Erdoğan ve oğlu Ahmet Burak Erdoğan’ın açtığı başka bir davada ise Aydınlık dergisi 3 bin TL tazminata mahkûm edildi.
Ankara 13. Asliye Hukuk Mahkemesi’nde görülen Baykal hakkında açılan davada, Baykal’ın Erdoğan’ı, “Maganda ve külhanbeyi üslubu kullanmakla, zarafetten, terbiyeden, nezaketten, saygıdan uzak olmakla” itham ettiği kaydedilmişti. Baykal’dan 100 bin TL manevi tazminat talebinde bulunulmuştu.
Ankara 1. Sulh Hukuk Mahkemesi’ndeki davada ise Erdoğan ve oğlu Ahmet Burak Erdoğan’ın Aydınlık dergisinde yayımlanan, “Alman Savcısı Tayyip Erdoğan’ı Kara Paradan Sorgulayacak, Burak Erdoğan’ın Kuryeliği Üzerinde Duruluyor” başlıklı haberde, Erdoğan ve oğlunun şahsiyet haklarına saldırı niteliğinde ifadelere yer verildiği kaydedilmişti.(milliyet)
|
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |