda Milliyetçi Hareket Partisi'nin üç hilali dalgalanıyor. Bu meydanda Cumhur İttifakı'nın gür sesi yankılanıyor. Hepinize minnettarım. Sergilediğiniz bu muhteşem tablodan gurur duyuyoruz.
Şu ana kadar nasıl çalıştıysam, nasıl liderimizle Cumhurbaşkanımızla yolları bölüp gönülleri birleştirdiysek, havayolunu halkın yolu yaptıysak Marmaray'ı Avrasya Tüneli'ni Hızlı Treni dünyanın en büyük havalimanını İstanbul'a nasıl kazandırdıysak; Üçüncü Köprüyü Osmangazi Köprüsünü nasıl İstanbul'un hizmetine sunduksa; gelecek 5 yılda sizin desteğinizle aziz İstanbul'a aynı kararlılıkla hizmet edeceğime Yenikapı'da söz veriyorum.

"AYIRMAK YOK, ÖTEKİLEŞTİRMEK YOK"

Bizden, sizden, o partiden, bu partiden diye ayırmadan herkes için hizmet götüreceğiz. Herkes için çalışacağız. Çünkü bize yakışan sevgiyle çalışmak ve İstanbulluya hizmet etmektir. Eğer siz mutlu olursanız ben daha çok mutlu olacağım. Ayırmak yok, ötekileştirmek yok. Bizim inancımızda birlik var, beraberlik var, kardeşlik var, birlikte Türkiye olmak var.

Türkiye'yi cennet yapan işte bu güzel duygulardır. İstanbul'u da cennetten bir köşeye dönüştürmek işte bu anlayışla mümkün olacak. Birbirimizi daha çok seveceğiz, daha çok kucaklaşacağız, daha çok kaynaşacağız. Sahip olduğumuz zenginlikleri hep hatırlayacağız. Etrafta terör var, savaş var, şiddet var. Bölmek isteyenler var, ayırmak isteyenler var. Ama bir de Türkiye var. Bir Türkiye var, bir İstanbul var. Yenikapı Ruhu var. 15 Temmuz'da yenilmeyen Türkiye'nin ruhu burada.
Siz bu meydanı doldurdukça, ne hainlere yeniliriz, ne de ekonomimize saldıranlara eyvallah ederiz. Sizin bu milletin kim olduğunu hala öğrenemediler. Bu millet iyiliğin ve güzelliğin ta kendisidir. Sizler mütevazi, samimi, çalışkan Anadolu insanlarısınız. Türkiye insanlığın merhametin son kalesidir.
Bir hafta sonra sandığa gidiyoruz. Nasıl bir İstanbul'da yaşamak istediğimizi cümle aleme göstermeye hazır mısınız? Vereceğiniz her oy İstanbul'un aydınlık yarınları demek. Daha çok iş, daha çok aş, daha çok bereket daha çok üretim demek. Daha rahat, daha kolay bir ulaşım demek. Daha konforlu bir yaşam demek.

"KUZEY İLE GÜNEYİ BİRLEŞTİRDİK"

Size daha huzurlu, daha güvenli bir şehir, bir İstanbul sözü veriyorum. İşte bu sözü Yıldırım sözüdür. Bu İstanbul'da trafik ulaşım çile olmaktan çıkacak. Türkiye'de liderimizle Cumhurbaşkanımızla bunu başardık. Yolları böldük, hayatları birleştirdik. Yolları böldük kuzey ile güneyi birleştirdik. Ama sevgili İstanbullular, yolları böleriz Türkiye'yi böldürtmeyiz. Bunu herkes böyle bilsin.
Yağmurda ıslanmadan güneşte yanmadan her yere ulaşacaksınız. Yapacağımız raylı sistemlerle seyahat etmek ulaşım eziyet olmaktan çıkacak, bir eğlenceye dönecek. Bilgimiz, tecrübemiz, planlarımız, projelerimiz hazır. Sayın Cumhurbaşkanımız bazı projelerden bahsedecek. Ancak şunu bilmenizi istiyorum. Bütün İstanbullu hemşerilerimizi kardeşlerimizi mutlu edecek çok güzel planlarımız var. Bu imkanları, İstanbul'un imkanlarını adil bir şekilde hizmetinize sunacağız.
Anneler çocuklarınız en güzel anaokuluna gidecek. Çünkü bunu siz hak ediyorsunuz. Dünyada hangi meslek geçerliyse onun diplomasını alacak. Çalışmak isteyene iş, kendi işini kurmak isteyene destek bizden. Müjde veriyorum ey İstanbul, ey gençler; gelin İstanbulla birlikte bu şehri akıllı şehir yapalım, bu uğurda birlikte çalışmaya benim kankam olmaya var mısınız gençler? Hanımefendiler birlikte yürümeye hazır mısınız? Beyefendiler omuz omuza daha güzel İstanbul için var mısınız?

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Güven Hokna: Aklımın ucundan geçmedi
DSP Üsküdar Belediye Başkan Adayı Güven Hokna SÖZCÜ'ye konuştu.
Kılıçdaroğlu ceketi çıkarıp işe koyuldu
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 31 Mart yerel seçimleri için hazırlanan ...
Kılıçdaroğlu: Türkiye üretmiyor, üretseydi saman mı ithal ederdik?
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Gerçek anlamda Türkiye üretmiyor. ...
 
CHP'li Özel: Erdoğan istiyor diye onun dediklerine düşman olacak değiliz
CHP'li Özel, "Erdoğan istiyor diye onun dediklerini söyleyecek, onun dediklerine ...
SP’nin seçim bürosuna silahlı saldırı
Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde, Rahim K., iddiaya göre tartıştığı Saadet ...
50 milyon dolar bulamazsam bırakırım
Havayolu ile geldiği Gürcistan'ın Batum kentinden karayolu ile Artvin ...
 
Kılıçdaroğlu: Almanya'ya acıyorum
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yerel seçim çalışmaları kapsamında ...
Erdoğan: 31 Mart'ta bizi tehdit edenlere sağlam bir cevap vereceğiz
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhur İttifakı'nın ...
Mehmet Özhaseki: Ey Kılıçdaroğlu sen kim, milliyetçi olmak kimdir?
Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Beldiye Başkanı Adayı Mehmet Özhaseki, ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
Gençlerbirliği
Recep Tayyip Erdoğan
Suudi Arabistan
TÜFE
MERSİN
Southampton
konuk oyuncu
zonguldak maden
Milwaukee Bucks