E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Google Play'dan Dev Proje! 

Google Play her geçen gün kendini yeniliyor.Yepyeni uygulamalarıyla kullanıcılarına keyifli dakikalar yaşatan Google Play hedef büyüttü.İşte Google Play'in yeni dev projesi...

5.08.2014 - 19:07
Google Play dan Dev Proje!

Google Play her geçen gün kendini yeniliyor.Yepyeni uygulamalarıyla kullanıcılarına keyifli dakikalar yaşatan Google Play hedef büyüttü.İşte Google Play'in yeni dev projesi...          Google Play, oyun ve uygulamaları tanıtmak ve kullanıcıların Android cihazlarına indirip kurmalarını sağlamak amacıyla hazırlanmış bir mağaza uygulaması. Onlarca kategoride yüz binlerce içerikten oluşan mağazada ücretsiz oyun ve uygulamaların yanı sıra ücretli oyunlar ve uygulamalar da bulunuyor.

Kredi kartı bilginizi girerek söz konusu ücretli içerikleri cihazınıza indirilebilirsiniz. 15 dakika içinde iade etme hakkınızın olduğunu da belirtelim. Bizzat Google tarafından hazırlanan ve Google hesabıyla etkileşimli bir şekilde çalışan Google Play Mağazası üzerinde yer alan içeriklere yorum bırakabiliyorsunuz. Aynı zamanda bu içeriklere puan verebiliyorsunuz. Google Play 4, mağazanın son sürümü ve arayüz konusunda bir önceki sürüme çarpıcı değişiklikler bulunuyor. Google Play 4.1.6 güncellemesiyle uygulamanın arayüzünde bazı ufak değişikliler yaşandı. 4.3.10 güncellemesi ile birlikte güncelleme bildirimleri tek bir sekme altında toplandı Android işletim sistemi kullanan cihazlarda oyun, uygulama, multimedya içerik (yakında kitap ve müzik) indirmek ya da satın almak için bulunması gereken bir uygulama. Bir milyon'dan fazla oyun ve uygulama Play Store'da sizi bekliyor.

Her Android kullanıcısının eminim ki en gıcık olduğu sorunlardan biri, Google play store marketten birşey indireceği zaman bağlantı hatası yaşaması ve uygulama indirememesi. Ya telefonunuzda google play store uygulaması çökmüştür ya da bağlantı sorununuz vardır ancak bunları temel anlamda yaşamamanız için yapmanız gerekenleri sizler için listeledik. Önbelleğinizi boşaltmayı deneyin (Ayarlar > Uygulamalar > Play Store > Önbelleği Boşalt) Gereksiz Verileri silin (Ayarlar > Uygulamalar > Google Play Store > Verileri Sil ) Otomatik Güncellemeyi Devre Dışı Bırakın ( Ayarlar > Uygulamalar > Play Stor > Güncellemeleri devre dışı bırak) İndirme Yöneticisini Aktive Edin ( Ayarlar > Uygulamalar > İndirme Yöneticisi > Etkinleştir ) Google hesabınızı kaldırıp tekrar ekleyin. Fabrika ayarlarına geri dön ( bu en son çare olarak yapılacak konudur ) Google in lider mobil işletim sistemi Android OS ile ilgili kullanım oranı gün geçtikçe artıyor. Daha önceki yazılarımızda gelecekteknolojisi olarak sizlere bu konuda inanılmaz ipuçları ve bilgiler anlatmıştık ancak simdi söyleyeceklerimiz oldukça önemli ve dikkatinizi bayağı bir çekecek. Google Play Store uygulamalarını, bilgisayarınıza dışarıdaki kaynakladan indirmeyin.

Google Android işletim sistemi açık kaynak kodlu bildiğiniz gibi ve bu iyi olduğu kadar, su istimal edilebilecek kötü sonuçlar doğurabilecek bir sorun haline gelmeye başladı. Zira açık kaynak kodlu bu mobil işletim sistemi, dışarıdan veri yüklemeye ve uygulama yüklemeye, root atmaya vs. oldukça elverişli oldugundan telefonlarınızın güvenliğini tehlikeye atabiliyor.

Her ne kadar , google android isletim sistemli telefonlar, üzerilerinde dahili olarak gelen android market yani play store uygulamasına sahip olsa ve buradan uygulama çekmemize izin verse de, buradaki bazı ücretli uygulamalar bazı web siteleri üzerinden bilgisayarlara indirilecek sekilde apk olarak paylasılıyor. İşte sorun da tam burada başlıyor, devamını önemle takip edin . Harici kaynaklardan bilgisayarınıza indirdiğiniz yazılımlar, içeriği düzenlenmiş ve zararlı yazılımlar entegre edilmiş halde piyasada dolanabiliyor. Siz de bunları bilgisayarınıza indirip daha sonra telefonunuza göndererek kuruyorsunuz. Ve bundan sonra bilin bakalım ne oluyor ? Tabiki bu zararlı yazılım sistemde aktif hale geliyor ve sizin özel bilgi ve verilerinizi çalabiliyor.Google Play Store Android işletim sistemli akıllı cep telefonu kullanıcılarının en çok kullandığı servislerden birisi olarak karşımıza çıkmaktadır.

Telefonunuz Android 2.2 ve üzeri bir sürüme sahip olması gerekiyor. Aksi halde olası bir sorun veya desteklememe durumuyla karşılaşabilirsiniz. Bu hatırlatmayı yaptıktan hemen sonra kısaca adımlara bir göz atalım; Öncelikle Google Play Store SPK dosyasını bilgisayarınıza indirmeniz gerekiyor. Bu dosyayı da aynen google’da aratırsanız birçok sitede bulabilirsiniz. Üstelik son sürümünü bulabilirsiniz.

Biz de şimdilik son sürüm olan Google Play Store 3.10.10‘un indirme bağlantısını sunmuş olalım. Dediğimiz gibi siz yine de bir araştırın ve son sürüm o an hangisiyse onu bulup indirebilirsiniz. İndirdiğimiz dosyaları rar içerisindeyse bilgisayarımıza çıkarıyoruz. Bu dosyaları telefonumuza Wifi ile veya bluetooth ile atabiliriz. Bu şekilde telefonumuza eklediğimiz dosyalar üzerinden kurulumu yapmaya çalışalım.Akıllı telefonunuza milyonlarca uygulama oyun vs indirmek için Google Play Store ücretsiz APK nasıl indirilir store üye olma nasıl kaydolunur.Google Play Store ücretsiz uygulama APK indirme, Google Play ücretsiz oyun indir, Google Play Bedava Uygulama tıkla indir, Google Play Market Google Play Store uygulama indirme avrupagazete.com'da. Eğer başarılı olamazsak veya hata alıyorsak da aşağıdaki işlemlerden devam edebiliriz. Telefonumuzda Android Market yüklü olabilir. Bunu kaldırmamız gerekiyor.

Ananemü > Ayarlar > Uygulamalar >Uygulamaları Yönet > Hepsi > Android Market > Kapatmaya Zorla adımlarını takip ederek telefonumuzdan kaldırabiliriz. Olası güncelleme değişikliklerinde bu navigasyon etkinliğini kaybedebilir. Fakat üç aşağı beş yukarı biraz kurcalamayla yeni yerini bulabilirsiniz. Telefonumuzdan Android Marketi kaldırdığımıza göre apk dosyasının da kurulumuna devam edebiliriz. İlk etapta telefonumuza attığımız Google Play Store APK dosyasını açıyor ve kurulum işlemlerini halletmiş oluyoruz. la telefonlarınıza indirebilecek ve kullanabileceksiniz. En güzel ve en eğlenceli oyunlara Android APK ile yer açın. APK uzantılı dosyalar Android telefonunuza uygulama ve oyun yüklemenizi sağlar. Bu dosyalar genelde Google Play‘de bulunmayan (ya da kırılmış) uygulama ve oyunları barındırır. Peki .apk uzantılı uygulama ve oyunları telefonunuza nasıl yükleyebilirsiniz?

İlk olarak telefonunun ayarlarını değiştirmeniz gerekiyor. Bunun için ayarlar menüsünden uygulamalar kategorisine girin. Sonrasında da “Bilinmeyen kaynaklar” seçeneğini işaretleyin.Yapmanız gereken ayarlar bu kadar. Sonrasında .apk uzantılı dosyaları yüklemek için Google Play adresinden AppInstaller uygulamasını indiriyoruz ve telefonumuza normal bir şekilde yüklüyoruz. Sıra geldi apk dosyasını telefona aktarmaya. Telefonunuzu bilgisayara bağlayıp, .apk uzantılı dosyayı telefonun herhangi bir klasörüne kopyalayın. Aktarma işlemi tamamlandıysa telefonunuzun bilgisayarla olan bağlantısını kesebilirsiniz.

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
YSK Başkanı Ali EM Turktime'a Konuştu
28 Ocak 2010 tarihinde Yüksek Seçim Kurulu Başkanı (YSK) olan Ali Em geçen ...
A.Ü. Z.F. Dekanı Çolak Turktime'a Konuştu TV'lerdeki Bal Reklamları Hayvansız Mandıralarda Kaşar Üretmeye Benziyor!
Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Çolak Turktime’ı ...
Tayyar: Muhafazakâr Değilim… Ahmet Hakan Oynak… Gül Denge, Erdoğan Gönül Adamı!
Ergenekon’da ağababalar dışarıda, soruşturma zenciler üzerinden yürütülüyor… ...
 
General Dostum Turktime’a Konuştu: Taliban Güçlendi Ama Onları Ben Yok Ederim!
Hamid Karzai ile ittifak kurup seçimlere girmek için Afganistan’a dönen ...
E.Albay Türemen: Karadayı Darbe Konseptine Uymayan Subayları Ankara’dan Uzaklaştırdı!
Karadayı darbe hazırlığı için subayları nasıl fişledi? Darbe konusunda ...
Büyük Yangından Önceki Son Röportajı Turktime Yaptı… Özbey: İstanbul Kötü Yönetiliyor!
Birkaç gün önce yanarak kül olan Avrupa’nın en büyük gösteri merkezi İstanbul ...
 
Adnan Oktar Turktime’a Konuştu: Said-İ Nursi'yi Atatürk Konusunda Yanılttılar!
Evrim teorisine karşı onlarca eseri, şatafatlı hayatı ve ilginç çıkışlarıyla ...
Erhan Göksel: Teslim Bayrağı Çeken Büyükanıt Divan-ı Harp’te Yargılanmalı!
Sınır ötesi harekat yapıldığı zaman aslında sanıldığı gibi bir harekat ...
Fatih Karaca: Tuncay Özkan Grubun’dan Kimseyi İşten Atmadık, Kendileri Ayrıldı...
Aralarında Kanaltürk ve Bugün Gazetesi'nin de bulunduğu Koza-İpek Medya ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
twitter
Suudi Arabistan
Afganistan
big ben
Cüneyt Çakır
haşim kılıç
uefa
terör
efsun