E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Fenerbahçe Galatasaray Maçı İzle, Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa Maçı İzle, GALATASARAY FENERBAHÇE SÜPER KUPA MAÇI İZLE 

84 günlük hasret nihayet sona eriyor ve Türkiye'de futbol geri dönüyor... Türk futbolunun iki çınarı, Süper Kupa'da karşılaşıyor... Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa Maçı ne zaman hangi kanalda? Galatasaray - Fenerbahçe maçını hangi kanal veriyor? Galatasaray - Fenerbahçe maçı izle. Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa maçı izle

11.08.2013 - 20:08
Fenerbahçe Galatasaray Maçı İzle, Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa Maçı İzle, GALATASARAY FENERBAHÇE SÜPER KUPA MAÇI İZLE

Süper Lig'de yeni sezonun başlamasına 1 hafta kala perde son şampiyonGalatasaray ve Türkiye Kupası sahibi Fenerbahçearasında oynanacak derbiyle açılıyor. Devler, Kayseri Kadir Has Stadı'nda Süper Kupa için kozlarını paylaşıyor. Drogba'lı Aslan'dan ve Sow'lu Kanarya'dan "futbol ziyafeti" sunmaları bekleniyor. Skor ne olursa olsun sahada ve tribünde dostluğun ön plana çıkması; kısaca her şeyin "Süper" geçmesi bekleniyor.

GALATASARAY - FENERBAHÇE

STAT: Kayseri Kadir Has

SAAT: 20.30

YAYIN: ATV

HAKEMLER: Bülent Yıldırım, Ekrem Kan, Asım Yusuf Öz

4. HAKEM: Serkan Gençerler

İLAVE YARDIMCI HAKEMLER: İlker Meral, Mustafa İlker Coşkun

SAKATLAR: Gökhan, Egemen (Fenerbahçe)

CEZALILAR: Fatih Terim, Sabri (Galatasaray), Volkan, Meireles (Fenerbahçe)

MUHTEMEL 11'LER
GALATASARAY: Muslera, Eboue, Semih, Chedjou, Hakan, Hamit, Selçuk, Sneijder, Emre Çolak, Drogba
TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim (Ümit Davala)

FENERBAHÇE: Mert, Mehmet Topuz, Alves, Kadlec (Bekir), Hasan Ali, Mehmet Topal, Cristian, Emre, Kuyt, Webo, Sow
TEKNİK DİREKTÖR: Ersun Yanal

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak Süper kupa finali için yarın akşam Kayseri'ye götürülecek futbolcular açıklandı.

Fenerbahçe'nin Kayseri'ye götüreceği futbolcular:

Mert Günok, Serkan Kırıntılı, Michal Kadlec, Serdar Kesimal, Hasan Ali Kaldırım, Bekir İrtegün, Bruno Alves, Mehmet Topuz, Caner Erkin, Alper Potuk, Cristian Baroni, Emre Belözoğlu, Salih Uçan, Selçuk Şahin, Mehmet Topal, Dirk Kuyt, Moussa Sow, Pierre Webo.

Galatasaray'ın Kayseri'ye götüreceği futbolcular:

Fernando Muslera, Eray İşcan - Gökhan Zan, Aurelien Chedjou, Hakan Balta, Semih Kaya, Emmanuel Eboue - Felipe Melo, Hamit Altıntop, Ceyhun Gülselam, Selçuk İnan, Wesley Sneijder, Kazım Kazım, Erman Kılıç, Yekta Kurtuluş, Emre Çolak, Nordin Amrabat - Didier Drogba, Burak Yılmaz, Umut Bulut.

Süper Kupa Öncesi Galatasaray'da 'Kulübe Krizi'

Süper Kupa maçı öncesi G.Saray’da ‘kulübe krizi’ ortaya çıktı. Pazar günü Kayseri’de oynanacak dev derbide sarı kırmızılıların yedek kulübesinde tek bir defans oyuncusu dahi oturamayacak.

Süper Kupa Taraftarına "Ceket" Uyarısı!

Kayseri'de oynanacak olan Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa maçı öncesinde taraftarlara "ceket" uyarısı yapıldı. Şehre daha önce gelen bazı spor yorumcuları şehirde gece havanın serin olduğu ve yazlık kıyafetlerle sorun yaşanabileceğine dikkat çekti.

Kayseri'de gündüz ile gece hava sıcaklığı arasında ciddi bir fark olması Türkiye Futbol Federasyonu'nun Süper Kupa maçını şehre vermesinde etkili olduğu belirtiliyor.

Stadyumun özelliklerinin de dikkate alınarak Kayseri'de oynanmasına karar verilen maç saat 20.30'da başlayacak. Maç için şehre daha erken gelen bazı spor yorumcuları taraftarları uyardı.

Gece hava sıcaklığının 10-15 dereceye kadar düştüğü hatırlatılarak, yazlık kıyafetle insanların üşüyebileceği belirtildi. Yanlarına mutlaka incede olsa bir ceket almalarının yararlı olacağı uyarısında bulundular.

Stadın maç için tamamen hazır bulduklarını aktaran yorumcular, maç saatinde havanın serin olmasından dolayı futbolcuların rahat edecekleri şeklinde yorumda bulundu.

Maç günü gündüz hava sıcaklığı 31 derece olması bekleniyor. Gece ise hava sıcaklığı 16 derece olacağı tahmin ediliyor.

Fatih Terim mi? Ersun Yanal mı? Rekabette Rakamlar Ne Diyor?

TFF Süper Kupa'da yarın Kayseri'de yapılacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisi her iki takımın teknik adamlarını resmi maçlarda 10. kez birbirlerine rakip yapacak.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, tamamı ligde olmak üzere bugüne dek 9 maçta karşılıklı takım yönetti

Fatih Terim'in çalıştırdığı Galatasaray, Ersun Yanal'ın teknik direktörlğünü yaptığı Denizlispor, Gençlerbirliği ve Eskişehirspor'u 3 kez yenerken, 1 kez mağlup oldu, 5 müsabaka ise berabere sonuçlandı.

SON 4 RANDEVU BERABERE BİTTİ

Fatih Terim'li Galatasaray ile Ersun Yanal'ın çalıştırdığı takımların son 4 randevusu eşitlikle tamamlandı.

Terim yönetimindeki sarı-kırmızılı ekip, Yanal'ın başında bulunduğu Gençlerbirliği'yle bir, Eskişehirspor ile de son 3 müsabakada berabere kaldı.

Fatih Terimli Galatasaray'ın, Ersun Yanal'ın çalıştırdığı Denizlispor, Gençlerbirliği ve Eskişehirspor ile ligde yaptığı maçlarda alınan sonuçlar şöyle:

--------------------------------------------------------------------------------------

04.10.1996 G.Saray (F.Terim) - Denizlispor (E.Yanal) 2-0

18.12.1999 Denizlispor (E.Yanal) - G.Saray (F.Terim) 2-4

24.11.2002 G.Birliği (E.Yanal) - G.Saray (F.Terim) 1-0

11.05.2003 G.Saray (F.Terim) - G.Birliği (E.Yanal) 1-1

31.08.2003 G.Saray (F.Terim) - G.Birliği (E.Yanal) 2-1

15.02.2004 G.Birliği (E.Yanal) - G.Saray (F.Terim) 2-2

22.01.2012 Eskişehirspor (E.Yanal) - G.Saray (F.Terim) 0-0

06.10.2012 G.Saray (F.Terim) - Eskişehirspor (E.Yanal) 1-1

02.03.2013 Eskişehirspor (E.Yanal) - G.Saray (F.Terim) 0-0

Ersun Yanal: "Kupayı Müzemize Götürmek İstiyoruz"

Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda Galatasaray Antrenörü Ümit Davala ile basın toplantısı düzenleyen Yanal, final maçına en iyi şekilde hazırlandıklarını belirterek, şöyle konuştu:

"Futbolun güzel olacağı sıcak bir akşam yaşayacağız. Öncelikle centilmenliğin ön planda olduğu güzel bir karşılaşma geçmesini diliyorum. Buraya gelirken zorlu bir dönem geçirdik. İki resmi müsabaka oynadık. Bunlar sert karşılaşmalardı. Oyuncularımızın performansı gittikçe daha da artacak."

Kupayı kazanmak için bütün mücadelelerini sahaya yansıtacaklarını vurgulayan Yanal, şöyle devam etti:

"Fenerbahçe olarak Süper Kupa'nın finalini kazanarak, kupayı müzemize götürmek istiyoruz. Oynayacağımız oyunun hem kalitesiyle hem de alacağımız sonuçla güzel bir gece olacağını düşünüyoruz. Oyuncularımızı performansı bizim için hem ligin başlangıcını hem de kupadaki tura güzel bir fırsat olacak. Her iki takım için de centilmenlikle, dostlukla futbolun doğru mesajlarıyla bitecek bir karşılaşma olmasını diliyorum."

Galatasaray cephesi

Galatasaray Antrenörü Ümit Davala ise Süper Kupa'yı kazanarak lig öncesi büyük moral kazanmayı arzu ettiklerini belirtti.

Kupaya iyi bir kamp dönemi geçirerek hazırlandıklarını ifade eden Davala, şunları kaydetti:

"Camia olarak futbolumuza hoşgörü, fair-play, sevgi ve saygının hakim olmasını diliyoruz. Biz Galatasaray olarak Süper Kupa'ya lig şampiyonu olarak katılıyoruz. Bunu artık alışkanlık haline getirmek istiyoruz. Güzel bir kamp dönemi geçirdik. Önemli rakiplere karşı oynadık. Teknik heyet olarak beklediğimiz seviye hedeflediğimiz takvimde gelebilmek için disiplinli bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz. Yarın Süper Kupa finalinde bizlere yakışan bir mücadeleyle inşallah bu kupayı 3. kez müzemize götürmek istiyoruz. Rakibimize de başarılar diliyoruz."

Davala, bir basın mensubunun 6+0+4 yabancı kuralıyla ilgili sorusuna da "Takımdaki bütün oyuncular bizim için çok değerli. 6 yabancı oynatma şansımız var. 4 kişi tribüne çıkacak. Bunları hazır tutmak kolay olmayacak. Bu durum bizim için handikap olacak" cevabını verdi.

Yanal ve Davala basın toplantısının ardından tokalaşarak bir birlerine başarı dileklerinde bulundu.

Galatasaray Kafilesi Kayseri'de!

Özel uçakla Erkilet Havalimanı'na gelen kafileyi, küçük taraftarlar çiçeklerle karşıladı. Havalimanı'na alınmayan sarı-kırmızılı taraftarlar, kafileyi taşıyan otobüsü havalimanı çıkışında meşale ve konfetilerle karşılayıp, uzun süre tezahüratta bulundu.

Teknik Direktör Fatih Terim ve futbolcular takımı karşılayan taraftarlara imza dağıttı. Fotoğraf çektirdi.

Sarı-kırmızılılar daha sonra otobüsle kalacakları otele geçti.

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Fenerbahçe Galatasaray Maçı İzle, FB- GS TFF Süper Kupa Final Derbisi
84 günlük hasret nihayet sona eriyor ve Türkiye'de futbol geri dönüyor... ...
Galatasaray Fenerbahçe TFF Süper Kupa Final Maçı Canlı İzle
84 günlük hasret nihayet sona eriyor ve Türkiye'de futbol geri dönüyor... ...
Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa Maçı, Fenerbahçe - Galatasaray TFF Final Maçı, Fb - GS Süper Final İzle, GS-FB Derbi Maçı Canlı İzle
84 günlük hasret nihayet sona eriyor ve Türkiye'de futbol geri dönüyor... ...
 
Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa Canlı İzle
84 günlük hasret nihayet sona eriyor ve Türkiye'de futbol geri dönüyor... ...
Galatasaray Fenerbahçe TFF Süper Kupa Final Maçı Canlı İzle
84 günlük hasret nihayet sona eriyor ve Türkiye'de futbol geri dönüyor... ...
Fenerbahçe Galatasaray Maçı İzle, FB- GS TFF Süper Kupa Final Derbisi
84 günlük hasret nihayet sona eriyor ve Türkiye'de futbol geri dönüyor... ...
 
Fenerbahçe Galatasaray Süper Kupa Maçı Hangi Kanalda ne zaman saat kaçta
84 günlük hasret nihayet sona eriyor ve Türkiye'de futbol geri dönüyor... ...
Fenerbahçe Galatasaray TFF Süper Kupa Final Maçı Canlı İzle
84 günlük hasret nihayet sona eriyor ve Türkiye'de futbol geri dönüyor... ...
Fenerbahçe Galatasaray Maçı İzle, Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa Maçı İzle, GALATASARAY FENERBAHÇE SÜPER KUPA MAÇI İZLE
84 günlük hasret nihayet sona eriyor ve Türkiye'de futbol geri dönüyor... ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
bist
Club Brugge
Haber
passolig
Euro
Jose Mourinho
kardeş
Almazbek Atambayev
Faruk Bal