E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Murat Boz - Gülşen- İltimas Muhteşem Düet/VİDEO 

Ünlü ikiliden yaza damgasını vuracak bir çalışma. Gülşen ve Murat Boz, ilk defa bu kadar cesur ve ihtiraslı. Popüler ikilinin düet yaptığı “İltimas” şarkısının video klibi Emre Ünal ve Ali Ata Akel tarafından çekildi. Tüm zamanların en iyi düeti olarak işaret ediliyor.

17.04.2014 - 00:08
Murat Boz - Gülşen- İltimas Muhteşem Düet/VİDEO

Ünlü ikiliden yaza damgasını vuracak bir çalışma. Gülşen ve Murat Boz, ilk defa bu kadar cesur ve ihtiraslı. Popüler ikilinin düet yaptığı “İltimas” şarkısının video klibi Emre Ünal ve Ali Ata Akel tarafından çekildi. Tüm zamanların en iyi düeti olarak işaret ediliyor. İşte merak edilen şarkının sözleri ve klibi:

İLTİMAS ŞARKI SÖZLERİ
 
İçimi deliyor hasret çok acıtıyor
Söyle yapmasın
Bir de gülüyor içinden
Kendini bana vurdurtmasın
 
Bir bilsem sen de kızıyor musun? 
Yoksa gezindin mi kalpten kalbe?
Sorgularım seni yanıltmasın 
Sana iltimas bitmez bende
 
Yak, söndür...
Sormam maksadın ne?
Sağ olsun canın 
Durmam üzerinde
 
Yak, söndür...
Sormam maksadın ne?
Son bulsun hayat
Bela gözlerinde


 
ŞARKININ SÖZ YAZARI TABİİ Kİ GÜLŞEN
 
Gülşen ve Murat Boz’un düeti “İltimas”ın sözleri ve müziği Gülşen’e, düzenlemesi ise son zamanlarda düzenlediği şarkılarla adından sıkça söz ettiren başarılı müzik adamı Ozan Çolakoğlu’na ait.
 
Gülşen ve Murat Boz’un düet yaptığı “İltimas” şarkısının video klibi Emre Ünal ve Ali Ata Akel imzasını taşıyor. Tüm zamanların en iyi düeti olarak işaret edilen İltimas projesinin fotoğraflarında Gülşen ve Murat Boz  ilk defa bu kadar cesur ve ihtiraslı olarak sevenlerinin karşısına çıktılar.
 
Gülşen ve Murat Boz İltimas şarkısı ve İltimas klibiyle önümüzdeki günlerde de çok konuşulacaklar. bugün Ozan Çolakoğlu Prodüksiyon etiketiyle piyasaya çıkacak single’ın kartonet fotoğrafları da geçtiğimiz günlerde çekilmişti. Moda fotoğrafçısı Emre Ünal’ın objektifinin karşısına geçen Gülşen ve Murat Boz, birbirinden iddialı pozlar vermişti


MURAT BOZ KİMDİR?
 
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde doğdu, ilköğrenimini burada tamamladıktan sonra İstanbul'a yerleşti. 1999 senesinde Bilgi Üniversitesi Caz Vokal Bölümü’nü burslu olarak kazandı ve 2003 senesinde İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuarı Temel Bilimler Bölümü’nde eğitimine devam etti. Aynı yıllarda başta Tarkan olmak üzere, birçok sanatçıya albüm ve konserlerinde vokallik yaptı.
 
Sanatçı, 2006 yılında yayınladığı ilk single çalışması "Aşkı Bulamam Ben" ile çıkış yaptı. Ardından 2007 yılının başında ilk stüdyo albümü Maximum'u yayınladı. Aynı yıl Kral TV Video Müzik Ödülleri'nden, Altın Kelebek Ödülleri'nden ve İstanbul FM Altın Ödülleri'nden "En İyi Çıkış Yapan Erkek Sanatçı" dalında ödüller aldı. 2008 yılında ilk EP çalışması olan "Uçurum"'u yayınladı. Bir yıl sonra ikinci stüdyo albümü olan Şans'ı yayınladı. Albümdeki "Para Yok", "Özledim", "Her Şeyi Yak", "Sallana Sallana", "Gümbür Gümbür" ve "Buralardan Giderim" şarkılarını kliplendirdi, "İki Medeni İnsan" şarkısının klip versiyonunda Soner Sarıkabadayı ile düet yaptı. Mart 2010'da ikinci single çalışması olan "Hayat Sana Güzel"'i yayınladı.
 
12 Nisan 2011'de üçüncü stüdyo albümü aşklarım Büyük Benden ile aynı adı taşıyan şarkısını klibi ile birlikte yayınladı. 9 Mayıs 2011'de ise albümünü piyasaya sürdü. Ardından albümdeki "Hayat Öpücüğü", "Geri Dönüş Olsa", "Kalamam Arkadaş", "Bulmaca" ve "Soyadımsın" şarkılarını da kliplendirdi. Bu şarkılardan "Geri Dönüş Olsa" ve "Kalamam Arkadaş" resmi listelerin zirvesine yükselmeyi başardı.Sanatçı, son olarak en çok sevilen şarkılarından oluşan ilk remix albümü olan "Dance Mix"i piyasaya sürdü.Albümün ilk klibi "Özledim" şarkısının remix versiyonuna çekilirken ikinci kliplenen şarkı "Geri Dönüş Olsa" adlı eseri oldu.
 
Piyano, keman ve ney çalabilen Murat Boz, müzikal kariyerinin yanı sıra çeşitli firmalarınınReklam yüzüdür. 2011 yılından bu yana düzenlenen O Ses Türkiye programının dört jüri üyesinden biridir ve yarışmanın ilk sezonunun kazanan jüri üyesidir. Ödülleri arasında iki Altın Kelebek Ödülü ve iki Kral TV Video Müzik Ödülü bulunmaktadır.
 
GÜLŞEN KİMDİR?

Gülşen, 29 Mayıs 1976'da İstanbul Çapa’da doğmuştur. Aslen Ordu’nun merkezinden. Babası Arslan Bayraktar makine mühendisi, annesi Nimet Bayraktar ise ev kadını. Ordu’da fındık bahçeleri var. Bir ağabeyi ve bir de ablası bulunan sanatçının tam adı Gülşen Bayraktar'dır. 5-6 yaşlarından iken müziğe olan ilgisi ve yeteneği keşfedildi. İlk bestesini yaptığında henüz 16 yaşındaydı. Şehremini Lisesi'ni bitirdikten sonra İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Bölümü'ne girdi Ama ancak 2 yıl okuyabildi. Konservatuvarla eş zamanlı olarak İstanbul'da kulüplerde sahne alıyordu.
 
Şehremini Lisesi’nde öğrenciyken bir yandan da karate kurslarına gidiyordu. Uzakdoğu dövüş sporlarına çok meraklıydı, sonunda siyah kuşak sahibi oldu.
 
Sahne aldığı bir akşan Serap ve Özkan Turgay tarafından beğenildi ve albüm teklifi aldı. Böylece 1996 yılında ilk albümü "Be Adam", Raks Müzik'ten piyasaya çıktı. Gülşen bu albümle iyi bir çıkış yakalamıştı. Müziğe 3 yıl ara verdikten sonra 1999 yılında "Erkeksen" adlı albümünü yayınladı. Ardından 2002 yılında yayınlan "Şimdi" isimli albümü beklenen ilgiyi göremedi.
 
Gülşen'in hızla yükselişi 2004 yılında çıkardığı "Of.. Of.." adlı albümle oldu. Yeni bir imaja bürünen Gülşen, kısa sürede piyasanın aranan sanatçılarından biri haline geldi. Özel yaşamında çalkantılı dönemler ilk kez bu dönem başladı. 2006 yılında çıkartığı "Yurtta Aşk, Cihanda Aşk" adlı albümle ismini sağlam bir yere oturtturan sanatçı, birçok ünlü isimle yaşadığı çalkantılı ilişkileri ile gündemden düşmedi. Bu albümün hemen ardından piyasaya sürülen "Gülşen Ama Bir Farkla" adlı albümü beklenen ilgiyi görmemiş olsa da sanatçı, yaptığı kalıcı çalışmalarla adından söz ettirmeye devam ediyor.
 
Gülşen, “Ebru” sanatına ilgi duyuyor ve öğreniyor, Squash oynamayı seviyor. Uzak doğu sporlarından karate yaptı ve siyah kuşak sahibidir.
 
Gülşen, 2006 yılında yapımcı erol köse ile birlikte oldu. Ardından Reha Muhtar’la birlikte oldu.
 
2013 yılı Şubat ayında “Beni Durdursan mı?” albümünü çıkardı. “Yatcaz Kalkcaz Ordayım” isimli şarkısı liste başı olmuş ve oldukça beğeni toplamıştır.
 
Evlilikleri :
1. Evliliği : 1997 yılında ünlü gece kulüplerinin işletmecisi Murat Varol ile evlendi. 2000 yılında da boşandı.
2. Evliliği : Gülşen, 2007 yılında İç mimar Fahrettin Aykut ile çeşmede bir teknede evlenmiştir. 2008 yılında ayrılmışlardır.


 

YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
Misafir 17 Nisan 2014 Perşembe 08:36

çok güzel ben zaten murat boz un fanıyım gülşeni de çok seviyorum şarkı çok güzel klibi daha da güzel

Yorumu oyla      18      11  
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Fehmi Koru'dan Turktime'a Müthiş Açıklamalar

(TURKTİME-ERSİN TOKGÖZ) - İşte gündelik hayatından ...

Deniz Seki’ye Yargıtay’dan İyi Haber!
YARGITAY 10. Ceza Dairesi, ünlü şarkıcı Deniz Seki’ye “uyuşturucu ticareti ...
Behzat Ç. Yeni Rolüyle Şaşırttı!
Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi’nde canlandırdığı Komiser Behzat karakteri ...
 
Deniz Seki'den Anayasa Mahkemesi'ne Başvurdu! İşte Haberin Devamı!
Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan yargılanan ünlü sanatçı aldığı 6 yıl ...
Hande Yener ile Demet Akalın'da Geleneksel Albüm Kavgası Fena Kızıştı!
Demet Akalın daha önceki konuşmasında Hande Yener'i küçümseyerek konuşmuştu. ...
Kenan Işık İçin Kritik Saatler!
Ekranların sevilen yüzü Kenan Işık'tan üzen haber! 25 gündür uyutulan ...
 
İşte Yeni Bond Kızı!
Oscar ödüllü İspanyol aktrist Penelope Cruz'un 24. James Bond filminde ...
Sibel Kekilli Popüler Diziden Kovuldu!
Dünyanın dört bir yanında milyonlarca hayranı olan 'Game of Thrones' dizisinin ...
Yıldız Çağrı Atiksoy Rol İçin Bakın Ne Yaptı?
‘Yedi Güzel Adam’ adlı dizide Zehra karakteriyle seyirci karşısına çıkacak ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
Euroleague
Tayyip Erdoğan
konya
Adana Demirspor
sınav stresi
Netanyahu
Maden Ocakları
Microsoft
siyanürlü mektup