E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Mutlu Kaya'nın Son Durumu... Mutlu Kaya Öldü mü? 

İşte Mutlu Kaya hakkında son dakika haberleri...Baba Mehmet Kaya ise "Bu sabah mutlu'ya müzik dinletilmeye başlandı. Gözlerini kırpmaya başladı" dedi.

25.05.2015 - 13:25
Mutlu Kaya nın Son Durumu... Mutlu Kaya Öldü mü?

 Sesi Çok Güzel, yarışmasına katılan ve güzelliğiyle dikkat çeken Mutlu Kaya, evinde uğradığı silahlı saldırı sonucu başından ağır yaralandı. Fatih Mahallesi'ndeki evinde henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce tabancayla başından vurulan Mutlu, Ergani Devlet Hastanesine kaldırıldı.  Peki Kaya'nın son sağlık durumu nedir? hayati tehliketi atlattı mı?

Mutlu Kaya'dan sevindiren haber
Mutlu Kaya'nın yoğun bakımda gözlerini kırparak tepki verdiği öğrenildi.
Hastanede yaşam mücadelesi veren Mutlu Kaya'yı türkücü İzzet Yıldızhan ziyaret etti. Kaya'nın elini tutarak kendisi ile konuştuğunu anlatan Yıldızhan, "Ödemi inmişti. Yüzü şiş değildi. Kendisi ile konuştum ve gözlerini açıp kapatarak tepki verdi" dedi. Yıldızhan, yoğun bakıma girmeden önce anne Hanım Kaya ve baba Mehmet Kaya ile görüşerek acil şifalar diledi.
Yakınlarının desteği ile ayakta durabilen anne Hanım Kaya, herkesten kızı için dua beklediğini söyledi. Baba Mehmet Kaya ise "Bu sabah mutlu'ya müzik dinletilmeye başlandı. Gözlerini kırpmaya başladı" dedi.
 
Mutlu Kaya’ya şarkıları dinletiliyor
Mutlu Kaya, kendisine düzenlenen silahlı saldırının ardından tedavi gördüğü hastanede uyandırılmaya çalışılıyor.

Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde ilaçlar kesilerek uyandırma sürecine geçilen Mutlu Kaya'ya, doktorlarının tavsiyesi üzerine seslendirdiği şarkılar dinletiliyor.

Kaya'nın yeğeni Serhat Denizhan, "Kötü şeyler düşünmek istemiyoruz. İnşallah teyzem iyi olacak. Bunu canı gönülden istiyoruz" dedi.

Ziyaret ettiği teyzesine onu ne kadar çok sevdiklerini ifade ettiğini belirten Denizhan, "Teyzeme, yanında olduğumuzu söyledim. 'Kalk yeğenine ninniler söyleyeceksin' dedim. Burada çok seveninin olduğunu ifade etmek istedim. Kendi sesinden şarkılar dinleterek beynine sinyal göndermek istedik. İnşallah bu ona iyi gelecek. Mutlu'nun iyi olacağından umutluyum. Çünkü çok güçlü olduğunu biliyorum” diye konuştu.
Bu arada Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden yapılan açıklamada, Kaya'nın genel durumunda değişiklik olmadığı bildirildi.
Açıklamada Mutlu Kaya’nın solunum cihazına bağlı olarak takip edildiği belirtildi.
Kaya'nın bilincinin kapalı olduğu ifade edilen açıklamada, uyandırma sürecinin de devam ettiği belirtildi.

İstanbul'da katılacağı televizyon programı öncesi evinde prova yaparken 18 Mayıs Pazartesi gecesi başından vurularak ağır yaralanan Mutlu Kaya, hastaneye kaldırılmıştı.
Olayla ilgili Kaya'nın eski erkek arkadaşı olduğu belirtilen Veysi Ercan tutuklanmıştı.
 
Mutlu Kaya'nın durumu iyiye gidiyor
Diyarbakır'ın Ergani ilçesindeki evinde başından vurulan Mutlu Kaya'nın sağlık durumu iyiye gidiyor.

Saldırıdan sonra kasten öldürmeye teşebbüs suçundan tutuklanan Veysi E.'nin olaydan bir gün önce Mutlu Kaya'yı kaçırmak için arkadaşlarından yardım istediği belirlendi.
Bir televizyon kanalında yayınlanan ses yarışmasındaki performansıyla tanınan 19 yaşındaki Mutlu Kaya, geçtiğimiz günlerde evinde başından vurulmuş ve olayla ilgili olarak eski sevgilisi Veysi E. tutuklanmıştı. Saldırı sonrası yoğun bakıma alınan Mutlu Kaya'nın durumunun iyiye gittiği açıklandı. 

HASTANEDEN AÇIKLAMA

Hastane Yöneticisi ve Başhekim Doç. Dr. Hikmet İyem de, Mutlu Kaya'nın yoğun bakımda uyutulduğunu söyledi.

Mutlu Kaya'nın beynindeki ödemin gerilediğini ifade eden Uzman Dr. Ulaş Aktaş, "Hastanemize geldiğinde bilinci kapalıydı. Çekilen tomografisinde ameliyatı gerektiren bir durum söz konusu değildi ancak beyninde yaygın ödem olduğu için uyutuldu. Yaklaşık 55 saattir de uyutuyoruz. Bugün sabah itibarıyla çektiğimiz tomografisinde ödemin belirli ölçüde gerilediğini gördük. Ve hastayı yarın(21 Mayıs 2015) sabahtan itibaren uyandırma sürecine gireceğiz. Uyandırma sürecimiz birkaç gün alabilir. Ameliyatı gerektiren bir durum söz konusu değil” diye konuştu.

ZANLIYLA İLGİLİ YENİ AYRINTILAR

Saldırıdan sonra kasten öldürmeye teşebbüs suçundan tutuklanan Veysi E.'le ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Mahkemede susma hakkını kullanan zanlının, olaydan bir gün önce Mutlu Kaya'yı kaçırmak için arkadaşlarından yardım istediği belirlendi. Olay gecesi genç kızla görüşen Veysi E. onu evine bıraktıktan sonra telefonla sık sık arayarak rahatsız etti ve evin önünden ayrılmadı. Görgü tanıkları silah sesi duyduktan sonra Veysi E.'yi Mutlu Kaya'nın evinden silahla kaçarken gördüklerini anlattı
 

ERGANİLİ MUTLU KAYA 'NIN HİKAYESİ
Yarışmanın ilk bölümünde Sibel Can, Diyarbakır'dan gelen 'sesi çok güzel' ihbarına yanıt verip Ergani ilçesine gitti. Mutlu Kaya bir ilköğretim okulunun çay ocağında çalışıyordu. Sibel Can 'ı karşısında bulunca şaşkına döndü. 
 
Üniversiteyi kazanmasına rağmen maddi olanaklar yüzünden okumaya gidemeyen Mutlu Kaya , fakir bir ailenin kızı. 8 çocuk doğuran annesiyle birlikte evleri olmadığı için evli olan ablalarının evinde yaşıyorlar. 
 
Tek bir odada yatıp kalkan Mutlu ve ailesinin hikayesi izleyen herkesi derinden sarstı. Mutlu Kaya'nın Sibel Can'ın teklifini kabul edip İstanbul'a gelmeye karar verdiği anda söylediği 'Benim elbisem ve ayakkabım yok' sözü üzdü. 
Mutlu Kaya saldırısında flaş gelişme!
Olayla ilgili adliyeye sevk edilen 3 şüpheliden genç kızın eski erkek arkadaşı olduğu bildirilen Veysel E. tutuklandı.
Bir televizyon kanalında yayınlanan ses yarışmasıyla  tanınan 19 yaşındaki Mutlu Kaya'nın Diyarbakır'ın Ergani ilçesindeki evinde  silahlı saldırıya uğramasıyla ilgili adliyeye sevk edilen 3 kişiden biri  tutuklandı. 
 
Alınan bilgiye göre, Mutlu Kaya'nın, Fatih Mahallesi'ndeki evinde  silahla başından vurularak ağır yaralanmasına ilişkin soruşturma kapsamında  gözaltına alınan Veysel E, Ramazan L. ve Cemil Ç'nin adliyedeki sorgusu  tamamlandı. 
 


Ergani Cumhuriyet Başsavcılığı'ndaki işlemlerin ardından tutuklama  talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edilen şüphelilerden genç kızın eski erkek  arkadaşı olduğu bildirilen Veysel E, "öldürmeye teşebbüs" suçundan tutuklandı. 
 
Diğer şüpheliler Ramazan L. ve Cemil Ç. adli kontrol uygulaması  kapsamında serbest bırakıldı. 
 
KAYA'NIN TEDAVİSİ SÜRÜYOR
 
Bu arada saldırıda başından ağır yaralanan Kaya'nın, Gazi Yaşargil  Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım servisindeki tedavisi devam ediyor.  Kaya'nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi. 
 
Erdoğan'dan Mutlu Kaya'nın babasına telefon
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Diyarbakır'da uğradığı silahlı saldırıda başından vurulan Mutlu Kaya'nın babası Mehmet Kaya'yı telefonla aradı.
Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre Erdoğan, baba Mehmet Kaya'ya 19 yaşındaki genç kızın başına gelen hadisenin kendisini de derinden üzdüğünü ifade etti. Telefon görüşmesinin akşam saatlerinde gerçekleştiği belirtildi.
Mutlu'nun erkek arkadaşı: Gittim ama sıkmadım
Diyarbakır’ın Ergani’de oturan ve özel bir televizyon kanalında yayınlanan ses yarışmasına katılan Mutlu Kaya, önceki gece evinde kardeşleriyle yemek yediği sırada silahlı saldırıya uğradı. Başına kurşun isabet eden Mutlu, ağır yaralandı. Saldırının ardından polis, Mutlu Kaya’nın araç kiralama işyeri bulunan 26 yaşındaki erkek arkadaşı Veysi E.’nin kendisini tehdit ettiği gerekçesiyle 4 ay önce emniyete başvurduğunu ortaya çıkardı.
 
‘Olay günü alkol aldım’
 
Bunun üzerine Veysel E. ile birlikte 2 kişi daha gözaltına alındı. Emniyetteki ifadesinde Mutlu Kaya’ya saldırıyla ilgisinin olmadığını söyleyen Veysi E., “Ailesi sürekli onun bu yarışmalara katılmasını istiyordu, ben istemiyordum. Bu nedenle çok tartıştığımız doğru ama onu ben vurmadım” dedi. Olay günü alkol aldığını, gece saat 03.00 sıralarında olayın meydana geldiği bölgeye gittiğini anlatan Veysi E., “Sokağa gittim ama silah sıkmadım. Ben onu çok seviyorum nasıl onu vururum. Ben onunla tanıştığımda ne içkim, ne de sigaram vardı. Onun derdinden bunlara başladım” diye konuştu. 

‘O Ses’e izin vermedim’
 
Mutlu Kaya’nın silahlı saldırıda yaralandığını ertesi günü saat 11.00 sıralarında duyduğunu ileri süren Veysi E., “Ailesi bana tepki gösterir diye hastaneye gitmedim, telefonumu da kapattım. Ben o yarışmalara katılmasını istemiyordum daha önce de ’O Ses Türkiye’ yarışmasına katılacaktı ona da izin vermedim. Beni dinledi o yarışmaya gitmedi” dedi

Sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen Veysel E., öldürmeye teşebbüs suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Onu görünce gözyaşlarını tutamadılar!
Silahlı saldırıya uğrayan Kaya'yı yarışmaya çıkartan ünlü sanatçı Sibel Can hastaneye geldi
Bir televizyon kanalında yayınlanan ses yarışmasıyla  tanınan 19 yaşındaki Mutlu Kaya'nın Diyarbakır'ın Ergani ilçesindeki evinde  silahlı saldırıya uğramasıyla ilgili adliyeye sevk edilen 3 kişiden biri  tutuklandı. Alınan bilgiye göre, Mutlu Kaya'nın, Fatih Mahallesi'ndeki evinde  silahla başından vurularak ağır yaralanmasına ilişkin soruşturma kapsamında  gözaltına alınan Veysel E, Ramazan L. ve Cemil Ç'nin adliyedeki sorgusu  tamamlandı.
Ergani Cumhuriyet Başsavcılığı'ndaki işlemlerin ardından tutuklama  talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edilen şüphelilerden genç kızın eski erkek  arkadaşı olduğu bildirilen Veysel E, "öldürmeye teşebbüs" suçundan tutuklandı.
Diğer şüpheliler Ramazan L. ve Cemil Ç. adli kontrol uygulaması  kapsamında serbest bırakıldı.
SİBEL CAN HASTANEDE
Kaya'yı yarışmaya çıkartan ünlü sanatçı Sibel Can hastaneye geldi. Genç kızın  babası ve kız kardeşi ünlü sanatçıyı görünce gözyaşlarını tutamadı.
haber7

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Fehmi Koru'dan Turktime'a Müthiş Açıklamalar

(TURKTİME-ERSİN TOKGÖZ) - İşte gündelik hayatından ...

Yeşilçay: 'Eski koca, eski kocanın yeni karısı...'
Yeşilçay'ın doğum gününden paylaştığı selfie herkesi şaşırttı. Nutrgül ...
Şahan Gökbakar ile oyuncu Selin Ortaçlı evlendi!
Şahan Gökbakar ile Selin Ortaçlı sessiz sedasız evlendiler. Bu mutlu günlerinde ...
 
Özgecan'ın babası kızı için şarkı besteledi
Acılı baba Mehmet Aslan, Mersin'de vahşice katledilen kızı Özgecan Aslan için bir şarkı besteledi.
Tuğba Ekinci 'Terbiyesiz' sözünü kaldıramadı ve programı terk etti.
Tuğba Ekinci’den televizyon tarihinde bir ilk…Sunucusu olduğu programı terk etti.
Uğurkan Erez ile Deniz Akkaya arasında geçen olay...
"İşte Benim Stilim" Yarışmasının Gala Gecesine Konuk Olan Deniz Akkaya ...
 
Sinan Akçıl: 'Ebruyla mutluyum'
Sinan Akçıl, hakkında söylenenlere stüdyo çıkışı konuştu. Sinan Akçıl ...
Erol Köse, sessiz sedasız nişanlandı! Şok gelişme...
Ünlü yapımcı Erol Köse, iki yıldır beraber olduğu Türkçe öğretmeni ve ...
Kemal İnci, Esra Erol'un programında mutluluğu arıyor!
Yeşilçam'ın ünlü ismi olan Kemal İnci, Esra Erol'un programında mutluluğu ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
süper lig
Kasımpaşa
Club Brugge
Recep Tayyip Erdoğan
AB
seçim
Volero
Yükseköğretime Geçiş Sınavı
burçin terzioğlu