E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Bahçeli'den zamlara sert tepki 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli dövizi bahane ederek fiyat artıranlara seslenerek, "Döviz gerileyince neden aynı tavrı göstermiyorlar. Kazandıkları her lira haramdır, burunlarından gelecektir." dedi.

6.11.2018 - 11:34
Bahçeli den zamlara sert tepki


MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında, fırsatçılara seslenerek, "Öğrenmek isteriz ki döviz artınca fiyatları şişirenler döviz gerileyince neden aynı tavrı göstermiyorlar. Kazandıkları her lira haramdır, burunlarından gelecektir." açıklamasında bulundu.

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin konuşmasından satırbaşları:

HEVESLERİ KURSAKLARINDA KALACAK

Enflasyon rakamları ortada, değerlendirildi rakamlar. Bir gerçek vardır ki bu canavar başını çoktan kaldırmıştır. Son 15 yılın en yüksek rakamına ulaşmıştır enflasyon. Anlaşılan yüzde 10'luk fiyat indirimlerinin etkisi sınırlı olmuştur. KDV ve ÖTV indirimlerinin sonucunu da kısa sürede göreceğiz. Kurdaki gerilim hafiflemekte, Türk lirası değer kazanmaktadır. Yanlı ve ısmarlanmış görüşler de seslendirilmektedir. Hevesleri kursaklarında kalacak.

KAZANDIKLARI HER LİRA HARAMDIR

Öğrenmek isteriz ki döviz artınca fiyatları şişirenler döviz gerileyince neden aynı tavrı göstermiyorlar. Kazandıkları her lira haramdır, burunlarından gelecektir. MHP, ekonomik sorunlardan siyasal çıkar elde etmeyi reddeden ahlaka sahiptir. Milletimize tercüman olmak en temel önceliğimiz ve görevimizdir. Doğruları söylemekten, kralı gelse korkmayacağız ve çekinmeyeceğiz.

"ATATÜRK DEMEK, TÜRK DEMEKTİR"

Türk Milleti'nin kollektif dehasını hayata geçirerek, hürriyetin bir bağıış değil, bir fetih olduğunu gösterdi. Entrikacıların senaryolarını boşa çıkarmıştır. Bize göre 10 Kasım, ağıt, matemden öte, Atatürk'ün daha iyi tanınması için bir eşik olmalıdır. Hala Atatürk'ü idrak edemeyen, etse de, ifade edemeyen yozlaşmış Cumhuriyet hasımları vardır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk Türk Milleti'nin ortak değeridir. Türk Milleti'nin banisidir. Fikir ve emanetine tahammülsüzlük vahşi bir tuzaktır. Bu tuzağa düşemeyiz. Atatürk demek, ne mutlu Türk'üm sözüne sadakattir. Atatürk demek, Türk demektir, Cumhuriyet demektir, Samsun'dan itibaren aşama aşama sahnelenen zafer demektir. Keşke Yunan kazansın diyenler bizden değildir, asla bizden sayılmayacaklardır. Aslını inkar eden köksüzler ne Türk ne de Müslüman olabileceklerdir.

"KİMSE AKLIMIZLA ALAY ETMESİN"

Üstesinden gelmemiz gereken konular bilinmektedir. Ahlak ve adabımızdaki tahribat ivme kazanmıştır. İnsanımız kaygılıdır. Maalesef trafikte, evde, iş yerinde, siyasette kavga hakimdir. Tokalaşmak yerine sıkılı yumrukla pozisyon alanlar toplumsal barışa kast edenlerdir. Bu zihniyet giderek yaygınlaşmaktadır. Kadına saldırı, cinayet, taciz haberleri artmıştır. Bunlar yetmiyor hgibi hayat pahalılığı her alanda insanımızın derdidir. Konkordata otomatiğe bağlanmış gibi. Fabrikalar böyle bir zamanda niye yanar? Kimse aklımızla alay etmesin. Ekonomik teröre karşı aslanlar gibi mücadele ettik. İstikbal yürüyüşümüzü sekteye uğratmak, sekteye uğratmak rezilliktir. Fabrika yakmak, yanmasına müsaade etmek Türkiye'yi dinamitlemektedir. Yani sosyal ve ekonomik savaşa çekmektedir. Türkiye ekonomisi kur saldırısında büyük zarar almıştır. Ekonomideki durumlardan istifade sağlamak, en ufak esintide gemiyi terk etmek millete haksızlıktır. Vatandaşımız nereye kaçsın? Neyini yaksın? Nereye gitsin?

"YÜZDE 10'LUK İNDİRİM YETERSİZ OLMUŞTUR"

Enflasyon canavarı çoktan başını kaldırmıştır. Merkez Bankası sene başında 7, sonra 13,4 olarak revize etmişti. Yıl sonu enflasyonu 23,4 olarak hedeflenmiştir. Yeni ekonomik programda enflasyon oranı 20,8 olarak tahmin edilmişti. Enflasyonla mücadele kapsamında firmaların yüzde 10'luk indirimi görünen o ki yetersiz olmuştur. Dileğimiz ekonominin, piyasaların hareketlenerek canlanması, TL'deki kaybın süratla tamir edilmesidir.

CELAL ŞENGÖR: OSMANLI BALKAN DEVLETİYDİ

Dışkı yemesiyle gündeme gelen Prof. Jeolog Celal Şengör, Balkanlar ve Osmanlı hakkında açıklamalarda bulunmuş ve "Bakın Anadolu şunu unutuyor. Osmanlı bir Balkan devletiydi. Anadolu da bir Osmanlı sömürgesiydi bunu hiç kimse unutmasın. Osmanlı İmparatorluğu'nun kalbi Balkanlar'dı. Osmanlı'nın konuştuğu dil Balkan diliydi. Balkanlar kaybedilince Osmanlı aklını kaybetti." demişti.

BAHÇELİ'DEN CEVAP: IRKIN SOYUN BELLİ DEĞİL

Andımız ve Türklük tartışmalarını sert sözlerle eleştiren MHP lideri, Şengör'ün sözlerine de cevap verdi. Bahçeli, ''Irkın soyun belli değil" diye konuştu.

Bahçeli sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"NEREYE HİZMETLE TEMBİHLENDİNİZ?"

"Bitmiş tartışmaları yeniden konuşmak kimseye fayda sağlamayacaktır. Son günlerde televizyonlarda Türklük konuşuluyor. Türk Milleti masaya yatırılıyor. Sözde uzmanlar, yarım aydınlar cehaletlerine aldırmadan ağızlarına ne geliyorsa konuşuyorlar. Nerede kimliksizliğin tutsağı olan varsa, nerede soyu sopu karışık kişi varsa ekranlarda ahkam kesiyor, gazetelerde yazıyor. Her konuyu çözdünüz, her şeyi bitirdiniz de Türk Milleti'nin kim olduğu mu kaldı? Nereye varmak istemektesiniz? Kırdığınız ceviz kırkı geçti? Türk Milleti kimdir sorusuna cevap arayanlar asıl siz kimsiniz? Nereye hizmetle tembihlendiniz? Kıyısında, köşesinde yer almadığınız bir değerle ilgili konuşmak ne haddinize, ne hakkınızadır? Herkesin aidiyet ve meşrebine saygı duyuyoruz. Türk ve Türkçülük üzerinden tartışmak emperyalizme selam vermektir. Bu pespayeliye hiçbir ülkücü onay vermez. Türkçülüğü, ırkçılık ile aynı gören kim varsa tarihi ve devasa bir hatanın tam ortasındadır."

ETİKETLER:
Devlet Bahçeli , MHP , TBMM ,
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Çavuşoğlu'ndan ABD'ye yaptırım uyarısı
Dışleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD'nin İran'a uyguladığı yaptırımlarla ...
Çatlı ailesinden İYİ Parti'ye dava
Çatlı ailesi, bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Abdullah Çatlı ...
''Son nefesimde bile affetmeyeceğim''
Eski Genelkurmay Başkanı Yaşar Büyükanıt, HSK tarafından ihraç edilen ...
 
Bakan Ersoy: Bütçe istemiyorum
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, "Ben bütçe istemiyorum. O kadar ...
LÖSEV'in kumbarasını çaldılar!
Bursa'da lösemili çocukların tedavilerinde kullanılacak bağışları toplamak ...
Öğretmenden 15 yaşındaki erkek öğrencisine mesajlar: Tatlışım, öptüm...
Bilgisayarındaki cinsel içerikli görüntüleri sildirmek için çağırdığı ...
 
Sahibinden satılık böbrek: Alkol, sigara yok, borçlarımızı ancak kapatır
Sosyal medyada ve birçok internet platformunda her geçen gün ‘satılık ...
AK Parti'de İzmir için Hamza Dağ ve Atilla Kaya'nın isimleri öne çıkıyor
Hürriyet yazarı Deniz Sipahi, Mart 2019'da düzenlenecek yerel seçimlere ...
Beykoz'da uyuşturucu baskını: Özel düzenek polisleri şaşırttı
Beykoz'da bir villaya gerçekleştirilen operasyonda yaklaşık olarak 100 ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
trabzonspor
japonya
TÜFE
Joachim Löw
Dilma Rousseff
Şota Arveladze
Çaykur Rizespor
bakkal kafalı
Sözler