E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Avni Aker'de Fırtına Esti 

Ligde şampiyonluk şansı azaldıktan sonra kupada şampiyonluğu hedefleyen Trabzonspor, yarı final ilk maçında Antalyaspor karşısında avantajlı skor elde etti..

26.03.2010 - 11:39
Avni Aker de Fırtına Esti

2010 yılında çıktığı 14 resmi maçta yenilgi yüzü görmeyen ve geçtiğimiz hafta Galatasaray'ı da deviren bordo mavililerde hedef, Avni Aker'de avantajlı bir sonuç elde ederek rövanşa avantajlı çıkmak istiyor.



TRABZONSPOR: Onur, Serkan, Giray, Song, Cale, Selçuk, Ceyhun, Colman, Burak, Alanzinho, Umut

ANTALYASPOR: Ömer, Erhan, Yalçın, Orhan, Batak, Ali Zitouni, Jedinak, Korhan, Fatih, Necati Ateş, Serge

TRABZONSPOR: 2-0 :ANTALYASPOR

90.Dakika :Hakem Hüseyin Göçek maçı bitiren düdüğü çalıyor. Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk ayağında Trabzonspor kendi evinde karşılaşmayı 2-0 kazanıyor.

90.Dakika :Antalyaspor'da Yalçın rakibi Engin'le tartıştığı için direkt Kırmızı Kart gördü.
90.Dakika :Trabzonspor'da Engin topsuz alanda rakibi Yalçın'a kafa attığı için Kırmızı Kart gördü.

90.Dakika :Antalyaspor atağında Tita ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top kaleci Onur'da kaldı.
90.Dakika :4. Hakem Çağatay Şahan maçın sonuna 4 dakika eklendiğini gösteren tabelayı kaldırdı.
89.Dakika :Trabzonspor'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 25 numarayla Alanzinho, Giren oyuncu 33 numarayla Gabric
88.Dakika :Trabzonspor atağında Alanzinho sol çaprazdan kaleye sert vurdu ve top direğin dibinden auta çıktı.
86.Dakika :GOOOOOLLLLL!!!!! Trabzonspor Umut ile 2. golü buldu.Umut ceza sahası içinde yaşanan karambolde topla buluştu bekletmeden köşeye doğru sert vurdu ve top kaleci Ömer'in bakışları arasında ağlarla buluştu.
84.Dakika :Antalyaspor'da Korhan sağ kanattan korneri kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı Jedinak yükseldi kafayı vurdu ama top yandan auta çıktı.
83.Dakika :Antalyaspor atağında Korhan sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama kaleci Onur topu kontrol edemeyince top kornere çıktı.
82.Dakika :Antalyaspor atağında Tita sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.
80.Dakika :Trabzonspor'da Selçuk sağ kanattan serbest vuruş kullandı, arka direğe doğru ortasını yaptı Giray yükseldi kafayı vurdu ama top yandan auta çıktı.

79.Dakika :Antalyaspor'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 10 numarayla Necati Giren oyuncu 81 numarayla Fatih Ceylan
78.Dakika :Trabzonspor gole çok yaklaştı. Umut sağ çaprazdan ceza sahası içine girdi açısı dar olmasına rağmen yerden uzak köşeye doğru sert vurdu ve Teo dokunarak topu ağlara gönderdi ama öncesinde Hakem Hüseyin Göçek ofsayt kararı vererek golü geçersiz saydı.

77.Dakika :Trabzonspor Alanzinho sol çaprazdan topla ilerledi kaleye sert vurdu ve kaleci Ömer güçlükle topu köşeden kornere çeldi.
76.Dakika :Trabzonspor'da Selçuk sol kanattan korner kullandı, ön direğe ortasını yaptı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.

75.Dakika :Trabzonspor atağında Selçuk sol çaprazdan kaleye şut denedi ama top savunmaya çarparak kornere çıktı.
74.Dakika :Antalyaspor'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 11 numarayla Ali Zitouni Giren oyuncu 87 numarayla Korhan
72.Dakika :Trabzonspor atağında Teo sağ kanattan topla çizgiye indi ceza sahası içine yerden pasını verdi Colman hareketlendi yerde kaldı ve hakem Hüseyin Göçek devam kararı verdi.

71.Dakika :Trabzonspor atağında Umut ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top üstten auta çıktı.
70.Dakika :Alanzinho sol çaprazdan çalımlarla ceza sahası içine girdi yerden köşeye doğru sert vurdu ama top direğin dibinden auta çıktı.
69.Dakika :Trabzonspor atağında Colman sol kanattan topla ilerlemek istedi ama savunma ayak koyarak topu uzaklaştırdı.
68.Dakika :Trabzonspor'da Umut rakibine yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.
67.Dakika :Trabzonspor'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 17 numarayla Burak Yılmaz, Giren oyuncu 5 numarayla Engin Baytar
66.Dakika :Antalyaspor'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 29 numarayla Serge Pajome Dijehua Giren oyuncu 50 numarayla Veysel Cihan

65.Dakika :GOOOOOLLLLL!!!!! Trabzonspor Alanzinho'nun attığı gol ile 1-0 öne geçiyor.
65.Dakika :Antalyaspor atağında Tita ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top üstten auta çıktı.
64.Dakika :Trabzonspor'da Selçuk sol çaprazdan serbest vuruş kullandı, kaleye doğru kavisli bir orta yaptı ama kaleci Ömer çıkarak yumrukla topu uzaklaştırdı.
63.Dakika :Antalyaspor'da Jedinak rakibine yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.
62.Dakika :Antalyaspor atağında Ali Zitouni sağ çaprazdan kaleye sert vurdu ama top az farkla yandan auta çıktı.
60.Dakika :Antalyaspor atağında Dijehua ceza sahası dışından kaleye şut denedi ama istediği vuruşu yapamayınca top kaleci Onur'da kaldı.
59.Dakika :Trabzonspor atağında Serkan Balcı sağ kanattan ceza sahası içine yerden pasını verdi ama top kaleci Ömer'de kaldı.
58.Dakika :Trabzonspor atağında Alanzinho sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunmada Batak topu uzaklaştırdı.
56.Dakika :Antalyaspor atağında Ali Zitouni sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, kaleci Onur çıkarak topu almak istedi elinden kaçırdı ve savunmada Song son anda ayak koyarak tehlikeyi uzaklaştırdı.
55.Dakika :Antalyaspor gole çok yaklaştı. Tita sol çaprazda topla buluştu kaleye sert vurdu ve kaleci Onur son anda güçlükle topu kornere çeldi.

54.Dakika :Antalyaspor'da Tita sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı Jedinak yükseldi kafayı vurdu ama top yandan auta çıktı.
53.Dakika :Antalyaspor atağında Ali Zitouni sağ çaprazdan kaleye sert vurdu ama top savunmada Cale'ye çarparak kornere çıktı.
52.Dakika :Trabzonspor atağında Colman ceza sahası dışında yerden topun gelişine sert vurdu ama top yandan auta çıktı.
50.Dakika :Antalyaspor atağında Necati sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunmada Giray araya girerek topu uzaklaştırdı.

49.Dakika :Trabzonspor'da Selçuk kaleye yaklaşık 20 metreden serbest vuruş kullandı, direkt kaleye sert vurdu ama top üstten auta çıktı.
48.Dakika :Antalyaspor'da Orhan Ak rakibine yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.
47.Dakika :Trabzonspor atağında Burak Yılmaz ceza sahası önünde topla buluştu savunmada Orhan'ın müdahelesinde yerde kaldı ve hakem serbest vuruş kararı verdi.

46.Dakika :Trabzonspor ikinci yarıya oyuncu değişikliği yaparak başladı; Çıkan oyuncu 6 numarayla Ceyhun, Giren oyuncu 90 numarayla Teofilo Gutierrez
46.Dakika :Antalyaspor hakem Hüseyin Göçek'in düdüğüyle ikinci yarıya başlıyor.

45.Dakika :Hakem Hüseyin Göçek ilk yarıyı bitiren düdüğü çalıyor. İlk yarı 0-0 Beraberlikle sona eriyor.
45.Dakika :Trabzonspor atağında Alanzinho sol çaprazdan kaleye sert vurdu ve kaleci Ömer güçlükle topu saha içine çeldi.
45.Dakika :Trabzonspor atağında Alanzinho sol kanattan çalımlarla ceza sahası içine girdi, açısı dar olmasına rağmen yerden sert vurdu ama kaleci Ömer iki hamlede topun sahibi oldu.

45.Dakika :4. Hakem Çağatay Şahan ilk yarının sonuna 3 dakika eklendiğini gösteren tabelayı kaldırdı.
45.Dakika :Antalyaspor'da Necati 4. Hakem Çağatay Şahan'a itiraz edince Sarı Kart gördü.
44.Dakika :Trabzonspor'da Selçuk sağ kanattan serbest vuruş kullandı, kaleye doğru ortasını yaptı ama savunmada Erhan araya girerek kafayla topu uzaklaştırdı.
43.Dakika :Antalyaspor'da Ertuğrul'un tedavisi tamamlandı ve maç kaldığı yerden devam ediyor.
41.Dakika :Antalyaspor'da Ertuğrul Alanzinho ile girdiği mücadele sonucunda yerde kaldı ve sakatlandı şu anda tedavisi için maça ara verildi.
40.Dakika :Trabzonspor atağında Serkan Balcı sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.
38.Dakika :Antalyaspor'da kaleci Ömer'in tedavisi tamamlandı ve maç devam ediyor.
37.Dakika :Trabzonspor atağında Colman ceza yayı üzerinden kafayla topu içeriye indirdi Burak Yılmaz topla buluştu bekletmeden vurmak istedi kaleci Ömer zamanında çıkarak topu uzaklaştırdı ama yüzüne aldığu darbe sonucunda yerde kaldı.

35.Dakika :Trabzonspor atağında Burak Yılmaz sağ kanattan arka direğe doğru ortasını yaptı Alanzinho yükseldi kafayla topu indirdi ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.
34.Dakika :Trabzonspor atağında Colman sağ çaprazdan kaleye sert vurdu ama top yandan auta çıktı.
32.Dakika :Trabzonspor Colman ile gole çok yaklaştı. Serkan Balcı sağ kanattan ceza sahası içine doğru ortasını yaptı Alanzinho bekletmeden altıpas içine doğru pasını verdi Colman gelişine sert vurdu ve kaleci Ömer uçarak mutlak bir golü önledi ama hakem Hüseyin Göçek öncesinde Alanzinho için ofsayt kararı verdi.

30.Dakika :Trabzonspor atağında Burak Yılmaz savunmadan seken topa penaltı noktası üzerinde müsait pozisyonda kaleye sert vurdu ama top az farkla üstten auta çıktı.
29.Dakika :Trabzonspor gole çok yaklaştı. Colman sağ kanattan arka direğe ortasını yaptı Umut yükseldi kafa vurmak istedi ama savunmada Erhan Güven son anda Umut'tan önce topu kornere göndererek mutlak bir golü önledi.

28.Dakika :Trabzonspor atağında Alanzinho ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top yandan auta çıktı.
27.Dakika :Trabzonspor atağında Alanzinho sol kanatta topla buluştu çizgiye inmek istedi ama savunmada Yalçın ayak koyarak topu kazandı.
26.Dakika :Trabzonspor atağında Alanzinho sol kanattan çalımlarla ceza sahası içine girdi şut açısı aradı ama savunma ayak koyarak tehlikeyi önledi.
25.Dakika :Antalyaspor atağında Ali Zitouni sağ kanattan çizgiye indi ama orta yaparken ayağı kayınca top auta çıktı.

24.Dakika :Antalyaspor'da Tita sağ kanattan korner kullandı, ön direğe ortasını yaptı ama savunmaya gelen Colman kafayla topu uzaklaştırdı.
23.Dakika :Antalyaspor atağında Dijehua sağ kanatta topla buluştu bekletmeden ceza sahası içine yerden pasını verdi ama savunma araya girerek topu taca gönderdi.
22.Dakika :Antalyaspor atağında Orhan Ak sol kanatta topla buluştu, çizgiye indi, ceza sahası içine orta yapmak istedi ama top savunmaya çarparak kornere çıktı.
20.Dakika :Antalyaspor atağında Ertuğrul ceza sahası içine doğru yerden pasını attı Dijehua hareketlendi ama top hızlı olunca doğrudan auta çıktı.
19.Dakika :Trabzonspor atağında Colman sağ çaprazdan kaleye sert vurdu ama top üstten auta çıktı.
18.Dakika :Trabzonspor atağında Ceyhun ceza sahası dışından kaleye şut denedi ama top savunmaya çarparak uzaklaştı.
16.Dakika :Antalyaspor atağında Ertuğrul ceza sahası içine yerden pasını verdi ve savunmada Song son anda araya girerek topu uzaklaştırdı.

15.Dakika :Antalyaspor atağında Tita sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı Ali Zitouni kafayla indirdi ama savunmada Giray araya girerek topu uzaklaştırdı.

13.Dakika :Trabzonspor'da Selçuk sol kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunmaya yardıma gelen Dijehua kafayla topu taca gönderdi.
11.Dakika :Antalyaspor atağında Ali Zitouni sağ kanatta topla buluştu, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.

10.Dakika :Antalyaspor atağında Necati sağ kanatta topla buluştu ceza sahası içine orta yapmak istedi ama top savunmaya çarparak uzaklaştı.

9.Dakika :Antalyaspor atağında Tita sol kanatta topla buluştu, bekletmeden ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunmada Giray topu uzaklaştırdı.

8.Dakika :Antalyaspor atağında Tita sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı kaleci Onur çıktı topu alamadı ve savunmada Song son anda araya girerek topu kafayla taca gönderdi.
7.Dakika :Trabzonspor atağında Serkan Balcı sağ kanatta topla buluştu, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.

6.Dakika :Trabzonspor'da Colman sol kanattan korneri kullandı, ön direğe ortasını yaptı ama savunma kafayla topu taca gönderdi.
5.Dakika :Trabzonspor atağında Burak Yılmaz ceza sahası dışından kaleye şut denedi ama top savunmaya çarparak kornere çıktı.
4.Dakika :Trabzonspor atağında Cale sol kanattan topla ilerledi, ceza sahası içine yerden pasını verdi ama top doğrudan auta çıktı.
3.Dakika :Trabzonspor atağında Burak Yılmaz sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama top doğrudan auta çıktı.
2.Dakika :Trabzonspor atağında Burak Yılmaz sağ kanattan rakibini geçerek ilerledi, ceza sahası içine ortasını yaptı ama top doğrudan taca çıktı.
1.Dakika :Karşılaşma Trabzonspor'dan Umut'un vuruşuyla başlıyor.
0.Dakika :Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final karşılaşmasında Avni Aker Stadında Trabzonspor ve Antalyaspor karşı karşıya geliyor.

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Adnan Polat Listesini Açıkladı
Galatasaray'da 27 Mart Cumartesi günü gerçekleştirilecek seçimli olağan ...
Ronaldo'dan 90'a Müthiş Frikik
La Liga'nın 28. haftasında şampiyonluk mücadelesi veren Real Madrid, Coliseum ...
Şike İddialarına 2 Tutuklama Daha
Futbolda şike iddialarına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında mahkemeye ...
 
Hidayet ile Mehmet Karşı Karşıya
Amerikan profesyonel basketbol ligi NBA'de dün akşam 11 maç oynandı. Hidayet ...
GS, derbi hazırlıklarını sürdürdü
Turkcell Süper Lig'deki derbi karşılaşmasında 28 Mart Pazar günü ezeli ...
Tottenham Arda İçin Geliyor
İngiliz kulübü Tottenham'ın yetkilileri, pazar günkü Fenerbahçe derbisinde ...
 
FB Taraftarı Canaydın'ı Uğurladı
Centilmenliği ve fair play yönleriyle öne çıkan Özhan Canaydın için Fenerbahçeliler ...
Bursaspor'un Şampiyonluk Şansı Ne?
Son 15 sezon göz önüne alınarak yapılan bu çalışma ilginç bir sonucu ortaya çıkardı.
En Büyük Kozu Taraftar
Rijkaard'ın derbideki en büyük kozu Galatasaray taraftarı olacak. Cim ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
Vladimir Putin
Torku Konyaspor
Belçika
Tayyip Erdoğan
DEAŞ
eyfel kulesi
uzaktan çalışma
Vedat İnceefe
Emre Belözoğlu