E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Akşener'den "ittifak kanunu" yorumu 

Meral Akşener meclisten geçen seçim ittifakı kanununa ilişkin, "Saray koalisyonu sayısal güçle bu yasaları geçirecek bir konumdaydı o şekilde süreç devam ediyor. Hangi kanun geçerse geçsin insan unsuru varken istedikleri yasayı geçirsinler. Bir sonuç alamazlar." dedi.

13.03.2018 - 15:42
Akşener den  ittifak kanunu  yorumu


 İyi parti Genel Başkanı Meral Akşener,  gündemi değerlendirmek üzere düzenlediği haftalık basın toplantısında "Saray koalisyonu sayısal güçle bu yasaları geçirecek bir konumdaydı o şekilde süreç devam ediyor. Hangi kanun geçerse geçsin insan unsuru varken istedikleri yasayı geçirsinler. Bir sonuç alamazlar. İYİ Parti olarak vatandaşımızın en büyük korkusu olan sandık güvenliği konusunda güvence veriyor. Bu sözü veriyorum çünkü siz sandığı korursanız hiçbir alengirli durum olamaz. Biz mahalle ve apartman temsilcisine kadar vatandaşlarımızı eğitiyoruz.Sizin inancının her türlü hileyi yeneceğini paylaşmak isterim. " açıklamasında bulundu.

Akşener'in basın toplantısından satırbaşları şu şekilde;
"Uzun süre iktidarla ikili ilişkileri bulunan FETÖ kısa sürede ülke yönetiminde söz sahibi olmuştur. FETÖ’nün her yere sızmasının sorumluluğu iktidara aittir. Hal böyleyken iktidarın bunları yalanlayıp sorumluluktan kaçması insanın aklıyla alay etmek durumuna gelmiştir.15 Temmuz’da devleti en önemli kurumlarımızı bu millet sokakta kurtarmıştır. Durum böyleyken idareciler milletin övüncünden pay çıkarmaya çalışmaktadır. Elimizdeki acil önlem planımızın ikinci önemli adımı DEAŞ'tır. Mücadele tarihi bakımından bu bela ile mücadele eden en eski devletlerden biriyken, bu sorunla mücadele ederken devlet hafızasından hiç faydalanılmamıştır. DEAŞ yalnızca dini değil milli değerlerimize de zarar veren bir yapılanmadır. Acil eylem planlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz.İktidar partisi istemese de Türkiye iyi olacak. Bunun da iyi kadrolarımızla gerçekleşeceğini bilmenizi isteriz.


ACİL EYLEM PLANLARI

"Zenginlerinin güçlülerinin kaçtığı, çaycının, çorbacının hapis olduğu bir yargı süreci vatandaşın kafasında sulandırmaya ve ciddiyetsizliğe sebep olur. Hukuk bu yüzden çok önemli. Sempatizanlığın ve örgüt üyeliğinin farklı tanımları var. Bunların bankalarına, yurtlarına vatandaşın teşvik edildiği bir dönemin ardından vatandaşların bu şekilde mağdur edilmesini hepimiz biliyoruz. Bunların bir de diyasporası var yurt dışındaki okullarından elde ettikleri güç. Çocuğunu bunların okuluna gönderdiği için vatandaşın iş akdini fes eden kurumun başındaki şahsın bunlarla daha haşır neşir olduğu durumlar gördük.FETÖ meselesinde enteresan bir mesele daha var. Zamanın da onların yurtlarına gönderilen çocuklarımız şimdi benzeri yurtlara yönlendirilmeye çalışılıyor ve bu da zamanı gelince aynı durumlarla karşılaşabileceğimiz anlamına geliyor.Bunların önlerine geçebilmek için bağımsız bir şekilde karar vermeleri gerekmektedir. Maalesef bugün TSK’nın operasyonları FETÖ’nün kumpaslarla mağdur ettiği arkadaşlarımız yürütüyor."


KOALİSYON AÇIKLAMASI

"Saray koalisyonu sayısal güçle bu yasaları geçirecek bir konumdaydı o şekilde süreç devam ediyor. Hangi kanun geçerse geçsin insan unsuru varken istedikleri yasayı geçirsinler. Bir sonuç alamazlar. İYİ Parti olarak vatandaşımızın en büyük korkusu olan sandık güvenliği konusunda güvence veriyor. Bu sözü veriyorum çünkü siz sandığı korursanız hiçbir alengirli durum olamaz. Biz mahalle ve apartman temsilcisine kadar vatandaşlarımızı eğitiyoruz.Sizin inancının her türlü hileyi yeneceğini paylaşmak isterim."


EV KIZI AYŞE DE KATILABİLİYOR, ODTÜ'DE OKUYAN ALİ DE

"Dini esas alarak terör örgütü konumuna ulaşmış gruplar, birbirlerine geçirgenlikleri var mücadelede. Mesela DAEŞ'in en büyük gücü nereden? Sosyal medyadan. Nereden? Sohbet odalarından. Nereden? Gençlerden. İlkokul mezunu ev kızı Ayşe de katılabiliyor, ODTÜ'de okuyan Ali de gidebiliyor. Dolayısıyla bunların vasat bulduğu alanları tespit etmemiz gerekiyor."


TERÖR ÖRGÜTLERİNDEN DÖNENLER İÇİN REHABİLİTASYON MERKEZLERİ KURULMALI

"Aynı şekilde FETÖ terör örgütünde de yurt, barınma ve gıda, sonrasında mezun olduktan sonra iş bulma konularla ilgili olarak o çocukları kendilerine yapıştırdılar. Buraya yapıştıran başka sosyal nedenler de var. Mesela DEAŞ denilen terör örgütünde yenilgi aldıkları yerlerden dönecek insanlar var. Bunları topluma nasıl kazandıracaksınız? Cezalarını hapiste çekecekler ama bugün FETÖ terör örgütü mensuplarının yaşadığı yeniden daha katı terör örgütü üyesi haline getirmeden rehabilitasyon merkezlerinin kurulması gerekiyor. Kadınlar var çocuklar var. Türkiye'den kaç kişi gitmiş belli değil. Bunun çok ciddi bir konu olduğunu, psikoloğuyla, psikiyatrıyla, hukukuyla, güvelik güçleriyle bir bütün olarak çalışılması gerekiyor. Şimdi Adam DEAŞ'çı, götürmüş yanında karısını, iki tane de küçücük çocuk var. Bitti işleri. Diyelim ki kocası öldü bu kadın Türkiye'ye dönecek. Siz bunları ne yapacaksınız? Dolayısıyla bunlara yönelik çalışmamız sürecek. Biz bunlara acil eylem planı diyoruz. Tüm planlarımızı sizlerle paylaşacağız."

TÜRKİYE'NİN KURUMLARI VAR, İŞLETİLMİYOR. İŞLETECEĞİZ

"Sosyal adalet veya sosyal devlet dediğiniz şey açını doyuran, çıplağını giydirendir. İstiklal Savaşı esnasında bile bu yapıldı. En zor zamanımızda bile bu yapıldı. Dolayısıyla devletin sosyal devlet olma görevi sebebiyle bunlara çözüm getirmek lazım. Kadın ve Aileden Sorumlu Sosyal Politikalar Bakanlığımızın her iki halde de, terör örgütlerinin çocuklarımıza yönelik baskılarıyla ilgili pek ele avuca gelecek çalışmalar yaptığını düşünmüyoruz. Türkiye'nin kurumları var, işletilmiyor. İşleteceğiz. 






 

ETİKETLER:
İyi parti , Meral Akşener ,
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a, "SSK'yı kim batırdı?"
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında, "Recep ...
AKP - HDP arasında 'Kürt' tartışması
AK Parti İstanbul Milletvekili Metiner, HDP Grup Başkanvekili Beştaş’ın ...
CHP ve MHP mecliste kavga etti
TBMM Genel Kurulunda kabul edilen siyasi partilerin seçim ittifakına ilişkin ...
 
CHP'li Özel: Kazdıkları kuyuya kendileri düşecek
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, partilerin ittifak yapmasını sağlayacak ...
TBMM'de gündeminin birinci sırası 'ittifak teklifi'nin
AK Parti Grubunun, Genel Kurulun gündem ve çalışma saatlerine ilişkin ...
Meclis'te Afrin gerginliği
TBMM'de AKP ile HDP milletvekilleri arasında Afrin gerginliği yaşandı. ...
 
KHK'lara ilişkin CHP’den yeni hamle
CHP, KHK ile ihraç edilenler için ilk adımı atıyor. AYM’ye adım adım taşınacak ...
CHP'den Çavuşoğlu'na sert tepki
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun Kuzey Irak'a yapılacak operasyonla ...
"'Cumhur İttifakı' kıskanılıyor"
MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, 'Bu birlikteliği kıskananlar 15 ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
Almanya
hollanda
Demba ba
Southampton
Ferit Şahenk
Chloe Loughnan
Devlet Bahçeli
Elif Erbakan
Maden Ocakları