Binali Yıldırım güzel haberi duyurdu
Eski Başbakan ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım son koronavirüs testinin negatif çıktığını duyurdu.
- Son Güncelleme:

Yıldırım, Twitter'dan şu açıklamayı yaptı:
"PCR testi sonucu hamdolsun negatif çıkmıştır. Karantina sürecinde arayan, mesajlarıyla paylaşımda bulunan, dua ve desteklerini esirgemeyen herkese şükranlarımızı sunuyoruz. Allah hepinizden razı olsun.
Tedavisi devam eden herkese Rabb'im acil şifa versin. Bu zor zamanda, insanüstü bir gayret ve fedakârlıkla çalışan tüm sağlık ordumuza Allah güç, kuvvet versin."
1- PCR testi sonucu hamdolsun negatif çıkmıştır. Karantina sürecinde arayan, mesajlarıyla paylaşımda bulunan, dua ve desteklerini esirgemeyen herkese şükranlarımızı sunuyoruz. Allah hepinizden razı olsun. pic.twitter.com/72MHsDF7eD
— Binali Yıldırım (@BY) September 19, 2020

YORUMLAR
İlk yorum yapan sen ol...