E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Sayısal Loto Sonuçları, Sayısal Loto 18 Ocak Çekilişi Sonuçları, Milli Piyango Sayısal Loto sonçları,Milli Piyangı Sayısal Loto 18 Ocak Sonuçları 

Milli Piyango İdaresi tarafından yapılan Sayısal Loto çekilişi sonuçları burada. Sayısal Loto 18 Ocak Sonuçları için tıklayınız. Sayısal Loto 896. hafta sonuçları ...

18.01.2014 - 18:32
Sayısal Loto Sonuçları, Sayısal Loto 18 Ocak Çekilişi Sonuçları, Milli Piyango Sayısal Loto sonçları,Milli Piyangı Sayısal Loto 18 Ocak Sonuçları

Sayısal Loto çekildi. Sayısal loto 18 Ocak 2014 tarihli çekilişi Milli Piyango İdaresitarafından yapılacak. Milli Piyango İdaresi şans oyunlarından Sayısal Lotoçekilişi sonuçları burada. Sayısal Loto 18 Ocak Cumartesi günü sonuçları yapılan çekilişle belli oluyor. Milli Piyango İdaresi Sayısal Loto 18 Ocak sonuçlarını millipiyango.gov.tr'de yayınladıktan sonra anında burada. Sayısal Loto 4 Ocak sonuçları, Sayısal Loto sonuçları, Sayısal Loto güncel sonuçları, Sayısal Lotokupon sorgulama burada...Sayısal Loto sonuçlarına, Sayısal Loto güncel sonuçlarına, Sayısal Loto 11 Ocak sonuçları:

Sayısal Loto 18 Ocak Çekilişi Sonuçları >>>

11 Ocak Sayısal Loto çekilişine göre şanslı numaralar şunlar oldu; 01 - 05 - 16 - 28 - 32 - 36

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğünce düzenlenen Sayısal Loto 11 Ocak çekilişinde, 6 bilen 1 kişi, 1 milyon 498 bin 699 lira 5 kuruş ikramiye kazandı.Sayısal Loto 11 Ocak çekilişinde büyük ikramiye kazanan talihlinin kuponunu,Malatya merkezden yatırdığı kaydedildi.

Milli Piyango İdaresinden yapılan açıklamaya göre, bu haftaki Sayısal Lotoçekilişinde 5 bilen 247 kişi 2 bin 555 lira 45'er kuruş, 4 bilen 12 bin 655 kişi 38 lira 10'ar kuruş, 3 bilen 235 bin 730 kişi 5 lira 65'er kuruş ikramiye alacak.

Sayısal Loto çekilişinde, toplam 3 milyon 943 bin 925 lira 20 kuruş ikramiye dağıtıldı.

Büyük ikramiye kazanan talihlinin kuponunu, Malatya merkezden yatırdığı kaydedildi.

Hasılattan KDV olarak 1 milyon 568 bin 583 lira 53 kuruş, Şans Oyunları Vergisi olarak da 876 bin 427 lira 82 kuruş kamuya aktarılacak.

Milli Piyango İdaresince düzenlenen Sayısal Loto 11 Ocak çekilişinde altı bilen bir kişi bir milyon 498 bin 699 lira beş kuruş ikramiye kazandı. Milli Piyango İdaresinden bildirildiğine göre Sayısal Loto 11 Ocak çekilişinde altı bilen bir şanslı kişinin Sayısal Loto kuponunu Malatya - Merkez bayinden yatırdığı öğrenildi.

 

4 Ocak Sayısal Loto çekilişi sonuçları

Sayısal Loto'nun çekilişi yapıldı. Milli Piyango İdaresince düzenlenen şans oyunu Sayısal Loto 895. hafta çekilişinde, kazandıran numaralar 1, 3, 8, 15, 17, 45 olarak belirlendi.
Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğünce düzenlenen Sayısal Loto çekilişinde, 6 bilen 1 kişi, 1 milyon 515 bin 797 lira 10 kuruş ikramiye kazandı.

Milli Piyango İdaresinden yapılan açıklamaya göre, bu haftaki Sayısal Lotoçekilişinde 5 bilen 202 kişi 3 bin 160 lira 5'er kuruş, 4 bilen 12 bin 838 kişi 37 lira 35'er kuruş, 3 bilen 246 bin 417 kişi 5 lira 50'şer kuruş ikramiye alacak.

Sayısal Loto 4 Ocak çekilişinde, toplam 3 milyon 988 bin 920 lira ikramiye dağıtıldı.

Büyük ikramiye kazanan talihlinin kuponunu, Aydın Kuşadası'ndan yatırdığı belirtildi.

Hasılattan KDV olarak 1 milyon 587 bin 180 lira 58 kuruş, Şans Oyunları Vergisi olarak da 886 bin 426 lira 67 kuruş kamuya aktarılacak.


Sayısal Loto çekildi. Milli Piyango İdaresi tarafından en uzun süreli oynatılanSayısal Loto bu haftaki çekilişi ile 894.haftası olacak. Sayısal Lotonun çekilişi bu akşam yapılacak. Sayısal Loto 28 Aralık çekilişi sonuçları bu akşam belli oldu.Sayısal Loto sonuçları, Sayısal loto güncel sonuçları, Sayısal Loto son hafta çekiliş sonuçları, Sayısal Loto 21 Aralık sonuçları, Sayısal Loto 28 Aralık sonuçları burada... Sayısal Loto sonuçları Haberler.com'da.

Sayısal Lotoda En Çok Çıkan Numaralar Hangileri!
Son beş yıldaki Sayısal Loto çekiliş sonuçlarına dair yaptığı çalışmada da Sayısal Loto'da en çok çıkan sayıları 6, 14, 16, 20, 27, 38; en az çıkanları ise 23, 31, 33, 42 ve 48 olarak belirlemiş.
Bu sayılardan 27, tam 44 çekilişte küreden düşmüş. 9 hafta 3; 3 hafta da 4 ardışık sayı çekilmiş.
Sayısal Loto Nedir? Sayısal Loto Nasıl Oynanır?

Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen Sayısal Loto, katılımcıların 1'den 49'a kadar olan sayılar içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca"oyun"olarak da ifade edilen şans oyunudur.

Sayısal Loto çekilişinde diğer şans oyunlarında olduğu gibi özel çekiliş küreleri kullanılır. Sayısal Loto'da çekilişler Milli Piyango İdaresi'nce belirlenecek gün ve saatte (her cumartesi 21.30 ) gerçekleştirilir.
Sayısal Loto'da ikramiyelerin ödenmesinde yetkileri dahilinde olması koşuluyla bayiler ve Milli Piyango İdaresi'nce belirlenen Şubeler yükümlüdür.
İkramiyelerin, bayiler ve Şubelerce ödenme süreleri idarece belirlenir. İkramiyeler, çekiliş tarihinden itibaren 1 yıl geçtikten sonra zaman aşımına uğrar.

Sayısal Loto Kuponu
Sistem tarafından kabul edilmeyen sahte, tahrif edilmiş, yırtılmış, zaman aşımına uğramış, iptal edilmiş biletlere ikramiye ödenmez. Bir bilete ikramiye ödenebilmesi için en az çekilen sayılar, barkot, bilet güvenlik numarası ve arka yüzündeki bilet seri numarasının açık şekilde okunması gerekir.
Sayısal Lotoda Devir Nasıl Olur?
Sayısal loto oyununda bir kaç hafta üst üste altı numarayı doğru tahmin eden çıkmaması üzerine ertesi haftalara devir sayısının artması, hasılatın çok yüksek olması üzerine Sayısal Loto oyun planında yapılan değişiklikle, "Bir haftaya ait oyunda altı bilen çıkmaması halinde bu gruba ayrılan ikramiye, ertesi hafta altı numarayı doğru tahmin edenlere dağıtılmak üzere devredilir. Bu şekilde yapılacak devir üç haftadan fazla olamaz. Dördüncü haftada altı numarayı doğru tahmin eden çıkmazsa, bu gruba ayrılan tutar, önceki haftalardan devredilmiş tutarlar ile birlikte beş numarayı (olmaması halinde dört numarayı) bilenler arasında dağıtılır." olarak belirlenmiştir.
Sayısal Loto oyunu çekilişlerinde ikramiye kazanan talihlilerin ikramiyeleri,
(3) ve (4) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayilerinden,

(5) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayileri veya MPİ Şubelerinden,

(6) bilenlere ise, ikramiyeleri MPİ Genel Müdürlüğümüz tarafından ödenecektir.

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Fehmi Koru'dan Turktime'a Müthiş Açıklamalar

(TURKTİME-ERSİN TOKGÖZ) - İşte gündelik hayatından ...

Abdulheyin Suçu Ne? Abdulhey Kurtlar Vadisi Pusudan Niye Ayrıldı? Abdulhey Bu Sezonda Olacak mı?Polat Alemdar Abdulheyi bir yerden çıkaracak mı? Polat Alemdar Abdulheyi nereye sakladı?
Abdülhey öldü mü? Kurtlar Vadisi Pusu'nun 211. bölümünde Vadi seyircisini şoke eden pusu...
Vehbi Koç'un Damadı Nusret Arsel öldü
İş adamı Vehbi Koç’un damadı Nusret Arsel, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
 
Yeni dizi Bir Yusuf Masalı'yla İlklere İmza Atılacak!
'Bir Yusuf Masalı' isimli dizi Pazar günü ilk kez bir sürprizle ekrana gelecek.
Miley Cyrus, Selen Gomez ve Taylor Swift Hayranlarına ne Yaptı!
Miley Cyrus, Twitter hesabına Taylor Swift ve Selena Gomez hayranları ...
Justin Bieber One Direction'la Fena Yakalandı!
Justin Bieber’ın menajeri Scooter Braun, şarkıcının, Lil Twist ile olan ...
 
Justin Bieber'in Bu Kadar Agresif Olmasına Sebep Ne ? Selena Gomez mi yoksa Uyuşturucu mu ?
Justin Bieber’ın menajeri Scooter Braun, şarkıcının, Lil Twist ile olan ...
Kim Kardashian 30 Milyon Dolara mı Sattı ?
ABD’li realite şov yıldızı Kim Kardashian yüzünden zor günler geçiriyor.
Gökçe Bahadır ve Caner Cindoruk Birlikte!
Güzel oyuncu Gökçe Bahadır, kalbinin yeni prensini buldu.
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
süper lig
Kasımpaşa
Ak Parti
barcelona
İsveç
Ferit Şahenk
haberler
mülteci
yargıtay