E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

İlk maçımız ve üç puanı istiyoruz! Prandelli Anderlecht maçı için iddialı!

Galatasaray Teknik Direktörü Prandelli, "Organize bir takıma karşı oynayacağımızı düşünüyorum. Çok genç ve enteresan takımlar. İlk maçımız ve üç puanı istiyoruz" dedi.

16.09.2014 - 15:23
İlk maçımız ve üç puanı istiyoruz!

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda Belçika temsilcisi Anderlecht ile önemli bir maç yapacaklarını ve dikkatli olmaları gerektiğini söyledi.

Türk Telekom Arena'da düzenlenen basın toplantısına, sarı-kırmızılı futbolcu Aurelien Chedjou ile katılan Cesare Prandelli, yöneltilen soruları yanıtladı.

Anderlecht'in genç bir kadroya sahip olduğunu dile getiren Prandelli, "Organize bir takıma karşı oynayacağımızı düşünüyorum. Çok genç ve enteresan takımlar. İlk maçımız ve üç puanı istiyoruz. Taraftarımızla kazanmaya gayret edeceğiz" dedi.

İtalyan teknik adam, kadroda değişiklik olup olmayacağı konusundaki soruya, "Bunu hepimiz göreceğiz. Orta sahada mesafeyi daraltıp, daha yakın oynamaya başlarsak, takımdaki gelişmeleri göreceksiniz" cevabını verdi.

Prandelli, "Ligde mi yoksa Avrupa kupasında mı başarılı olmayı tercih edersiniz?" sorusuna ise "Seçim yapma hakkımız yok. Biz Galatasarayız ve her maçı tek tek oynayıp ilerleyeceğiz" diye konuştu.

Benden izin almadan kimse soyunma odasına gidemeyecek

Prandelli, Spor Toto Süper Lig'de geçen hafta sonu oynanan Eskişehirspor maçında, Wesley Sneijder'in oyundan alınmasının ardından izinsiz olarak soyunma odasına gitmesiyle ilgili, bu durumun bir daha tekrarlanmayacağını söyledi.

Motive olmuş bir Sneijder'in bugün sahada olacağını düşündüğünü aktaran Prandelli, "Çünkü Şampiyonlar Ligi böyle bir heyecan verebiliyor. Ayrıca bundan sonra benden izin almadan soyunma odasına giden futbolcu göremeyeceksiniz. Bugünden itibaren yeni kural listesi hazırladık. Artık daha organize olacağız" değerlendirmesinde bulundu.

Hollandalı futbolcunun form durumunun giderek yükseleceğini belirten İtalyan çalıştırıcı, "Sneijder önemli bir futbolcu. En önemli futbolcularımızdan biri olduğunu düşünüyorum. Tabi ki Dünya Kupası'ndan önce 5 ay çok üst düzey performans gösterdi. Dünya Kupası'nın ardından biz kendisini tam olarak hazırlayamadık ve şimdi yavaş yavaş hazırlıyoruz. Her maç daha iyi olacak. Kondisyonunu bu şekilde kazanıyoruz" şeklinde konuştu.

Kendi değerimizi henüz gösteremedik

Şampiyonlar Ligi'nin önemine de değinen ve kendilerinin henüz istenilen seviyeye çıkamadığını vurgulayan Prandelli, "Şampiyonlar Ligi herkesin gözü önünde. Temposu ve kalitesi yüksek ekipler var ama biz burada kendi değerimizin farkında değiliz. Kendi değerimizi henüz gösteremedik. Bunu başardığımızda herkes bizi görecek" ifadesini kullandı.

Anderlecht'in kendi liginde 7 maçı geride bırakmış olması ve form seviyesiyle ilgili yöneltilen bir soruya sarı-kırmızılı teknik adam, "Rakibin grupta en güçsüz takım olduğunu söyleyemeyiz ama en genç takım diyebiliriz. Bizden daha çok maç oynadılar diye kendi kondisyonumuzdan endişe etmiyoruz. Biz de iyi hazırlandık. En önemli şey, maçtaki duruşumuz olacak" cevabını verdi.

Prandelli, geride kalan maçlarda Galatasaray'ın savunmada iyi bir görüntü vermesine karşın, hücumda etkisiz kaldığı şeklindeki bir yorum üzerine, kendisinin de buna katıldığını dile getirerek, "Ama takımda defansif oyunu ve organizasyonu oturtursak, ofansif olmayı başarabiliriz. Tabi ki ileride daha fazla oyuncuyla bulunmalıyız" diye konuştu.

Anderlecht'e karşı dikkati olmaları gerektiğini vurgulayan İtalyan çalıştırıcı, "Takım olarak çok yetenekli oyunculara sahipler hem çok genç hem de çok istekliler. Kendilerini göstermek isteyeceklerdir, dikkatli olmamız gerekiyor" değerlendirmesinde bulundu.

Türk Telekom Arena'da ilk kez taraftarları önüne çıkacak olmalarına değinen Prandelli, "Taraftarımızın önüne çıkacağız. Stadımızın ne kadar güzel ve büyüleyici olduğunu biliyoruz. Taraftarımızla inşallah kazanır ve sevinmeye başlarız. Taraftarımız bizi hep sevgiyle ve istekle takip etsin. Maçta zor duruma düşme ihtimalimiz olsa bile arkamızda olsunlar. Onların desteğiyle biz daha güçlüyüz" şeklinde görüş belirtti.

Puan hedefimiz yok, hedef gruptan çıkmak

Cesare Prandelli, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde D Grubu'nu herhangi bir puanla bitirme gibi bir hedefleri olmadığını, sadece gruptan çıkmayı düşündüklerini kaydetti.

Geride kalan sezonda, UEFA Şampiyonlar Ligi grup maçlarında Napoli'nin 12 puan toplamasına karşın gruptan çıkamadığını hatırlatan Prandelli, "Puan olarak bir hedefimiz yok. 'Ne kadar puanla çıkarız' diye düşünmüyoruz. Geçen sene Napoli gruptan 12 puanla çıkamamıştı. Kendimize puan hedefi değil, sadece gruptan çıkma hedefi koyuyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.

Chedjou: "Galibiyetle başlamak istiyoruz"

Sarı-kırmızılı savunma oyuncusu Aurelien Chedjou, UEFA Şampiyonlar Ligi'ne galibiyetle başlamak istediklerini söyledi.

Grup maçlarına kendi evlerinde kazanarak başlamanın çok önemli olduğunu belirten Chedjou, "Kendi sahamızda üç puan alıp, iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Tabi ki elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Takım olarak gayet iyi hazırlandık. Rakip genç bir takım ve dikkat etmeliyiz. Yarın iyi bir sonuç alarak yolumuza devam etmek istiyoruz" ifadesini kullandı.

Geride kalan sezonda Chelsea maçında gol attığı hatırlatılan ve yarın da gol atıp, atamayacağı sorulan Chedjou, esprili bir şekilde, "Ben ya da Muslera hiç fark etmez. Kim gol atarsa atsın. Önemli olan üç puan" yanıtını verdi.

aa

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Beşiktaş'ın 3 Futbolcusu Sakatlandı!
Beşiktaş'ın 3 futbolcusu dün oynanan Çaykur Rizespor maçında sakatlandı,Cenk ...
Masör Eren Akkaya Olay Anını Anlattı!
21 Yaş Altı Futbol Ligi'nde Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan ...
İşte Galatasaray'dan Şampiyonlar Ligi'ne Özel Yeni Forması...
Galatasaray ve Nike 2014–15 sezonuna özel üçüncü formasını tanıttı.
 
Olay... Olay... Aziz Yıldırım TARİHE Geçiyor!
Fenerbahçe'nin 15 Şubat 1998'de yapılan genel kurulunda, rakibi Vefa Küçük'ü ...
Beşiktaş, Çaykur Rizespor ile berabere kaldı!
Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş, sahasında oynadığı karşılaşmada Çaykur ...
Rüzgar, artık Fatih Terim İçin ters döndü!
l
 
Ünal Aysal'ın tek başarısızlığı Galatasaray değilmiş!
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın Yunan eşi Fani Aysal, haftalardır eve uğramıyor!
Prandelli temkinli konuştu: Geriye düşsek bile...
Galatasaray teknik direktörü Cesare Prandelli ile savunma oyuncusu Chedjou, ...
Aziz Yıldırım Fenerbahçe Koleji resti:
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Koleji'nin sarı-lacivertli ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
Türkmenistan
ygs
ihracat
Mesut Bakkal
survivor
Duygun Yarsuvat
Slaven Bilic
serdar ortaç twitter
anap