E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Galatasaray'a 'Yavuz Hırsız mısın arkadaş' tepkisi! 

Galatasaray'a geçen hafta, Türkiye Basketbol Ligi'nde Karşıyaka maçında çıkan olaylardan dolayı; Karşıyaka yönetimi, yaptığı yazılı açıklamayla, Galatasaray Spor Kulübü için, 'yavuz hırsız' tabirini kullanarak sert tepki gösterdi.

27.12.2014 - 16:20
Galatasaray a  Yavuz Hırsız mısın arkadaş  tepkisi!

Galatasaray'a geçen hafta, Türkiye Basketbol Ligi'nde Karşıyaka maçında çıkan olaylardan dolayı; Karşıyaka yönetimi, yaptığı yazılı açıklamayla, Galatasaray Spor Kulübü için, 'yavuz hırsız' tabirini kullanarak sert tepki gösterdi.

Türkiye Basketbol Ligi'nde geçtiğimiz çarşamba günü oynanan Pınar Karşıyaka-Galatasaray Liv Hospital maçında yaşanan olayların yankıları sürüyor.

Karşılaşmanın son dakikasında sarı kırmızılıların baş antrenörü Ergin Ataman, rakip taraftarların kendisine küfür etmesine sinirlenerek, elindeki taktik tahtasını yere fırlatmıştı. Galatasaray Kulübü de ertesi gün olayı kınayan bir bildiri yayınlamıştı.

Pınar Karşıyaka Kulübü, maçta çıkan olaylar ve sonrasında yaşananlarla ilgili bugün bir açıklama yaptı. Ergin Ataman'dan 'baş antrenör' diye bahsedilen bildiride, gerek Ataman gerekse Galatasaray için çok ağır ifadeler kullanıldı. Bildiri, şöyle:

"SORUMLULUK SADECE BİZE YIKILMAK İSTENİYOR"

24 Aralık 2014 Çarşamba günü Karşıyaka Spor Salonu’nda oynanmış olan Pınar Karşıyaka-Galatasaray Liv Hospital müsabakasında çıkan olayların sorumluluğu, üzülerek görmekteyiz ki tek yanlı olarak tarafımıza yüklenmek istenmektedir.

"GALATASARAY BAŞ ANTRENÖRÜ PROVOKE EDİYOR"

İki takım arasında geçtiğimiz sezonlardan bu yana gerek iç sahada gerekse deplasmanda oynanan maçlardaki gerginlikler, maalesef Galatasaray Liv Hospital Baş Antrenörü'nün provokatif tutum ve davranışları neticesinde tırmanmaktadır.

"KÜFÜRLERİ TASVİP ETMİYORUZ ANCAK..."

Söz konusu maçta Karşıyaka taraftarı kendisine yakışmayarak, bizim de tamamıyla karşı olduğumuz – belirli sureli de olsa –küfür etmiştir, ancak görülmesi gereken gerçek şudur ki küfürler Rakip takım Antrenörü'nün özellikle taraftara yönelik provokasyon içerikli olduğuna inandığımız tutum ve davranışlarının neticesi gerçekleşmiştir.

"BAŞ ANTRENÖR SAHADAKİ GÖREVLİYİ YARALADI"

Galatasaray Liv Hospital Baş Antrenörü’nün tavırları, maçın son bölümünde kaybetme noktasında elindeki board’u tribüne doğru, saha kenarında yer alan resmi görevlilerin üzerine attığı ve aralarından birinin yaralanmasına sebep olduğu televizyon görüntülerinde de sabittir.

"YAVUZ HIRSIZ MİSALİ..."

Biz basketbolu yönetenlerin bu gerginlikleri önlemek görevidir. Basketbol aşığı Karşıyaka taraftarının diğer maçlardaki tutumu ortadadır. Hep birlikte basketbolu daha keyifle izlenen bir spor haline getirip tribünlerde olumsuzlukları azaltmak için çabalarken her türlü işi üzerine yerli yersiz vazife edinen kişilerin varlığı her geçen gün yarayı büyütmektedir. Üstelik yavuz hırsız misali, Galatasaray Spor Kulübü maç sonrasında da, her türlü platformunda ortamı germeye devam etmekte, asılsız ithamlarla kulübümüzü zan altında bırakmaya çalışmaktadır.

"MURAT ÖZYER İLE MÜNAKAŞA YAŞAYAN ŞAHIS SALONDA YOKTU"

Geçtiğimiz sezon Galatasaray Spor Kulübü yöneticisi Sn. Murat Özyer ile münakaşa yaşayan şahsın 24 Aralık’ta maçta olmadığının teyidi emniyet yetkililerinden de alınabilir. Kendisi cezalı olduğu için maç saatinde karakolda imza vermiştir.

"DEDİKODU VE İFTİRA"

Maç sırasında Ergin Ataman’ı sükunete davet eden kişi şube yöneticimiz Sn. Aygün Cicibaş’tır ve sayesinde olaylar daha da büyümeden yatışmıştır. Galatasaray Spor Kulübü’nün yapmış olduğu açıklamaya istinaden, yaptıkları asılsız ve gerçek dışı benzetme bile bize, koskoca bir kulübün doğru düzün bilgi almadan, dedikodu, varsayım, iftira üzerine kurulu bir düzen içerisinde yönetildiğini düşündürmüştür. Ne aciz bir durumdur ki, bir aklı selim idareci dahi bu durumu araştırma gereği duymamış, kimin kaleme almış olduğu bilinmeyen iki satır yazıyı, Yönetim Kurulu açıklaması gibi ortaya atıvermişlerdir. Sonra da çıkıp kamuoyundan, Türkiye’ye basketbolu kendilerinin getirdiklerine inanmalarını beklemektedirler.

"KARŞIYAKA HEP VAR, PEKİ YA SİZ?"

Basketbolu kimin icat ettiği ve hangi ülkeye kimin getirdiği konusunda ahkam kesecek değiliz ancak, hatırlatmakta fayda var ki, Türkiye’ de Basketbol Ligi kurulduğunda da Karşıyaka vardı, kendileri para alamazlarsa ligden çekilme tehditleri savururlarken de... Hem Karşıyaka hem de Büyük Karşıyaka taraftarı dün olduğu gibi yarın da var olacaktır.

"CEZALARI MERAKLA BEKLİYORUZ!"

Açıklamanın devamında, Pınar Karşıyaka Baş Antrenörü Ufuk Sarıca'nın Galatasaray Liv Hospital karşılaşmasından birkaç saat önce TBF Disiplin Kurulu tarafından '1 maç men' cezasına çarpıtırıldığı hatırlatılarak şöyle denildi:

"Son olarak, geçtiğimiz hafta maçın bitmesinden sonra 72 saat içerisinde, süreci hızlandırarak müsabakadan sadece 5 saat önce men cezası açıklamayı, üstelik ilgili kişilerin ya da kurumların bir üst kurula itiraz hakkı bırakmaksızın, başaran Disiplin Kurulu’nun 13. hafta öncesi tutumunu merakla beklemekteyiz. 11. hafta müsabakalarının oynanmasının hemen ardından, müsabaka raporlarını toparlayan, gerekli savunmaları talep eden, hemen ardından 12. hafta müsabakalarının oynanacağı günün sabahında toplanan ve bir an evvel cezaları açıklamayı başaran Disiplin Kurulu ve Sayın üyelerinin hızı takdire(!) şayandır. Hükmüne vardıkları cezaları da Tahkim Kurulu’na itiraz etme yolunu kapatarak uygulatmışlardır.

Son paragrafta, yaşadığımız örnekten yola çıkarak, şayet Galatasaray Spor Kulübü’ nün açıklama yapmadan önce doğru bilgiye ulaşabilecek yetenekte bir ekibi yoksa, her konuda yardıma açık olduğumuzu hatırlatmak isteriz."

hürriyet

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Balıkesirspor Karabüspor'u uzatmada geçti!
Balıkesirspor, Spor Toto Süper Lig'in 15. hafta maçında, deplasmanda karşılaştığı ...
Emre'nin Menajerinden ÇARPICI Açıklamalar!
Emre Belözoğlu’nun ABD’de bir takım bulduğu haberleri olduğu gibi yalan. ...
Wesley Sneijder eşinin sözünü dinleyip ayrılacak mı?
Wesley Sneijder'in eşi Yolanthe Cabau'nun Türkiye'den ayrılmak istediğini ...
 
Beşiktaş Konyaspor karşısında forvetine güveniyor!
Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında, Torku Konyaspor ile deplasmanda ...
Aziz Yıldırım Alex'in son isteğini kabul edecek mi?
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, oynadığı futbol ve kişiliğiyle taraflı ...
Ersun Yanal, Halilhodzic'i solladı !!!
Spor Toto Süper Ligin 10. haftasında takımın başına geçen teknik direktör ...
 
Fenerbahçe'de Alexandre Pato hayalleri suya düştü!
Fenerbahçe'de Alexandre Pato hayalleri, Brezilyalı golcünün menajeri Gilmar ...
Ömer Aşık'lı New Orleans 'son' darbeyi vurdu!
Gururumuz Ömer Aşık'ın formasını giydiği, Amerikan Ulusal Basketbol Ligi ...
Demba Ba kendi ülkesinde milli takıma alınmadı...
Şok... Şok... Şok... Demba Ba kendi ülkesinde milli takıma alınmadı. Afrika ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
twitter
İsrail
1. Lig
Volero
Necmettin Erbakan
AFC Kupası
Galaxy A3
telefon
Gol