Turk Time
DOLAR
48,2724 %0.03
EURO
56,1255 %0.03
ALTIN
6903,2190 %0.03
BIST-100
14334,06 %-2.1
PETROL
90,3500 %2.68
BONO
39,9300 %-0.42
ISTANBUL
BUGÜN
22/29°
ISTANBUL
YARIN
21/29°

PAMUKOĞLU SERT ÇIKTI: KLASİK BAHANELER KARNIMIZ TOK... ORDU, ORDU GİBİ GİRER!

"Kendimizi hiç iyi hissetmiyoruz. Canımız sıkkın! Herkes bedeli neyse ödenip meselenin çözülmesini istiyor. Klasik mazaretlere de herkesin kulağı kapalı."

  • Son Güncelleme:
PAMUKOĞLU SERT ÇIKTI: KLASİK BAHANELER KARNIMIZ TOK... ORDU, ORDU GİBİ GİRER!

Bir ülkede devlet varsa, bu ülkede insanların başına gelen herşeyden o ülkenin hükümeti sorumludur.
Şu destekliyor bu destekliyor. Doğru. Ama bunları durdurmalısın. Senin dağlarında silahlı adamlar geziyor.

Şehitsiz gün geçen sayısı ne kadar? Son bir ayda Şemdinli bölgesinde hayli olaylar oldu. Bunu takip edenler terör örgütünün bubölgede baskın olmaya çalıştığını anlar. Örgütün bu bölgede bir ağırlık ortaya koyduğu belli.

Bir ülkenin topraklarında çeteler dolaşıyorsa bunun sorumlusu hükümettir. Bu işin sorumluluğu askere bırakılmış gibi görünüyor. Peki ama kanunlarda bu işten kim sorumlu? Siz İçişleri Bakanı'nı ortado gördünüz mü?

Bugüne kadar görmediğimiz gibi bugün de ortada görmedik. Halk hesabı TBMM'ye gönderdiklerinden soracak ve araştıracaktır. Bu yapılıyor mu? Hayır!

Ordu hiçbir zaman eşkiya peşinden koşan durumuna düşürülmemeli. Polis ve Jandarma'nın yapacağı birşey kalmadıysa ordu oraya girer ama ordu gibi girer. Gereğini de ordu gibi yapar.

Hayalet gibi olacaksınız!

Bu karakollar kaçakçılık için kurulmuş karakollar. Bunlarla olmaz. Sabit olmaz. Karakolların güvenliği için çıkardığınız birlikler de sabit olamaz. Hep bunu söyledim, yazdım. Hayalet gibi olacaksınız. Bu karakolların değiştirilmesi lazım. Bunlarla terörle mücadele yürütülmesi mümkün değil.

Onlar nasıl hayalet gibiyse siz de hayalet gibi olacaksınız. Durağan yapılarla bu mücadele olmaz. Eninde sonunda bu saldırıya uğrarsınız.

skytürk

YORUMLAR 

dex

özür dilerim yanlışlıkla zanlı tanju güvendirenin adını yazdım.

dex

ey tanju güvendiren bir zaman gelecek bu ergenekon saçmalıklarına inandığın için kendinden utanacaksın.gerçekten sen ve senin gibi insanları anlayamıyorum.

YORUM YAP 

Bu bölüm boş bırakılamaz
Bu bölüm boş bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz