E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

AK Parti'nin seçim manifestosu duyuruldu 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, Ankara Kapalı Spor Salonunda seçim manifestosunu açıkladı. AK Parti yerel seçim adaylarının da tanıtıldığı toplantıda seçim şarkıları ve sloganlar da partililere sunuldu.

31.01.2019 - 13:39
AK Parti nin seçim manifestosu duyuruldu


AK Parti Seçim Manifestosu'nu açıklıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklayacağı manifestoyla birlikte seçim startı da verilmiş olacak.

Ankara Spor Salonu'nda düzenlenen toplantıda seçim startını verecek olan AK Parti, 76 belediye başkan adayını tanıtacak.Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplantıdan önce Ankara Spor Salonu dışında toplanan AK Partililere seslendi.

"CHP ÇÖP DEMEKTİR"

31 Mart 2019 Yerel Seçimleri Aday Tanıtım Toplantısı öncesinde Ankara Spor Salonu önünde AK Partililere seslenen Erdoğan şunları söyledi:

"Biraz sonra manifestomuzu açıklayacağız. Ve bu manifestoyla birlikte bu yerel seçimlerinin çerçevesini çizmiş olacağız. Gerçekten yerel seçimlere partimiz, Merkez Karar Yönetim Kurulu, Merkez Yönetme Kurulu yoğun bir çalışmayla hazırlandı. Ve şu anda da bu hazırlıkların neticesinde bu yerel seçimlerde hangi çerçevede, neler yapacağız bunların hazırlıklarını bitirdik.

"Bizi zaten özellikle merkezi yönetimde neler yaptığımızı biliyorsunuz. Eğitimde neler yaptık? Neler yapıyoruz? Sağlıkta neler yaptık? Neler yapıyoruz?"

"3Ç demiştik. Çöp, çukur, çamur... Niye? Çünkü CHP demek çöp demektir, çukur demektir, çamur demektir. Biz geldik bunları yok ettik, tertemiz hale getirdik. Ve modern şehirler meydana getirdik."

"Ve İstanbul'da Binali bey ile bu yola devam ediyoruz, edeceğiz. Ankara'da Mehmet Özhaseki kardeşimizle bu yola devam ediyoruz, edeceğiz. İnşallah İzmir'de de Nihat Zeybekci kardeşimizle İzmir'i, inşallah İzmirli kardeşlerimiz bize emanet edecekler."

"Ve bütün büyükşehirlerde, illerde, Cumhur İttifakı olarak inşallah yeni bir süreç başlatacağız. Bir tarafta zıllet ittifakı, bir tarafta cumhur ittifakı."

"Ve Cumhur İttifakı ile, terör örgütünün kol kola girdiği CHP'ye; öbür tarafta malum partilere artık söz söylememe gerek yok. İnşallah 31 Mart'ta gereken dersi vermeye hazır mıyız? Sandıkları patlatmaya hazır mıyız?"

İŞTE ERDOĞAN'IN AÇIKLADIĞI 11 MADDELİK MANİFESTOSU

1- ŞEHİR PLANLARI

"Bu konuda uzun vadeli ihtiyaçları gözeten ve hakkaniyete uygun yöntemler takip edeceğiz. İstismara açık parsel bazlı plan değişikliklerine kesinlikle geçit vermeyeceğiz."

2- ALT YAPI VE ULAŞIM

"Bu konu çözülmeden şehirlerimizi gerçek anlamda şehir haline getirmiş olamayacağımıza inanıyoruz. Önümüzdeki dönemde, içme suyu, yağmursuyu, kanalizasyon, doğalgaz, enerji ve iletişim hatlarıyla ilgili sorunları tamamen çözülmemiş şehir bırakmayacağız. Toplu taşıma projelerini hızlandırıp yaygınlaştırarak, şehirlerde yaşayan insanlarımızı trafikte boğulmaktan kurtaracağız. Otopark meselesini, hem şehir planlarında, hem de imar uygulamalarında asli öncelik haline getireceğiz."

3- KENTSEL DÖNÜŞÜM

"Kentsel dönüşüm projelerini, şehirlerimizi hem deprem riskinden, hem de çarpık yapılaşmadan kurtarmaya dönük olarak geliştireceğiz. Bugüne kadar elde ettiğimiz tecrübelerin ışığında, bina bazlı kentsel dönüşümden ziyade, alan bazlı kentsel dönüşümü teşvik edeceğiz."

4- BENZERSİZ ŞEHİRLER

"Benzersin şehirler hedefimiz doğrultusunda, her şehrin kendi coğrafyasına, iklimine, tabiatına, tarih ve insan dokusuna, büyüme alanlarına uygun gelişme modelleri hazırlayacağız. Şehirlerimizi, asli karakterlerini güçlendirerek, koruyarak yaşatmayı esas alacağız."

5- AKILLI ŞEHİRLER

"Akıllı şehirler ile şehircilikte yeni ufuklar açacağız. Belediye hizmetlerine erişimden ulaşımın, enerjinin, binaların ve cihazların yönetimine kadar insanlarımızın günlük hayatını kolaylaştıracak tüm akıllı şehir uygulamalarını destekleyeceğiz.Teknolojinin imkanlarını, özellikle de yerli çözümleri teşvik ederek, şehirlerimizin emrine sunacağız. Mobil teknolojilerin böylesine geliştiği bir dönemde, Türkiye'yi bu büyük yarışta geri bırakmayacağız."

6- ÇEVREYE SAYGILI ŞEHİRLER

"Çevreye saygılı şehirler ile, canlı veya cansız tüm varlıklarla birlikte uyum içinde bir hayat sürdürebilmemizi sağlayacağız. Şehirlerimizi yeşil alanlarıyla güzelleştirirken, kitlesel tüketimden kaynaklanan atıkların çevreyi kirletmesine engel olacağız. Canlı veya cansız tüm varlıklarla birlikte uyum içinde bir hayat sürdürebilmemizi sağlayacağız. Şehirlerimizi yeşil alanlarıyla güzelleştirirken, kitlesel tüketimden kaynaklanan atıkların çevreyi kirletmesine engel olacağız. Sıfır Atık Projesini her kurumumuzda, her evimizde hayata geçireceğiz. İnsan-şehir-tabiat dengesini en ideal şekilde gözeterek, şehirlerimizi yeşil ve sürdürülebilir büyüme ilkesiyle inşa ve ihya edeceğiz."

7- SOSYAL BELEDİYECİLİK

"Sosyal belediyecilik anlayışımızı, tüm mağdur ve mazlumlarla birlikte ailelerimize, çocuklarımıza, gençlerimize, kadınlarımıza, yaşlılarımıza ve engellilerimize hizmet verecek şekilde genişleteceğiz. Kimsesizlerin kimsesi olacağız. Sessiz yığınların sesi olacağız."

YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
Misafir 31 Ocak 2019 Perşembe 14:24

Sayın Reis-i Cumhur, manıifestosunun her kelimesinde haklıdır. 17 yıldır ülkeyi yöneten CHP memleketi bir harabeye çevirmiştir. "İstanbu'a ihanet ettik" diyen Kılçdaroğlu bir an evvel idareyi ehil ellere bırakmalıdır. FETÖ çetesinin her istediğini verip sonra da KANDIRDILAR deyip suçunu itiraf eden CHP genel başkanı kılışdaroğlu bir an bile iş başında kalmamalıdır.

Yorumu oyla      18      10  
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den iki bölgeye uyarı
Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre, Türkiye'yi etkisi ...
Kaynarca'dan Erdoğan'a şaşırtan soru
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin başrolü Oktay Kaynarca, Cumhurbaşkanı ...
Meclis başkanlığına 6 isim
AK Parti'nin İstanbul adayı Binali Yıldırım'ın, TBMM Başkanlığı görevinden ...
 
Kılıçdaroğlu'ndan 'Bu ne rezalet' çıkışı
CHP'de geçtiğimiz hafta, tartışmalı bir oylama ile Kadıköy adayı gösterilen ...
Paralı poşetten sonra ikinci uıygulama
"Amacımız üretilen kapların yüzde 80-90'ının, bu uygulamaya geçmiş gelişmiş ...
Polis, Mavi Balina'nın peşinde
Dünya çapında pek çok genci intihara sürükleyen Mavi Balina oyunu, son ...
 
CHP'den AK Parti'ye geçti, ilk icraatı şaşırttı
CHP'den istifa ederek AK Parti'ye geçen Adıyaman Yaylakona Belediye Başkanı ...
"Bazı Batı ülkeleri HTŞ'ye para veriyor"
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu Suriye'nin İdlib kentinde son günlerde meydana ...
TBMM Başkanı kim olacak?
AK Parti yönetiminin, Binali Yıldırım'ın istifası sonrası boşalacak Türkiye ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
Acun Ilıcalı
MERSİN
haberler
Beycan ÜÇKARDEŞ
uefa
Zlatan Ibrahimoviç
yargıtay
Akhisar Belediyespor
Fernandao