Turk Time
DOLAR
47,5166 %0.18
EURO
54,8508 %0.12
ALTIN
6175,3710 %-1.31
BIST-100
13458,10 %1.24
PETROL
89,1200 %2.54
BONO
42,0500 %0.12
ISTANBUL
BUGÜN
23/28°
ISTANBUL
YARIN
23/30°

Müslüman Kundakçılara 4.5 Yıl Hapis

İNGİLTERE'de Hz. Muhammed'in eşi Ayşe ile ilişkisini anlatan ‘Medine’nin Mücevheri' adlı tartışmalı kitabı basmaya hazırlanan yayınevini kundaklayan 3 Müslüman 4.5'ar yıl hapis cezalarına çarptırıldı.

  • Son Güncelleme:
Müslüman Kundakçılara 4.5 Yıl Hapis

İslington'daki yayınevine yönelik saldırı girişiminde bulunacağı bilgisini edinen polis, yayınevinin çevresinde pusuya yatarak beklemeye başladı. Bir süre sonra yayınevinin önünde beliren ve yayınevinin kapısına dizel benzin dökerek ateşe veren Ali Behesti ve Abrar Mirza'nın, olay yerinden kaçamaya çalışırken polis tarafından yakalandıkları kaydedildi.

İngiliz polisi, Amerikalı gazeteci Sherry Jones’un, Hz. Muhammed'in eşi Ayşe ile ilişkisini anlatan ‘Medine’nin Mücevheri’ adlı tartışmalı kitabı basmaya
hazırlanan ‘Gibson Square Books Ltd.' yayınevini benzinle yakmaya çalıştıkları iddiasıyla gözaltına alınan 44 yaşındaki Ali Beheshti, 31 yaşındaki Abbas Taj ve 23 yaşındaki Adrar Mirza'nın tutuklandığını açıkladı.

Croydon Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısında çıkartılan sanıklar Ali Beheshti, Adrar Mirza ve Abbas Taj'ın, 4.5’er yıl hapis cezasına çarptırıldıklarını belirtildi.

YORUMLAR 

YORUM YAP 

Bu bölüm boş bırakılamaz
Bu bölüm boş bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz