E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Galatasaray Porto Maçı Özeti 

Galatasaray Porto maçı başlamak üzere.Galatasaray-Porto maçı heyecanı sitemizde atacak.Galatasaray-Porto maçı ne zaman,Galatasaray-Porto saat kaçta soruları gelmekte.İşte Galatasaray-Porto maçı cevapları...

4.08.2013 - 07:49
Galatasaray Porto Maçı Özeti

Galatasaray Porto maçı başlamak üzere.Galatasaray-Porto maçı heyecanı sitemizde atacak.Galatasaray-Porto maçı ne zaman,Galatasaray-Porto saat kaçta soruları gelmekte.İşte Galatasaray-Porto maçı cevapları...

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, yeni sezon hazırlıkları kapsamında İngiltere’nin Londrakentinde katılacağı Emirates Cup’ın ilk maçında Portekiz temsilcisi Porto ile karşı karşıya gelecek.Arsenal’ın evi Emirates Stadium’daki mücadele, bugün TSİ 16.00’dan itibaren Lig TV ve Smartspor’dan naklen yayınlanacak.
 
Maç: Galatasaray 1–0 Porto Maç Sonucu
 
Yer: Emirates Stadium, Londra
Tarih: 03.08.2013 Saat: 16.00
Yayın: Lig TV, Smartspor (Canlı)
 
 
Yeni Sezon Öncesinde Beşinci Dostluk Maçı
Arsenal’ın ev sahipliğinde bu sezon altıncı kez düzenlenecek olan Emirates Cup’ın açılışı, Galatasaray’ın Porto ile karşılaşacağı maçla yapılacak. Spor Toto Süper Lig’de son iki yılı şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, 2013-2014 sezonu hazırlıkları kapsamında İngiltere,Türkiye ve İtalya’da olmak üzere dört ayrı dostluk maçı yaptı. Yeni sezon öncesi ilk olarak İngiltere’de kamp çalışmaları gerçekleştiren takımımız, burada League One ekiplerinden Shrewsbury Town’u 3-0, Notts County’i ise 2-1 yendi. İzmir’de İspanya’nın Malaga takımıyla 3-3 berabere kalan Galatasaray, Slovenya’nın Bled kentindeki kamp çalışmaları sonrasında İtalya’nınNapoli kentinde SSC Napoli ile yaptığı maçı 3-1 kaybetti. Galatasaray, daha önce 2004 yılındaABD’deki bir dostluk maçında karşılaştığı Porto’yu Hakan Şükür ve Arif Erdem’in golleriyle 2-1 mağlup etmişti.
 
FC Porto: Portekiz Futbolunun En İyisi
Portekizli bir şarap tüccarı olan António Nicolau de Almeida tarafından 28 Eylül 1893 günü kurulan FC Porto, devam eden 119 yıl içerisinde ülke futbolunun en başarılı futbol takımı oldu. Portekiz Ligi’nde son üç sezonu şampiyonlukla tamamlayan Ejderhalar, ligdeki 27 şampiyonluğun yanına 20 Portekiz Kupası, 19 Portekiz Süper Kupası ekledi. 2012-2013 sezonunda ligi namağlup zirvede tamamlarken kendi rekorunu tekrarlayan Porto, en yakın rakibinin 21 puan önünde şampiyon olduğu 2010-2011 sezonunda da yenilmemişti. 
 
FC Porto: Ülke Sınırları Dışında Yedi Şampiyonluk
Portekiz sınırları içinde kazandığı 66 resmi kupanın yanı sıra Avrupa’da ülkesini başarıyla temsil eden mavi-beyazlı kulüp, 1986-1987 sezonunda Portekizli teknik adam Artur Jorge ile UEFAŞampiyon Kulüpler Kupası şampiyonu olduktan sonra 1987 UEFA Süper Kupası ve 1987 FIFAKıtalararası Kupası’nda da mutlu sona ulaştı. Jose Mourinho ile 2002-2003 sezonunda UEFA Kupası, 2003-2004 sezonunda ise UEFA Şampiyonlar Ligi Kupası’nı alan Porto, ayrıca 2004 FIFA Kıtalararası Kupası’nı ve 2010-2011 UEFA Avrupa Ligi’ni kazandı.
 
Portekiz’de son yedi senenin altısını lig şampiyonu olarak tamamlayan Porto, her sezon başında yıldız oyuncularını Avrupa’nın dev kulüplerine satarak önemli bir gelir elde ediyor. Portekiz temsilcisi, 2013-2014 sezonu öncesinde James Rodriguez ve Joao Moutinho’yu toplam 70 Milyon Euro karşılığında Fransa’nın Monaco takımına gönderdi. 
 
FC Porto: Yeni Sezon Öncesi Güney Amerika’da
Porto, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Güney Amerika’dan Estudiantes de la Plata (Arjantin), Millonarios, Atletico Nacional (Kolombiya), Barcelona S.C. (Ekvador), Nacional (Uruguay), Sporting Cristal (Peru), Universidad Catolica (Paraguay) ve Deportivo Anzoategui (Venezuela) ile Avrupa’dan Atletico Madrid ve Sevilla (İspanya) takımlarının katıldığı 2013 Copa EuroAmericana’da boy gösterdi. Venezuela’da Deportivo Anzoateguei maçını 4-2 kazanan Portekiz temsilcisi, Kolombiya’da Millonarios’u 4-0 mağlup etti.
 
Süper Mario Jardel & Porto 
Tarih boyunca kült forvetleri kadrosunda bulunduran Porto adına 129 gol atarak kulübün tüm zamanlardaki en skorer ikinci oyuncusu konumunda olan Mario Jardel, 2000-2001 sezonunda Galatasaray için oynamıştı. 1999 yılında Porto ile Altın Ayakkabı kazanan Galatasaraylı taraftarlarının kendisine “Süper Mario Jardel” ismini taktığı Brezilyalı oyuncu, Galatasaray’da forma giydiği 43 maçta 34 gol atarak tek sezonda 30 gol barajını geçen ilk yabancı isim olmuştu. Unvanını hâlâ koruyan Mario Jardel’in dışında Metin Oktay, Tanju Çolak, Hakan Şükür ve son olarak Burak Yılmaz bu başarıyı gösterdi.
 
2013 Emirates Cup organizasyonunun maç programı ise şu şekilde olacak:
 
3 Ağustos 2013 Cumartesi
16.00 Galatasaray – Porto (Portekiz)
18.20 Arsenal (İngiltere) – Napoli (İtalya)
 
4 Ağustos 2013 Pazar
16.00 Napoli (İtalya) – Porto (Portekiz)
18.20 Arsenal (İngiltere) – Galatasaray
 
İlk olarak 2007 yılında Arsenal ile birlikte İspanya’dan Valencia, Fransa’dan Paris Saint-Germain ve İtalya’dan FC Internazionale takımlarının varlığıyla organize edilen Emirates Cup, sadecegeçtiğimiz sene Londra’da düzenlenen 2012 Yaz Olimpiyatları dolayısıyla yapılmamıştı. 
 
Galatasaray Londra’da
 
Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Arsenal’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan Emirates Cup için bu sabah Londra’ya gitti.
 
Sabah saatlerinde Florya Metin Oktay Tesisleri’nde toplandıktan sonra İstanbul Atatürk Havalimanı’na hareket eden Galatasaray kafilesi, yaklaşık dört saat süren uçuşun ardından İngiltere’nin başkenti Londra’ya ulaştı. Avrupa’da yaz mevsiminin en prestijli turnuvalarından biri olarak kabul edilen Emirates Cup için kampa giren takımımız, Londra’daki ilk antrenmanını bu akşam yerel saatle 18.00’de gerçekleştirilecek. TSİ 20.00’deki idman öncesi yerel saatle 16.30’da (TSİ 18.30) basın toplantısı düzenlenecek.
 
Altıncısı düzenlenen Emirates Cup organizasyonundaki maç programı (TSİ) şu şekilde:
 
3 Ağustos 2013 Cumartesi
16.00 Galatasaray – Porto (Portekiz)
18.20 Arsenal (İngiltere) – Napoli (İtalya)
 
4 Ağustos 2013 Pazar
16.00 Napoli (İtalya) – Porto (Portekiz)
18.20 Arsenal (İngiltere) – Galatasaray
 
Galatasaray’ın Emirates Cup için kamp kadrosunda şu isimler bulunuyor: Fernando Muslera,Eray İşcan – Albert Riera, Dany Nounkeu, Aurelien Chedjou, Hakan Balta, Semih Kaya, Emmanuel Eboue, Sabri Sarıoğlu – Felipe Melo, Hamit Altıntop, Ceyhun Gülselam, Selçuk İnan, Wesley Sneijder, Erman Kılıç, Yekta Kurtuluş, Engin Baytar, Emre Çolak, Nordin Amrabat, Kazım Kazım – Johan Elmander, Didier Drogba, Umut Bulut.

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yıldırım Demirören'in Fikri Gelmişti ama...
Gündüz maçlarına çok sıcak bakılmıyor, rakamlar da bu görüşü destekliyor
Arda Turan'a Rüya Gibi Teklif
Galatasaray Arda Turan'ı ikna etmek için kesenin ağzını açtı...
Emirates Cup'da Günün Lideri Galatasaray
Arsenal ile Napoli 2-2 berabere kaldı .
 
Terim Londra'yı Ayağa Kaldırdı
Fatih Terim'in hareketi Londralı futbolseverleden alkış aldı...
Aslan Emirates'e Galibiyetle Başladı!
Galatasaray, Emirates Cup'taki ilk maçında Porto ile karşılaştı. Rakibinin ...
Arsenal Napoli Emirates Cup Maçı 18:20 D-smart 77. Kanal Smart Sport Şifresiz Canlı İzle
Arsenal Napoli Maçı D-Smart 77. Kanal Smart Spor'dan Canlı Yayınlanacak İzle
 
Galatasaray 1 - 0 Porto Maç Özeti İzle
Galatasaray, Emirates Cup'ta Porto'yu Melo'nun penaltı golüyle 1-0 yendi; ...
Galatasaray 1 - 0 Porto Emirates Cup 2013 Maç Özeti
Galatasaray, Emirates Cup'ta Porto'yu Melo'nun penaltı golüyle 1-0 yendi; ...
Emirates Cup 2013 Başlıyor:
Avrupa futbolunun sezon öncesindeki en prestijli turnuvalarından biri ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
Euroleague
tff
seçim
Mersin İdmanyurdu
haberler
uefa
Irak
Risk
güneş tutulması