E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Kurtlar Vadisi Pusu Yeni Sezon Yeni Bölüm Fragmanı Ne Zaman Başlıyor..KVP Hangi Kanalda Olacak? 

Kurtlar Vadisi Pusu Yeni Sezon Yeni Bölümler Hangi Kanalda Ne Zaman Yayınlanacak? Kurtlar vadisi pusu 196. yeni bölüm ile eylül ayında başlanması bekleniyor. Kurtlar Vadisi Pusu 196. yeni bölümü ve 2013-2014 sezonu bölümleri ne zaman star alacak?

26.08.2013 - 12:32
Kurtlar Vadisi Pusu Yeni Sezon Yeni Bölüm Fragmanı Ne Zaman Başlıyor..KVP Hangi Kanalda Olacak?

Kurtlar Vadisi Pusu Yeni Sezon Yeni Bölümler Hangi Kanalda Ne Zaman Yayınlanacak?Kurtlar vadisi pusu 196. yeni bölüm ile eylül ayında başlanması bekleniyor. Kurtlar Vadisi Pusu 196. yeni bölümü ve 2013-2014 sezonu bölümleri ne zaman star alacak?

Kurtlar vadisi pusu 195. sezon finali bölüm özetine habergazete.com sitemizden ulaşabilirsiniz. Kurtlar vadisi pusu 195. enson bölüm özeti burda...

KURTLAR VADİSİ PUSU 2013-2014 YENİ SEZON

Kurtlar Vadisi Pusu bu sezon 2013 - 2014 yıllarında 11. yılını kutlayacak. Kurtlar Vadisi Pusu 11. yılı yeni bölümlerinde ATV ekranlarında birbirinden heyecanlı bölümlerle yayınlanması bekleniyor. Kurtlar Vadisi Pusu her yıl olduğu gibi bu yıl da perşembe akşamları yayınlanacak. Saat 20:00 itibariyle tekrarları 21:45 te yeni bölümü yayında olacaktır.

11. yılına girecek olan Kurtlar Vadisi Pusu 196. Yeni bölümle 2013 – 2014 yeni sezonda da tüm kvp severlerinin gözdesi olmaya devam edeceğe benziyor yayın döneminde yine ATV ekranlarında yayınlanması bekleniyor.Yaz aylarında ara veren diziler genelde eylül başı gibi başlanması bekleniyor. Kurtlar Vadisi Pusu’da yine bir değişikliğe gitmezse 2013 yılının eylül ayında tekrar ekranlarımızda olacaktır.Yeni sezonda en merak uyandıran soru ise Polat Alemdar ölüp diziye veda edecek mi veya Kurtlar Vadisi Pusu Kanal değiştirecek mi gibi sorular cevaplarını yeni sezonda bulacağa benziyor.

KURTLAR VADİSİ PUSU 195. SON BÖLÜM FİNAL BÖLÜMÜ ÖZETİ
Ekranların vazgeçilmez tutkusu ve rekortmendizisi kurtlar vadisi pusu yayınlanan 195. Son bölümü ile adete nefeslerikesti. Atv ekranlarında yayınlanankurtlar vadisi pusu son bölümü sezonun finali ile ekranlara geldi. Kurtlarvadisi pusu sezon finali muhteşem bir son ile herkesin aklında merak bırakan birsahne ile sezonu kapattı.

POYRAZ ‘IN İNTİKAM ATEŞİ
Tapınakçılar tarafından örgüte dahil olan veonların büyük desteğini arkasına alan poyraz en yakın adamı hatta kardeşimdediği Aras In Polat alemdar tarafından öldürülmesinden sonra aras ın intikamıiçin ant içti. Tapınakçıklar ile birlikte hareket eden poyraz öncelikli hedefiPolat olurken tapınakçıların hedefinde ise ihtiyarlar heyetini yok etmek ve kurdukları sistemi deşifre etmek varkenpoyraz tüm bu planların yapılmasından çok gözündeki Polat intikamı her geçen andaha da ateşlenmektedir.

FARUK BEY TAPINAKÇILARIN ELİNE GEÇER
Hastalığı nedeni ile hastaneye yatırılan Farukbey poyraz tarafında hastanede yakalanır. Poyraz aras ın intikamı için Farukbeyi öldürmek isterken Mete aymar araya girerek Faruk beyi öldürmesine maniolur. Mete , poyrazın bu duygusallık durumu karşısında poyrazın yanında adeteakıl hocalığı yapmaktadır. Faruk beyin öldürülmesi durumunda bunun sadece Polatalemdarın ve ihtiyarlar heyetinin işine yarayacağın dile getiren Mete, Farukbeyi tapınakçılar ile birlikte konuşturmak için çalışmaya başlarlar.

Özel ilaçlar ve cihazlar ile konuşturulmayaçalışılan Faruk bey ihtiyarların sistemi , oluşumunu, nasıl hareket ettikleriniaçıklamaya başlar. Tapınakçılar ilk kez ihtiyarların sistemine bu kadar yakınoldular. İstanbul a gelen tapınakçıların büyük üstadı 30 yıldır bu anıbeklediğini ve büyük üstadlar arasında en şanslı kendisinin olduğunu dilegetirdi. Faruk beyin konuşması ve ihtiyarlar heyetinin sistemini kısmen deşifreetmesi üzerine tapınakçılar Polat alemdar ı ve tüm adamlarını takibe alırlar.

TAPINAKÇILAR SOY KİTABI İÇİN PUSUDA
Faruk beyi ele geçirip ihtiyarlar heyeti ve sistemi hakkında bir çokbilgi edinen tapınakçılar ihtiyarlar heyetinin soy kitabının peşine düşerler.Çünkü soy kitabının ele geçirilmesi ihtiyarlar heyetinin deşifre olması vesisteminin çökmesi anlamına geliyor. Bunun için Polat alemdar ın yeni heyetibelirleyecek soy kitabını almak için harekete geçeceğini hesaplayantapınakçılar adeta pusuya yatarlar. Polat alemdar ın tüm adamlarının ve kgt ekibinin adım adımizlendiği kgt lilerce fark edilip Polat alemdar a bildirilmesi muhteşem bir planın habercisi olmaktadır.

İHTİYARLAR HEYETİNİN TANRI DAĞINA YOLCULUĞU
Tapınakçılarca deşifre edilen ihtiyarlar heyeti ,deşifre olduktan sonra 2 bin yıllık tarihi oluşumunu korumak için yenibelirlenecek üyeler ve sistemin korunması için kendilerine ölüm kararı verirler. Heyet kendi ölümkararını verdikten sonra Polat alemdar ve kgt ekibi ihtiyarları tek tekgeleneklere uygun bir şekilde ölüm yolculuğuna uğurladılar. İhtiyarlar da kalpatışlarını ve nabzını tek bir merkeze ileten piller mevcuttur. İhtiyarlarınölümlerini tek bir merkeze bildirmesi Heyetin muhafızını harekete geçirir.Polat alemdar bu muhafızın kim olduğunu öğrenir. Polat alemdar Heyetinmuhafızına tüm heyetin öldüğünü ve soy kitabının saklı olduğu yerin anahtarınınsahiplerine sinyal gönderilmesini ister. Ama muhafız Helen heyetten bir kişininyaşadığını bunun için sinyali gönderemeyeceğini söyler.

Polat alemdar Faruk beydeki kalp atışın gösterenpilin çıkarılıp başka bir kişiye takıldığını ve Faruk beyin öldüğünü söyler.Pusuda bekleyen tapınakçılar Polat alemdar ın muhafızla görüşmesini tekip eder veMete Aymar ı görevlendirir. Heyet muhafızı snapier ile öldürülür. Abdulhey ve Akif dışarıda Mete ve adamları ile çatışmayagirer. Mete bu çatışma sonrasında geri çekilir. Polat alemdar kalp atışlarınıniletildiği bilgisayar adasına girer ve tüm heyet üyelerin öldüğünü ve yenioluşacak heyet için soy kitabının anahtar sahiplerine sinyal gönderir.

POLAT ALEMDAR’DAN TAPINAKÇILARA MÜTHİŞ PLAN
Tapınakçıların kendisini tüm ekibinin her yerdenadım adım takip etmesini öğrenen Polat alemdar Akılları donduracak bir planyaparak tapınakçıları şoke uğratır. Polat alemdar poyraz ve tapınakçıların adamları ileçatışmaya girerek Cahit e öldü süsü vermesini ister. Cahit poyraz tarafındankurşun yağmuruna tutulur. Herkes Cahit in öldüğünü düşünürken Polat alemdar Cahit i soy kitabının gerçek saklı olduğuBitlis Ahlata gönderir. Cahit burada, biri Mekke den gelen diğeri deHindistan’dan gelen diğer iki anahtar sahipleri ile buluşur ve diğer ikianahtar sahiplerinden aldığı anahtar ile soy kitabını bulunduğu yerden alır.

Polat alemdar bir yandan bu planı yaparken diğeryandan İstanbul da kgt ekibi ile başka bir plan yapar. Polat alemdartapınakçıların kendisini ve ekibini takip ettiğini fırsat bilip sahte soykitabını almak üzere harekete geçer. Polat alemdar ve kgt ekibi sahte soykitabın bulunduğu yere giderken tapınakçılar da onları tekip ederek gittikleriyerden pusuya yatarlar. Poyraz ve Mete ile çatışmaya giren Polat ve ekibigerçek soy kitabının peşindeymiş gibi rol yaparlar. Çatışma sırasında Polatpoyrazı göğsünden vururken kgt ekibinden de Zeynep göğsünden vurulur.

Mete, Polat alemdar ve ekibinin poyraz ileçatışması esnasında sahte soykitabının saklı olduğu yere arkataraftan girer ve kitabı alır. Polat alemdar ın istediği de aslında budur. Kitabı ele geçirdiklerini zanneden Büyüküstad , Margeret ve Mete kendilerini büyük bir zaferin sarhoşluğunakaptırırlar. Ele geçirdikleri kitap şifresi çözüldükten sonra büyük üstada getirilir. Büyük üstad kitabıaçması ile birlikte aldıkları kitabın sahte olduğunu anlar. Çünkü kitabınüstünde ‘’ İstanbul Hatırası Polat Alemdar’’ diye yazan bir not olması bukitabın sahte olduğunu ve Polat alemdar ın kendilerine büyük bir oyunoynadığını göstermektedir. Bu durum Büyük Üstadı ,Mergeret i ve Mete beyi büyükşoke uğratır.

POLAT ALEMDAR DA ÖLÜM YOLCULUĞUNDA
Tapınakçılara sol gösterip sağ vuran ve onları büyükbir bozguna uğratan Polat alemdar Cahit in getirdiği gerçek soy kitabını alır.Polat alemdar soy kitabına göre yeni heyeti oluşturacak aday listesini ve soykitabının saklanacağı yerin yeni anahtar sahiplerini belirler.

Polat alemdar 2 bin yıllık heyetin varlığını tekrar güvence altına alır. Polat,Abdulhey , Erhan , Cahit ve diğer kgt ekibini toplar ve konuşma yapar ve Abdulheyden heyetin yeni aday listesini Hocayagötürmesini Cahit ten ise soy kitabının yeni muhafızlığını yapacak yeni anahtarsahiplerine ulaştırmasını ister. Heyeti koruyup yeniden faaliyete geçiren Polatalemdar bütün bu bilgilere vakıf olan tek kişi olması sebebi ile heyettekikişiler gibi kendi ölüm kararını verir.

Abdülhey, Cahit ve Erhan her ne kadar bu kararakarşı çıksa da Polat alemdar kendisinin bu bilgilere vakıf olmasının heyet içinhep bir tehdit oluşturacağını söyler. Polat alemdar 2 bin yıllık kurumun yaniheyetin varlığının tehlikeye girmemesi ve devam etmesi için kendi ölümyolculuğunun da yapılmasını ister. Polat alemdar bu görev için Akif i uygungörür. Akif , Polat alemdar ı heyetin geleneklerine uygun bir şekilde sonyolculuğuna uğurlar.

Kurtlar vadisi pusu 195. Son sezon finali buşekilde biterken herkesin aklında Polat alemdar ın yeni sezon da olupolmayacağıdır. Kendi ölüm emrini verenPolat alemdar kurtlar vadisi pusu yeni bölümlerinde olacak mı? Herkesin aklındaşimdi bu soru var. Heyetin varlığı için kendini tıpkı diğer üyeler gibi fedaeden Polat alemdar gerçekten öldü mü? Tüm merak edilen bu sorular cevaplarınıyeni sezonda kurtlar vadisi pusu yeni bölümlerinde bulacak.

gazetehaber

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Fehmi Koru'dan Turktime'a Müthiş Açıklamalar

(TURKTİME-ERSİN TOKGÖZ) - İşte gündelik hayatından ...

Katie Holmes Yeniden Gelinlik Giydi
Katie Holmes Ohio'da yeni çekilen 'Bayan Meadows' filminin setinde gelinlikle görüntülendi.
Tanem Sivar Çiçekçiye Dert Yandı!
'Sevgilim yok gülü kendi kendime mi alayım'
 
Sana Bir Sır Vereceğim 8. Bölüm 30 Ağustos 2. Fragman İzle
Fox TV ekranlarının sevilen dizisi Sana bir sır vereceğim 8. son bölüm ...
Sana Bir Sır Vereceğim 8. bölüm Fragman Yayınalandı, Sana Bir Sır Vereceğim Yeni Bölüm Fragman İzle
Fox TV ekranlarının sevilen dizisi Sana bir sır vereceğim 8. son bölüm ...
Sana Bir Sır Vereceğim 8. Bölüm 30 Ağustos İzle, Sana Bir Sır Vereceğim Yeni Bölüm Fragman İzle
Fox TV ekranlarının sevilen dizisi Sana bir sır vereceğim 8. son bölüm ...
 
Sana Bir Sır Vereceğim 7. Bölüm Tek Parça İzle, Sana Bir Sır Vereceğim İzle
Sana Bir Sır Vereceğim 7. bölüm izle. Sana Bir Sır Vereceğim 7. bölüm ...
Sana Bir Sır Vereceğim İzle, Sana Bir Sır Vereceğim Bölümleri, Sana Bir Sır Vereceğim Son Bölüm İzle
Sana Bir Sır Vereceğim 7. bölüm izle. Sana Bir Sır Vereceğim 7. bölüm ...
Sana Bir Sır Vereceğim 7. Bölüm İzle, Sana Bir Sır Vereceğim Son bölüm İzle
Sana Bir Sır Vereceğim 7. bölüm izle. Sana Bir Sır Vereceğim 7. bölüm ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
ÖSYM
şampiyonlar Ligi
Kuzey Kore
İstanbul Başakşehir
Mersin İdmanyurdu
Cüneyt Çakır
sanayi
Ayşe Ersöz
Brezilya