E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Şampiyonlar Ligi Dün Gecenin Sonuçları 

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde E, F, G ve H gruplarında 2. hafta karşılaşmaları tamamlandı.

2.10.2013 - 08:04
Şampiyonlar Ligi Dün Gecenin Sonuçları

Şampiyonlar Ligi E Grubu 2. hafta mücadelesinde Chelsea, deplasmanda karşılaştığı Steaua Bükreş’i Ramires’in 2 gol attığı mücadelede 4-0 mağlup etti.

Şampiyonlar Ligi E Grubu 2. hafta maçında son dönemde istediği sonuçları alamayan Chelsea, deplasmanda Steaua Bükreş ile karşılaştı. Ghencea Stadı’nda oynanan mücadeleyi İngiliz ekibi 4-0′lık skorla kazandı.

Jose Mourinho’nun ekibine galibiyeti getiren sayılar, 19. ve 55. dakikalarda Ramires, 44. dakikada Daniel Georgievski’nin kendi kalesine ve 90. dakikada Lampard’ın attığı gollerle geldi. Öte yandan Londra ekibinde İspanyol golcü Fernando Torres, 11. dakikada sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı.

Arda Turan Atletico’yu uçurdu

Atletico Madrid, Şampiyonlar Ligi G Grubu 2. maçında deplasmanda Porto’yu 2-1 mağlup etti.

Estadio do Dragao’da oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan ev sahibi ekip, Jackson Martinez’in 16. dakikada attığı golle 1-0 öne geçti. Porto maçın büyük bölümünde baskılı bir oyun ortaya koyarken, Atletico Madrid, kontra ataklarla gol aradı ve karşılaşmanın 58. dakikasında Arda Turan’ın yere düşürülmesi sonucu kazanılan serbest atışta Godin, yapılan ortayı iyi değerlendirdi ve kafa vuruşuyla topu filelerle buluşturdu: 1-1. 86. dakikada sahne alan Arda Turan, attığı golle takımına üç puanı getiren isim oldu.
Atletico’da Arda Turan 90 dakika sahada kalırken; Raul Garcia 78. dakikada sakatlanarak oyunu terk etti.

Bu sonucun ardından ilk haftayı üç puanla kapatan İspanyol ekibi puanını 6 yaptı ve liderliğe yükseldi. Porto ise 3 puanda kaldı.

Bu skorun ardından ilk maçta evinde Basel’e 2-1 mağlup olan Chelsea puanını 3 yaparken, ilk maçında Schalke karşısında 3-0′lık bir yenildi tadan Steaua ise puansız kaldı. E Grubu’nda 3. hafta mücadelesinde Chelsea deplasmanda Schalke 04 ile karşılaşacakken, Steaua Bükreş ise evinde Basel’i konuk edecek.

Schalke genç yıldızıyla sonuca gitti

Şampiyonlar Ligi E Grubu’nda Schalke 04 deplasmanda Basel ile karşı karşıya geldi. Mücadele 1-0 Schalke’nin üstünlüğüyle sonuçlandı.

Saint Jakob-Park Stadyumu’nda oynanan mücadelede Schalke’ye galibiyeti getiren gol 54. dakikada genç yıldız Julian Draxler’den geldi.

Bu sonucun ardından 2′de 2 yapan Schalke bir sonraki maçını 22 Ekim’de kendi sahasında Chelsea ile oynayacak. Basel ise aynı tarihte Steaua Bucarest ile karşılaşacak.

Dortmund kendine geldi!

Şampiyonlar Ligi F Grubu mücadelesinde Borussia Dortmund, Signal Iduna Park’ta Marsilya’yı konuk etti. Almanlar, baştan sonra üstün götürdüğü maçı 3-0 kazanarak, Devler Ligi’nde bu sezon ilk galibiyetini aldı.

Şampiyonlar Ligi’nin son finalisti olan Borussia Dortmund, bu sezon ilk kez taraftarı önünde bir Devler Ligi maçına çıktı. Teknik direktör Jürgen Kloop’un cezası nedeniyle kulübede olamadığı Marsilya maçına ev sahibi, oldukça coşkulu girdi.

İlk dakikadan itibaren gol pozisyonları bulan Dortmund, gol içinse fazla beklemedi. Dakikalar 19′u gösterdiğinde hızlı gelişen Dortmund atağında son olarak genç oyuncu Erik Durm, sol tarafta müsait durumdaykenn kale sahasındaki Robert Lewandowski’ye bıraktı. Polonyalı da boş kaleye golü yapmakta zorlanmadı ve takımını 1-0 öne geçirdi.

Golden sonra da oyunun kontrolü tamamen Borussia Dortmund’un elindeydi. Ancak 45 dakikalık ilk bölümde başka gol olmadı ve soyunma odasına Almanlar’ın tek gollü üstünlüğü ile gidildi. İkinci yarıya da fırtına gibi giren Dortmund, 52′de farkı 2′ye çıkardı ve rahatladı. Sol çaprazdan Marco Reus’un kullandığı frikikte, topa kimse dokunamadı ve direkt olarak Marsilya ağlarına gitti ve skor 2-0 oldu.

Mücadelenin sonucunu ise 79′uncu dakikada Lewandowski’nin penaltı golü belirledi. Çalımlarla Marsilya ceza sahasına giren Marco Reus, Nkoulou’nun müdahalesiyle yerde kaldı ve hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltıda topun başına geçen Polonyalı da maçta durumu 3-0 yaptı.

Sahadan 3-0′lık galibiyetle ayrılan Dortmund, gruptaki ilk puanlarını aldı. Marsilya ise puansız yoluna devam etti.

Mesut Coştu Arsenal Zirve Yaptı! Zenit Şampiyonlar Ligi’nde kayıp

Şampiyonlar Ligi G Grubu’nda Zenit kendi sahasında Austria Wien ile karşı karşıya geldi. Mücadele 0-0 beraberlikle sonuçlandı.

İlk maçını Atletico Madrid karşısında deplasmanda kaybeden Zenit St. Petersburg kendi sahasında taraftarınında desteğini arkasına aldı. İlk yarıda gol pozisyonlarından yararlanamayan Zenit’te 44. dakikada Belçikalı orta saha oyuncusu Axel Witsel kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. 90 dakika sonunda gol sesi çıkmadı ve mücadele 0-0 eşitlikle sonuçlandı.

Bu sonucun ardından 1 puanda olan Zenit bir sonraki maçını 22 Ekim’de deplasmanda Porto ile oynayacak. Austria Wien ise aynı tarihte kendi sahasında Atletico Madrid ile karşı karşıya gelecek.

Barça bu kez hata yapmadı!

Şampiyonlar Ligi H Grubu’nda Barcelona, İskoç ekibi Celtic’e konuk oldu. Geçtiğimiz sezon gruplarda rakibine mağlup olan Barça, bu kez tek golle kazandı ve 2. maçını da kazandı.

Geçtiğimiz sezon yine aynı grupta mücadele eden bu iki takımın İskoçya’daki maçını, ev sahibi Celtic 2-1 kazanmış ve büyük bir sürprize imza atmıştı. Bu maçta da Celtic, maça daha istekli başlayan taraftı. İlk devre boyunca Barcelona’nın istediği oyunu sahaya yansıtmasına engel olan İskoçlar, zaman zaman etkili oldu. Ancak 45 dakikalık ilk bölümden gol sesi çıkmadı ve soyunma odasına golsüz eşitlikle gidildi.

İkinci yarıda ise güçlü rakibi karşısında direnmeye devam eden Celtic, 59′da Scott Brown’un oyundan atılmasıyla 10 kişi kaldı. Bir kişi eksik olmasına rağmen James Forrest’in kaçırdığı gol, Celtic adına belki de kırılma anıydı.

Bu pozisyondan sadece birkaç dakika sonra Barcelona’nın golü geldi. Sağ kanattan hareketlenen Alexis Sanchez’in ortasına boş durumdaki Fabregas’ın şık kafa vuruşu, Barça’yı İskoçya’da 1-0 öne geçirdi.

Mücadelenin kalan dakikalarında ise başka gol olmadı ve Barcelona, oldukça zorlandığı maçta Celtic’i 1-0 yenerek, 2′de 2 yaptı. Celtic ise Barcelona karşısındaki iyi oyununa rağmen puanla tanışamadı.

Hollanda’da 90 + beraberlik!

UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu mücadelesinde Ajax, sahasında Milan’ı konuk etti. 90′ıncı dakikalarda kaydedilen 2 golle mücadele 1-1′lik eşitlikle bitti.

UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu mücadelesinde Ajax, sahasında Milan’ı konuk etti. Mücadele 1-1 sona erdi.

Ajax’ın golünü 90+2′de Stefano Denswil kaydetti. Balotelli 90+4′te kaydettiği penaltı golüyle eşitliği sağladı.

Gruba Celtic’i yenerek 3 puanla başlayan Milan Ajax karşısına 3 puan parolasıyla çıktı. Milano temsilcisi ligdeki kötü gidişin yanında Avrupa’da alacağı galibiyetle morallenmek istiyordu. Ajax da taraftarı önünde 4 gollü Barcelona yenilgisini telafi etmek amacındaydı.

Ajax bu skorla birlikte ilk puanını aldı. Milan ise 4 puana yükseldi. UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu 3. hafta mücadelesinde 22 Ekim Salı günü Ajax Celtic deplasmanına gidecek. Milan ise evinde Barcelona’yı ağırlayacak. (sözcü)

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Abdurrahim Albayrak Ünal Aysal'ı Suçladı:
Galatasaray'ın eski yöneticisi Abdurrahim Albayrak, HABERTÜRK TV'de yayınlanan ...
Atlatico Madrid Porto Maçı Özeti, Şampiyonlar Ligi Atlatico Madrid Porto Maçı Özeti ve Golleri
Arda Turan, yine Atletico'ya hayat verdi. Devler Ligi G Grubu ikinci maçında ...
Arsenal Napoli Maçı Özeti, Şampiyonlar Ligi Arsenal Napoli Maçı
Arsenal, yeni transferi Mesut Özil'in bir gol, bir asistle oynadığı maçta ...
 
Galatasaray'dan Fatih Terim Sansürü!
Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Roberto Mancini, yarınki Juventus ...
Ümit Davala'dan Duygusal Veda:
Galatasaray'daki yardımcı antrenörlük görevine son verilen Ümit Davala, ...
Hagi'den Galatasaray Açıklaması:
G.Saray’ın efsane isimlerinden Gheorghe Hagi’den flaş bir açıklama geldi
 
Mancini Juventus Maçı Öncesi Konuştu:
Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Şampiyonlar Ligi'ndeki Juventus ...
Galatasaray'da Yeni Teknik Kadro!
Sarı-kırmızılı takımda Fatih Terim ile yolların ayrılmasının ardından ...
Lucescu'dan Mancini Yorumu:
Lucescu, Galatasaray'ın yeni çalıştırıcısı Roberto Mancini'nin mükemmel bir seçim olduğunu söyledi
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
galatasaray
abd
İstanbul
TÜİK
Euro
Volero
Çankaya Köşkü
Chloe Loughnan
Yükseköğretime Geçiş Sınavı