E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Demokrat Parti 16 Mayıs'ta Kongrede 

Demokrat Parti (DP) Genel İdare Kurulu (GİK) 16 Mayıs'ta olağanüstü kongre yapma kararı aldı. DP GİK toplantısının ardından açıklanan bildiride gerekçe şöyle açıklandı:

3.04.2009 - 12:24
Demokrat Parti 16 Mayıs ta Kongrede


DP GİK toplantısının ardından açıklanan bildiride, ''mahalli seçimlerin, toplumsal barışa ve uzlaşmaya katkı sağlamaktan uzak, yeni çatışma ve gerginliklere gebe bir sonuç ortaya çıkardığı'' savunuldu.

Seçim sonuçları incelendiğinde ''Türkiye'nin DP'ye olan ihtiyacının daha açık biçimde ortaya çıktığı'' savunulan bildiride, şunlar kaydedildi:

''DP'nin aldığı oy hedeflediğimiz oranda olmamakla birlikte, aleyhteki bütün şartlara rağmen küçümsenecek, azımsanacak bir sonuç değildir. Aksine milletimiz DP'yi yok sayanlara sandıkta çok güzel bir cevap vermiştir.

Aldığı seçim sonuçlarıyla DP halkımıza bir umut sunmuştur.

DP merkez sağın tek siyasi aktörüdür. Ülkemizi bölen ideolojik eksenli, etnik, dinsel, jakoben siyasal partilerin dışında, geleceğin aydınlık umudu olan birleştirici, kaynaştırıcı, ötekileştirmeden insanımızı kabullenen tek Türkiye partisi DP'dir.

Sayın Genel Başkanımız Süleyman Soylu'nun seçim öncesi ve sonrası ortaya koymuş olduğu iradeyi büyük bir olgunluk, ilkelilik ve siyasete getirmek istediğimiz seviyenin bir tezahürü olarak görüyor ve saygı duyuyoruz. Ayrıca Sayın Genel Başkanımızın ortaya koyduğu bu iradenin partimiz ve ülkemiz kamuoyu tarafından sağduyuyla değerlendirileceğini düşünüyoruz. Bu istikamette müşterek sorumluluğumuzun gereği olarak olağanüstü büyük kongrenin 16 Mayıs 2009 tarihinde yapılması karar altına alınmıştır.

Partimizin en yetkili karar organı olan Büyük Kongrenin DP'nin Türkiye'de hak ettiği yere gelebilmesi ve ülkemizin geleceği açısından sağlıklı bir irade ortaya koyacağına inanıyoruz.''


YORUMLAR
Toplam 13 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
milli görüş 30 Mart 2009 Pazartesi 18:44

Akıl yaşta değil baştadır,bırakın artık yaşıyla uğraşmayı...Hocamın bulunmaz bir değer olduğunu dış güçler çoktan anladı ve tedbir alma yolunda hızla ilerliyorlar ama benim ülkedaşlarm hala Erbakan hakkında atıp atıp tutma,anlam veremyrm...54.hükümet zamanında yapılan hizmetleri bi araştırn.O dönemde krizin 'k'sini bilmezdi bu ülke,ama şimdi krizle özdeşleşti.Hakkı savunan Erbakan Hocamıza saygımz sonsuz bu böyle biline... 'Bu memleket bir tane adam yetiştirdi o da dinci çıktı'.(ismet İnönü)

Yorumu oyla      18      10  
Hasan Yılmaz 29 Mart 2009 Pazar 21:57

Bağnazca birşeyleri savunacağınıza bilgi sahibi olun.Bakın bakalım Erbakan Hocam ne yapmış bunlar ne yapmış bu ülke için.İnsan hiç bilmese şunu düşünür: Akpden rahatsız olunacak bişey olsa neden müdahale etmesinler?İsrailin herşeyine evet,IMFnin tüm programlarına evet de,fuhşu serbst bırak,domuz etini serbest bırak,O ndan sonrada müslümanlardan oy al.Hak yolda kıvırma olmaz,taviz olmaz.Sırati Müstakim den ayrılırsan Allah ın yardımını beklemeyeceksin.Erbakanın ayaklarını öperim laf söyletmem.

Yorumu oyla      18      10  
Hasan Yılmaz 29 Mart 2009 Pazar 21:50

Hoca Susurluk konusunu asla hafife almamış bizzat tamamen incelenmesi konusunda talimat vermiştir. Bilgisizve cahilce suçlamalar yapmadan önce konu hakkında bilgi sahibi olmanız gerekir ki sizin öyle bir derdiniz yok, sadece çamur atma peşindesiniz.2. si bu ülkede 12 eylül ü 28 şubat ı yaşamış ve doğrudan darbenin hedefi olmuş bir insan tabi olarak hiçbir antidemokratik harekete karşı sessiz kalmaz. Bu durumun yargıya intikal etmiş olması sebebi ile konuşmadığını zaten belirtiyor.

Yorumu oyla      18      10  
ATIF 29 Mart 2009 Pazar 05:02

Aklınız tutulmasın biraz adam olun Kanlı mı olacak yoksa kansızmı olacak diyen kimdi bu lafı eden ne diye etti Kareas birde bunu açıkla. Birgün gelecek ERBAKANı savunacağız olacakmış, Erbakan bu ülkeye şeriatı getirecek kişiydi,Bedevi çadırında PKK övgüsüyle karşılaştığında Ankara Maltepe Kara Harp Okulu mezunu KADDAFİ nin bu benim yardımcım derken neyi kastetmişti.ERBAKAN dünyada kurulacak şeriat düzeninde Kaddafinin yardımcılığını neden almıştı. Erbakan kafasızmıydıda yanındakiler yol gösterdi

Yorumu oyla      18      10  
Abuzer Abbas 29 Mart 2009 Pazar 04:27

Bunların hepsi fasa fiso aslında... Arka planda ne dümenler dönüyor da, millet bu işlerle oyalanırken kaç Türkiye'yi götürüyorlar... Allah bize akıl fikir versin...

Yorumu oyla      18      10  
el-insaf 28 Mart 2009 Cumartesi 22:52

efsane başbakan necmeddin erbakan'ı eleştirenlere el-insaf diyorum.hayatı boyunca devlet adamlığı ciddiyetini ve vakarını gözeten o yüce şahsiyete haksızlık yapıyorsunuz.kendinize gelin!

Yorumu oyla      18      10  
site dostunun dostu suna 28 Mart 2009 Cumartesi 18:30

buraya yazmayı düşünürken kareas rumuzuyla yazan kişi gereken herşeyi yazmış.üstüne yazmanın anlamı yok.

Yorumu oyla      18      10  
kareas 28 Mart 2009 Cumartesi 17:49

vurdular.amerikan monşerlerin danışmanların planlarıyla organize çalıştılar.aynı danışmanlar ordu basın ünniversite stk lardada organize işbirliği yaptılar satılmışlarla.abd nin dünya çıkarlarına hizmet etmeye adeta gönüllü bir parti yarattılar.basın-medya aracılığıyla 28 şubatı kendilerine karşı yapılmış gibi gösterip madur pozları takındılar.halk doğruları-gerçekleri öğrendiğinde kaçacakları tek delik yine amerikan sığınakları olacaktır.

Yorumu oyla      18      10  
kareas 28 Mart 2009 Cumartesi 17:43

atıf kardeşime: bahsettiğin bedevi çadırı hikayesini kimler organize edip provake etmişler erbakanı o tuzağa kim/ler sürükleyip medyaya malzeme yapmışlar.bi araştırıver.ve bunun gibi bir sürü provakasyonlar.h.h.ceylanlar,şe.yılmazlar.h.mezarcılar.bütün bu provakatörleri bir araştır ve şimdi kimlerin yanlarında kimlere destekler veriyorlar.28 şubatçıları niye kırmızı halılarla çağırmışlar ve sonra ortadan toz olmuşlar.28 şubatın maduru erbakan ürünü tayyiptir.provakasyonlarla erbakanı sırtından

Yorumu oyla      18      10  
kemal 28 Mart 2009 Cumartesi 17:22

bakıyorum işi iyce ilerletti bağzı yayın organları ergenekonu suçlamayanı da suçluyor artık hayret ki ne hayret.pkk ya terör örgütü demeyenler miletin meclisinde oturuyorlar bunda bi gariplik yokmu.

Yorumu oyla      18      10  
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP’Lİ ÇERÇİOĞLU: RAKİBİM YOK, AYDIN’IN İLK KADIN BELEDİYE BAŞKANI OLACAĞIM!
İki dönemdir parlamentoda Aydın’ı temsil eden CHP Milletvekili Özlem Çerçioğlu ...
Numan Kurtulmuş Turktime’a Konuştu: 28 Şubat Refah Partisi’nin Tankın Namlusuyla Ortağının Hançeri Arasına Sıkıştığı Süreçtir!
Milli Görüş’ün üçüncü büyük çıkışının geldiğini söyleyen Saadet Partisi ...
Mansur Yavaş Turktime'a Konuştu... Ben Seçilemezsem, Kim Seçilirse Seçilsin!
Gökçek ya da Karayalçın kazanırsa Ankara’da hiçbir şey değişmeyecek… Ankaralı ...
 
Kılıçdaroğlu Turktime’a Konuştu: Baykal Rahata Alıştı… Son Dakika Adayı Değilim!
Atilla, Tokgöz, Dündar, Çölaşan, Birand, Berkan, Barlas, Küçükkaya, Karaalioğlu, ...
Abdüllatif Şener Turktime'a Konuştu: Herkesin Etnik Kökeni Tartışılmalı!
Ak Parti’nin kurucularından olan ancak yollarını ayırarak yeni bir oluşum ...
DP Genel Başkanı Süleyman Soylu Turktime Genel Merkezi’nde Konuştu: İsmim Emanetçiliğe Sığacak Kadar Küçük Değil!
Turktime Genel Merkezi ziyaret eden Demokrat Parti Genel Başkanı Süleyman ...
 
TURKTIME'ı Ziyaret Eden Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok İmalı Konuştu!
14 yıldır Keçiören Belediye Başkanlığı görevini yürüten Turgut Altınok ...
MHP'li Ekici : DTP’lilerin Elini Sıktık da Elimize PKK’mı Bulaştı?
MHP kimsenin kurşun askeri değildir… Kimse üzerimizden evcilik oynamasın… ...
Turktime'a Konuşan Kutan Bombaladı: Bahçeli'ye Başbakanlık Teklif Ettik ama Kabul Etmedi
Genç Parti Genel Başkanı Cem Uzan, DP Genel Başkanı Mehmet Ağar ve DSP ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
fransa
Türkmenistan
MERSİN
konuk oyuncu
Edward Snowden
Microsoft
özgecan haberleri
Çanakkale Savaşları
New Orleans Pelicans