E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa Maçı Saat Kaçta Hangi Kanalda? Süper Kupa'da Galatasaray-Fenerbahçe karşı karşıya! Peki kim alır?  

Süper Kupa'nın sahibi kim olur? Fenerbahçe mi? Yoksa Galatasaray mı? Türkiye'nin kalbi Kayseri'de atacak.

11.08.2013 - 13:54
Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa Maçı Saat Kaçta Hangi Kanalda? Süper Kupa da Galatasaray-Fenerbahçe karşı karşıya! Peki kim alır?

Geçen sezonun şampiyonu Galatasaray ve Türkiye Kupası'nın sahibi Fenerbahçe Süper Kupa'da karşı karşıya geliyor. Dev maç saat 20.30'da

 

akşam

Fenerbahçe-Galatasaray derbisi şüphesiz dünyanın da sayılı derbilerinden biri olarak kabul ediliyor. Kayseri Kadir Has Stadı'nda karşılacak olan iki ezeli rakip Süper Kupa'nın sahibi olmak için mücadele edecekler. Dev maçı FIFA kokartlı hakemimiz Bülent Yıldırım yönetecek.

FATİH TERİM TRİBÜNDE

Her iki takımdan önemli isimler sahada olmayacak. PDFK tarafından 9 maç cezaya çarptırılan Fatih Terim, takımının başında sahaya çıkamayacak. Öte yandan Sabri Sarıoğlu da derbi maçta aldığı 4 maçlık ceza nedeniyle Fenerbahçe maçında forma giyemeyecek. Aynı şekilde Galatasaray ile oynanan karşılaşmada ceza alan son haftaların formda ismi Volkan Demirel ile Raul Meireles, Süper Kupa finalinde oynayamayacak isimler arasında.

TRİBÜNLERE DAVUL SOKULMAYACAK

Kayseri İl Spor Güvenlik Kurulu, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak TFF Süper Kupa maçında tribünlere davul sokulmaması kararını iptal etti.

SÜPER MAÇI KİM ALIR? İŞTE TARAFTAR YORUMLARI

Fenerbahçe-Galatasaray Süper Kupa karşılaşması öncesi taraftarların nabzını tuttuk. İşte renk sevdalıların derbi yorumları: 

Neslihan Ateş (Öğretmen) : Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarları arasında bu sefer olay çıkacağını düşünmüyorum. Sanki iki tarafta bu ara biraz daha ılımlı. Huzurlu bi maç olur. Galatasaraylıyım ve maçı 2 1 biz alırız gibi içime doğuyor.

Ramazan Aydogdu (Bankacı) : Fenerbahçe, Salzburg karşısında özellikle ilk yarıda sergiledigi futbolu Galatasaray karşısında da uygularsa kazanacağından şüphem yok. Tahminim ilk yarı Galatasaray'ın daha çok üstünlüğü ile geçer. Fakat Fenerbahçe 2. yarıda işi bitirir. Tahminim 3-1 Fenerbahçe alır.

Ali Tuzcuoğlu (Özel Şirket Yöneticisi) : Fenerbahçe-Galatasaray Süper Kupası'nda bol gollü bir maç izleriz. Geçen seneki şampiyonluğu ve Fenerbahçe'nin içinde bulunduğu durumun sebebi Galatasaray olarak gösterildiği için maçın tansiyonu yüksek olur. Galatasaray sakin olursa rahat kazanır. Sarı-Kırmızılı takım 3-2 maçı alır.

Hakan Çifçi (Satış Elemanı) : İlk yarı Galatasaray'ın üstünlüğüyle geçer ve 2 gol bulur. Fenerbahçe'de 1 tane atar. İkinci yarı Galatasaray maçı rolantiye alır ve 1 gol daha bulur. Karşılaşmayı 3-1 Sarı - Kırmızılı takım kazanır ve kupanın sahibi olur.

Selim Demir (Emekli) : Fenerbahçe-Galatasaray derbisi son yıllarda oynanan maçlarla değil yaşnanan olaylarla anılıyor. İnşallah bu Süper Kpaı mücadelesi kardeşlik ve dostluğun karşılaşması olur. Kazanan dostluk olsun.

Yeliz Ay (Öğrenci) : Ben Galatasaraylıyım. Bu sene Fenerbahçe'yi Kadıköy'de yeneceğiz ama önce Kayseri'de Süper Kupa'yı almamız lazım. Gönlümden geçen skor 3-1.

Murat Dural (Arkeolog) : Birkaç taraftar grupları ve münferitlerin ortak birlikteliğini öne çıkarıp, renklerin kardeşliğine dikkat çekmek isterim. Tribünün halk, halkın tribün olduğunu, korkulmaması gerektiğini, tüm ayrılıklara ve renk farklarına rağmen nasıl birbirlerinin ellerini tuttuklarını hep beraber gördük. Dostluk, barış ve tüm kışkırtmalara rağmen samimi renklerin, amblem sevdalılarının bu birlikteliğin bozulmayacağını, aslında rekabet ve dostluk anlamında geçeceğini düşünüyorum.

Mustafa Güler (Satış Danışmanı) : Koyu bir Galatasaray taraftarıyım. Fenerbahçe'ye nazaran daha az transfer yapan Galatasaray'ın oturmuş bir kadrosu ve hazır futbolcuları var. Fakat Fenerbahçe'nin hem teknik patronu hemde yeni futbolcuların adaptasyon süreçlerini göz önünde bulundurursak kupa Galatasaray'ın demektir. Skor tahmini yaparsak Galatasaray 3-2 Fenerbahçe olur.

Burak Çakır (Öğrenci) : Koyu bir Fenerbahçe taraftarıyım. Son yıllarda kulübümüzün yaşadıkları bütün camiayı olumsuz etkiledi. Yeni sezona Galatasaray'ı yenerek başlamak ve Süper Kupa'nın sahibi olmak istiyoruz. Bence 2-1 maçı alırız.

Çiğdem İpek (Satış Elemanı) : Ben takım tutmuyorum ama futbolu takip ederim. İki takımında son yıllarda ülkemizi Avrupa'da ne kadar iyi temsil ettiklerini gördük. Süper Kupa karşılaşmasında Galatasaray benim favorim. 2-0 kazanırlar.

Emre Cesur (İmalatçı) : Fenerbahçe genelde G.Saray'ı yeniyor. Kupa maçında da böyle devam eder. 2-0 Fenerbahçe kazanır.

Ceyhun Goncagül (Öğrenci) : Bence durum ortada. Fenerbahçe'nin kalesinde Volkan'ın yerine kaleye Mert geçer. Her iki takımında defansında çatlak var tam hazır değiller. Az hata yapan takım kupayı alır.  

Alican Akıncı (Öğrenci) : Dostça bir maçın geçmeyeceğini düşünüyorum. Galatasaray'ın defansı çok kötü. Fenerbahçe hazır değil fakat Webo ve Alper'in performansları göz dolduruyor. Fenerbahçe'nin defansında Alves güven veriyor. Bol gollü bir maç olacağını tahmin ediyorum. 

Melisa Ay (Ev Hanımı) : Koyu bir Galatasaray taraftarıyım. Fenerbahçe ile ezeli rekabet ebedi dostluk içindeyiz kim ne derse desin... Süper Kupa'yı az hata yapan ve kontrollü oynayan takım kazanır. Taraftar desteği de çok önemli tabi. Bence Galatasaray maçı 2-0 alır.

İpek Şentürk (Grafiker) : Son 2 yıldır Galatasaray'ın bize karşı üstünlüğü var fakat bu maç bizim için çok önemli ve ne olursa olsun kupayı alacağımıza yürekten inanıyorum. Fenerbahçe 3-0 Galatasaray'ı yener ve kupayı kazanır. Taraftarını bir kez daha mutlu eder. Tüm kalbimle inanıyorum.

Mehmet Gökçe (Öğrenci) : Galatasaray'da Terim'in Fenerbahçe'de Volkan Demirel'in tribünde olması her iki takım için büyük eksik. Fakat Galatasaray-Fenerbahçe derbileri her ne olursa olsun her zaman heyecanlı ve pozisyonu bol geçer. İzleyenler keyif alır. Her iki takımda oynadıkları oyunlarıyla ne kadar iyi olduklarını taraftarlara gösterdiler. Bol gollü beraberlik bekliyorum. Uzatmalar veya penaltılar kupanın sahibini belirler.

Abdullah Arslan (Emekli) : Fenerbahçe Avrupa'da gösterdiği mücadelesiyle, oyunuyla taraftarının yine gönlünde taht kurdu. Bu mücadeleyi Süper Kupa maçında da gösterirse kupayı alır. 

Gökçe Çam (Öğrenci) : Son yıllarda gerçekten zor zamanlar geçirdik. Fenerbahçe herşeyi bir kenara bıraktı ve mücadelesini sahada herkese gösterdi. Öyle de devam edecek. Sezona kupayla başlamak istiyoruz. Galatasaray'ı 3-1 yeneriz.

Kaan Altındal (Fotoğrafçı) : Maça iki taraf da dengeli başlar. Karşılaşmaya Galatasaray'dan iki isim damga vurur: Sneijder ve Drogba. Çıktığı 9 kupa finalini kazandıran Didier Drogba, bu maça da damgasını vurur. Karşılıklı gollere sahne olacak maçı Galatasaray kazanmasını bilir.

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa Karşılaşması Önce Twitter'da
Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa maçı öncesi ilk karşılaşma twitter'da... ...
Bursaspor Rotasını Daum'a Çevirdi
Teknik direktör arayışını sürdüren Bursaspor'da, Alman çalıştırıcı Christoph ...
Milliler Slovenya'ya Tek Sayıyla Kaybetti!
Türkiye A Milli Basketbol Takımı, 2013 Avrupa Basketbol Şampiyonası hazırlıkları ...
 
Kaptanlardan Süper Kupa'da Alkış Mesajı
Süper Kupa maçı öncesi, Galatasaraylı Selçuk İnan ve Fenerbahçeli Emre ...
Küfürbaz Güreşçi Rıza Kayaalp'e Şok!
Taksim Gezi Parkı eylemleri sırasında attığı tweetler olay yaratan Rıza ...
Süper Kupa Bugün Sahibini Buluyor!
84 günlük hasret nihayet sona eriyor ve Türkiye'de futbol geri dönüyor... ...
 
Fenerbahçe Galatasaray Maçı Saat Kaçta Hangi Kanalda?
84 günlük hasret nihayet sona eriyor ve Türkiye'de futbol geri dönüyor... ...
Galatasaray Fenerbahçe Maçı Saat Kaçta Hangi Kanalda?
84 günlük hasret nihayet sona eriyor ve Türkiye'de futbol geri dönüyor... ...
Beşiktaş - Çaykur Rizespor Hazırlık Maçı
Önümüzdeki hafta sezonun ilk maçında Olimpiyat Stadı'nda Trabzonspor'u ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
ygs sonuçları
işte benim stilim
Şota Arveladze
Barack Obama
Kayseri Erciyesspor
Fernandao
Mahkeme
Bursaspor
Nuran