Turk Time
DOLAR
47,7163 %0.01
EURO
55,1754 %-0.02
ALTIN
6631,9320 %-0.43
BIST-100
13779,39 %-0.14
PETROL
83,7300 %2.75
BONO
41,3000 %-0.55
ISTANBUL
BUGÜN
24/30°
ISTANBUL
YARIN
23/30°

Klimamı ve Antenimi Söktürmem

Oyuncu Fahriye Evcen, İstinye’de oturduğu dubleks daireye taktırdığı klima ve çanak anten yüzünden hakkında açılan davaya savunma yolladı.

  • Son Güncelleme:
Klimamı ve Antenimi Söktürmem

Evcen savunmasında “Dairemde şiddetli ısınma sorunum var. Site yönetimi kalıcı çözüm getirmediği için klima kurmak zorunda kaldım” dedi. Karikatüristler Sitesi Yönetimi adına Gökhan Kır, mantolama yaptırılan sitenin estetiğini bozduğu gerekçesiyle Evcen’e klimayı ve çanak anteni söktürmesi için dava açmıştı.

YAPIYA ZARAR VERMEDİ

Evcen dün avukatı aracılığıyla davaya cevap dilekçesi verdi. Oyuncunun avukatı Timur Kocatepe, müvekkilinin diğermeskenlerde olduğu gibi şiddetli ısınma sorunuyla karşılaştığını belirtti. Kocatepe, “Klima tesisatının ana yapıya verdiği bir zarar yoktur. Ayrıca sitede tek klima tesisatı döşettiren müvekkilem değildir. Yapılan işlemlerin taşınmaza herhangi bir zarar verip vermediği konusunda keşif yaptırılmasını talep ediyoruz. Çanak antenin sökülmesi konusundaki talep ise Kat Mülkiyet Kanunu ve Yargıtay kararlarına açıkça aykırıdır. Davanın reddini istiyoruz” dedi.

 

STAR

YORUMLAR 

YORUM YAP 

Bu bölüm boş bırakılamaz
Bu bölüm boş bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz