E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Ebru Polat 'tan Şaşırtan İstek: BENİ HAREME ALSINLAR!

"Ebru Polat, önümüzdeki yaz Miami sahillerini kendi şarkısıyla sallamayı planlıyor. Olur mu olmaz mı, bu proje neyin nesidir diye konuşmak için buluştuk, müzikten girip söze aşktan çıktık" diyen Meliha Serçek Biroğlu'nun röpartajı...

4.02.2014 - 13:21
Ebru Polat  tan Şaşırtan İstek:

Miami’de çıkarmayı planladığınız single’dan bahsedelim mi önce... Nasıl doğdu bu proje?

- Sezen Aksu’nun aranjörü Kıvanç K’nın çok iyi yurt dışı bağlantıları var. Miami’nin en iyi şirketiyle bir şarkı hazırlıyorlar. Bu sırada ben de Kıvanç’la çalışmalar yapıyordum. Kıvanç Maimi’deki şirkete beni öneriyor, onlar da çok beğeniyorlar. Aradıkları kişinin ben olduğumu söylüyorlar. Kıvanç alanında çok iyi bir isimdir, başaramayacağı işlerle uğraşmaz. Zaten şu ana kadar Türkiye’de sadece Sezen Aksu ve benimle iş yaptı. Kıvanç, kliplerimi Miami’deki adamlara izlettiğinde bana bayılmışlar hatta Türkiye’de kıymetimin bilinmediğimi söylemişler.

Siz bu düşünceye katılıyor musunuz, sizce de Türkiye’de kıymetinizi bilmiyorlar mı?

- Yok, onlar gibi düşünmüyorum ben. Ne verirsek onu alırız; kıymet bilmemek gibi bir durum yok. Yaptığım işi de çalıştığım insanları da çok seviyorum.

Şarkının adı ne peki?

- “I’m Fire” yani “ben ateşim”. Bana çok uyan, hareketli bir şarkı. Haziranda çalışmalara başlayacağız. Bütün yaz Miami sahillerinde bu şarkı çalacak.

Kendinizi müzik piyasasının neresinde görüyorsunuz?

- Beş yıldır bu işi yapıyorum ve çok yol aldığımı düşünüyorum. Her hafta mutlaka bir ya da iki konserim oluyor. Boş geçirdiğim ay yok. Ayrıca çok ucuza konserlere gittiğimi sanmasınlar, iyi fiyatlara konser veriyorum. Sahnem başarılıdır. Ama daha çok yolum var. 20 senedir bu piyasanın içinde olanlarla yarışıyorum sonuçta. Kurtların içinde kuzu gibiyim.

TARKAN “GEL” DESE KOŞA KOŞA GİDERSİN

Kendinizi seksi buluyor musunuz?
- Hayır, hiç seksi bulmuyorum.

Seksilik sizce nedir?
- Seksilik doğuştan gelen bir şeydir bence, ite kaka olunmaz. Çok açık giyinerek ya da şuh hareketler yetmez. Benim de seksi olduğumu söylüyorlar ama bunun için özel olarak hiçbir şey yapmıyorum. Aksine çok dikkatli giyiniyorum, abartmamaya özen gösteriyorum, hâl ve hareketlerime dikkat ediyorum.

Seksi olmak ilgimi çekmiyor çünkü bu lafı duymaya alıştım. Aksine sempatiksin denmesi daha çok hoşuma gidiyor. Bu lafı söyleyenlerin beni sevdiğini anlıyorum. Sevgi benim için her zaman daha önemli. Seksi olmasanız da olur, önemli olan sevilmek.

Peki ya erkeklerden kimleri seksi buluyorsunuz?

- Kıvanç Tatlıtuğ, bence Kadir İnanır’dan sonra gelmiş geçmiş en yakışıklı ve seksi erkek. Bir de Tarkan çok seksi bence. “Gel” dese koşa koşa gidesi gelir insanın.

“Seksi insanla çılgınca aşk, güzel insanla sadece sevgi yaşarsınız” gibi bir söyleminiz var. Aşk yaşamak için illa seksi mi olmak gerekiyor?

- Galiba biraz öyle. Erkeklerin gülüşüne ve dişlerine çok dikkat ederim. Aşk zaten gülüşte gizlidir... Öyle erkekler var ki çok yakışıklı olmalarına rağmen hiç karizmaları yok, seksi değiller. Oysa çok seksi bulduğunuz bir erkeğe her zaman tutku duyarsınız. Seksi gördüğünüz bir insana aşık olursunuz. Birini beğenmek gözlerde başlar, aşk ise dudaklarda...

Bu yüzden aşk; ihtirastır, şehvettir, bir insanı çok istemektir. Buna rağmen çok tehlikelidir ve çok çabuk geçiyor. Sevgi ise çok farklıdır. Sevdiğin insanın elini bile tutmasan ya da uzağında bile yaşasa onu çok seversin.

AVUKATLIK BENİM YAPACAĞIM İŞ DEĞİL

Zoru başarıp ceza avukatı oluyorsunuz ama daha sonra müziğe yöneliyorsunuz. Neden?

- Çok vicdanlı bir insanım. Bu yüzden avukatlık yapamayacağıma karar verdim. Buna rağmen her insanın hukuku bilmesinden yanayım. Eğitimimi bitirdikten sonra baroya da kayıt oldum. Şu an baroda aktif olmasam da istediğim zaman geri dönme hakkına sahibim.

Şarkıcılığa geçiş yaparak hayatın tozpembe tarafında olmayı mı tercih ettiniz yani?
- Hayatın eğlenceli tarafında olmayı tercih ediyorum, doğru. Beynimi resetledim. Ne üzülmek istiyorum ne de üzmek. Bazı şeyleri görmemek daha iyi oluyor bazen.

Kendinizi nasıl buluyorsunuz?
- Mükemmel değilimdir, çok safımdır. Bunun yanı sıra düzgün bir aileye sahip olmam ve çok iyi bir eğitim görmüş olmam, bizim camiaya biraz fazla geliyor. Bu tür özellikler artı değil aksine eksi bir getiri sağlıyor.

Ne gibi eksileri oluyor mesela?

- Daha yavaş ilerliyorum. Çünkü hiçbir şeyden taviz vermem. Cahil cesareti denen bir şey var ya hani, cahil insan her şeyi yapar ama aklı başında olan hep düşünerek adım atar. Ben de dikkatli adımlar atmaya çalışıyorum. Ayrıca bizim sektörde çok fazla ödün vermek gerekiyor ama ben asla ödün vermem.

Dikkat edin belirli bir noktaya gelmiş insanların geçmişlerinde hep sıkıntı vardır. Ya annesiyle sorunu vardır ya babasından dayak yiyerek büyümüştür ya da eğitimini tamamlayamamıştır. İşin en ilginç tarafı, bu insanlar şu an en tepedeler.

Bu mantıkla düşünecek olursan siz hiçbir zaman zirvede olamayacaksınız!

- Galiba! Ben de yavaş yavaş bozulurum herhalde (gülüyor).

TEK GECELİK İLİŞKİYİ İHANETTEN SAYMIYORUM

Eskiden oyunculuğa pek sıcak bakmıyordunuz ama son dönemde yeşil ışık yakmış gibisiniz.

- Çok fazla oyunculuk teklif geliyor, “hayır” demekten bıktım. Yavaş yavaş sıcak bakmaya başladım. Ama madem oyunculuk yapacağım, beni hareme alsınlar. Hareme girersem iyi bir oyunculuk sergileyeceğime eminim. Çünkü harem kadınları gibi ortalığı karıştırma potansiyeline sahibim. Kadınlarla yarışmayı seviyorum. Bütün kadınların arasından sıyrılıp padişahın dikkatini çekerim ama padişahı elimde tutmayı beceremem.

Neden?

- Başka bir kadınla aldatılmayı hazmedemem, gurur yaparım. Bu kendi özel hayatım için de geçerli. Erkek arkadaşım aldatırsa, beni bir daha geri kazanma şansı yoktur.

Hiç aldatıldınız mı?

- Mutlaka aldatılmışımdır ama aldatılmanın boyutu önemli benim için. Adam beni çok seviyordur ama kafasını dağıtmak için bir kereliğine bir şeyler yaşamış olabilir.

Tek gecelik ilişkiye “kabul” diyorum yani. Ama o kadına sevgi dolu sözler söylemeyecek. Ayrıca aynı kadınla ikinci kere görüşmesini asla kabul etmem. Çünkü o zaman ondan hoşlanmış demektir. Aldatmak yatmak değildir, benim için aslolan duygular.

Siz birini aldattınız mı?

- Asla... Sevdim mi tam severim, gözüm başkasını görmez.

Hürriyet

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Fehmi Koru'dan Turktime'a Müthiş Açıklamalar

(TURKTİME-ERSİN TOKGÖZ) - İşte gündelik hayatından ...

Rihanna'nın takip ettiği Türk kim?
Bakın kim çıktı...
Pınar Altuğ'un kaşları olay oldu!
Pınar Altuğ'un kalınlaştırdığı kaşları alay konusu oldu.
 
Altın fiyatları, Altın fiyatı 4 Şubat 2014
Altın fiyatları ve Altın fiyatı 4 Şubat 2014, Çeyrek Altın Fiyatı ve Altın ...
Demet Akalın doğum yaptı!
2012 yılında Okan Kurt ile nikah masasına oturan Demet Akalın ilk bebeğini dünyaya getirdi.
Mehmet Özgür'e Kötü Haber!
MEVZUATA AYKIRI ÖDEME
 
Ayşegül Yıldız’ın komşusuyla başı dertte!
İbrahim Tatlıses’le birkaç ay önce yollarını ayıran Ayşegül Yıldız’ın ...
Düğün Dernek 6 milyonu geçti!
Haftasonu 142 bin kişi tarafından izlenen 'Düğün Dernek', 6 milyonu geçen ikinci film oldu
Acun Ilıcalı programı veto etti!
Acun Ilıcalı, transeksüelli programı veto etti...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
şampiyonlar Ligi
fatih terim
Tedavi
Joachim Löw
Beycan ÜÇKARDEŞ
Necmettin Erbakan
zonguldak maden
madenci
kamalak