E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Samsung Galaxy S6 Edge'nin Fiyatı-Özellikleri 

Çok rağbet gören akıllı telefon Samsung Galaxy S6 Edge'nın özellikleri neler? Galaxy S6 Edge fiyatı ne kadar? İşte Samsung Galaxy S6 özellikleri ve fiyat hakkında tüm bilgiler haber sitemizde...

30.05.2015 - 08:33
Samsung Galaxy S6 Edge nin Fiyatı-Özellikleri

Samsung Galaxy S6 Edge özellikleri neler? Samsung Galaxy S6 Edge fiyatı ne kadar? Güney Kore merkezli olan Samsung Şirketi en son olarak Galaxy S6 modelini satışa sundu. Dünya genelinde en çok satılan telefonlar arasında Apple'ın gerisinde kalsa da hala büyük ilgi gören bir model olduğu kesin. Peki Samsung Galaxy S6 teknik özellikleri neler? Samsung'un Galaxy S6 modeli hakkındaki merak edilen bilgileri haberimizin detaylarında takip edebilirsiniz. İşte Samsung Galaxy S6 özellikleri ve fiyat araştırması.

GALAXY S6 EDGE ÖZELLİKLERİ

EDGE ile Daha Fazla Etkileşim


Samsung Galaxy S6 edge ile iletişiminize renk katın! Sizin için önemli olan 5 kişiye farklı renkler atayın; ve bu kişileri aramak, onlara mesaj ya da e-posta göndermek için sadece edge'in ekranındaki ilgili renge dokunun. Bu yenilikçi renk kodlamalı uyarı sistemi sayesinde, telefonunuz ters dururken bile sizi kimin aradığını görebileceksiniz
Daha Gelişmiş Diyafram, Daha Net Fotoğraflar
Samsung Galaxy S6 edge'in hem ön hem de arkadaki kameraları daha yüksek çözünürlük ve F1.9 diyafram açıklığı sunarak, nerede olursanız olun daha net fotoğraflar çekmenizi sağlar. Ana ekran tuşuna çift tıklayıp doğrudan kamera moduna geçerek artık hiçbir anı kaçırmayın.

Ekran bilgileri

Samsung Galaxy S6 edge, 5,1 inçlik Quad HD (2 560 x 1 440) Super AMOLED ekranı sayesinde kusursuz bir görüntü deneyimi; ve uyarlanabilir görüntü özelliğiyle, hem içeride hem de dışarıda eşsiz netlik sunar. Geliştirilmiş parlaklık düzeyleri ve piksel yoğunluğu, nerede olursanız olun mükemmel fotoğraflar çekmenize olanak verir.
Samsung Galaxy S6 Özellikleri

Daha Gelişmiş Diyafram, Daha Net Fotoğraflar

Samsung Galaxy S6'nın hem ön hem de arkadaki kameraları daha yüksek çözünürlük ve F1.9 diyafram açıklığı sunarak, nerede olursanız olun daha net fotoğraflar çekmenizi sağlar. Ana ekran tuşuna çift tıklayıp doğrudan kamera moduna geçerek artık hiçbir anı kaçırmayın.
Ultra Hızlı Şarj
Samsung Galaxy S6'nın önceki modellerden 1,5 kat daha seri çalışan yıldırım hızındaki şarj özelliği sayesinde artık pilinizi dert etmeyin. Kablosuz şarj özelliğiyle, Samsung Galaxy S6'yı uyumlu şarj pedine koyarak kablo kullanmadan, kolayca şarj edebilirsiniz.

- Şarj zamanı ve süresi bireysel kullanım alışkanlıklarına göre değişiklik gösterebilir. HD veya daha yüksek çözünürlüklü film izlerken pil şarj ömrü 2 saatten az olabilmektedir.

- Kablosuz şarj pedi dahil değildir.

- Sadece WPC ve PMA uyumlu kablosuz şarj pedlerinde geçerlidir.

Performans
Önceki modellere göre iki kat artırılmış önyükleme hızı ve uygulamaları süper seri şekilde başlatabilmesi sayesinde Samsung Galaxy S6, size rakipsiz sonuçlar ve gelişmiş enerji verimliliği sunar. 64 bitlik mimari desteği gerçekten güçlü bir performansı, çoklu görev ve multimedya işlevlerini bir üst düzeye taşımanızı mümkün kılar.
Göz Alıcı Ekran
Samsung Galaxy S6, 5,1 inçlik Quad HD (2 560 x 1 440) Super AMOLED ekranı sayesinde kusursuz bir görüntü deneyimi; ve uyarlanabilir görüntü özelliğiyle, hem içeride hem de dışarıda eşsiz netlik sunar. Geliştirilmiş parlaklık düzeyleri ve piksel yoğunluğu, nerede olursanız olun mükemmel fotoğraflar çekmenize olanak verir.
Akıllı Yönetici

Yeni Smart Manager uygulaması pil durumu, depolama, RAM, güvenlik ve daha birçok yararlı bilgiyi bir bakışta kontrol etmenizi sağlar.

Galaxy S6 ve S6 Edge Türkiye satış fiyatı!

Samsung yeni modellerini İnci beyazı, safir siyahı, altın platin renk seçenekleri ile satışa sundu. Samsung Galaxy S6'nın Türkiye satış fiyatı 32 GB'lık model için 2499 TL olurken, Galaxy S6 Edge'in yine 32 GB'lık modeli 2999 TL'den tüketiciyle buluşuyor.

 
Samsung Galaxy S6'ya iPhone özelliği geliyor!
Samsung Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge için yapılacak olan Android 5.1 Lollipop özelliği ile kamerada yeni bir özellik alacaksınız. Bu özelliğin işlevselliğine göre kullanıcılar fotoğraf çekerken parmağını ekranda sürükleyerek gerçek zamanlı pozlama yapabilecekler. Hareket üstten alta veya tam tersi olacak.

Apple, iPhone'larda kullanıcıların farklı ayarlar ile oynamak zorunda kalmadan hemen hemen her aydınlatma koşulunda mümkün olduğunca daha iyi fotoğraflar çekmeyi sağlayan iyi bir kamera özelliğine yer verdi. Koreli dev bu alanda Apple'ın kamerasına rakip olacak bir atılım yaptı ve son amiral gemileri Galaxy S6 ve Galaxy Edge için son derece yararlı olan bu iPhone kamera özelliğini getiriyor.

Pozlama özelliği Android cihazlarda değişik şekillerde temelde sunuluyor ancak hiçbiri Apple iPhone üzerindeki kadar iyi değildi. Ekranın üzerinde yukarı - aşağı kaydırma hareketiyle sağlanan pozlama ayarı, ortamdaki ışık koşullarının istenilen hale getirilmesini sağlıyor. Ama Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge kullanıcıları çok yakında Android 5.1 güncellemesinin bir parçası olarak, kendi cihazlarında benzer bir seçeneği elde edecekler.
Samsung Galaxy S6 Edge özellikleri ile dikkat çeki bir telefon olmayı başardı. Peki

Samsung Galaxy S6 Edge'nın özellikleri neler? Galaxy S6 Edge fiyatı ne kadar?

Milyonlarca kullanıcıya hem görüntüsü hem de özellikleri ile hitap eden Samsung'un yeni modeli büyük ilgi gördü. Teknoloji marketlerde ise en çok satılan telefonlardan biri oldu. İşte Samsung Galaxy S6 özellikleri ve fiyat bilgileri.

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Atakum'da Futbol Turnuvası Sona Erdi! Ödüllerini Aldılar!
Atakum Belediyespor Tesisleri’nde gerçekleştirilen ve 26 takımın kıyasıya ...
HTC, Android M’ Kullanıcılarına İlk Sunan Firma Olmak İstiyor!
Google yeni nesil Android M güncellemesini dün itibariyle resmen tanıttı. ...
İnternet kullanımda yüzde 106 arttı!
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, geçen yılın ...
 
Facebook'tan beklenen atak geldi!
Facebook sonunda beklenen atağı yapıyor.Peki o güncelleme ile Facebook'ta ...
Akıllı telefonlar göz kontrolü yapacak!
Bilim insanları, görme bozukluklarını test etmek için akıllı telefonlara ...
Google, Androd M'yi Herkese Sundu!
Google'ın tanıtımını yapmış olduğu yeni sürümü 'Anroid M' sistemsel olarak ...
 
Lumia 940 Özellikleri
Dev teknoloji firmaların hızla çıkış yapmasının yanı sıra kullanıcılarının ...
Bakan'dan Girişimciler İçin Hibe Desteği Müjdesi!
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, tekno-girişimci gençlere ...
Asus ZenFone 2’nin 4GB RAM Satışa Sunulacak!
En çok merak edilen hususların başında ZenFone 2’nin fiyatı geliyor. ZenFone ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
rusya
abd
japonya
NBA
MHP
moskova
MERSİN
DEAŞ
Endonezya