E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Galatasaray Gaziantepspor maçı geniş özeti 

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de 2013-2014 sezonunun ilk hafta maçında Gaziantepspor'u ağırladı

19.08.2013 - 23:50
Galatasaray Gaziantepspor maçı geniş özeti

2013-2014 sezonuna Türk Telekom Arena'da "merhaba" diyecek Galatasaray, evinde Gaziantepspor'u konuk ediyor. Sarı kırmızılılar geçen sezonki ilk maçında kendi evinde Kasımpaşa'yı 2-1 yenmişti. İngiltere kampında Emirates Kupası'nı da kaldıran Aslan, kazandığı 3 kupayla sahaya çıkarak taraftarını coşturacak. Hatay-Reyhanlı'da yaşanan bombalı saldırı nedeniyle şampiyonluk kutlamalarını iptal eden Sarı-Kırmızılılar, kupa şölenini de ligin ilk maçı öncesinde gerçekleştirecek. Süper Kupa'da Fenerbahçe'yle oynanan karşılaşmada forma giymeyen Burak Yılmaz, Gaziantepspor önünde sahadaki yerini alacak. Fenerbahçe'ye karşı tek forvetle sahada olan Sarı-Kırmızılılar, Burak'ın da oynamasıyla çift forvete dönecek. Son şampiyon Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de 2013-2014 sezonunun ilk hafta maçında Gaziantepspor'u ağırlayor. Mücadelede hakem Barış Şimşek düdük çalacak.

MAÇTAN EN İYİ KARELER İÇİN TIKLAYIN-FOTO GALERİ

KARŞILAŞMADAN DAKİKALAR...

75' GOOOOOOOOOLLLLLLLL! Muhammet Demir
74' Oyundan çıkan Selçuk İnan yerine Erman Kılıç oyuna giriyor.
73' Muhammet Demir, şimdi bir gol şansı yakalıyor ama vuruşunda kaleci gole izin vermedi.
73' Ceza sahasına doğru Uğur Kavuk ortasını yapıyor.
71' Maç yeniden başladı.
70' Maç durmuş durumda.
68' Emre Colak uzaktan bir şut denemesi ancak kaleci başarılı.
68' Galatasaray lehine köşe vuruşunda Selçuk İnan topu kısa pas ile oyuna soktu.
68' Topu uzaklaştıran Bekir Ozan Has.
68' Köşe vuruşu için Selçuk İnan topun başında, Galatasaray adına korneri şimdi kullandı.
67' Serdar Özbayraktar oyundan çıkıyor ve yerine Muhammet Demir oyuna dahil oluyor.
67' Felipe Melo şut ama isabetsiz bir vuruş.
67' Topa sahip olma oranları; Evsahibi takım için 64% - Misafir takım için 36% olarak gerçekleşti.
67' Köşe vuruşu için Wesley Sneijder topun başında, Galatasaray adına korneri şimdi kullandı.
67' Didier Drogba şut ama isabetsiz bir vuruş.
64'Galatasaray yarı alanında topla buluşan Drogba, rakibinden sıyrılamadı ve Galatasaray serbest vuruş kazandı.
63'Kısa paslarla rakip yarı alanda pozisyon üretmeye çalışan Galatasaray'da topla en son oynayan Emre'nin pasına Drogba hareketlenmedi.
62'Sağ kanattan gelişen Gaziantepspor atağında Cenk, ceza alanına ortasını yaptı ama Muslera için çok kolay bir top oldu.
61'Bu dakika itibariyle topla oynama oranlarında Galatasaray'ın Gaziantepspor'a oranla %62'ye %38 üstünlüğü bulunuyor.
60'Galatasaray'ın rakibi üzerindeki baskısı devam ediyor.
59'Galatasaraylı oyuncular yine tek paslarla rakip ceza alanına kadar gittiler sol çaprazdan en son Sneijder, çok güzel bir şut çıkardı ama Karcemarskas, sol direk dibinde topu güzel çıkardı. Ardından topa hareketlenen Burak için ofsayt bayrağı kalktı.
58'Hızlı gelişen Gaziantepspor atağında Binya, savunmanın arkasına sarktı ama Chedjou, geçmesine izin vermedi.
57'Bir başka konuk ekip atağında yine Cenk, ceza alanına yüksek bir orta gönderdi ama Muslera, çıkıp topu kontrol etti.
56'Gelişen Gaziantepspor atağında Cenk, sol kanatta topla buluştu ve ceza alanına ortasını yaptı ama top Galatasaray savunmasında kaldı.
54'Galatasaray'da penaltıyı kullanan Burak, penaltı olduktan sonra normalde penaltıları kullanan Melo'dan izin isteyerek penaltıyı kullandı ve golden sonra da tribünlere Melo'yu alkışlattı.
53'Emre Çolak, kendi yarı alanında topla buluştu ve 3 rakibinden sıyrılmak isterken yerde kaldı ve faulü de almış oldu.
52'Galatasaray'da Wesley Sneijder, attığı güzel pasların yanı sıra bir gol ve penaltı pozisyonunun da pasını vermesi onu bir adım öne çıkarmış durumda.
51'Burak Yılmaz, kullandığı penaltıda top sol üst köşeye gönderdi ve farkı 2^ye çıkardı.
51'GOOOOOOLLLLLLLLL! Burak
50'Wesley Sneijder, rakip yarı alanın ortalarından ceza alanına hareketlenen Burak'a harika bir ara pası attı ve Burak kaleciden sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar penaltı.
49'Bu arada Emmanuel Eboue, rakibiyle girdiği ikili mücadelenin ardından kısa bir sakatlık geçirdi ama önemli bir sakatlık değil.
48'Gelişen Galatasaray atağında Emre Çolak, sol iç bölgeden önündeki boşluğu iyi kullandı ama verdiği ara pasına Drogba hareketlenmedi.
47'İkinci yarıya yine Galatasaray oldukça etkili başladı ve çalan düdükle birlikte rakip yarı alana yerleşti.
46'İkinci yarıya iki takım da oyuncu değişiklikleriyle başladı. Galatasaray'da Hamit Altıntop'un yerine Emre Çolak oyuna girerken; Gaziantepspor'da ise Turgut Doğan Şahin ve Darvydas Sernas oyundan çıkarken; Mustafa Durak ve Uğur Kavuk oyuna girdi.
46'Mücadelenin ikinci yarısı Gaziantepsporlu oyuncuların vuruşuyla başladı.
D.A.İlk yarıda son düdük çaldı ve ilk yarı sona erdi.
45'Hamit Altıntop, rakip yarı alanda sağ kanatta topla buluştu ve ceza alanı uzak direğine ortasını yaptı. Gelen topa Hakan gelişine vurdu ama çizgi üstünde Karcemarskas topun sahibi oldu.
45'Gaziantepspor'da Cenk, sol kanatta kendisine atılan topa Semih'le beraber hareketlendi ve kendisini yerde buldu ama Barış Şimşek devam dedi. Bu pozisyonda hakeme sert bir şekilde itiraz eden Cenk sarı kart gördü.45'Hızlı gelişen Galatasaray atağında sağ kanattan uzak direğe yapılan ortada boş durumdaki Hakan'a gelen topu Hakan, topu istediği kontrol edemeyince Karcemarskas topu kontrol etti. Önemli bir fırsattı.
45'Mücadelenin hakemi Barış Şimşek, ilk yarının sonuna 4 dakika ilave etti.
44'Gaziantepspor, atak yönüne göre sağ kanattan köşe vuruşu kullandı. Kale sahası içine gelen topa Kecojevic, kafa vuruşunu yaptı ama Muslera topu kontrol etti.
43'Bir başka sarı kırmızılı ekibin atağında Drogba, topla beraber önündeki boş alanı iyi kullandı ve ardından sol kanattaki Selçuk'a pasını attı. Selçuk'un sert şutu üstten dışarıya gitti.
42'Gelişen Galatasaray atağında rakip yarı alanın ilk metrelerinde topla buluşan Sneijder, ceza alanına hareketlenen Burak'a pasını attı ama Burak için ofsayt bayrağı kalktı.
41'Son 2-3 dakikadır oyunun temposu biraz düşmüş durumda. Galatasaraylı oyuncular kendi aralarında pas yapıyor.
İddaa tam listesini ve listedeki tüm maçlar için yorumları, canlı sonuçları, yazarlardan iddaa tahminlerini, kazandıran kuponları Sporx İddaa'da bulabilirsiniz.
39'Bu arada Gaziantepspor'da Serdar Özbayraktar da itirazlarından dolayı sarı kart gören bir diğer isim oldu.
38'Gaziantepspor, kontra atağa çıktı ve Medunjanin orta alanda topu kontrol edip ilerlemek isterken Hamit, faul yaptı ve Hamit sarı kart gördü.
37'Kullanılan serbest vuruşta Selçuk, kale sahasına ortasını gönderdi ve Drogba'nın vuruşunu son anda Karcemarskas kurtardı ve ardından Bekir, topu uzaklaştırdı.
36'Ceza alanı tam bir ana baba günü oldu ve Barış Şimşek, Burak ve Şenol'u yanına çağırarark uyarıda bulundu.35'Sarı kırmızılı ekip, rakip yarı alandan hafif sağ iç taraftan serbest vuruş kullandı. Drogba, topu doğrudan kaleye gönderdi ama top barajdan döndü. Ardından Eboue, topal beraber ceza alanına girmek istedi ama rakibinin müdahalesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş. Tehlikeli bir nokta.
34'Gelişen sarı kırmızılı ekibin atağında sol kanatta topla buluşan Hakan, ceza alanına ortasını yaptı ama savunma Drogba'ya gelmeden topu karşıladı. Dönen topu yine Galatasaraylı oyuncular aldı ve atak hazırlığındalar.
33'Gaziantepspor son dakikalarda oyuna biraz daha ortak olmuş gibi görünüyor ama Galatasaray topu kazanınca çok hızlı ataklar geliştiriyor.
32'Bu dakika itibariyle topla oynama oranlarında Galatasaray'ın Gaziantepspor'a oranla %57'ye %43 üstünlüğü bulunuyor.
31'Selçuk İnan, kullandığı serbest vuruşta topu doğrudan kaleye gönderdi ama Karcemarskas zor da olsa topu kontrol etti.
30'Sarı kırmızılı ekipte Wesley Sneijder, rakip ceza alanına topla beraber hareketlendi ama Gaziantepspor savunmasında topa elle müdahale edildi ve karar endirekt serbest vuruş.29'Galatasaray yarı alanındaki anlaşmazlığı değerlendiren Gaziantepsporlu oyuncular topla beraber rakip ceza alanına kadar gittiler ama Galatasaray savunması daha sonra yerini aldı ve rakibine fırsat vermedi.
28'Gelişen Gaziantepspor atağında Sernas, sağ kanatta topla buluştu ve ceza alanındaki Cenk'e doğru ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.
27'Konuk ekip, Galatasaray yarı alanı ceza alanına yakın bir yerden kaleyi tam karşıdan gören bir noktadan serbest vuruş kullandı. Cenk topu doğrudan kaleye göndermek istedi ama top baraja çarptı.
26'Gaziantepspor, atak yönüne göre sol kanattan köşe vuruşu kullandı. Ceza alanına gelen topu ön direkte Felipe Melo karşıladı.
En güzel spor videoları burada... Bu sitenin müptelası olacaksınız. Birbirinden güzel videolar sadece bir tık ötede....
24'Galatasaray'da özellikle Wesley Sneijder, mücadelenin en istekli oyunculardan birisi.
23'Galatasaraylı oyuncular rakip yarı alanda pres yapmaya devam ediyor ve Gaziantepspor kendi yarı alanından çıkmakta zorlanıyor.
22'Ender gelişen bir Gaziantepspor atağında Turgut, sol kanattan ceza alanına ortasını yaptı ama herkesi aşan top doğrudan dışarıya gitti.
21'Yine etkili gelişen Galatasaray atağında önce sol kanattan Drogba, kale sahasındaki Burak'a pasını attı ama Burak topa dokunamadı. Sağ kanada açılan topta Eboue, ceza alanı içinde iki rakibinden sıyrılamadı ve top dışarı gitti.
20'Kullanılan serbest vuruşta Selçuk, ceza alanına ortasını gönderdi. Savunma topu uzaklaştırdı ama top yine Galatasaray'da kaldı.
19'Galatasaraylı oyuncular yine kısa paslarla rakip yarı alana geçtikleri anda Selçuk sol kanatta rakibinin müdahalesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
18'Sağ kanattan gelişen Gaziantepspor atağında Serdar, Selçuk'un baskısından bir türlü sıyrılamadı ve sonunda Selçuk'a faul yaptı.
18'Sağ kanattan gelişen Gaziantepspor atağında Serdar, Selçuk'un baskısından bir türlü sıyrılamadı ve sonunda Selçuk'a faul yaptı.
17'Galatasaray'da Selçuk, kendi yarı alanında bir top kaybı yaşadı ama ardından Semih, Selçuk'un hatasını telafi etti.16' Gaziantepsporlu oyuncular Galatasaray'ın baskısı sonucu uzun topla kullanmaya başladı ama bu kez de top kayıpları yaşıyor.
16'Gaziantepsporlu oyuncular Galatasaray'ın baskısı sonucu uzun topla kullanmaya başladı ama bu kez de top kayıpları yaşıyor.
15' Gelişen Gaziantepspor atağında Turgut, pasını ceza alanına göndermek istedi ama araya giren Chedjou topu taca gönderdi.
14' Galatasaray akın akın geliyor. Yine sağ kanattan gelişen atakta Eboue, ceza sahası orta bölümüne ortasını yaptı. Gelen topa Sneijder yarım vole vurdu ve kaleci Karcemarskas son anda topu kurtardı.
13' Sarı kırmızılı ekip karşılaşmaya oldukça coşkulu başladı. Sağ kanattan gelişen atakta Drogba, ceza alanına ortasını gönderdi. Savunmaya çarpan top Karcemarskas'ta kaldı.
12' Gaziantepspor savunmasında topla buluşan Medunjanin, uzun mesafeli bir ara pası attı ama top Muslera'ya kadar geldi.
İddaa tam listesini ve listedeki tüm maçlar için yorumları, canlı sonuçları, yazarlardan iddaa tahminlerini, kazandıran kuponları Sporx İddaa'da bulabilirsiniz.
10' Bir başka Galatasaray atağında sağ kanattan bu kez Eboue, son çizgiye indi ve yerden kale sahasına ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.
9' Sarı kırmızılı oyuncular karşılaşmaya oldukça istekli başladı. Özellikle orta alanda rakibine baskı yaparak oyun kurmasını engelliyor. Gol öncesinde Sneijder'in orta alanda rakibinden sıyrılması da tribünlerden büyük alkış aldı.
8' Galatasaraylı oyuncular kısa paslaşmalar sonucu rakip ceza alanına kadar gitti ve ceza sahası sol çaprazına kaçan Sneijder'e atılan pasta Sneijder, dar açıdan vuruşunu yaptı ve topu ağlara gönderdi.
8' GOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL! Sneijder
7' Yine etkili bir atak geliştiren Galatasaray'da Hakan sol kanattan ceza alanına ortasını yaptı ama penaltı noktası yakınlarında Gaziantepspor savunması topu karşıladı.
6 'Gaziantepspor, rakip yarı alandan sol kanattan serbest vuruş kullandı. Bekir'in kullandığı serbest vuruşta kaleye doğru gelen topu Muslera kontrol etti.
5' Bu kez sol kanattan gelişen Gaziantepspor atağında Turgut, topla birlikte önündeki boş alanı kullandı ama araya giren Eboue, topu taca gönderdi.
4' Tehlikeli gelişen Galatasaray atağında sol kanatta topla buluşan Hakan, ceza alanına ortasını yaptı. Burak'ı aşan top arka kale direği yakınlarındaki Drogba'ya geldi ama Drogba istediği vuruşu yapamadı.
3' Bu arada Galatasaray yarı alanında gerçekleşen ikili mücadelede Taşkın, Selçuk'un müdahalesiyle yerde kaldı ve bir sakatlık geçirdi. Oyun şu an için durmuş durumda
2' İlk atak Gaziantepspor'dan geldi. Turgut Doğan Şahin sol kanattan taşıdığı topla ceza alanına kadar geldi ama Galatasaray savunması araya girdi.
1' Mücadele Galatasaraylı oyuncuların vuruşuyla başladı.

İŞTE HER İKİ TAKIMIN İLK 11'İ;
GALATASARAY: Muslera, Eboue, Semih, Chedjou, Hakan Balta, Melo, Hamit, Selcuk, Sneijder, Burak, Drogba...
GAZİANTEPSPOR: Karcemarskas, Şenol, Binya, Kemal, Ekrem, Medunjanin, Bekir, Turgut, Serdar, Cenk, Sernas
STAT: TT Arena
SAAT: 21.45
HAKEM: Barış Şimşek

türkiye

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Galatasaray Gaziantepspor maçı özeti
Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de 2013-2014 sezonunun ilk hafta maçında ...
Kayserispor 1 - 0 Sivasspor Maç Özeti, Maç Golleri
Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Kayserispor, Sivasspor'u Sefa'nın golüyle 1-0 yendi...
Kayserispor Sivasspor Maç Özeti, Golleri
Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Kayserispor, Sivasspor'u Sefa'nın golüyle 1-0 yendi...
 
Kayserispor 1 - 0 Sivasspor Maç Özeti, Maç Golleri
Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Kayserispor, Sivasspor'u Sefa'nın golüyle 1-0 yendi...
Kayserispor 1 - 0 Sivasspor! Carlos Eli Boş Döndü!
Süper Lig'in ilk hafta mücadelesinde Kayserispor ile Sivasspor karşılaştı.
Galatasaray 2 - 1 Gaziantepspor Maçı Canlı Anlatım
Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Galatasaray, Gaziantepspor ile karşılaşıyor...
 
Galatasaray Gaziantepspor 21:45 D-smart canlı yayın
Spor Toto Süper Lig – 1 . Hafta Galatasaray Gaziantepspor Maçı 19 Ağustos ...
Fenerbahçe'den 'Ersun Yanal' Açıklaması
Fenerbahçe'den yapılan açıklamada Ersun Yanal'ın oyunculara "Kaybettiysek ...
Galatasaray Patrice Evra'nın Peşinde!
Transfer döneminin kapanmasına kısa bir süre kala sol bek transferi için ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
Kasımpaşa
TÜİK
moskova
Eczacıbaşı
EURO2016
Tarsus
Gürcistan
Ömer Demir
Borussia Dortmund