E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Rüzgar Erkoçlar'ın Sesi Kalınlaşmış( Nil Erkoçlar) 

Cinsiyet değiştirmesiyle gündeme damga vuran genç oyuncu Nil Erkoçlar cinsiyet değiştirdikten sonra adınıda Rüzgar olarak değiştirdi. Rüzgar Erkoçlar yeni imajıyla görüntülendi.

3.10.2013 - 13:17
Rüzgar Erkoçlar ın Sesi Kalınlaşmış( Nil Erkoçlar)

Cinsiyet değiştirme girişimiyle kısa sürede gündeme gelen Rüzgar Erkoçlar, gün geçtikçe değişen görünümüyle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Erkoçlar, bir mesajlaşma platformunda kullandığı profil fotoğrafıyla yeni imajını gösterdi. Yaklaşık altı aydır yoğun hormon tedavisi gören oyuncu, önce bıyıklarıyla ilgi çekerken şimdi ise kaslı ve top sakallı haliyle görenleri şaşırtıyor.
 
 Erkoçlar’ın, profil fotoğrafında gözlerinin altında oluşan morluklar ise ‘Kullandığı ilaçların yan etkisi mi?’ sorularını akıllara getirdi. Cinsiyet değiştirdiğini açıkladıktan sonra geçen haftalarda ortadan kaybolan 26 yaşındaki Nil Erkoçlar,  ilk kez Milliyet objektifine takılmıştı. Adını Rüzgar Erkoçlar olarak değiştiren oyuncunun ikinci fotoğrafını ise "Menajeri değilim ama ben ona bu dönemde arkadaşlık yapıyorum" diyen cast direktörü Harika Uygur, sosyal medyadan paylaştı. Bir yıl önce bıraktığı oyunculuğa bu kez erkek kimliğiyle dönmek için gelen teklifleri değerlendiren Erkoçlar'ı Harika Uygur, kendi kızı Deniz’le beraber fotoğrafladı ve tavandaki aynadan çektiği bu pozu "Deniz ve Rüzgar" notuyla takipçileriyle paylaştı.
 
Sesi kalınlaşmış
 
Altı aydır aldığı hormon ilaçlarının ardından vücudu erkek formunu kazanan Erkoçlar'ın ses tonunun da oldukça kalınlaştığı dikkat çekti. Cast direktörünün hızla kaçırdığı Rüzgar Erkoçlar, kafasına kapüşonunu geçirip uzaklaştı. Ameliyatla erkek olduğunu açıklayan ve bir andaTürkiye'nin tartıştığı bir isim haline gelen 26 yaşındaki oyuncu Nil Erkoçlar'dan sonra şimdi de doktorunun yaptığı açıklamalar gündeme bomba gibi düştü. Erkoçlar'ın göğüslerini ameliyatla alan Op. Dr. Hanife Akınoğlu, genç oyuncuya parası yetmediği için penis ameliyatı yapmadığını açıkladı ve "Nil 1 ay önce muayenehaneme geldi. Yanında ablası ve kardeşi vardı. Daha önce Nil gibi 3 arkadaşını ameliyat etmiştim. Nil bana yeterli parasının olmadığını söyledi. Küçük bir paraya iki memesini aldım. Duyulmasın diye ameliyatı uzakta bir hastanede yaptım. Daha sonra ameliyat olduğu ortaya çıkınca bunu benim söylediğimi iddia edip ofisimi bastı" dedi.
 
Henüz nüfus kağıdını değiştirmek için mahkemeye başvurmadığı ortaya çıkan Nil Erkoçlar ise önceki hafta verdiği röportajda hem göğüslerinin alındığını, hem de bacak kemiğinden penis yapıldığını açıklamıştı. Ancak doktorunun yaptığı açıklama Erkoçlar'ı yalanladı.
 
 
 
Doktor Akınoğlu'nun Erkoçlar'ın hasta haklarını ve Hipokrat yeminini hiçe sayarak yaptığı açıklamaya dün sosyal medyadan tepki yağdı. Erkoçlar'ın menajeri doktor hakkında Tabipler Odası'na şikayette bulunduğunu açıkladı ve Akınoğlu'nun Erkoçlar'a psikoloji raporu veren Şahika Yüksel'i kıskandığı için medyatik olma adına çıkıp açıklama yaptığını öne sürdü ve twitter'a"Az önce Tabipler Odası'ndan çıktım. Yüzlerce telefon almışlar, iyi şeyler de oluyor" yazdı.
Erkoçlar'a twitter'dan tepki göstermeye devam eden doktor Akınoğlu ise "Karşılığı olmayan özveri ile sana bakan doktoru çeşitli bahanelerle pasifize etmeye çalış. Medyatik olmak için plan yap. Sonra da bu plana başka aktörler bul, ne biçim bir yaşam düzeni bu..." dedi. Kendisine gelen "Ne biçim doktorsun, tepkilere de Akınoğlu, "Ne kadar çok gürültü var. Boş sesler... İnsan olmak lazım" cevabıyla meydan okudu.
 
Rüzgar Erkoçlar, Erol Köse'nin "Daha erkek olmadı" sözlerine böyle cevap vermişti:
 
Yaşadığım zorlu süreci her zaman yanımda olup bana destek olan ailem ve arkadaşlarımla birlikte kendi içimde atlatmaya çalışırken her gün gazetelerde ve televizyonlarda hakkımda 3. şahısların ortaya asılsız haberler atıyor oluşu ve bundan bir gündem yaratılması tahmin edersiniz ki benim için hiç de kolay değil. Benden bağımsız olarak ortaya atılan tüm haberler karşısında ilk ve son kez bir basın açıklaması yapmaya karar verdim. Yaşadığım bu süreç hiç istemediğim halde kendine gündem yaratmak isteyen şahıs ya da şahıslar tarafından ortaya çıkartıldı. Akabinde basın sürekli olarak telefonumdan bana ulaşmaya çalıştı, evimin kapısında basın mensupları beklemeye başladı. Ailem de bu aramalardan, telefon tacizlerinden nasibini aldı. Röportajımdan sonra hiçbir yerde hiçbir şey yazmadım, hiçbir medya kuruluşuna konuşmadım. Adıma açılan Twitter ve Facebook hesapları bana ait değildir.
 
Bilgi işlem merkezine başvurularak hepsi kapatılmasına rağmen tekrar tekrar açılmaya, ağzımdan yazılar yazılmaya devam ediyor. Buradan bir kez daha söylüyorum ki hiçbir sosyal mecrada hesabım yoktur. Benim adıma yazılan haberler asılsızdır. Hiçbir ölüm tehdidi almadım, hiçbir yapımcı beni aramadı. Hiçbir oyunculuk teklifi almadım. Şu anda hayatımın bu kısmını düşünecek durumda değilim. Sadece ameliyatımdan sonra sağlığımla ilgili aşamalı süreç hala devam etmektedir. Bana bu süreçte destek olan ailemle ve dostlarımla birlikteyim. Sakin ve huzurlu bu süreci atlatmayı diliyorum. Röportajda da defalarca söylediğim gibi bu benim hayatım, benim özüm, benim kararımdır ve yalnızca beni ilgilendirir. Bugün televizyon programında ameliyatımı yapan doktordan alındığı söylenen bilgi konu edilerek başkalarının hayatları üzerinden kendisine yeni bir gündem başlığı çıkarmaya çalışan bazı kişilerin yaptıkları karşısında bende kişisel haklarımı korumak adına yasal süreç başlatacağım. Bir doktorun Hipokrat yeminini bozması bir yana, vicdan ve etik kuralları hiçe sayması anlaşılır gibi değildir. Tüm bunların dışında; insanların benim hayatıma göstermiş olduğu saygı ve destek için minnettarım.
 
Yaptığım röportaj ilk ve sondu. Bundan sonra da herhangi bir televizyon kanalına yada bir gazeteye hayatım ve kararlarımla ilgili röportaj vermeyeceğim. Her insan gibi hayatıma devam etmek istiyorum. Sizlerden ricam bu isteğime saygı duyup bu süreçte aynı hassasiyeti göstermeniz."

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Fehmi Koru'dan Turktime'a Müthiş Açıklamalar

(TURKTİME-ERSİN TOKGÖZ) - İşte gündelik hayatından ...

Aşk 2.bölüm Kesintisiz Dizi İzle, Aşk 2.Bölüm Fragmanı Tek Parça İzle
A.Ş.K tek parça izle, fenomen dizi Aşk yeni bölümü ile Kanal D'de dizi ...
Aramızda Kalsın 3.Bölüm Fragmanı İzle 28.09.2013, Aramızda Kalsın Yeni Bölüm Fragman Full İzle
Aramızda Kalsın 3.Bölüm Fragmanı İzle 28.09.2013, Aramızda Kalsın Yeni Bölüm Fragman Full İzle
 
Çocuklar Duymasın 19. Bölüm İzle, Çocuklar Duymasın 19. Bölüm Tek Parça İzle
Çocuklar Duymasın Yeni 19. Bölüm izle Çocuklar Duymasın son bölüm tek parça izle
Rüzgar Erkoçlar'ın Sesi Kalınlaşmış( Nil Erkoçlar)
Cinsiyet değiştirmesiyle gündeme damga vuran genç oyuncu Nil Erkoçlar ...
Muhteşem Yüzyıl 106. bölüm Fragman İzle Muhteşem Yüzyıl Yeni bölüm Fragman İzle!
Muhteşem Yüzyıl 106. bölüm fragmanı çıktı. Muhteşem Yüzyıl 106. bölüm ...
 
Fatih 1.Bölüm Hd İzle, Fatih 1.Bölüm Full İzle, Fatih 1.Bölüm Online İzle.
Fatih 1. Bölüm izle, Fatih 1. Bölüm hd izle, Fatih 1.Bölüm Tek Part izle, ...
Herşey Yolunda Merkez 23.Bölüm İzle Final 29 Eylül 2013
Her Şey Yolunda 23.bölümü ile 22 Eylül pazar akşamı show tv kanalında ...
Herşey Yolunda Merkez 23.Bölüm İzle Final 29 Eylül 2013
Her Şey Yolunda 23.bölümü ile 22 Eylül pazar akşamı show tv kanalında ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
tff
Recep Tayyip Erdoğan
CEV Şampiyonlar Ligi
Melo
Ömer Demir
Nursultan Nazarbayev
Borussia Dortmund
Galaxy A3
kamalak