E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Ahmet Nur Çebi kararını resmen açıkladı 

Beşiktaş'ta flaş bir gelişme yaşandı. Siyah-Beyazlıların mevcut başkanı Ahmet Nur Çebi, aday olmayacağını resmen duyurdu.

7.11.2023 - 14:09
Ahmet Nur Çebi kararını resmen açıkladı

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, basın toplantısı düzenliyor. Ahmet Nur Çebi, seçimde aday olmayacağını duyurdu.

"Toplantının sonucunda soru almayacağım. Daha sonra sizlerle geniş bir ortamda tüm sorularınızı 1 hafta 10 gün içerisinde cevaplayacağım."

"MÜCADELE ETME GEREĞİ DUYDUK"

"Bu kulübe ikinci başkan olarak geldik. 7. yıl ikinci başkanlıkta, FEDA döneminde icralar ve mali sorunlarla boğuşurken, futbol şubede başkanlık yaptığım dönemde 2 şampiyonluk ve Avrupa kupalarında namağlup sürecimiz oldu. Sonra 1 yıl ara verdim. Başkanlık koltuğuna talip olduk. Beni bu göreve layık gördüler. %68 oy ile göreve geldik. Yine aynı şeylerde karşılaştık. FEDA dönemine benzer sıkıntılar, artarak oluşmuş sıkıntılarla mücadele etme gereği duyduk."

"YÜZLERCE, BİNLERCE İCRA..."

"Yüzlerce, binlerce icra... Bunu Beşiktaş camiası ile hallettik. 'Bırakmam Seni' kampanyasında bize destek olan herkese teşekkür ederim. Kulübün tüm gelirleri temlik edilmiş, harcama yapıyı bırakılmamış... Yönetim olarak 20 milyon euro destek ile bunu anında aştık. Yapılandırmaya gittik. Cumhurbaşkanımıza destekleri için teşekkür ederim. O süreci aşamasaydık, bugün buralarda olamayacaktık."

"Pandemide herkes evinde otururken biz bir şekilde çalıştık ve en zor dönemde 4 tane kupa kazandık."

"ADAY OLMAYACAĞIM"

"İçinde bulunduğumuz sıkıntılı bir durum var. Futboldan kaynaklanan.. Üzüntüsünü ve acısını yaşadım. Bu saatten sonra camianın huzura olduğunu ihtiyacı olduğunu düşündüğüm için aday olmamaya karar verdik. Camianın kan değişimine ve enerjiye ihtiyacı var."

"GİTMEMİ İSTEYENLERE SAYGI DUYUYORUM"

"Gitmemi isteyenler, kalmamı isteyenler var. Kalmamı isteyenlere teşekkürler. Gitmemi isteyenlere saygı duyuyorum. Onların da umutları vardır." "Açıklamayı milli arada yapacaktım ama son gelişmeler, acele etmem gerektiği yönünde beni ikna etti. Aday olmamayı açıklamadım, takımın ve çalışanların moralinin bozulmasını istemedim."

"SEÇİM KARARINDA KARARIMI VERMİŞTİM"

"Seçim kararını aldığım gün, başkan adayı olmayacağımın kararını vermiştim. Ancak seçim sürecini uzun tutma nedenim, gelecek adayların hazırlanabilmesi içindi. Bir baskın seçim olmasın diyeydi. Kolay bir süreç değil."

"ADAYLAR PALAVRA ATMASIN"

"Kim aday olursa olsun, birbirlerine nazik olsunlar. Kaybeden yarın diğerine 'Başkanım' demek zorunda kalacak. Palavra atmayın, dürüst olun. Beşiktaş Genel Kurulu en doğrusunu yapacaktır. Kendisini onlara teslim edin. Aday olacaksanız şimdi aday olun. Seçimden bir ay sonra kapı kapı gezmeyin. Katılımın yüksek olması lazım. Biz büyük camiayız, sadece bunu zaman zaman gösteremiyoruz. Lütfen, rica ediyorum katılım yüksek olsun. Yeni gelen, kendinden gelen önceki yönetimi denetlemeli."

"DUVARLARI YUMRUKLADIM"

"Taraftarları çok iyi anlıyorum. Her maç bittiğinde kapıları, duvarları yumrukladım."

"FORMAYA SAYGINIZ OLMALI"

"Sahada oyuncularımızı tezahüratlardan kaçınalım. Bunlar da bir insan. Taraftardan ricam, en azından bundan sonrası için oyunculara sahip çıkın. Başarısız olabilirler ama Beşiktaş formasıyla oynuyorlar. İçindekine saygınız yoksa, formaya saygınız olmalı."

"KİŞİSEL HIRSLARINIZI, BEŞİKTAŞ ÜZERİNDEN GÖRMEYİN"

"Tıklanma uğruna yapılanları doğru bulmuyorum. Medyadaki arkadaşlar tavrınızı değiştirin. Siz hakaret ederseniz, genç çocuklar küfür etmeye başlar. Yönetim olan kişisel hırslarınızı, Beşiktaş üzerinden görmeyin."

"TFF BAŞARISIZ"

"Gelelim TFF'ye. Başkanınızı güçsüz gösterirseniz, başkanınızın masaya vurması bir anlam ifade etmez. TFF böyle bir şeyi kendisinde hak olarak görmüştür. TFF başarısızdır. TFF'yi bu arkadaşların yönetemeyeceğini ilk söyleyenlerdenim. Hakemlerle gitmeleri gerektiğini söyleyen bir tek ben vardım. TFF ile mücadele edeceksek, hep beraber edeceğiz."

"BUNLAR BEŞİKTAŞLI DEĞİL"

"Transferde arkadan dolaşmam. Bir futbolcunun maaşını 2 ay ödemezseniz, o futbolcu gider! Bunu biliyor musunuz? Bugün itibariyle kimsenin alacağı yok. Keşke sportif başarı da olsaydı, yapamadık. Küfür, hakaret neyin nesi? Bu azınlığı içinizden temizleyin. Size vasiyetimdir. Kimse çocuklarıma küfür edemez, gece yarısı telefon açamaz! İşiniz benimle! Ben buradayım! Eleştirileri kabul ederim. Hakaret ve küfür, caydırarak buradan gönderme politikasıdır. Şu azınlığı yalvarırım temizleyin. Bunlar Beşiktaşlı değil. Ayın 1'ine kadar buradayım. Benden gelip özür dilemelerini bekliyorum. O saate kadar özür dilemeyen herkesin bundan sonra takipçisi olacağım."

"TFF İLE KAVGA EDERKEN"

"Anti demokratik bir şey, süreli para cezası! ne yapmaya çalışıyorsunuz? Benden sonra gelen hesabını sormak istiyorsa, beni de yanına alarak sorabilir. Ben sordum arkadaşlar. TFF ile ben kavga ederken, diğer kulüp başkanları kenarda bekledi. Şimdi hepsi bağırıyor. Bugün bağıranlar neden bağırıyor? Erkenden silah çekiyorlar. Futbol ona, buna baskı yapmaksa; ben başarılı olamadım. Ben mücadelemi verdim, sadece TV'de şov yapmadım. Hala da pişman değilim. Popülist davranmadım."

"BEŞİKTAŞ'IN PARASINI ÇALDIRMADIM"

"Beşiktaş'ın parasını çaldırmadım. Başarısız futbol takımı var, bunlar yarın başarılı olursa; bana da pay verin arkadaşlar. Tıklama işini, sosyal medyada takip işini bitirin. Rüzgara göre öğleden önce başka, öğleden sonra başka konuşmayın. Bir duruşunuz olsun."

"Rahmi Koç, Cemil Kazancı, Nevzat Demir'e teşekkür ederim. Hak ediyorlar. Sürekli yanımda oldular. Allah gönüllerine göre versin. Onlar Beşiktaş'ı seviyor, Beşiktaş'ın da onları sevdiğini biliyorum."

"BU CAMİAYA HERKES MİNNET BORÇLU"

"Geçen sene tarlayı temizledik, bu sene tarlayı ektik. Bundan sonra gelenlere ürünü toplamak kalıyor. Beşiktaş'tan alınmaz, Beşiktaş'a verilir. Bu camiaya herkes minnet borçlu. Kırdıysam özür dilerim. Küfür edenler, komplo kuranlar hariç hepinize hakkımı helal ediyorum. Sizlerden de helallik diliyorum."

"Benim tek bir felsefem vardı; Beşiktaş'tan alınmaz, Beşiktaş'a verilir!"

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Fenerbahçe'nin teknik patronu İsmail Kartal'dan kritik karar!
Fenerbahçe'de sakatlıklar teknik direktör İsmail Kartal'ı düşündürüyor. ...
Ümraniyespor'dan hakemlere sert tepki!
Trendyol 1. Lig'in 11. hafta karşılaşmasında Ümraniyespor sahasında Tuzlaspor ...
Alperen Şengün'den kariyeri rekoru!
Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) Houston Rockets forması giyen milli ...
 
Galatasaraylı Kerem Aktürkoğlu'ndan transfer açıklaması
Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Kerem Aktürkoğlu, hedefleri hakkında açıklamalarda ...
İrfan Can Kahveci'nin durumu belli oldu
Fenerbahçe'nin parlayan yıldızlarından biri olan İrfan Can Kahveci, son ...
Adana Demirspor maçına yetiştirilmesi beklenen Alexander Djiku'nun son durumu belli oldu
Stoper bölgesinde sorun yaşayan Fenerbahçe'de Alexander Djiku'nun Adana ...
 
Ahmet Nur Çebi kararını bugün açıklayacak
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, başkanlığa yeniden aday olup olmayacağını ...
Bayern Münih - Galatasaray maçının hakemi belli oldu!
UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray, gruptaki 4. maçında ...
Kayserispor'dan üst üste 3. galibiyet!
Kayserispor, Süper Lig'in 11. haftasında Alanyaspor'u mağlup ederek üst sıralara tırmandı.
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
1. Lig
passolig
Almazbek Atambayev
survivor all star
burçin terzioğlu
Gürcistan
Kayseri Erciyesspor
Fernandao
Sayıştay