E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Kerem Bursin kimdir? Kerem Bursin Hande Doğandemir sevgili mi?  

Kerem Bursin kimdir? Kerem Bursin sevgilisi kim? Kerem Bursin kaç yaşında? Kerem Bursin nereli? Güneşi Beklerken dizisi ile bütün genç kızların sevgilisi haline gelen Kerem Bursin hakkında bilimeyenler ...

7.02.2014 - 12:46
Kerem Bursin kimdir? Kerem Bursin Hande Doğandemir sevgili mi?

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve Pazar günlerinin fenomen dizisi haline gelen Güneşi Beklerken'in yakışıklı yıldızı Kerem Bursin hakkında bütün merak ettikleriniz haberimizin detayında. Kerem Bursin kimdir? Kerem Bursin sevgilisi kim? Güneşi Beklerken dizisi ile bütün genç kızların sevgilisi haline gelen Kerem Bursin hakkında bilimeyenler spothaber.com adresinde.

Güneşi Beklerken dizisiyle hayatımıza giren ve pek çok genç kızın rüyalarını süsleyen Kerem Bursin esmer bir güzelle yakalandı. Güneşi Beklerken dizisinde serseri bir zengin çocuğu canlandıran Kerem Bursin gönlünün sultanını bulmuş gibi. Nişantaşın'da Koridor Bar'da arkadaşları ve sevgilisi ile eğlenen oyuncu eğlence çıkışında kameraları görünce neye uğradığını şaşırdı.
Güneşi Beklerken'in yakışıklı oyuncusu Kerem'in yeni sevgilisi...
Amerika'da da oyunculuk yapan Bürsin, mekanda sevgilisi ile hareketli şarkılarda dans ederken, yaptığı figürler ile bütün marifetlerini sergilerken tüm dikkatleri de üzerine topladı. Mekan çıkışı son anda gazetecileri fark eden Bürsin, sevgilisinin yanından uzaklaşmasına rağmen aynı karede görüntülenmekten kaçamadı. Bürsin'in sevgilisi hızlıca yanlarında bulunan beyefendinin koluna girerek hedef şaşırtmaya çalıştı.

KEREM BURSİN VE HANDE DOĞANDEMİR FİYATLARINI İKİYE KATLADILAR

Her geçen gün hayran kitlesini artıran Kerem Bürsin ve Hande Doğandemir reklam ücretlerine zam yaptı.
Son dö­nem­de bü­yük bir hay­ran kit­le­si­ne sa­hip olan genç oyuncular Ke­rem Bür­sin ve Han­de Do­ğan­de­mir ya­ka­la­dık­la­rı şöh­re­ti pa­ra­ya çe­vir­me­ye baş­la­dı. İki­li bir çay fir­ma­sının reklamı için bir­lik­te ka­me­ra kar­şı­sı­na geç­ti.
100 BİN LİRA ALIYORLARDI
Rek­lam fil­min­den 200’er bin li­ra ka­za­nan iki­li da­ha ön­ce rol al­dık­la­rı rek­lam film­le­rin­den 100’er bin li­ra al­mış­tı. Bürsin ve Doğandemir böylece her ge­çen gün ar­tan hay­ran kit­le­le­riy­le bir­lik­te üc­ret­le­ri­ne yüzde yüz zam yapmış oldu. Bu ara­da Ke­rem Bür­sin, bö­lüm ba­şı 12 bin li­ra al­dı­ğı di­zi­den üc­re­ti­nin 20 bin li­raya çı­ka­rıl­ma­sı­nı is­te­di.


KEREM BURSİN'DEN AŞKA DAİR HERŞEY
Güneşi Beklerken dizisinin yakışıklı oyuncusu Kerem Bursin Elle dergisine röportaj verdi. Kısa zamanda genç kızların hayranlığını kazanan Kerem Bursin verdiği röportajda özel hayatına dair pek çok konuda açıklama yaptı.

İstanbul'da aşık olmak istiyorum diyen Kerem Bursin umarız aradığı aşkı İstanbul'da bulur. Babasının işleri yüzünden uzun süre Amerika ve Teksas'da yaşamak zorunda kalan Kerem Bursin tam bir İstanbul aşığı çıktı.

Üniversite ve oyunculuk eğitimini Amerika'da alan Kerem Bursin verdiği röportajda özel hayatına dair hiç bilinmeyenleri paylaştı... İşte o röportaj..

2000’de Amerika’ya taşınmışsınız, lise ve üniversiteyi orada okumuşsunuz. Amerika’ya neden gitmiştiniz?
- Babamın işleri yüzünden birçok ülke gezdikten sonra Teksas’a taşındık.
Oyunculuğa orada mı başladınız?
- Evet, lisede başladım. Son sene bir tiyatro yarışması yapıldı...
Ve siz kazandınız...
- Öyle oldu. Böylece lisedeki son yılımda oyunculuk nedir, ne değildir, öğrenmeye ve araştırmaya başladım.Ve oyunculuğu sevdim.
Sevdiniz ve sonra?
- Üniversitede oyunculuk eğitimi almaya karar verdim.
Aileniz bunu duyunca şaşırdı mı?
- Yok, şaşırmadılar çünkü oyunculukla ciddi ciddi ilgilendiğimi görüyorlardı. Ama gerçekçiydiler. Özellikle babam çok tedirgindi.
* Neden?
- Para kazanamazsam diye. Tamam, “ben bu işi seviyorum, yapacağım” diye tutturuyorsun; ama para kazanmak da önemli.
Peki anneniz?
- O sessiz destekçiydi. Babam “Emin misin oğlum?” derken, annem en uygun üniversite nerede diye araştırmış; onun sayesinde Boston’daki Emerson College’a gittim.
Üniversiteye başlayınca ne oldu?
- Benim için çok iyi oldu, çünkü orası sadece oyunculuk değil; pazarlama eğitimi de veriyordu. Sinema sektörünü endüstri olarak ele alıp ilgili her şeyi öğretiyordu. Zaten annem de bana “Bak marketing okuyacaksın ama bu üniversitede oyunculuk da var” dedi. Kendim okul arasam bu kadar iyi bir seçim yapamazdım.
Oyunculuğa neden Amerika’da devam etmediniz?
- Her yaz tatili anneannemlere yani buradaki ailemin yanına geliyordum. Benim için burada her yıl geçirdiğim o üç aylık tatil dönemleri bambaşkaydı. En ben, en özgür olduğum anlardı. Türkiye’de bulunmak, bu kültürü yaşamak, ailemle vakit geçirmek, yazlıkta olmak, Türk arkadaşlarımla takılmak... Bana çok şey kattı. Ben de zaten Türk’üm, burada iyi hissediyorum.
HOLLYWOOD’DAKİ TÜRK OLMAK
Los Angeles’ta iyi hissetmiyor muydunuz?
- Los Angeles’ta da çok mutluydum. Ancak diyelim ki “audition”a (oyuncu seçimine) gidiyorum. Amerikalı gibi konuşuyorum; ama “Ben Kerem Bürsin” diyorum, herkes şaşırıyor. Türk olmama da şaşırıyorlar. Yanlış anlaşılmasın, Türk olmam onlara farklı ve cazip de geliyor. Ama ilk soruları “Peki Türkiye’de hangi projelerde rol aldın?” oluyordu. Yok diyorum, ben burada okudum, yaşadım... O anda sihir bozuluyor, yani ilgileri azalıyor. Çünkü Los Angeles’ta o kadar çok oyuncu var ki; hepsi yetenekli, hepsi yakışıklı. Hep farklılık arıyorlar. Yoksa benim de en büyük hayalimdi Hollywood’daki Türk oyuncu olmak.
Bu hayalden vaz mı geçtiniz?
- Yok, asla. O anki duygularımdan bahsettiğim için geçmiş zaman kullandım...
Türkiye’ye gelişiniz nasıl oldu? “Güneşi Beklerken” teklifi nasıl geldi?
- Geçen sene kuzenimin düğünü için buradaydım. Herkes “Burada kal, endüstrisi gelişiyor, burada oyunculuk yaparsın” gibi şeyler söylüyordu...
Düşündünüz mü?
- Düşündüm ama çok da ciddiye almadım. Ve Gaye Sökmen’le tanıştım. Onunla konuşunca kalmaya karar verdim. O beni çok iyi anladı... Türkiye’de kalmam başka açıdan da çok güzel. Her yıl yaz tatillerinde Türkiye’ye geldim ama burada hiç yaşamadım. Bu, çok büyük bir fırsat. Biraz da oradaki ortamdan, sürekli “Güzel bir haber gelecek mi?” düşüncelerinden uzaklaşmak istedim. Türkiye’de kalınca en kötü ne olabilir ki? Kendi kendime “Başarısız olursam Yeni Zelanda’ya kaçarım, oradaki çocuklara oyunculuk dersi veririm” dedim.
NEYSE Kİ İŞİM YAKIŞIKLI OLMAK DEĞİL
İstanbul’a alıştınız mı?
- İstanbul’a bayılıyorum. Her yönüyle çok güzel. İstanbul’u ziyaret etmek başka, yaşamak bambaşka. Burada kalarak ülkem hakkında çok şey öğrendim.
Oyuncu için çok yakışıklı olmak avantaj mı?
- Ben çok yakışıklı değilim. Neyse ki, işim yakışıklı olmak değil. İşim oyuncu olmak.
Kadınları da konuşalım... Nasıl kadınları beğeniyorsunuz?
- Ayakları üzerinde duran kadın, bana çekici geliyor. Çünkü biliyorsun ki o sana muhtaç değil. Özgüven de önemli. Ukalalıkla karıştırılan özgüvenden bahsetmiyorum ama... Kadının esprili olması da güzel. Kadınlar, çok değişik, çok şey yaşayan değerli varlıklar. Böyle bir dünyada kadın olarak başarılı ve güçlü olmak kolay değil.
KIRILAN KALBİMİ MÜZİK TEDAVİ ETTİ
Flört etmeyi sever misiniz?
- Bir kadını rahatsız etmek istemem, yani rahatsız etmekten çekinirim. Tabii ki flört yani böyle şeyler o anki akışa bağlı. Centilmenim demek istemiyorum; ama ilişkilerde uyulması gereken bazı kodlar var. Günümüzde maalesef bazı şeyler pek kalmamış. O manada biraz klasik bir insanım.
Hiç kalbiniz kırıldı mı?
- Tabii ki. Lisedeyken kalbim çok fena kırılmıştı. Beni müzik tedavi etti.
AŞK KARİYERİMİ OLUMSUZ ETKİLEMEZ
Çok aşık olup da evlenmeyi isteseniz, kendinizi “önce kariyerim” diye frenler misiniz?
- Oyunculuk benim için çok önemli. Aşık olacağım insan bunu anlar ki, eminim ona bunun için aşık olacağım. Aşkın, kariyerimi
olumsuz etkileyeceğine inanmıyorum.
İSTANBUL VE TEKSAS KIYASLANAMAZ
Türkiye’de hiç aşık oldunuz mu?
- Hayır, hiç aşık olmadım.
Olmak ister miydiniz?
- İstanbul’da aşık olmayı çok isterim. Burası o kadar romantik bir şehir ki... Teksas’ta aşık oldum; ama orada sadece belirli şeyler yapabiliyorsun, gittiğin yerler de belli. Burada aşık olmak çok daha güzeldir. Bir sevgiliyle gidecek o kadar çok yer var ki, say say bitmez. İstanbul’a ilk taşındığımda en sevdiğim şey, sabah dörtte sokağa çıkıp yürümekti. O sessizlik, sokakların enerjisi, her yerde tarihi görüyor ve hissediyorsun. Bir kızın elini tutup da bu sokaklarda yürümek ne keyifli olur. Bir de Teksas’a bak... Kıyaslanamaz.

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Fehmi Koru'dan Turktime'a Müthiş Açıklamalar

(TURKTİME-ERSİN TOKGÖZ) - İşte gündelik hayatından ...

Kerem Bursin ve Hande Doğandemir İlişkisi Ne Durumda?
Kanaltürk'te yayınlanan 'İkinci Sayfa' programına konuk olan televizyon ...
Sevim Emre kitap çıkarıyor!
Efsane sanatçı Orhan Gencebay'ın hayat arkadaşı Sevim Emre gençlere örf ...
 
Bülent Ersoy, İzzet Yıldızhan'ın reklam düşkünü olduğunu iddia etti!
Hira bebeği ziyaret eden Bülent Ersoy hastane çıkışı sert açıklamalarda bulundu.
Caner Cindoruk Ebru Ökan ile Yollarını Ayırdı!
Caner Cindoruk ve Ebru Özkan’ın beş yıl önce “Hanımın Çiftliği” dizisinin ...
Miley Cyrus ''üstsüz Marilyn Monroe'' oldu!
Magazin Güncelleme 07.02.2014 10:26Miley Cyrus "üstsüz Marilyn Monroe" ...
 
Ebru Şallı'nın büyük korkusu!
Sinan Akçıl'la aşk yaşayan Ebru Şallı ilişkilerine nazar değecek diye ...
Demet Akalın kızı Hira için 11 adak kurbanı kesildi!
Okan Kurt, kızı Hira için adadığı 11 koçu önceki gün Hadımköy'deki şirketinin ...
Merve Boluğur'dan sürpriz karar
Oyuncu Merve Boluğur, ailesiyle birlikte yaşadığı Akaretler'deki evinden taşınmaya karar verdi.
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
Türkmenistan
moskova
Ahmet Kural
voleybol
İlker İnanoğlu
Ankara
ismail kartal
ilber ortaylı
yusuf ziya özcan