E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Nil Erkoçlar değil Rüzgar Erkoçlar Olan Ünlü Yıldız Artık Tam Bir Erkek! 

Rüzgar Erkoçlar öyle bir değişti ki görenleri hayrete düşürüyor.Rüzgar Erkoçlar bu kadar kısa sürede nasıl değişti?

21.08.2013 - 10:21
Nil Erkoçlar değil Rüzgar Erkoçlar Olan Ünlü Yıldız Artık Tam Bir Erkek!

Rüzgar Erkoçlar bu kadar kısa sürede nasıl değişti? Rüzgar Erkoçlar'ın işte yeni fotoğrafları...
Nil Erdoçlar olarak bilinne oyuncu cinsiyet değiştirip erkek oldu. Adını Rüzgar Erkoçlar olarak değiştirdi. Rüzgar'ın yeni imajını ve vücudunu görenler şaşkına döndü. Rüzgar oldukça şaşırttı görenleri.
Cihangir'de görüntülendi. Rüzgar yeni görüntüsüyle değişminin ne kadar hızlı geliştiğinide göstermiş oldu.

Nil Erkoçlar cinsiyet değiştirdiği günden itibaren gündeme damgasını vurmuştu. Rüzgar Erkoçlar olarak adını değiştirdi. Rüzgar Cihangir'de görüntülendi. Rüzgar yeni görüntüsüyle değişminin ne kadar hızlı geliştiğinide göstermiş oldu.

Cinsiyet değiştirme girişimiyle kısa sürede gündeme gelen Rüzgar Erkoçlar, her geçen gün yeni bir görünümle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Erkoçlar, önceki gün Cihangir’de birspor salonundan çıkarken objektiflere takıldı. Aynı semtte bulunan evine doğru yürüyen oyuncu, gazetecileri fark edince her zamanki gibi rahatsız tavırlarını takındı. Erkoçlar, düşük bel pantolonuyla Cihangir sokaklarında yürürken yeni yaptırmış olduğu bacağındaki dövmesi ise dikkatlerden kaçmadı.


Sesi kalınlaşmış

Altı aydır aldığı hormon ilaçlarının ardından vücudu erkek formunu kazanan Erkoçlar'ın ses tonunun da oldukça kalınlaştığı dikkat çekti. Cast direktörünün hızla kaçırdığı Rüzgar Erkoçlar, kafasına kapüşonunu geçirip uzaklaştı. Ameliyatla erkek olduğunu açıklayan ve bir andaTürkiye'nin tartıştığı bir isim haline gelen 26 yaşındaki oyuncu Nil Erkoçlar'dan sonra şimdi de doktorunun yaptığı açıklamalar gündeme bomba gibi düştü. Erkoçlar'ın göğüslerini ameliyatla alan Op. Dr. Hanife Akınoğlu, genç oyuncuya parası yetmediği için penis ameliyatı yapmadığını açıkladı ve "Nil 1 ay önce muayenehaneme geldi. Yanında ablası ve kardeşi vardı. Daha önce Nil gibi 3 arkadaşını ameliyat etmiştim. Nil bana yeterli parasının olmadığını söyledi. Küçük bir paraya iki memesini aldım. Duyulmasın diye ameliyatı uzakta bir hastanede yaptım. Daha sonra ameliyat olduğu ortaya çıkınca bunu benim söylediğimi iddia edip ofisimi bastı" dedi.

Henüz nüfus kağıdını değiştirmek için mahkemeye başvurmadığı ortaya çıkan Nil Erkoçlar ise önceki hafta verdiği röportajda hem göğüslerinin alındığını, hem de bacak kemiğinden penis yapıldığını açıklamıştı. Ancak doktorunun yaptığı açıklama Erkoçlar'ı yalanladı.

Doktor Akınoğlu'nun Erkoçlar'ın hasta haklarını ve Hipokrat yeminini hiçe sayarak yaptığı açıklamaya dün sosyal medyadan tepki yağdı. Erkoçlar'ın menajeri doktor hakkında Tabipler Odası'na şikayette bulunduğunu açıkladı ve Akınoğlu'nun Erkoçlar'a psikoloji raporu veren Şahika Yüksel'i kıskandığı için medyatik olma adına çıkıp açıklama yaptığını öne sürdü ve twitter'a"Az önce Tabipler Odası'ndan çıktım. Yüzlerce telefon almışlar, iyi şeyler de oluyor" yazdı.
Erkoçlar'a twitter'dan tepki göstermeye devam eden doktor Akınoğlu ise "Karşılığı olmayan özveri ile sana bakan doktoru çeşitli bahanelerle pasifize etmeye çalış. Medyatik olmak için plan yap. Sonra da bu plana başka aktörler bul, ne biçim bir yaşam düzeni bu..." dedi. Kendisine gelen "Ne biçim doktorsun, tepkilere de Akınoğlu, "Ne kadar çok gürültü var. Boş sesler... İnsan olmak lazım" cevabıyla meydan okudu.

Rüzgar Erkoçlar, Erol Köse'nin "Daha erkek olmadı" sözlerine böyle cevap vermişti:

Yaşadığım zorlu süreci her zaman yanımda olup bana destek olan ailem ve arkadaşlarımla birlikte kendi içimde atlatmaya çalışırken her gün gazetelerde ve televizyonlarda hakkımda 3. şahısların ortaya asılsız haberler atıyor oluşu ve bundan bir gündem yaratılması tahmin edersiniz ki benim için hiç de kolay değil. Benden bağımsız olarak ortaya atılan tüm haberler karşısında ilk ve son kez bir basın açıklaması yapmaya karar verdim. Yaşadığım bu süreç hiç istemediğim halde kendine gündem yaratmak isteyen şahıs ya da şahıslar tarafından ortaya çıkartıldı. Akabinde basın sürekli olarak telefonumdan bana ulaşmaya çalıştı, evimin kapısında basın mensupları beklemeye başladı. Ailem de bu aramalardan, telefon tacizlerinden nasibini aldı. Röportajımdan sonra hiçbir yerde hiçbir şey yazmadım, hiçbir medya kuruluşuna konuşmadım. Adıma açılan Twitter ve Facebook hesapları bana ait değildir.

Bilgi işlem merkezine başvurularak hepsi kapatılmasına rağmen tekrar tekrar açılmaya, ağzımdan yazılar yazılmaya devam ediyor. Buradan bir kez daha söylüyorum ki hiçbir sosyal mecrada hesabım yoktur. Benim adıma yazılan haberler asılsızdır. Hiçbir ölüm tehdidi almadım, hiçbir yapımcı beni aramadı. Hiçbir oyunculuk teklifi almadım. Şu anda hayatımın bu kısmını düşünecek durumda değilim. Sadece ameliyatımdan sonra sağlığımla ilgili aşamalı süreç hala devam etmektedir. Bana bu süreçte destek olan ailemle ve dostlarımla birlikteyim. Sakin ve huzurlu bu süreci atlatmayı diliyorum. Röportajda da defalarca söylediğim gibi bu benim hayatım, benim özüm, benim kararımdır ve yalnızca beni ilgilendirir. Bugün televizyon programında ameliyatımı yapan doktordan alındığı söylenen bilgi konu edilerek başkalarının hayatları üzerinden kendisine yeni bir gündem başlığı çıkarmaya çalışan bazı kişilerin yaptıkları karşısında bende kişisel haklarımı korumak adına yasal süreç başlatacağım. Bir doktorun Hipokrat yeminini bozması bir yana, vicdan ve etik kuralları hiçe sayması anlaşılır gibi değildir. Tüm bunların dışında; insanların benim hayatıma göstermiş olduğu saygı ve destek için minnettarım.

Yaptığım röportaj ilk ve sondu. Bundan sonra da herhangi bir televizyon kanalına yada bir gazeteye hayatım ve kararlarımla ilgili röportaj vermeyeceğim. Her insan gibi hayatıma devam etmek istiyorum. Sizlerden ricam bu isteğime saygı duyup bu süreçte aynı hassasiyeti göstermeniz."
milliyet

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Fehmi Koru'dan Turktime'a Müthiş Açıklamalar

(TURKTİME-ERSİN TOKGÖZ) - İşte gündelik hayatından ...

Meryem Uzerli hamile mi?
Sevgilisi Can Ateş'le yaşadığı ilişkide kötü bir dönem yaşayan Uzerli'den şaşırtan haber
Güneşi Beklerken 8. Bölüm 20 Ağustos İzle, Güneşi Beklerken 8. Bölüm İzle, Güneşi Beklerken Son Bölüm İzle
Güneşi Beklerken 8. bölüm bu akşam yayınlanıyor. Güneşi Beklerken yeni ...
 
Beren Saat ve Kenan Doğulu Düğün Telaşında
Kenan Doğulu, Bodrum konseri öncesi buluştuğu arkadaşlarına müjdeyi verdi: ...
Güneşi Beklerken'in Barışı'ndan Samimi Açıklamalar!
Adı İsmail Ege Şaşmaz... Daha önceki reklam filmlerini saymazsak, ilk ...
Meryem Uzerli Fatih Dizisinde mi Rol Alacak ? Meryem Uzerli Hangi Dizi için Muhteşem Yüzyıl'dan Kimin İçin Ayrıldı?
Ünlü oyuncu ‘Muhteşem Yüzyıl' dizisinde Hürrem Sultan karakteri ile karşımıza ...
 
Hollywood Yolcusu Türk Oyuncular: Cem Yılmaz, Necati Şaşmaz, Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalioğlu, Meryem Uzerli...
Yeni filmi için Türkiye'yi gezen Russel Crowe, Yeşilçam'ı da ezberledi...
Meryem Uzerli'nin yeni dizisinin adı ne? Kıvanç Tatlıtuğ Meryem Uzerli'ye Ne Dedi ?
Hayatımıza Muhteşem Yüzyıl dizisindeki entrikalı cariye Hürrem Sultan ...
Kıvanç Tatlıtuğ Aradığı kadının Tarifini Verdi!
Kıvanç Tatlıtuğ Bir Kadında Ne Aradığını Açıkladı!
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
süper lig
japonya
şampiyonlar Ligi
pkk
Manchester City
Necmettin Erbakan
A) Milli Futbol Takımı
İthalat
özgecan aslan cinayeti